Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine aynı Saxo herhalde kaza yapıyor
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145325572788
http://videos.streetfire.net/video/Citroen-Saxo-Tunel-Kazasi_711028.htm
CasabLanca
05-10-2009, 11:27
onun rengi pembeye çalıyordu bu farklı gibi geldi
seymansarac
05-10-2009, 11:29
ya yıne aynı saxo'ysa bu Allah akıl fikir versin artık ne diyim..
o araba bu araba diil...ama saxo nun 106 nın arkasının çok çabuk attıgını bi türlü çözemediler :) ısrarla sert hareketler yapıp toplayamıyolar
Önceden çekilmiştir aynı araçsa eğer.Çünkü ilk video'da ara kullanan video'dan 3-4 gün sonra paket oldu içeri ;)
o hızlarda kontrol etmek çok zor.. geçmiş olsun ne diyelım umarım içindekıler iyidir..
bu kaza biraz daha sert olmus...kaza bu nerde ne zaman olacagı belli olmazda arabasını bilen bi adamda bu tür bi kaza yapmaz diye tahmin ediyorum..
arkadas aracını pek iyi tanımıyo sanırım
arkadas aracını pek iyi tanımıyo sanırım
Kesinlikle katılıyorum :icon_tup:
Ahmetfikri
05-10-2009, 11:52
o araba bu araba diil...ama saxo nun 106 nın arkasının çok çabuk attıgını bi türlü çözemediler :) ısrarla sert hareketler yapıp toplayamıyolar
arkasını çabuk bırakıyor ama toplamak kolay oluyor kullandığın arabayı tanımak lazım
koray, paket oldu derken?
ChtArdARSL
05-10-2009, 12:02
bu saxoda ne canabet arabadır halen tanıyamamıslar arabalanı
SekoLive
05-10-2009, 12:03
eğer aynı kişi aynı arabaysa arabayı tanımamak deil kendini tanıtmak isim yapmak için olabilir bu hareketler ...
KA®ANLIK
05-10-2009, 12:04
FACEBOOK linklerini hiç sevmiyorum :D
ChtArdARSL
05-10-2009, 12:06
eğer aynı kişi aynı arabaysa arabayı tanımamak deil kendini tanıtmak isim yapmak için olabilir bu hareketler ...
kaza yaparakmı? canını ve baskasını tehlıkeye atrasak sanmıyorum
SekoLive
05-10-2009, 12:07
kaza yaparakmı? canını ve baskasını tehlıkeye atrasak sanmıyorum
ilk videoda hatırlarsan civic e vurup dönderiyor kaçıyor çekenlerde sevinir gibiler neden olmasın? adam vura vura ustası olmuş bu işin...
Low-Rider
05-10-2009, 12:09
ilk video diye bahsettiğiniz videonun linki var mı?
SekoLive
05-10-2009, 12:09
silinen konular arşivleniyorsa kesin var 3-5 kez silinmişti. :)
İnşallah diğer sürücülere bişey olmamıştır bu hıyar agası yuzunden....Kaza bu olur tabı anlık bısı fakat göz göre göre lades demiş.
Ahmetfikri
05-10-2009, 12:13
http://forum.donanimhaber.com/m_33686209/mpage_1/key_/tm.htm
KA®ANLIK
05-10-2009, 12:14
facebook harici bir yere koyabilitesi varsa birinin, çok makbule geçer :=)
http://www.youtube.com/watch?v=rOZqo8xSqGs
Low-Rider
05-10-2009, 12:19
annesinin kulakları çok çınlamıştır
KA®ANLIK
05-10-2009, 12:41
http://www.youtube.com/watch?v=rOZqo8xSqGs
bu eskisiydi,
yeni videoyu koyabilecek biri varmı :)
SifirinciMurat
05-10-2009, 12:49
arabanın suçu yok, kullanıcı hatası. 10-15 verip arabayı alıyorsun ama fiyata yetenek dahil değil :)
KA®ANLIK
05-10-2009, 12:58
SON VIDEO yu yükledim arkadaşlar,
ilk mesaja koyabilirsiniz linki dilerseniz;
http://videos.streetfire.net/video/Citroen-Saxo-Tunel-Kazasi_711028.htm
birazdan aktif olur heralde ;)
Aynisi bana da oldu da ALLAH'tan yol cok genisti tam 90 derece 1 sag 1 sol kaydim .. kaldirima dogru gittim .. yol kenarinda duran arabaya 10 cm kala durmustum .. cok fena yaa.. Ve torsiyonlar bu kadar da kalkik degilken atti daha yeni yeni alisiyordum arabaya .. ama manyak zevkli ahah :D
tünelde normal seyreden diğer arabalara yazık sen kendini öldür ama başkasına zarar verme..............
