Orijinalini görmek için tıklayınız : 95'le radara yakalanan insan psikolojisi !
BlackEmperor
30-09-2009, 00:09
sabah sabah fabrikanın işlerine koştururken Beşyol civarı yediğim radar cezasıyla garip bir his bürüdü içimi. 245 TL cik.:alright: Akışkanlar mekaniğinden kaldığıma bu kadar üzülmemiştim. Bide ilk olunca ne bilim tuzlu baklava yemiş gibi hissettim kendimi
Maxiboost
30-09-2009, 00:13
hehe olur öyle şey mudanya yolunda da 104 le ceza kestilerdi :D 100 tamamda niye 104 dio adam sabah sabah yediydik cezayı :)
gecen sene tatile giderken aynı yol üzerinde hız sınırnı hatılamıyorum ama biris 215 birisi 235 lira yemiştim tatil boyunca hep onu düşündüm :)
94 le ehliyetsiz yakalanmıştım sahilde:)
hız kaç diyorum DOOKSAN DÖRRRRRRT diyo ee ne var dedim ceza kesicem diyince şok olmuştum
sabah sabah fabrikanın işlerine koştururken Beşyol civarı yediğim radar cezasıyla garip bir his bürüdü içimi. 245 TL cik.:alright: Akışkanlar mekaniğinden kaldığıma bu kadar üzülmemiştim. Bide ilk olunca ne bilim tuzlu baklava yemiş gibi hissettim kendimi
hayırlı olsun güle güle öde maşallah boncuk gibi :D
Olur öle takma kafana yaw :D
BlackEmperor
30-09-2009, 00:16
gecen sene tatile giderken aynı yol üzerinde hız sınırnı hatılamıyorum ama biris 215 birisi 235 lira yemiştim tatil boyunca hep onu düşündüm :)
çok iğrenç bi duygu yaw Ne bilim böyle jöle kıvamında iğrenç bişe :D
M_PROJECT
30-09-2009, 00:16
benimde ilk yedigim ceza radardi . 80 le girmistim 132tl odemistim :D
hehe olur öyle şey mudanya yolunda da 104 le ceza kestilerdi :D 100 tamamda niye 104 dio adam sabah sabah yediydik cezayı :)
4 km deseydin lafınımı edion la bebe deseydin ben bida geçim onu ölç 104 le rezil oluruz şanımız yürüsün deseydin :D
BlackEmperor
30-09-2009, 00:18
4 km deseydin lafınımı edion la bebe deseydin ben bida geçim onu ölç 104 le rezil oluruz şanımız yürüsün deseydin :D
şerefsizim aklıma ilk gelen oydu :p gelirken yeseydım cezayı temizinden 500 kestiydi cıktısnı alıp foruma koyardım :hehe:
dipnot: Chiptuning sağlığa zararlıdır :hahaha: güldüğüme bakmayın hala sinirlerim bozuk
akucukdogan
30-09-2009, 00:19
101 ile girmiştim 1 keresinde.. Polise öğrenciyim deyince bırakmıştı kendi 2 çocuğuda öğrenciymiş anladı halimden :)))
105 ile kartal sahil de radara yakalandım, polis geldi yarışıyormuydunuz dedi :\ dedim hızım kaç dedi 105 dedim normal seyrediyormuşum nesi var bunun olmaz çok hızlısın dedi ii dedim yaz cezayı şole bi baktı dedi filmde yasak dedim sen hızı yaz filmi hallederiz tmm dedi gönderdi :D
Ehehe cidden hee öderken daha bi için yanıcak biraz hızlı olsaydın teselli olurdu :D
çok iğrenç bi duygu yaw Ne bilim böyle jöle kıvamında iğrenç bişe :D
bide anlamıyolar :) bakın daha 30 km olmadı ceza makmuzum var memur bey yapma etme...
