Orijinalini görmek için tıklayınız : herşey yolunda gidiyor derken :(
olcay_bora
01-10-2009, 23:01
ne olduysa dün gece oldu 2. vitese kadar düştüm viraja gelince ama 20 dk sonucunda artk yag yakmayan aracımın egzozundan sanki motor yanıo gibi duman çıktı arabanın içini kapladı ve bi daha stop edip marşa basınca çalışmadı. motor soguyunca yag cubuguna baktım ve yag kalmamış damlatması da yoktu yakmasıda noldu anlamadım. durum vahim. hafta içi radar hondaya çekilcek araç seref ustaylada oturup detaylıca konuşacagız ama sizlerinde fikrne ihtiyacım var. yapılırsa ne kdr saglıklı olur ne kadar mantıklı olur belli bir maliyeti olacak. durumlar pek iyi değil. ama şanzımanda kötü hazır motor gitmişken temiz bi yeni nesil motor swaplansa şanzımanıyla hem daha mı mantıklı olur? bütçeyi zorlar şuan için ama sonuçta yine o para benden bir kaç ay içinde çıkacak böyle bir anda çıkmış olacak. seref ustayla konuşmadan önce sizlerinde fikirleni almak istiyorum çogunuz prof sayılırsınız bu konularda.
sana ogun cocuklarla bakıp bu arabayı sat harcayacgın parayada daha ıyısını al demıstık olcaycım ama dınlemedın bı dunya para harcadın ve basına gelen ortada. seref usta elınden gelenı zaten yapar. onurdestan kardesımızın vtecıde gecen cumartesı teslım edıldı 10 numara sekılde. sıra senınkınde anlasılan
gecmıs olsun asırı yay yakması bendede olusmustu pıstonlarım erımıstı
gecen sefer konu actıgında sokucem demıstın o gunde yazmıstım acılmısken motor yapabılırısn demıstım sımdı dedıgıme geldı olay gecmıs olsun
geçmiş olsun üzüldüm olcay olacağın önüne geçilmiyo sağlık olsun
gambit49
01-10-2009, 23:31
gecmıs olsn halledilir bi sekilde
emresener
01-10-2009, 23:32
geçmiş olsun.. bizde beklioruz test etcez die neyse yeni motoru ile test ederiz :D
Radar'a gelince haber et ;)
saglık olsun canına bişey olmasın hersey halledılır..
PROMINENT
01-10-2009, 23:38
Arkadaşım beni yanlış anlama ama..
açtığın konuları takip ediyorum da..sen bu arabadan kurtul bence...neresinden dönsen kar..
olcay_bora
02-10-2009, 00:09
artık kenarından kçşesinden dönülecek zararda kalmadı olan oldu bakalım şeref ustayla bir yol çizip baştan yaratılacak araç bugune kdr demedim ama dun geceden beri keşke bunu almasaymışım diye kendime de dedim napalım ugraştırdı maddi manevi kaderi buymuş nasıl bir yol çizcem bilmiorum araba için fikirleri değerlendircem hep
artık kenarından kçşesinden dönülecek zararda kalmadı olan oldu bakalım şeref ustayla bir yol çizip baştan yaratılacak araç bugune kdr demedim ama dun geceden beri keşke bunu almasaymışım diye kendime de dedim napalım ugraştırdı maddi manevi kaderi buymuş nasıl bir yol çizcem bilmiorum araba için fikirleri değerlendircem hep
buyuk sozu dınlemek lazım kardesım :)
d16y4 blok swap ;) değerlendir bi
olcay_bora
02-10-2009, 00:16
selçuk abi almadan önce seni tanısaydım dinlerdim zaten :)
erkut abi degerlendircem dediğini bi araştıriim bakalım :) zaten yüklemesinde fln da değilim artık sağlıklı gitsin de ...
sana sat dıye ısrarla soyledık ama ogun satardın ıstesen ama ınat ettın bıraz :) onlarca konu actın sonra ugrastın durdun . satcaktın gıtcektı sana duzgun bı araba bulurduk ama kısmet. sımdı gereklı seylerı yaparız yıne merak etme
seymansarac
02-10-2009, 00:33
buyuk geçmiiş olsun.olan olmuş üzülmeye gerek yok artık.
bencede yapmışken swapla gitsin yoksa bu motora güvenemezsin artık psikolojik olarak..