bu eleman aynı elemansa bu çocuğun sorunu farklı kendini öldüremiyor ya.. :Dbu beceriksiz bildiğin.. bundaki tek gitmiyim hesabı bari ölücezm başkalarınıda götüreyim hesabı ondan bu millete kast ediyor he bide siz videoya kaç kez baktınız ben iki videoyuda inceledim baya ilkinde eğer hondalı amca frene basmasa kendi b.kunda boğulcaktı bu burdakindede makası attığı gibi devam etse 1-2 metre bu olayı yaşamıcaktı bildiğini ölmeyi bilmeyen beceriksiz bu :D
Şimdi bu şerefsiz yüzünden orayı bi polis bugün yarın çözer.içerden eksoz sesi duydumu gel bakim çek sağa :)
uGuR8505
05-10-2009, 13:26
oteki videoki vts deil sanrım bu otekinde tampon fln vardı die htrlıorm önde bu farklı bi araba gibi geldi bana:S
Aynisi bana da oldu da ALLAH'tan yol cok genisti tam 90 derece 1 sag 1 sol kaydim .. kaldirima dogru gittim .. yol kenarinda duran arabaya 10 cm kala durmustum .. cok fena yaa.. Ve torsiyonlar bu kadar da kalkik degilken atti daha yeni yeni alisiyordum arabaya .. ama manyak zevkli ahah :D
Bu "zevk" ise dicek lafım yok size! Bende size 50 tane maceramı anlatayım ama caddelerde değil parkurlarda geçen...
serhat306
05-10-2009, 13:54
yazık valla caddeler kımlerle dolu 4 tane 106 gtı sahıbı oldum boyle bırsey yok dıger suruculere oluyor ne olduysa zaten...
bunları kısırlaştırsan iyi olur, türleri devam etmez kurur belki
ERkut 205
05-10-2009, 14:07
Bu başka vts sanırım.Öbürünün dış farklıydı.
Bu araba daha sade.
İnşallah bu tarz gereksiz hareket yaparak bi genç karşıma çıkmaz.
tünelde izmir karşıyaka tüneline çok benzio benzettim ben
Mallık böyle birsey, hadi kendi canından gecmissin öteki insanların ne sucu var?
Orda 2 kisiyi öldürdün mü vebalini nasıl ödeyeceksin?
Bi de sunu anlamam söyle gazcıyım böyle gazcıyım derler, arabalarını zerre tanımazlar nerede ne tepki verecegini bilmezler.
onursumer
05-10-2009, 14:52
hiç yoktan fantazi yapıp donuyor adam ya yok boyle bir bilinçsizlik ...
koray, paket oldu derken?
Pm atıyorum ;)
DERAN_TUYNER
05-10-2009, 15:13
Önündeki araçtan kaçmaya çalışıyor
http://img136.imageshack.us/img136/7372/saxomakas.jpg (http://img136.imageshack.us/i/saxomakas.jpg/)
Ah şu plaka neden net gözükmezki video'da :)
Önündeki aracın bagajına kadar girmese kaçmasına gerek kalmıycaktı.
JumboAli
05-10-2009, 15:33
Benım Arkadasım Kazayı Yapan Dıer arkadasmında eskı arabası. evet acıkcası bıraz kıllatmıslar Tunel ıcınde Ama Yapcak bısı yok Gecmıs olsun
En Ondekı Sıyah Vtecten Cekılmıs goruntusude var onda daha acık ve net gozukuyor Kacmaya calıstıgı.
SIZ HIC MI MAKAS ATMIOSUNUZ SIZ HICMI TRAFIGI TEHKLIKEYE ATMIOSUNUZ BIRAKIN BU AYAKLARI ALAYINIZ 50'YI GECMIOSUNUZ SANKI .
Benım Arkadasım Kazayı Yapan Dıer arkadasmında eskı arabası. evet acıkcası bıraz kıllatmıslar Tunel ıcınde Ama Yapcak bısı yok Gecmıs olsun
En Ondekı Sıyah Vtecten Cekılmıs goruntusude var onda daha acık ve net gozukuyor Kacmaya calıstıgı.
SIZ HIC MI MAKAS ATMIOSUNUZ SIZ HICMI TRAFIGI TEHKLIKEYE ATMIOSUNUZ BIRAKIN BU AYAKLARI ALAYINIZ 50'YI GECMIOSUNUZ SANKI .
Kimse kusura bakmasın ama ben böle adamlara geçmiş olsun demem bile...