-suan cihazda gözüktüğünüz için yazmamız gerekiyo vs vs
Ah ulan dedim gitti 5 günlük otel parası haha
94 lede cezamı olur ya bela okuyacam olmuycak
geçmiş olsun
sılıvrıden donerken gırdım radara adam arabamı bagladı muane yok dıye :)
vizkoziten düşük olsaydı yırtmıştın :) bi haller oldu valla bugün polisin biri resmen saklanmıştı.. yani amaç kendini gösterip milleti yavaşlatmak değil resmen ceza kesmek ..
geçmiş olsun
edit: yalnız bir saniye %10 izin vardı hani ??? şehir içi uygulaması yaptı demekki sana yani 50 lik yerden 94 le geçmişsin sen yanlış anlamadıysam
2003te ilk arabamı aldığım gunun aksamına yediydim cezayı i**e polis hem kırmızıda gecti hemde "vay sen nasıl devletin arabasına carpma tehlikesi yaratırsın" diyerek yazdıydı :)
BlackEmperor
30-09-2009, 00:26
Sağolun arkdaşlar dertilini halinden dertli anlar. Gitti egsoz parası :D i..ler işe girdiğimin haberini aldılar herhalde ulan daha maaşımı almadım beaa :) insan bi sabreder bi kaç ay gecen haftada ayakkabılarımı çalmışlardı:rolleyes::D
onursumer
30-09-2009, 00:30
geçmiş olsun
bende geçen hafta floryada kaşıbeyazın orda 100km civarı gidiyorum radarmı o falan derken geçtim transit connectin onunden ama beni değil onumdeki full cam filmli jantlı vs 307 aldı adam anlamadım :D
Nerelerde yediniz bu cezaları yazın da bizde bilelim arkadaşlar...Bir ay içinde bursaya gelicem şaka yapmasın polisler :D
Burgaz yolundakini biliyorum yılların radarı...Geçen sene stadyumun orda bile vardı kültürparkın önünde...Çekirge ve kükürtlüde de oluyodu eskiden...Ama yenileri pek bilmiyorum...
Geçmiş olsun bu arada,sert olmuş sabah sabah...
Maxiboost
30-09-2009, 00:31
Sağolun arkdaşlar dertilini halinden dertli anlar. Gitti egsoz parası :D i..ler işe girdiğimin haberini aldılar herhalde ulan daha maaşımı almadım beaa :) insan bi sabreder bi kaç ay gecen haftada ayakkabılarımı çalmışlardı:rolleyes::D
bunlar böle 453 kesilen bi ceza var geçen ki otoban macerasından kalan :D bi de fahri müfettiş kesmiş tehlikeli araçtan not düşmüş filmler sökülecek falan artis :D bi de park yazdılar oh yeah bende kasksız motora binen polisleri çekiyorum şimdi afişe edicem alayını pederle kasktanda bi cezamız var
BlackEmperor
30-09-2009, 00:33
Nerelerde yediniz bu cezaları yazın da bizde bilelim arkadaşlar...Bir ay içinde bursaya gelicem şaka yapmasın polisler :D
Burgaz yolundakini biliyorum yılların radarı...Geçen sene stadyumun orda bile vardı kültürparkın önünde...Çekirge ve kükürtlüde de oluyodu eskiden...Ama yenileri pek bilmiyorum...
Geçmiş olsun bu arada,sert olmuş sabah sabah...
hemde ne sert :D German Style oldu resmen :p Santral garajdan Yalovaya devam ederken ilk ışıkların orda sağ atarafa dikkat gazete okuyan ama aslında radar olan bi pusucu
DaRkNeSs-
30-09-2009, 01:27
radar yediğiniz yerde hız sınırı kaçtı?
90 ise bu işte bi tuhaflık var 100 km ye kadar ses çıkarmazlar limit 90 ise
ama 70 ise limit yazarlar..
Maxiboost
30-09-2009, 01:42
arkadaşın girdiği yerde limit 50 diye hatırlıyorum
Tekirdagda sahilyolunda galerinin icine koymuslardı radar reno12yi, üstünde satılık tabelası bile vardı :)
Ben bir güzel yemistim, 100 civarı bi hızla gecmistim 50 yazan yerde...
