Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsiklet zincirini nasıl temizlememelisiniz
Mechanix
01-10-2009, 16:05
Konuyu okuduğum yabancı forumlardan birinde buldum.Ufak bir hatanın nelere mal olabileceğini gösteren öğretici konulardan biri.
Kandan ve yaralardan etkilenecek arkadaşlar lütfen bakmasın.
Çoğumuz otomobilleri ve motorsikleri ile uğraşıyoruz.Dikkatsizlik ile yapılmış bir hataya kurban gitmeyelim.
http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=242261
çok fena olmuş :( Böylesini beklemiyordum doğrusu.
sakat iş bu zincir fln. dikkat etmek lazim mekaniğin şakası olmaz.
Day Walker
01-10-2009, 16:24
offf off feci olmuş :( mesaj alınmıştır
Cimmeria
01-10-2009, 16:25
abi bi uyarı olsaymış keşke çok feci bir görüntü ilk foto
kötünün kötüsü ilk boğumdan itibaren yok :( Allah kimseye göstermesin. Vatandaşta pek can acıma durumu yok herhalde olay anı ve sonrasında gayet rahat resim bile çektirmiş canı acımamış herhalde.
bırak sosyal mesaj vermeyi mechanix
bahadırtelli
01-10-2009, 17:07
kötü görüntü yaa ama o kadar motor kullandım ama korkudan çalışırken elimi araya sokup zincir temizlemedim. öyle üsten spreyle temizliyodum.Ama eğitimlerde temel uyarılardandı.
M_PROJECT
01-10-2009, 17:17
repost yapma :D verdim ben bunu :D
onursumer
01-10-2009, 18:37
off yaa bende puf noktaları diye açtım kan gormeye bunyem pek ii tepki vermiyor bi tuhaf oldum
ama benim anlamadığım parmaklarını nasıl o şekilde sakatladıkları ?
ayağa alıp güzelcene benzinle vs temizleyip spreylicen misss :D
Bu tip kayıslardan , zincirlerden hep cekinmisimdir :(
Oldschool
01-10-2009, 23:21
cok feci olmuş ama Allah tan parmakların yarısını götürmemiş ...En azından parmaklarını kullanabilir...Motor işi harbiden Sakat iş...
Fıkra:>Oto tamircisi Kalp Doktoruna sormuş: Doktor Bey Siz insanların Kalbini Ameliyat Ediyorsunuz...Onların Hayatını Kurtarıyorsunuz...
Ben ise araba tamir ediyorum arabaların kalpleride motorlarıdır...ikimizde kalp tamiri yaptıgımıza göre siz benden daha cok para kazanıyorsunuz neden ? der..
Doktor söyle cevap verir... Sen arabanın motorunu araba çalışırken tamir edebiliyormusun.....?:rolleyes:
Cok kötü durum gecenlerde bugünkü resimlerinizde paylaşmışlardı ... İnsanın içi almıyor.