Orijinalini görmek için tıklayınız : Avea saçmaladı sanırım..
cagri-35
29-09-2009, 15:48
Arkadaşlar benim ikinci hat olarak bir avea var.Son yarım saattir saçmalamış durumda.Ben birini aramaya çalıştığımda tanımadığım insanlara bağlanıyor telefon ve durmadan telefonum çalıyor.Alakasız alakasız Türkiye'nin farklı illerinden başka operatörlerden birileri arıyor.Enteresan bir durum söz konusu ne oluyor anlamaya çalışıyorum bu sizdede olan bir şeymi son yarım saat içinde?
ecthelion
29-09-2009, 15:51
Arkadaşlar benim ikinci hat olarak bir avea var.Son yarım saattir saçmalamış durumda.Ben birini aramaya çalıştığımda tanımadığım insanlara bağlanıyor telefon ve durmadan telefonum çalıyor.Alakasız alakasız Türkiye'nin farklı illerinden başka operatörlerden birileri arıyor.Enteresan bir durum söz konusu ne oluyor anlamaya çalışıyorum bu sizdede olan bir şeymi son yarım saat içinde?
keşke senin yerinde olsaydım çok eğlenirdim. benim çalışanların telefonlarıda avea, hepsi normalmiş şuan.
cagri-35
29-09-2009, 15:56
keşke senin yerinde olsaydım çok eğlenirdim. benim çalışanların telefonlarıda avea, hepsi normalmiş şuan.
Ya eğlenceli biraz ama kötü sonuçlarda doğuruyor.Kız arkadaşım aradı az önce sen telefonunu kimin evinde unuttun diye beynimi yiyor(sabit hattan ulaştı).Beni aramış bir bayan açmış,tahminimce kendisiyle dalga geçildiğini zannettiğinden oda dalga geçmiş olmadık şeyler söylemiş zar zor inandırdık... :)
ahmetbaha-drs
29-09-2009, 16:01
Avea'da buaralar birşeyler var bencede.1dakika önce kapattıgım telefonu tekrar aradıgımda çagrı yapılamıyor,telefon kapalı,mesgul ıvır zıvır bisuru hata veriyor.Saatlerce mesela X kisinin telefonu acık oldugu halde mesaj iletiliyor ama arama yapmıyor v.b sonu hayır olsun insallah:)
mesajlar çok geç iletilio orası kesin :)
VeNoM_35
29-09-2009, 16:03
benimki de mesajları kafasına göre iletiyor buaralar. yıllardır memnundum hiç sorun çıkarmazdı.
cagri-35
29-09-2009, 16:03
Bende zaten turkcell kullanıyorum onda hiç bir zaman bu tarz problemleri yaşamadım ikinci hattım avea fakat cidden son zamanlarda çok saçmaladılar :)
JumboAli
29-09-2009, 16:10
' ****************** ♠ Da ' Jumbo*♠********************:
*noldu
*SAdanadamı
*:D
*Bırı yazmıs
*techte
*kendı kendıne aramalar gelıo falan
' ****** E м я e A l e v********:
*4 tane numara aradı arka arkaya
*Ewet :D
*532li
arkadasımla aramda gecen konusma Burda da aynı sıkıntı soz konusu Izmır bolgesıne ozel bısı olmasın acaba ?
cagri-35
29-09-2009, 16:17
Evet bu tarz bir şey olabilir.Çünkü diğer şehirden arkadaşlarıma bu tarz bir şey olmamış benimde konuştuğum kadarıyla.Ama Karşıyaka-Göztepe-Mavişehir taraflarında şu anda bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var :)
cagri-35
29-09-2009, 16:19
Ekşisözlük yorumu :D birisinin daha başına gelmiş...
az önce 3 dakika içinde 4-5 defa, çalan telefonumu açtığımda tanımadığım insanların tanımadığım insanları sorması ile (yanlış numara) beni delirtmiş gsm operatörü. kadının biri gelini ariyor, bir başkası kardeşini. tamamda ne alakası var benimle? aradıkları numaralar ile benim numaram arasında hiç bir alaka da yok.
(internet ismim, 29.09.2009 16:55)
1 dk da 2 sefer çaldı telim 2 tanımadığım kadın söylediği numarayla benim numaramın alakası bile yok annem arıyo ulaşamıyo bana telefon meşgul bende arıyorum onu oda meşgul..avea baya sapıttı anlaşılan
Emre Alev
29-09-2009, 16:23
Aynen beni 10dk içinde 4 numara aradı nasıL oLduysa anLamadım bi çok arkada$ımada oluomu$ aynı sorun ..
ucuz aveanın yahnisi bile olmaz :)
allah avea sahiplerinin belasını versinbenim çok canımı yaktılar
MUGENPOWE®
29-09-2009, 16:38
abı okdr para kazandılar hala sebekelerını gelıstırmedıler ya nası bı zıhnıyet
turkcell rulezzz....