CallMeInsane
02-10-2009, 00:38
yuklemiycem diyosan uhsata işlemede problemi olmıyacak bi motor al tak uygun fiyatlısından :D
imkanın varsa mevcut makinesiyle hiç uğraşma bence. swap.
umu_vtec
02-10-2009, 02:29
geçmiş olsun kardeşim zor bi durum ii bilirim...
SekoLive
02-10-2009, 07:44
Geçmiş olsun olcay
Ahmetfikri
02-10-2009, 08:13
geçmiş olsun arabayı aldığından beri sorunlardan kurtulamadın bu sefer baya büyük galiba
bence bu motorla uğraşma hiç erkut abinin söylediği gibi d16y4 güzel olur
geçmiş olsun kardeş.uzulme halledılır bı sekılde.olmadı bıraz toparlarsın kendını b16 koyarsın.
geçmiş olsun olur boyle seyler herşey nasip kısmet..
araban tekliyormu destum gazlarken böle kesiklik yapıyormuydu ?
Ahmetfikri
02-10-2009, 09:55
araban tekliyormu destum gazlarken böle kesiklik yapıyormuydu ?
bu dediklerin neye işaret:soru:
olcay_bora
02-10-2009, 13:25
saolun cana gelcegine mala gelsin tabi de vakitsiz yakaadı beni bu sorun maddi açıdan yok abi hiç tekleme fln yoktu kaymak gibiydi
serhat306
02-10-2009, 13:46
gecmış olsun bencede hazır gırmısken adam akıllı topla derım...
cembozbey
02-10-2009, 13:50
sekman kırmıs sanıyorum
gecmiş olsun.
Geçmiş olsun....sen bence o arabayı sat dıecem ama bu kadar sevıyorsun satmazsın kolay kolay....piston segman yag pompası kol vs parcaları deısırsın 2000 km de rodaj yaparsın :D hersey hallolur bıter...
TricksTeR
02-10-2009, 21:00
bütçenin el verdiği kadarıyla direk swap kardeşim. Bencede en başında satman gerekirdi. neyse cana bişi olmasın. seviyosun arabanı ve hayalindi. gerçekleşti inş daha ileriye gidicek.
olcay_bora
02-10-2009, 21:04
bakalım bi seref usta baksın da onun da fikrni bi görelim ona göre bi yol çizcem.
crazydog
02-10-2009, 21:23
geçmiş olsun imkanın varsa swap derim bnde
ChtArdARSL
06-10-2009, 12:33
gecmıs olsun arkasım
çok geçmiş olsun . istediğin gibi olması önemli inş. istediğin gibi olur...
Geçmiş olsun cana gelicene mala gelsin dielim
geçmiş olsun motoru orjinal toplamaya karar verirsen rodaj biter bitmez yenisine bak eğer binecem diyorsan uygun yollu swap fikri bence de mantıklı
Bulut Y.
06-10-2009, 18:36
swap daha mantıklı bence..
geçmiş olsun arkadaşım..
Sanırım basına gelen ilk olay degil bu...
Eski otomobil alırken herseyi düsünerek almak lazım...
Honda konusunda insanların korkusu yok, dogrudüzgün baktırmadan alıyorlar ediyorlar sonra baslarına birsürü is acılıyor.
Eski adı üstünde...Tanıdık, bilinen bir otomobil olmadıkca alınmaz.
piscocuk
16-10-2009, 07:57
geçmiş olsun arkadaşım.bu arada şeref usta kim çok merak ettim.genelde mantar gökmeni bilirim ben bu işlerde yani isim yapmış gerçi kendisi amerikadan gelirse :) birde levent..ne ustalar vardır kim bilir ama isim yapmış bunlar var.çok merak ettim.yeni bir araç alıcam aracı kendisine göstermek isterim bukadar iyi bir ustaysa