Evet makasta attım,el frenide cektim ama bunları yaparkenn sonunu birazda olsa kestirerek,düşünerek ne olcagını tahmin ederek yaptım bilinçsizce yapmadım..Baskalarının hayatını tehlikeye atıcak sekilde yapmadım;)
JumboAli
05-10-2009, 15:43
Evet makasta attım,el frenide cektim ama bunları yaparkenn sonunu birazda olsa kestirerek,düşünerek ne olcagını tahmin ederek yaptım bilinçsizce yapmadım..Baskalarının hayatını tehlikeye atıcak sekilde yapmadım;)
Su dedıklerıne Bırebır bende katılıorum onda hem fıkırız ama mılletın sıtede SAnkı kurallara Tamamen uyuyomus gıbı konusmaları Sınır edıo benı Helekı arkadasım yapmıs oldugu ıcın kazayı.
Su dedıklerıne Bırebır bende katılıorum onda hem fıkırız ama mılletın sıtede SAnkı kurallara Tamamen uyuyomus gıbı konusmaları Sınır edıo benı Helekı arkadasım yapmıs oldugu ıcın kazayı.
Çok basit bir soru sorayım ozaman ;
Ya arkadaşın değilde hiç tanımadığın biri olsaydıda aynı konu açılsaydı sen ne yazardın?
cok yazık sadece gecmıs olsun dıyurm nazar deydı bu saxolara
JumboAli
05-10-2009, 15:54
Çok basit bir soru sorayım ozaman ;
Ya arkadaşın değilde hiç tanımadığın biri olsaydıda aynı konu açılsaydı sen ne yazardın?
Ben gercekten bole bı konuya yazmıorum bıle o saxo konusunada yazmamıstım. ınan cunku aynısı olmasada Bızde yapıoruz tehlıkelı hareketler bana bıraz yapmacık gelıo buraya bu konular hakkında yazmak yanı
FakirAli
05-10-2009, 15:58
umarım kimsenin canına bişi gelmemiştir.. bu araba o honda civici çeviren araba değil sanırsam onun jantları siyahtı bunun normal gri.. tabi jant değiştirmediyse :). öle çok gergin bi makas atılıcak bi durum yokmuş gibi gözüküor yumusak bi hareketle ordan çıkabilirdi.. neyse geçmiş olsun.. cana gelmesinde
M_PROJECT
05-10-2009, 16:00
bumu savunman ?
ayrica sana kim ne ayagi yapacak ? birsey yazacak ve kendini hakli gostereceksen ,senden yasca buyuk olan kisilerin oldugu bir ortamda insanlara " birakin ayaklari " dersen , kendini hakli sandigin yerde yine haksiz olursun .
aynı hareketleri bizler de yapıyoruz ama tehlıkeli işler bunlar yani...
Kaza olunca da kufur yemesi gayet doğal...ben yapsam ben de yerdim eminim...
Kaza işte...Geçmiş olsun... :(
Absinthé
05-10-2009, 16:02
Ben burda makas atanın tecrübesizliğini gördüm başka bişey değil. :)
jumbo kımın bu araç ya izmirden mi??? :soru:
kazayı yapan kışı makas atmıyor ondekı araç anıden onune çıkınca direksiyonu kırıyor ve toplayamıyor..
Cevabın için sağol, ben fazla yazmam ama burada gerçektende arkadaşının arabasını hiç tanımadığı, videoda cam car a dikkat edilirse o twingonun orada olduğunu videoda cam car ın sola çıkarken camera yı öne doğru çevirince biz görüyoruz arkadaşın hiç görmeden o şekilde çıkış yapması ama herkesinde ortak kızdığı noktaların başında gelen en tehlikeliside bunu tünelde yapmasını anlamış olamadığımız için yazıyoruz. Kazadır olur ama bu şekilde olursada herkes aklına geleni yazar. İnşallah bundan ders çıkarıp bir daha bu şekilde bir iş yapmaz diyelim...
Absinthé
05-10-2009, 16:09
kazayı yapan kışı makas atmıyor ondekı araç anıden onune çıkınca direksiyonu kırıyor ve toplayamıyor..
Kısaca ; aradan geçmeye çalışıyor... Buda makas atmakdır. ;)
Kazayı yapan arkadaşa geçmiş olsun.
Kısaca ; aradan geçmeye çalışıyor... Buda makas atmakdır. ;)
Kazayı yapan arkadaşa geçmiş olsun.