Türk polisi zeki, babam onlardan zeki tabi, cevirmeye gelmeden hemen saga parkedip gidip yemek falan yemistik ekipler toplanınca yolumuza devam etmistik :)
DaRkNeSs-
30-09-2009, 02:17
Tekirdagda sahilyolunda galerinin icine koymuslardı radar reno12yi, üstünde satılık tabelası bile vardı :)
Türk polisi zeki, babam onlardan zeki tabi, cevirmeye gelmeden hemen saga parkedip gidip yemek falan yemistik ekipler toplanınca yolumuza devam etmistik :)
hem polisin zekasına hem de babanın zekasına hayran oldum :D
ALPER-VNS
30-09-2009, 02:20
ben çewre yolunda livanın orda 78le 278lira mı ne öyle bişey yedim radar.. sonra tartıştım çevre yolunca kaçla gidicez diye arkamdan da yazmış 50:ofk: ayarları yok:icon_wack
aynı yerde 85 le radara girmiştik , tabi polis hemşeri çıkınca yememiştik üstüne polisler köfte bile ısmarlamıştı , babamın lafı ben bunun donsuz gezdiğini bilirim sıkıysa kessin cezayı olmuştu :)
geçmiş olsun sinancım olur böyle vakaalar ;) 1 hafta içinde yatır indirimden faydalan derim sadece :D
M_PROJECT
30-09-2009, 03:30
tatilde yaptim ben onu , alkol vardi cevirme var ilicanin icinde , bide tek yon cikamiyorum . bekledik mecbur kumru manyagi olmustuk beklerken ye ye :D
hiç üzülme o cezayı güzel bi pazar sabahı ekmek almaya giderken yedim 222 idi ama , hayatımın en pahalı ekmegiydi.
turbo&quattro
30-09-2009, 05:49
Hazir konusu acilmisken sorayim dedim:D
Biri Canakkale dolaylarinda biride Istanbul Florya"da saglam radar cezasi yemistim ama bir turlu vakit bulupta odememistim.Ceza yedigim iki arabayida sattim ancak satarken fln hicbir sorun cikmadi..Ehliyetimde de yok oyle bir ceza...Nolmustur dersiniz:)
Bu arada gecmis olsun..Birkac gune kalmaz unutuluyor:D
Day Walker
30-09-2009, 07:26
geçmiş olsun kardeşim ruhsatın arasına sıkıştırsaydın bişeyler :D
Geçmiş olsun Uşağum :D
Çok yazmışlar yanlız ya bana bayramın son günü
Komple egsoz,film,tampon eki+ön plaka takmamaktan 250 lira yazdı akşam foruma eklerim :D 15 gün içinde ödediğimden 187.50 olarak ödedim :D
geçmiş olsun beşyolda sürekli oluyor neredeyse radar. hız limitide ya 50 ya 70 km :) babayı geçene kadar babadan sonra radar yok :)
zaten yukarıdan gelirkn bak orada yan yolda cepte bi araç varsa sana bakan kesin radar ve uygulama var. eğer yok ise uygulamada yok :)
Tholl-ga
30-09-2009, 08:44
bende silivriden selimpaşaya giderken 104 ile radar sistemli accent in yanından geçmişim.1 hafta sonra fotoğraf geldi 128 tl yanlış hatırlamıosam ama ödemedim duruo torpidoda :D
tam olarak nerede bu radar
BlackEmperor
30-09-2009, 10:37
radar yediğiniz yerde hız sınırı kaçtı?
90 ise bu işte bi tuhaflık var 100 km ye kadar ses çıkarmazlar limit 90 ise
ama 70 ise limit yazarlar..
arkadaşın girdiği yerde limit 50 diye hatırlıyorum
70 di limit
Tekirdagda sahilyolunda galerinin icine koymuslardı radar reno12yi, üstünde satılık tabelası bile vardı
hem polisin zekasına hem de babanın zekasına hayran oldum :D
ben çewre yolunda livanın orda 78le 278lira mı ne öyle bişey yedim radar.. sonra tartıştım çevre yolunca kaçla gidicez diye arkamdan da yazmış 50:ofk: ayarları yok:icon_wack
tatilde yaptim ben onu , alkol vardi cevirme var ilicanin icinde , bide tek yon cikamiyorum . bekledik mecbur kumru manyagi olmustuk beklerken ye ye :D
sabah çay sigara bile yapadan kuru kuruya gitti :Deli::D
Hazir konusu acilmisken sorayim dedim:D
Biri Canakkale dolaylarinda biride Istanbul Florya"da saglam radar cezasi yemistim ama bir turlu vakit bulupta odememistim.Ceza yedigim iki arabayida sattim ancak satarken fln hicbir sorun cikmadi..Ehliyetimde de yok oyle bir ceza...Nolmustur dersiniz:)
Bu arada gecmis olsun..Birkac gune kalmaz unutuluyor
ilkler unutulmaz :p
geçmiş olsun kardeşim ruhsatın arasına sıkıştırsaydın bişeyler
yıkama fişi koysaydım keşke :D
Geçmiş olsun Uşağum
Çok yazmışlar yanlız ya bana bayramın son günü
Komple egsoz,film,tampon eki+ön plaka takmamaktan 250 lira yazdı akşam foruma eklerim :D 15 gün içinde ödediğimden 187.50 olarak ödedim :D
91 yazdırsaydım 135 ödeyecekmişim acemilik işte :p
geçmiş olsun beşyolda sürekli oluyor neredeyse radar. hız limitide ya 50 ya 70 km :) babayı geçene kadar babadan sonra radar yok :)
zaten yukarıdan gelirkn bak orada yan yolda cepte bi araç varsa sana bakan kesin radar ve uygulama var. eğer yok ise uygulamada yok :)
giderkende fark ettim ama sallamadım normal kontroldür diye , o yolu pek kullanmadığımdan güzel bi süpriz oldu
ödeme......
