Orijinalini görmek için tıklayınız : c180 yay sorunsalı???
paliojet
28-09-2009, 19:56
:cool::cool::cool:mrb arkadslar bgun abim c180 aldı amg paket henuz teslım almadık ama bı sorum olacak amg paketteki yaylar bıldıgım kadaryla orjınden daha dusuk ayrıca ınternette h&r 3.5luk war bu yayı takarsak pek bı degısme olurmu yanı orjınal spor yaydan daha basık dururmu onerılerınızı beklıoz.....thx:):)
olur neden olmasınkıı sonucta yay takıyorsunuz h&r guzel yaydır
paliojet
28-09-2009, 20:24
yanlıs anlattım galıba yanı amg paket standart paketten braz daha basık 3.5h&r takarsak amg basıklıgından daha basık olurmu yada 5.0lik bulabılrmıyız
H&R yaylar 4cm diye biliyorum .
Baran konuya yazardı ama İtalya'da şuan.En iyi bilgiyi kendisinden alırsınız.
:cool: evet bendede güneş gözülüğü var :D
:cool::cool::cool:mrb arkadslar bgun abim c180 aldı amg paket henuz teslım almadık ama bı sorum olacak amg paketteki yaylar bıldıgım kadaryla orjınden daha dusuk ayrıca ınternette h&r 3.5luk war bu yayı takarsak pek bı degısme olurmu yanı orjınal spor yaydan daha basık dururmu onerılerınızı beklıoz.....thx:):)
konuyla ilgili bi bilgim yok ama 0 alinmis amg paket bi c kasayi adana yollarinda daha da basmak :(
Senin alacağın yay zaten standart bir C serisine göre üretiliyor. Zaten AMG paket'ler de 0.8cm veya 1cm basıklar. Oradan hesap et artık.
olur neden olmasınkıı sonucta yay takıyorsunuz h&r guzel yaydır
Eibach'ta yokmu bunun alternatifi? Ver yayı amg yaylansın:)
paliojet
28-09-2009, 23:12
Senin alacağın yay zaten standart bir C serisine göre üretiliyor. Zaten AMG paket'ler de 0.8cm veya 1cm basıklar. Oradan hesap et artık.
beklediğim cvp buydu teşkrr...ogrenmek ıstedıgım olay ta kendisi yani...
paliojet
28-09-2009, 23:13
konuyla ilgili bi bilgim yok ama 0 alinmis amg paket bi c kasayi adana yollarinda daha da basmak :(
sürekli binmez abim ayrıca genelde istanbulda oluyor oraya gturur aracı adanada şirket aracına bınıyo c 180 vitrnlik olucak
Eibach'ta yokmu bunun alternatifi? Ver yayı amg yaylansın:)
eibach bende olan lıstede yok olsaydı yazardım özel ıstek gerekır fıyatıı ne olur bılemem ama sneın ııcn arastırm :)
ChtArdARSL
29-09-2009, 10:38
gzl olucagı kesın yay cok ayrı bır zevk bence yol tutus goruntu aısından