önune anıden bı araba çıkınca çarpmamak için direksiyonu kırıyosan buna makas denmez ;)
Tayfun-E30
05-10-2009, 16:13
106yıda böyle çakmak büyük ustalık olsa gerek :D
Tayfun-E30
05-10-2009, 16:14
önune anıden bı araba çıkınca çarpmamak için direksiyonu kırıyosan buna makas denmez ;)
niye freni yokmu o arabanın? durmadan hızlanıyomu ? süren arkadaş sadece dreksiyonlamı hükmediyo arabaya?
Absinthé
05-10-2009, 16:15
Fakat araç sağ şeritte ilerliyor aniden önüne fırlayan bişey yok.
Fren yapmayı da deneyebilirdi. Hız kesmeden aradan geçmeye çalışmış.
Aşırı sert direksiyon yaptıgı için araç arkadan kopmuş.
Size göre Veli Ali , bana göre Ali Veli. :)
Ben gercekten bole bı konuya yazmıorum bıle o saxo konusunada yazmamıstım. ınan cunku aynısı olmasada Bızde yapıoruz tehlıkelı hareketler bana bıraz yapmacık gelıo buraya bu konular hakkında yazmak yanı
ya jumbo burda herkes şimdi olmasada zamanında böle hareketler yapmıştır ama bunların sonucunda kötü tecrübeleri olanlar gibi kaza yapmayıp kendini usta şöför sananlarda vardır benim eşimde ablamda hiç kaza yapmadı onlarda mı usta şöför :D
neyse bu tür bi kazayı kim yaparsa yapsın küfürü yer tabiki bu ilk tepkidir ama ardından önemli olan insan sağlığı umarım arkadaşında bişey yoktur.
Savunulucak hiçbirşey yok bu durumda, toplanma amacı belli o hareketin amacı belli...
o twingonun içindeki anan bacın kardeşin olsa?
videonun devamını göremiyoruz , ya twingo durayamayıp ona giriyorsa yada yoldan gelen herhangi biri...
bir halt yiyorsan sonuçlarına katlanacaksın
mertacar
05-10-2009, 16:33
o twingonun içindeki anan bacın kardeşin olsa?
videonun devamını göremiyoruz , ya twingo durayamayıp ona giriyorsa yada yoldan gelen herhangi biri...
bir halt yiyorsan sonuçlarına katlanacaksın
+ eleştirilerede açık olacaksın..
bunun başka linki yokmu youtube yada streetfire
Yazık...En soldan giden golf'ude duvara yapıstırmış:(:(
turbo&quattro
05-10-2009, 16:59
Birileri bu sehir eskiyalarini durdursun.
Eray Yümsel
05-10-2009, 17:12
makas atmış girmiş biraz geç toparlamıs. en soldaki araç önde olmasa belki toparlayıp gidebilirdi çünkü ona vurmamak için birdaha kırmış direksiyonu ve güm. keşke olmasaymış
Ahkam Kesmeye Gerek yok Arkadaslar hepımızın az cok yaptıgı gazlmalar gecmıs olsun arkadasımıza onda bısey yoktur ınsallah
Jumbo sana birsey demiyorum...
Sevdigim bi kardesimsin ama böyle bir olay hicbir sekilde haklı gösterilemez.
Forumda makas atan hızlı giden gazlayan tabiki vardır ama böyle bir olay yasandıgında kimse o durumda arkadasını savunmaz.
Az kaldı, twingo makas attı diyeceksin onu suclu cıkaracaksın.
Adam sag seritten efendi efendi gidiyor, 106 da sagdan gelip orta seride makas atıyor.
106 sanki düz gidiyor da twingo ortadan saga gecmis gibi yazıyorsunuz sacmalamayın.
Çok yanlış bi düşünce ile yaklaşmışsın olaya bence.Ben trafikte makas atmıyorum mesela.
Birileri bu sehir eskiyalarini durdursun.
Plakasını bulursam ben gerekeni yaptırırım ;)
Fix savunmadir bu da hangimiz yapmadikki. Yapmasan ne olur? Ben yapmadim hic daha gencim gerci ama bildim bileli arabalar altimda ve atraksiyon pesindeydim ama hic boyle bencilce ve gerzekce hareketlerim olmamistir. Yapmadan da oluyor, hangimiz yapmadi ki diye bir savunma soz konusu olamaz bu olaylarda. Trafiktesin, babanin yolunda degil. Kapali yolda istedigin kadar takla at kimse laf etmez. Trafikteysen edebinla adabinla gidiceksin, atraksiyonun sinirini biliceksin, sen arabayi degil de araba seni hukmetmeye baslarsa iste boyle s.carsin.
onursumer
05-10-2009, 17:40
Çok yanlış bi düşünce ile yaklaşmışsın olaya bence.Ben trafikte makas atmıyorum mesela.