bende silivriden selimpaşaya giderken 104 ile radar sistemli accent in yanından geçmişim.1 hafta sonra fotoğraf geldi 128 tl yanlış hatırlamıosam ama ödemedim duruo torpidoda :D
bu arada 265 yazmışlar :beuj: bu hafta ödersek 185 felan odeycez galiba. Neyseki fabrika bir kısmına sponsor olcak :)
BlackEmperor
30-09-2009, 10:40
hiç üzülme o cezayı güzel bi pazar sabahı ekmek almaya giderken yedim 222 idi ama , hayatımın en pahalı ekmegiydi.
offf midene oturmuştur kesin ekmek arası spec olmuş :p
ödeme......
:rolleyes: yok yaw bela olur başıma kesin böyle şeylerde büyük ikramiye genelde bana çıkıyo :D
tam olarak nerede bu radar
despenin dediği yerde tam olarak xtreme tuningden az geride
tespit edilemeyen modeller çıkmış, kimse yanlış anlamasın yasal birşey degil ama yapcak birşey yok, okul önlerinde 20 liraya ortaokul ögrencilerine uyuşturucu satılmasına izin verenler, bu cihazı hiç sallamaz :)
www.radarci.com
sizde benim gibi yapın:icon_tup: radar savar kullanın :hahaha:
94 le ehliyetsiz yakalanmıştım sahilde:)
hız kaç diyorum DOOKSAN DÖRRRRRRT diyo ee ne var dedim ceza kesicem diyince şok olmuştum
sizin o sahil ne iş olm kimse bastırmadı gaza tam gaza basıyorum ustume abanıyolar basma lan diye polismi cokmuş neymiş istanbul gibi değilmiş falan
by_BuRoCk
30-09-2009, 11:45
bende sene 1998 de yemiştim radar cezası 11.5 TL :D
tabi o zaman çok para 11.5 polise diorum abi emniyet kemeri yaz yok dio :D
emniyet kemeri 5.5 TL ydi yanlış hatırlamıyorsam :D
ama yinede 11.5 TL yazmıştı :D daha ehliyeti yeni almıştım :D
2 sene önce mezun olmadan önce son sınava girdim geri şehre dönerken terminalin önünde rampa aşşa boşa attım fazla yakmasın diye 66km hızla yakalandım...15 gun içinde 174 gibi bişi ödemiştim...durdugumda dayı seninde cocugunu inş yakalarlar 66 yla o zmn sana karşı içimden geçenlerin ne oldugnu anlarsın demiştim :) sonra kavga cıktı :D
2 gün önce ıtalya sentropede 230euro cukk yedim hatalı sollamadan :)
Candarlıdan izmire girerken 85 ile ceza yedim fena oturmustu içime :(
2 sene önce mezun olmadan önce son sınava girdim geri şehre dönerken terminalin önünde rampa aşşa boşa attım fazla yakmasın diye 66km hızla yakalandım...15 gun içinde 174 gibi bişi ödemiştim...durdugumda dayı seninde cocugunu inş yakalarlar 66 yla o zmn sana karşı içimden geçenlerin ne oldugnu anlarsın demiştim :) sonra kavga cıktı :D
ahaha bitiş cümlesi bomba !!! tam doğukanlık.. lan koptum yaa :D:D
BlackEmperor
30-09-2009, 16:35
yediğimiz cezaları toplasak bi STI alırdık foruma hergün biri takılırdı :p
Eray Yümsel
30-09-2009, 16:37
ben 232km yle yedım ilk radar cezamı total 400 küsü para ödemiştim :D kartaldan samandıraya gelen yolda :D fena duygu
BlackEmperor
30-09-2009, 16:39
232 ile giderken ibrede ne gösteriyordu acaba ? sapmayı hesaplayabildin mi :p :D
Eray Yümsel
30-09-2009, 16:40
güzel bir konuya değindin ama işte o anda bişeyden kaçıyorum sanan polisler yolu falan kapatıp üstüme atladılar ne oldugumu şaşırdım düşünemedim :D
BlackEmperor
30-09-2009, 16:43
heheh nos basıp geçemedinde tabi direk Busted :p
Eray Yümsel
30-09-2009, 16:45
yok hacı bu olay olalı baya oldu ozaman nos bilmiyoduk :D ekenın atmosferik zamanları 2.7 alpina spec takılıyoduk :D
95le ceza yenmezki eğer şehir içi değilse?
