Orijinalini görmek için tıklayınız : Umut Can ÖKSÜZ
Selamlar arkadaşlar
Bir süredir forumlarınızın methini duyuyordum en sonunda üye olma şansını buldum.
Şimdilerde Yedek Subay olarak Edirne - Keşan'da askerlik görevimi yapmaktayım asıl mesleğim Makine Mühendisliğidir. 2000 model Honda Civic 1.4is kullanmaktayım.
Herkese keyifli forumlar diler saygılar sunarım :)
Umut Can ÖKSÜZ
SekoLive
29-09-2009, 08:14
HoşgeLdiniz.
hos geldınız keyıflı forumlar
Absinthé
29-09-2009, 10:10
Hoşgeldiniz.
Hosgeldiniz , keyifli forumlar :)
kaanpoyrazoglu
30-09-2009, 08:29
hoşgeldiniz ,keyifli forumlar dilerim, aktif olmanız dileğiyle..
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
nitrO_Oxide
30-09-2009, 10:30
Hoşgeldiniz..
yasintezcan
01-10-2009, 11:29
hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz keyifli aktif forumlar sağlıklı huzurlu sorunsuz ve hızlı teskereler diler bütün askerlerimize saygıla selam ederim.
hoşgeldin Aslanım :)
Hoşbulduk abicim...
Kendisi kuzenim olur da :)
Hoşgeldiniz keyifli aktif forumlar sağlıklı huzurlu sorunsuz ve hızlı teskereler diler bütün askerlerimize saygıla selam ederim.
Tezkere konusunda sıkıntı yok nasıl olsa askerlik yaptığımız da yok :) Ama ilgine teşekkür ederim selamlar iletilmiştir ;)
Parayı iyi biriktir kardeşim gelince güzel bi vtec veya type r alırsın. Yedek subaylık batıda iyidir yata yata para kazanırsın en güzel şey.
Hoslgeldın keyıflı aktıf forumlar
YavuzNaz
02-10-2009, 14:43
hoşgeldin.
Parayı iyi biriktir kardeşim gelince güzel bi vtec veya type r alırsın. Yedek subaylık batıda iyidir yata yata para kazanırsın en güzel şey.
Birikse keşke birikse :( ama masraflardan pek mümkün olmuyor yazık ki biraz para arttırıp benim arabanın üzerine koyup o şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum açıkcası ;)
hoşgeldin keyifli forumlar