Orijinalini görmek için tıklayınız : Takas Teklifi Eden Subaruyu bilen
Arkadaslar aracımı ilandaki araçla takas etmek istemişler. Bu aracın durumunu yürürünü bilen varmı? Projemi yapmıslar tam anlayamadım
http://www.sahibinden.com/cuff_cufff-37WQQaXQQ17237351WQQpXQQdisplayitem
Eray Yümsel
30-09-2009, 16:51
takas şartlarınız ne tugral
walla teklif etmiş ama konusmadım araç bana garip geldi bilmeden etmeden şart kosmak istemedim. Burda bilenler varsa ona göre bişiler konusucam. Yıkık arabayla ugrasamam
Eray Yümsel
30-09-2009, 16:55
kkendıde yazmıs ztn 1.6 araba bu. motor 2.0 gt koyulmus devam
Benım gözüme pek hoş gelmedi...iyice araştır
şimdi WRX le STİ alt takımından yürürüne kadar birsürü fark var. 1.6 ile GT arasındada bu farklar varsa boş motor konulmasının bir anlamı yok benim için. Kırılıp durursa subarunun parcasını bol keseden harcayamam ben :)
aracı tanımıyorum ama düzgün işcilikle yapıldığını düşünmüyorum, motor dediği gibi STİ motoru ise fiyatı çok iyi...
birde ilanda STi motoru koyulmus diyor GT ile STi farklı değilmi
Sen emeğini alın terini harcıycan babalar gibi sti motoru koyucan sonra ;
"hertürlü aracla takas olur" Dicen Akla yatan iş değil....
sti motoru dediği krank vardır %90
Serencebey
30-09-2009, 17:37
senin araba neydi aslanım 200 se çarpımıydı neydi :P
Arac konyada gözüküyor ama hiç görmedim acıkcası tugral...eger buralarda ise ögren okula gitmeden bakarım eger ciddi isen takasta ...
Sen emeğini alın terini harcıycan babalar gibi sti motoru koyucan sonra ;
"hertürlü aracla takas olur" Dicen Akla yatan iş değil....
aynen benim de midemi çok bulandırdı
Kayseride tanıdıklarım var aracın geçmişiyle ilgili bilgi toplayabilirim istersen.Bi bakıştırıyım ben
Anlasılan takas edilcek bir araba değil. Doğru dürüsüt bi gc8 falan denk gelirse onla takaslarız artık teşekkürler herkese :)
DogukanB
30-09-2009, 18:34
:icon13: Hiç gerek yok dert almaya
İbrahim Erdem
30-09-2009, 19:06
Arac konyada gözüküyor ama hiç görmedim acıkcası tugral...eger buralarda ise ögren okula gitmeden bakarım eger ciddi isen takasta ...
Böyle bir araç kayseride vardı sanki.
Bu Ankarada Gmg Mustafanın aracı değilmiydi ya? Bir ara full body li felan yoksa karıştırıyormuyum?
bence sağlıklı durmuyo arkadaşım.
Kadran fotosuda fakein elhamdülillahı:)
ben senelerdır dogma buyume konyadayım bu subaruyu gormedım hıc ılan yalan gıbı geldı bana
ben senelerdır dogma buyume konyadayım bu subaruyu gormedım hıc ılan yalan gıbı geldı bana
aynen.Konya'da böle bir araba yok.
road runner
30-09-2009, 22:32
:icon13: Hiç gerek yok dert almaya
aynen katılıyorum ...
M.Can Çimir
30-09-2009, 22:59
Aga zaten eleman 'her türlü araçla takas olur' yazmış... Bunu yazan adamın arabasıyla takas edilmez diye düşünüyorum. Görüntü iyi de bence boş makinedir. Üste para verirse durum değişir ama :p
Eğer arabayı bilen varsa ve işe yararsa düşün bence. Ne demek istediğimi tahmin ediyosundur. Varyantı çıktıktan sonra konuştuklarımızdan yola çıkarak böyle dedim. Değer değmez hesap senin ;) Nasıl olsa her türlü gazlıyoruz :)
walla acıkcası subaru bana sx kadar zevk vermez ama daha seri bi araba :) Bide boksır motor farkı var işte yoksa işim olmazdı
ecthelion
30-09-2009, 23:06
Sakın .
flexamin
01-10-2009, 02:40
bu araç kayseride dilaver die bi arkadaşımdaydı .. arabanın mazisi çok karanlık onunda başına bela olmuştu. bu arabayla herifin tekine çarpmış kaçmışlar (dilaverden önceki sahibi) vs vs vergi borcu cart curt wardı.. ama diip uzak dur...
M.Can Çimir
01-10-2009, 10:18
O zaman RWD forever Osman :) 200 SX iyidir ;)
vtecburhan
01-10-2009, 11:33
yaw konya yazıyorda ben bu arabayı hıc konyada görmedim yaw :(
Hertürlü aracla takas olur dediğine göre bir an evvel elinden çıkarmaya bakıyor. Derdi tasası var ki bu kadar aceleci..
|| CaNeR ||
01-10-2009, 12:18
Bayramın 2. günü Sivas'a getirmişler , sahibi devamlı araba alır satar, uzaktan tanıyorum..
MMP'de toplanmış araç , biraz araştırınca böyle bişey buldum ; http://www.mmpowergarage.com/projed.asp?id=16
Bikaç parca boya vardır yazmış ilana.. Verilen linkte renk değiştirdiği görülüyor.
Araçlar aynı ise satan kişiyi arayıp 3-5 söz etmek lazım. Ne kadar kolay yalan söyleyebiliyor insanlar, para için şerefsizlik yapmak acizliklerin en kötüsü.
Bende görmedim konyada hiç. Çok dikkat çeken bir araba aslında ama denkgelmedi :)
Cimmeria
01-10-2009, 15:20
Kadran fotosu bir garip değil mi ?
260 kapatmış ama sıfır titreme ve alttaki km sayacı sıfır ?
http://image5.sahibinden.com/photos/23/73/51/17237351vy3.jpg
06 plakalı hlı garajda yapıldı dıye hatırlıyorum ama khan abıye bır oms at ıstersen...