Aynen...
Geçin numaranızı değiştirmeden,rahatlayın.
"Oh Be !" ;)
Bu ne yaaaaaaaaaa rezilliğin danişkası arkadaşın hattı avea ben turkcell kullanıorm adamı rehberimden aradım karının biri çıktı yaw bu kaçıncı arayıp duruyolar dio numarayı okuorm doru dio eray diorm yok dio hahahahaha avea gibi içine tüküreyim :D
focus musty35
29-09-2009, 17:34
cok cok guzel kekse 1 2 haftada bır olsa cok komık oldu kankamı aradım bı kız cıktı herhalde oda farkında böle oldunu dedım kanka senmısın deıdm pardon yanlıs oldu nerdne bılıon yanlsını belkı kankam yanımda lalalalalal dıe bagırıo deli :D
Bu ne yaaaaaaaaaa rezilliğin danişkası arkadaşın hattı avea ben turkcell kullanıorm adamı rehberimden aradım karının biri çıktı yaw bu kaçıncı arayıp duruyolar dio numarayı okuorm doru dio eray diorm yok dio hahahahaha avea gibi içine tüküreyim :D
sınırsız tarifeye geçtik günde 5saat konuşmak için serefsizler 1aydan sonra msj atıp usülsüz kullanıyorsun die 1200dakkaya almışlar beni iptal ettim konuşmadığım faturaları ödüyorum zehir zıkkım olsun bunlara heryerde çekiyo diolar oturduğum sitede çekmiyordu aman arkadaşlar sakın siz siz olun bunlara haybeden para kazandırmayın ne varsa vodafonda turkcellde var
Avea gectiğimiz 2 ay içerisinde 300.000 bin kullanıcı kaybetmiş...Bize sınırsız diye aldırdı sonra 1500 döndü şerefsizler...Başkasını bilmem ama benim aile ve cevremde 15 kişiden fazlası aveadan başka hatta gecti ;)
M_PROJECT
29-09-2009, 17:45
turkcell rulezzz....
aynen , de yurt disi tarifesi cok pahali bende ondan sikayetciyim . dakikasi 4.77tl arama yapinca , beni aradiklarinda 1.82tl mesaj 0.64tl . bazen faturam ne gelmis die bakamiyorum korkudan :D
gambit49
29-09-2009, 17:49
beni de bugun +78li bi no aradi iranmıs sanirim :D degisik seyler oluyo
gambit49
29-09-2009, 17:51
sınırsız tarifeye geçtik günde 5saat konuşmak için serefsizler 1aydan sonra msj atıp usülsüz kullanıyorsun die 1200dakkaya almışlar beni iptal ettim konuşmadığım faturaları ödüyorum zehir zıkkım olsun bunlara heryerde çekiyo diolar oturduğum sitede çekmiyordu aman arkadaşlar sakın siz siz olun bunlara haybeden para kazandırmayın ne varsa vodafonda turkcellde var
turkiyenin %98i kapsama alanimizda diyoda :D bende hep o %2lik alandayim
ha_SaaaN
29-09-2009, 17:58
2 dakka önce kızın biri aradı en gayet normal bir şekilde efendim dedim ve actım telefonu konusma aynen şöle oldu
- efendim
- Sen benımle dalgamı geciyorsun
- pardon ?
- Sana sölüyorum sen benımle dalgamı geciyorsun
- adını sölersen dalga gecip gecmediğimi sölemiş olurum
- Uğur dalga gecme benımle ( Ki ismim hasan benım :D )
- Ben uğur deilim
- Ay pardon ya ve dıtt dıtt dıtttttt :D
Millet delirmiş ya :D
1 yıldır avea kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım.Ama Turkcell e gecmeyi düşünüyorum :D
erkin006
29-09-2009, 18:18
15 gündür avealıyım bu günde sıkıntı olmadı problem belki lokaldir...77 lira her yöne sınırsız;)
şuana karad 15 gündür yaklaşık 15 saat konuştum buda eder 900 dakika...varın siz hesap edin...
onursumer
29-09-2009, 18:28
bu heryone sınırsız avea zaten çok gereksiz bence
turkcelde tüm turkcelli ve şehir içi 10bin dk diğer operotorlerlede 900dk lık tarifeye 60tl oduyoruz ;)
CallMeInsane
29-09-2009, 18:33
ben aveayı kattım sıan kutruldum :D 1 haftadır mesaj atmıodu zaten :d
erkin006
29-09-2009, 18:44
bu heryone sınırsız avea zaten çok gereksiz bence
turkcelde tüm turkcelli ve şehir içi 10bin dk diğer operotorlerlede 900dk lık tarifeye 60tl oduyoruz ;)
ya 10 15 lira için nie limitlendiriyim ki:)
ki yön sınırlamasıda yok ister avea ara ister trkcl ister ev iş...
tabiki kullanıma göre herkese başka tarifeler uygun geliyor.
bendede aynısı oldu ... boşyere annesinin günahını aldım arayanın..bi kızdanda küfür yedik.. avea sınıfta kaldı..