bende oyle şerit değiştiriyorm evet ama hiç makas atma huyum yok deli gibi riskli falan gerekte yok boyle şeylere ;)
o yüzden boylesinide sövmerim kimse kusura bakmasın :D
makas atmış girmiş biraz geç toparlamıs. en soldaki araç önde olmasa belki toparlayıp gidebilirdi çünkü ona vurmamak için birdaha kırmış direksiyonu ve güm. keşke olmasaymış
lan sen ne arıosun burda:eek::rolleyes::hahaha:
bende oyle şerit değiştiriyorm evet ama hiç makas atma huyum yok deli gibi riskli falan gerekte yok boyle şeylere ;)
o yüzden boylesinide söverim kimse kusura bakmasın :D
Tabiki herkes şerit değiştirir ama video'daki kişi arabanın resmen belini kırdı :D
Eray Yümsel
05-10-2009, 17:43
lan sen ne arıosun burda:eek::rolleyes::hahaha:
özledim sizi geldim 1 hafta ban yemiştik gerçi :D
bu saxo kaza sonrası kaçmış mı şimdi de önceki saxo ile aynı kefeye koyuyorsunuz akıl veriyorsunuz dinime küfreden müslüman olsa ahkam kesmişsiniz yine.illa sonu kaza ile sonuçlanıyor diye yereden yere vurmaya gerek yok.
bu saxo kaza sonrası kaçmış mı şimdi de önceki saxo ile aynı kefeye koyuyorsunuz akıl veriyorsunuz dinime küfreden müslüman olsa ahkam kesmişsiniz yine.illa sonu kaza ile sonuçlanıyor diye yereden yere vurmaya gerek yok.
Göki güzel yaklaştı olaya :) varmı bilgisi kaza sonrası ile ilgili ?
Göki güzel yaklaştı olaya :) varmı bilgisi kaza sonrası ile ilgili ?
Koray Allah'ını seversen başlığa bak içeriğe bak çay demle. Konu başlığını talihsiz bir kaza yaz emin ol daha farklı yorumlar olurdu. Göz var nizam var önceki saxo ile ne araç nede konu aynı acımasız yorumlar bilmişlikler had safada yine.
Bide ben yapmıyorum etmiyorum diyenlere kıçımla gülüyorum.Ben bile korkmama rağmen makas atıyorum.
burasi bolu tuneli galiba ve en son gectigimde hiz siniri 70'ti galiba, ben de hep 70 veya 90'la geciyorum orayi ve twingo da oyle yapiyormus galiba :)
olmus bitmis, kasten atilan bir makas yok ortada bence, gecmis olsun..
akucukdogan
05-10-2009, 17:59
O sağdaki araba nereden geldi öyle ben onu çözemedim doğrusu ?
hay 106 saxo kadar basınıza taş düşsün neymıs bu 106 saxo çekememezlıgı arkdas bı honda kaza yapsa yorumları cok merak edıyorum
edo typer
05-10-2009, 18:05
arkadaslar sehır ıcı hız sınırı 70 km.. sehırler arası yolda 90 otobanda 120.. 260 270 emnıyet serıdı atılıyor yarısırken.. yapılan hareketın dogru oldugunu kımse savunamaz ama sutten cıkmıs ak kasık muhabetı yapmamak lazım.. dger saxo kazasında kızılan sey adamın kacmasıydı;) bu sıtede makas vıdeosuna kotu yorum yapan bırısı bnlanmıstı olay sonunda... bırı makasta takılmıs bırı takılmamıs tek farkları bu..
Boost Up
05-10-2009, 18:06
hay 106 saxo kadar basınıza taş düşsün neymıs bu 106 saxo çekememezlıgı arkdas bı honda kaza yapsa yorumları cok merak edıyorum
Honda VTEC açar savrulmaz, dert etmesene :hahaha::D:D
Eray Yümsel
05-10-2009, 18:07
Honda VTEC açar savrulmaz, dert etmesene :hahaha::D:D
sizi bu tip kışkırtıcı mesajlardan kaçınmaya davet edıyorum arkadşlar
Koray Allah'ını seversen başlığa bak içeriğe bak çay demle. Konu başlığını talihsiz bir kaza yaz emin ol daha farklı yorumlar olurdu. Göz var nizam var önceki saxo ile ne araç nede konu aynı acımasız yorumlar bilmişlikler had safada yine.
Bide ben yapmıyorum etmiyorum diyenlere kıçımla gülüyorum.Ben bile korkmama rağmen makas atıyorum.