ben anlamıorum ztn neresı sehır ıcı neresı sehır dısı, bı karısık olaylar.. sehır tabelasını gorunce 50yemıdusmek gerekıo, bu sehırler arası yerlerde koyler oluo gecıosun orlardada 90mı hız..?
6 ay once yedım odemıorum odemıcemde nası olsa 2 katıda cıkıp duruo.. dursun varsın..
232 ile giderken ibrede ne gösteriyordu acaba ? sapmayı hesaplayabildin mi :p :D
Baya baya gösteriyorda otoban dışı 180 i gecersen direk baglıyolar diye biliyorum....
Baya baya gösteriyorda otoban dışı 180 i gecersen direk baglıyolar diye biliyorum....
yok ben 220le de girdim 106m var iken bağlamadılar baya muhabbet konusu olmuştu ama gene yedik cezayı:), geçen 70 yazan yolda 130la kameraya yakalanmışım hız sınırı 100 yazıyor ben 131le girmişim bana gelen ceza 265, e yolda 70 yazıyor :) herşey çelişkili girdiğim yerde şehir tabelasını geçtikten 10 km sonra falan
yok ben 220le de girdim 106m var iken bağlamadılar baya muhabbet konusu olmuştu ama gene yedik cezayı:), geçen 70 yazan yolda 130la kameraya yakalanmışım hız sınırı 100 yazıyor ben 131le girmişim bana gelen ceza 265, e yolda 70 yazıyor :) herşey çelişkili girdiğim yerde şehir tabelasını geçtikten 10 km sonra falan
Valla yeni mevzuatlar acıklanırken öyle duymuştum hız sınırı ve yakalandıgın hıza göre limitli artıyordu belli sınırdan sonra baglanıyor diye biliyorum ... Denemek lazım :D :hahaha:
Eray Yümsel
30-09-2009, 17:53
eskiden öyleydi hızına göre kitliyolardı :D
gambit49
30-09-2009, 19:25
105 li hızlarda 2 kere eskisehir yolunda girdim :D evlat acisi gibiydi 237ser tl:D
Bulut Y.