B.Aktepe
29-09-2009, 19:00
:D euheuh turkcellle bağlan hayata:D
turkcellde var hemşerimmm :)))
Oldschool
29-09-2009, 19:19
bazen aradıgım numaraya ulaşamama meşgul calması vb olaylar banada oluyor....10 senelik turkcell hattı bırakıp avea ya geçtim daha iyi doya doya konuşabiliyorum en azından ama turkcell de kazık arkadaş yaa bi dk konuşuyoruz catır cutur kontörler gidiyor...:D
VeNoM_35
29-09-2009, 19:40
o değilde, niye herkesi kızlar arıyor? beni de aradı az önce 2 tane kız:)
borayaı aradım kadın cıktı arama len benı dedı:)hahahaa
bendede aynısı oldu ... boşyere annesinin günahını aldım arayanın..bi kızdanda küfür yedik.. avea sınıfta kaldı..
bide benim günahımı aldın :heyoo:
DaRkNeSs-
29-09-2009, 20:05
o değilde, niye herkesi kızlar arıyor? beni de aradı az önce 2 tane kız:)
puhahah bu da iyimiş :D
cem sen izmir dışında olduğuna göre olay izmir ile sınırlı değil?
cagri-35
29-09-2009, 20:09
Ohh bee :D
onursumer
29-09-2009, 20:11
sırf kızlar arıyorsa bizdemi geçelim aveaya ahah :D
İbrahim Erdem
29-09-2009, 20:21
Bana nendense pek bişey olmadı.Çok şükür.
Ama ben de 5 gündür tümkamuya geçmeye çalışıyorum. Bugün yarın geçer diye kontor de alamıyordum. Kaç gün Annemi abimi arklarımı arayamadım.Neyseki geçti.Ama iyi de küfür yedi benden avea. Kankiler ailedekiler avea olmasa geçmek içten bile değil.
izmirde turk telekom merkez santral kopmus sorun sadece avea dan diil ..
Ben ilk cıktıgından beri Avea'yım eskiden ariaydım , ama beni hala kimse aramadı :D
Ama bende memnun degilim , hat bulsam direk Turkcell'ee gecicem ama hat yok :(
JumboAli
29-09-2009, 20:41
hahahahaha:D cok eglencelı Arkadasımı aradım 3senedır duzenlı olarakk aradıgım numara.
- Nabıon len G.T
- Beyfendı dogru ama yanlıs araadınız Problem varmıs hatlarda
- hahahaha BEnımde basıma geldı sonunda yasasın
- haha
-Neyse kusura bakma abı
- Yok sorun deıl Sen 10.arayan falansın :D
valla bende görüşme yaptım bugün çok ama herhangi bi sorun yaşamadım daha izmirde olmama rağmen..
ne yanlış arayan var ne bişey..
bölgesel olarak sorun yaşandı herahalde..
5000 sms paketi olupda kontoru giden varmı 1-1-1 götürdüler aynı sorunu yaşayan varmı ?
valla bende görüşme yaptım bugün çok ama herhangi bi sorun yaşamadım daha izmirde olmama rağmen..
ne yanlış arayan var ne bişey..
bölgesel olarak sorun yaşandı herahalde..
şu siralarda sorun var izmirdede beni arayan arkadaşlarim başkalarının cıktığını söylüyor kimiside sapık muamelesi yapiyormuş :) msjlarda sorun yoktu fakat şimdi oda başladı
PaSHa-brk
29-09-2009, 21:36
Bendede aynısı olduu..Sistem çöktüü sanırım :D
VeNoM_35
29-09-2009, 21:38
5000 sms paketi olupda kontoru giden varmı 1-1-1 götürdüler aynı sorunu yaşayan varmı ?
kanka avea merkeze sormuşlar bu giden kontörler hakkında ne olacak fln diye, cevap gelmemiş henuz. bi açıklama yaparlar sanırım.
çağlarcoskun
29-09-2009, 22:38
edit.. avea msj yazmamı bekliyodu heralde :D çalıyo şuan :hahaha:
şuan sorun düzeldi galiba :)
cagri-35
29-09-2009, 22:48
Bendede sorun yok belli bir zamandır. :D
VeNoM_35
29-09-2009, 23:00
arkadaşım üst üste üç defa benim yerime farklı 3 kişiyle konuşmuş yaklaşık 1 saat önce fln.
Turkcell gibisi var mı yaa.avea'nın rezilliği.