Moruk ben korkuyorum ve atmıyorum yani benim için durum bu.He önüm boşsa 200+ ne varsa giderim ama
sizi bu tip kışkırtıcı mesajlardan kaçınmaya davet edıyorum arkadşlar
ne kışkırtıcam olm adam kaza yapmıs burda kımse kaza yapmamıs gıbı konusyor herkez prof zaten herkez kıng herkez drag kıng herkez vıtes kıng adam olmus bı talıhsızlık makas atarken kaza yapmıs arkdasıda cekmıs bunu zaten arabasını tanıyan bı adam olsa bu sekılde surmez muhtemelen yenı aldı yada şöförlük zayıf.yapmıs bı eşşeklık kendısıde emın ol mutlu değildir bu tablodan ama ulan 106 saxo işte ne beklıosun çakal dır vs dır sahını satan 106 alıo vs vs genelde bı pejo grubuna kıskırtıcı baslıklar var
ey honda ahalisi varmı lan 106 ya bınıyorum cakal gıbı kullanıyorum elımde tespıh yan oturuyorum kime ne bundan ? param buna yettı bunu aldım bunu yapıyorum egomu tatmın edıyorum kime ne veya sizene ben mutluysam bu tablodan 106 ya bınmekten ne düşer size susmak.
ey honda ahalisi varmı lan 106 ya bınıyorum cakal gıbı kullanıyorum elımde tespıh yan oturuyorum kime ne bundan ? param buna yettı bunu aldım bunu yapıyorum egomu tatmın edıyorum kime ne veya sizene ben mutluysam bu tablodan 106 ya bınmekten ne düşer size susmak.
Alkisliyorum abi helal olsun... Kac zamandir kim yazcak diye bekiyodum valla...
Eray Yümsel
05-10-2009, 18:18
tebrik ediyorum senı onur helal olsun
sanki honda tutuyor götü başı oynuyor
boosted_pug
05-10-2009, 18:49
araba ucuz 10 liraya ehliyeti yeni almış bebeler alabiliyo arabayı sonra böle yollara çıkıp ağzının paylarını alıyolar makas atmak war milletin canını riske atmak war sen gel twingonun kıçına kadar gazla sonra kır direksiyonu yarım arabalık yerden geç diğer şeride 307 cinin yada yada diğer en soldakinin ne suçu günahı war hepimiz arabamıza okadar paralar harcıyoruz yurtdışından biton para gümrük vs. harcıyıp malzeme getirtiyoruz böle yeni yetmeler geliyo seni görüp gaza geliyolar sonrada gelip senin gözün gibi baktığın arabana patlatıyolar yada başkalarının canına kast ediyolar kusura bakmasın ama ben o twingoda olsam kazadan sonra elemana bişi olmamışsa kesin hastaneye gitmesini sağlardım
heee ben makas atmıyomuyum ben makas atmıyorum ama sağdan geçiyorum öle arabanın kıçına kadar yapışıp sağ sol yapmıyorum
JumboAli
05-10-2009, 18:51
@ Dragger
Yavuz abım bende senı cok sevıorum. Benım yaptıgım hareket cocukları savunmak deıl emın Ol benım arkadasım pıskopatmı O duvar kenarındakı arabaya vursun ve farkettıysen hızlıda deıller . Kaza sonrası Arabalar Havalandırma cıkıslarına cekılmıstır. Polısın gelmesı beklenmıstır Haberınız olsun bu arada. Bana soylenen. Hızlı gırmıs tunele Fren ustunde Dıreksıon kırınca araba atmıs kendını O yuzden spın ve kaza .
@ Dragger
Yavuz abım bende senı cok sevıorum. Benım yaptıgım hareket cocukları savunmak deıl emın Ol benım arkadasım pıskopatmı O duvar kenarındakı arabaya vursun ve farkettıysen hızlıda deıller . Kaza sonrası Arabalar Havalandırma cıkıslarına cekılmıstır. Polısın gelmesı beklenmıstır Haberınız olsun bu arada. Bana soylenen. Hızlı gırmıs tunele Fren ustunde Dıreksıon kırınca araba atmıs kendını O yuzden spın ve kaza .
Anladım kardesim...
Allah korusun kaza bela iyi seyler degil, önüne gecmek icin de ayagı biraz gaz pedalından cekmek lazım :)
@boosted_pug
kaza bu istediğin kadar tecrübeli ol olacağı varsa olur bilmişliğe gerek yok. arabadan ne çıkacağı belli olmaz dikkat et azını burnunu elip verip seni göndermesin hastaneye öyle asarım keserim le olmuyor o işler
JumboAli
05-10-2009, 18:56
bumu savunman ?
ayrica sana kim ne ayagi yapacak ? birsey yazacak ve kendini hakli gostereceksen ,senden yasca buyuk olan kisilerin oldugu bir ortamda insanlara " birakin ayaklari " dersen , kendini hakli sandigin yerde yine haksiz olursun .