30-09-2009, 19:27
çok fena ya 95 falan bi kere radar cezası yedim oda port. çiçeği bulvarında 186 yla girmişim :D
overblack
30-09-2009, 19:30
99 km ile palio van marka araçla polisin gözüne baka baka girmiştim.arabayı ilk kullanışımdı.radarı gördüm ibreyi 100 km'ye sabitleyip gözünün içine baka baka yanından geçtim.ilerde çevirdiler."ne varki 90-100 ile filan geçtim dedim.adam ruhsatı bana uzattı bu araba kamyonet limitiniz 88 beyefendi dedi :D"
BlackEmperor
30-09-2009, 19:37
99 km ile palio van marka araçla polisin gözüne baka baka girmiştim.arabayı ilk kullanışımdı.radarı gördüm ibreyi 100 km'ye sabitleyip gözünün içine baka baka yanından geçtim.ilerde çevirdiler."ne varki 90-100 ile filan geçtim dedim.adam ruhsatı bana uzattı bu araba kamyonet limitiniz 88 beyefendi dedi :D"
:hehe: muhahahahahha :D o anki yüz ifadeni çok merak ettim abi. Derinden bi hsss sesi gelmiştir :D
overblack
30-09-2009, 19:52
:hehe: muhahahahahha :D o anki yüz ifadeni çok merak ettim abi. Derinden bi hsss sesi gelmiştir :D
yok derinden gelmedi direk bastım kalayı :D
VteC_MaNiaC
30-09-2009, 19:53
105 ile kartal sahil de radara yakalandım, polis geldi yarışıyormuydunuz dedi :\ dedim hızım kaç dedi 105 dedim normal seyrediyormuşum nesi var bunun olmaz çok hızlısın dedi ii dedim yaz cezayı şole bi baktı dedi filmde yasak dedim sen hızı yaz filmi hallederiz tmm dedi gönderdi :D
iyi durdurabilmiş seni :D
İlk cezamı Ümitköy-Arcadium'un ordaki Tansaş'ın önünde yedim.86 km hızla geçmişim radardan.225 TL. ceza kesmişlerdi,bir de plakaya kesmişler babamın üstüneydi araba öderken haberi olmasın diye ne taklalar atmıştım...Az sövmedim yani Jandarma Trafiğe.
Bana 97 ile sahilyolunda kestiler sabah vakti gittim üstüne soğuk bi içtim. :D
babam sabahın 6 sında 59la yemıstı sınır 50ken.ımzayı atarken çarpı atmıstı ole bı dellenmıs:D
BlackEmperor
01-10-2009, 13:22
198,5 TL olarak bugün ödeme yapıldı. bu paraya bi anfi aldıydım ne güzel :o
gecmiş olsun .bende ilk cezamı ehliyetten 3 gün sonr kırmızıda gecmekten yemiştim :)
radar cezası yemedim çok şükür :D ama 5 misli cezalar yedim ahahahah + bu cezalar gözükmüyor 4-5 lira cezam olması gerek ama halen gözükmüyor nasıl halledicem bunu? vergi dairesine gidiyorum ödicem bulun cezaları diyorum yok diyor bende her şeye rağmen temiz kagıdı alıyorum her ay :D
haha yavru imzanı yesinler :D
valla bıldırki hurmalar gelip bi tarafını tırmalıyo moruk :D
benim turuncu hondanın 2003-2004 cezaları bir bir düşmeye başladı posta kutuma :D
haha yavru imzanı yesinler :D
valla bıldırki hurmalar gelip bi tarafını tırmalıyo moruk :D
benim turuncu hondanın 2003-2004 cezaları bir bir düşmeye başladı posta kutuma :D
geçenlerde ciddi ödemek için gittim yok dediler bende çıktım emme manifoldu aldım haklarını kaybettiler artık :D 3 lira kesin vardır 400 den aşağı ceza yemedim bugune kadar :D
geçenlerde ciddi ödemek için gittim yok dediler bende çıktım emme manifoldu aldım haklarını kaybettiler artık :D 3 lira kesin vardır 400 den aşağı ceza yemedim bugune kadar :D
ahauhauah valla moruk bunlar gelmeseydi kesin piston alıyodum bende :D
fsunnetci
01-10-2009, 14:09
Geçmiş olsun bende Bartında yemiştim radardan ceza:) ama Zonguldakta bir ceza yedim seninkinden daha beter dostum..60 KMH süratle giderken önümdeki araç yavaşlayınca bende solundan geçtim aracı meğerse sollama radarı varmış yolda :) ilk defa gördüm ama tecrübe etttim..Polis çevirince ileride durumu daha iyi anladım cezayı yiyince aklım başıma geldi çok saçma uygulama ama naparsın Burası TÜRKİYE...
Geçmiş olsun bende Bartında yemiştim radardan ceza:) ama Zonguldakta bir ceza yedim seninkinden daha beter dostum..60 KMH süratle giderken önümdeki araç yavaşlayınca bende solundan geçtim aracı meğerse sollama radarı varmış yolda :) ilk defa gördüm ama tecrübe etttim..Polis çevirince ileride durumu daha iyi anladım cezayı yiyince aklım başıma geldi çok saçma uygulama ama naparsın Burası TÜRKİYE...
katılıyorum burası TÜRKİYE :D