Haklısın uslubum yanlıs kusura bakmayın ;) ama benımde arkadasım sonucta bı an sınırlendım. Orda makas atmak vs bısı yok Hızlı geldıgı ıcın kendını kurtarmaya calısıo aynı Rollınglerde yuksek hızlarda Emnıyete kacmak gıbı.
Egeer ben delı gıbı makas atıp Patlasalardı bısı demezdım emın ol. Susardım ben sadece sıte ahalısının Bılıp bılmeden Yuklenmesıne Sınırlendım.
videoyu ıyıce ızledım ben bu kazada makas goremıyorum kamerayı ceken arkdsın arkasında saxo yuruyor tamam orasında sorun yok kamera olan arac bıanda kendını sola atıp makaslıyor ama arkasındakı saxo tvıngoyla anıden karşılaşıyor makas gıbı gozuksede carpmamak ıcın yapıyor...barız ortada he buarada makas atmıyorum dıyen ark herkesın cınde bu olay var kımse yapmıyorum demesın..
http://i38.tinypic.com/2eokwwh.jpg
ulasstoprak
05-10-2009, 19:03
Çocuklar işte böyle kaza yapa yapa büyücekler ...Mühim olan böyle ufak tefek kaza yapmaları ne kendine nede başkasına zarar vermesin gerisi hikaye umarım bu olaydan sonra bidaha öyle araba kullanılmayacagını ögrenmişlerdir yada çarptıkları araçlardaki abileri ögretmiştir ...bi taksici veya kamyoncu abisine denk gelseydi kesin ögrenirdi ya neyse ... :D
ya saçmalamayın körmüsünüz makas yok diyosunuz daha saxo en soldan geliyo önüne araç çıkınca orta şeride atıyo kendini arabanın önüne sonra toplayamıyo işte..
he olaya gelince çoğumuz trafikte bu tarz hareketleri yapıyoruz olmaması gereksede şimdiye kadar kaza yapmamış olabiliriz ama yapmayacağımız anlamına gelmez ona göre yorum yapmak lazım.
ne kışkırtıcam olm adam kaza yapmıs burda kımse kaza yapmamıs gıbı konusyor herkez prof zaten herkez kıng herkez drag kıng herkez vıtes kıng adam olmus bı talıhsızlık makas atarken kaza yapmıs arkdasıda cekmıs bunu zaten arabasını tanıyan bı adam olsa bu sekılde surmez muhtemelen yenı aldı yada şöförlük zayıf.yapmıs bı eşşeklık kendısıde emın ol mutlu değildir bu tablodan ama ulan 106 saxo işte ne beklıosun çakal dır vs dır sahını satan 106 alıo vs vs genelde bı pejo grubuna kıskırtıcı baslıklar var
çok talihsiz bir açıklama olmuş bu..hondacıların pugcularla ne gibi alıp veremediği olabilir..benimde bir hondam var pug cu citroenci bir çok arkadaşım var ne ön yargı ile yaklaşıyorum nede aşağılıyorum..anlaşılan bazı şeyler canınızı sıkmış ama böyle ortalığı gercek mesjlara gerek yok bence hemde alakasız bir konuda..bu arkadaşın vts ile yaptığı aynı kazayı ben hondayla yaptım..altındaki sonuçta kul yapımı birşey..honda pejo citroen merso bmw hiç farketmez fizik kurallarına bile karşı hareketler yaptınmı altındaki aracın markası hiç farketmiyor..kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım çok kötü bir an Allah hiç kimseye yaşatmasın..atıp tutan arkadaşlarda 2 dk düşünüp öyle yazsınlar bence....
CeM öZeR
05-10-2009, 19:14
Hızlı,öfkeli ve beyinsiz...
çok talihsiz bir açıklama olmuş bu..hondacıların pugcularla ne gibi alıp veremediği olabilir..benimde bir hondam var pug cu citroenci bir çok arkadaşım var ne ön yargı ile yaklaşıyorum nede aşağılıyorum..anlaşılan bazı şeyler canınızı sıkmış ama böyle ortalığı gercek mesjlara gerek yok bence hemde alakasız bir konuda..bu arkadaşın vts ile yaptığı aynı kazayı ben hondayla yaptım..altındaki sonuçta kul yapımı birşey..honda pejo citroen merso bmw hiç farketmez fizik kurallarına bile karşı hareketler yaptınmı altındaki aracın markası hiç farketmiyor..kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım çok kötü bir an Allah hiç kimseye yaşatmasın..atıp tutan arkadaşlarda 2 dk düşünüp öyle yazsınlar bence....
öyle düşünen gerizekalılar var
bilmem sor bakalım honda pug konusu ac bakalım yada bı arastır formu bakalım ne olcak
neyle karıslascaksın
öyle düşünen gerizekalılar var
Allah akıl fikir versin abi ozaman
bilmem sor bakalım honda pug konusu ac bakalım yada bı arastır formu bakalım ne olcak
neyle karıslascaksın
forumu yaklaşık 1 senedir takip ediyorum aktif olmasamda..neyin ne olduğunu görüyorum..evet bir pug honda atışması her forumda olduğu gibi burdada var..ama bu konuyla alakasız onu demek istedim..kaza yaptı diye he bu pejo ondan kaza yaptı honda olsa yapmazdı dicek adam yokltur diye düşünüyorum yada ben çok iyi niyetliyim :):)
Jumbo sana birsey demiyorum...
Sevdigim bi kardesimsin ama böyle bir olay hicbir sekilde haklı gösterilemez.
Forumda makas atan hızlı giden gazlayan tabiki vardır ama böyle bir olay yasandıgında kimse o durumda arkadasını savunmaz.
Az kaldı, twingo makas attı diyeceksin onu suclu cıkaracaksın.
Adam sag seritten efendi efendi gidiyor, 106 da sagdan gelip orta seride makas atıyor.
106 sanki düz gidiyor da twingo ortadan saga gecmis gibi yazıyorsunuz sacmalamayın.
öncelıkle videodakı 106 değil.. SAXO ,KIRMIZI ,ZENONLU .....
2. olarak ben twingo sürücüsüne bişey felan demedım saxo vtec surucusunun yaptığı bu saçmalığıda onaylamıyorum tabıkı.. ama kaza makas yuzunden değil saxo vtec yuzunden geç görüyo arabayı ve sert şekilde dıreksıyonu kırmak zornda kalıyo.. yanı onun ıcın bence şımarıklık sonucunda oluşan bı kaza değil herkesın yaptığı gibi tunel içinde araba ötsün diye gaza bıraz fazla dokunuyolar okadar... benım görüşüm...
gsi_club
05-10-2009, 19:47
öteki saxo ile bu ayni degil.ne yazikki böyle kazalar olabiliyor.sanirsam bu saxo kaçmamis ve beklemis kendi hatasini kabullenmistir.ötekisi gibi vurkaç terbiyesizligi yapmamis.
öncelıkle videodakı 106 değil.. SAXO ,KIRMIZI ,ZENONLU .....
2. olarak ben twingo sürücüsüne bişey felan demedım saxo vtec surucusunun yaptığı bu saçmalığıda onaylamıyorum tabıkı.. ama kaza makas yuzunden değil saxo vtec yuzunden geç görüyo arabayı ve sert şekilde dıreksıyonu kırmak zornda kalıyo.. yanı onun ıcın bence şımarıklık sonucunda oluşan bı kaza değil herkesın yaptığı gibi tunel içinde araba ötsün diye gaza bıraz fazla dokunuyolar okadar... benım görüşüm...
Yanlıslıkla 106 yazmısım da sen niye büyük harfle yazıyorsun hayırdır?
Takip mesafesi diye birsey var, sen önündekinin önünü göremeyecek kadar dibine girersen basına hersey gelebilir.
gökh@n_gr
05-10-2009, 19:57
tanıdık insanlar oldu mu adı 'vay be ne geçmişsin aradan helal olsun' oluyor ama tanınmadık bilinmedik biri yapınca ve sonunda kötü bir olay olunca denilmedik şey kalmıyor.bende haklılar suçsuzlar demiyorum ama toplu buluşmalarda illaki gaza gelenler oluyor ve saxocu arkadaşın şanssızlığı önüne yavaş araba çıkmış vurmamak için elinden geleni yapmış ve kaza olmuş adı üstünde kaza hepinizin başına gelebilir..
mıllet ıyı dokturmus ama gazlamam yanlamam makas atmam dıye:)yokmu makas atmayan ıcınızde:D makas atmanın adabı var ama kımseyı bukadarda ezmeyın subaru vıdeosu koyulmustu 6.5o felan ordakı neydı makas deıldı dımı:)burda adamın onunde bıanda twıngo cıkıyor:)hersey ortada vurmamak ıcın kacıyor bırazda öndekınde hata buluorum
tanıdık insanlar oldu mu adı 'vay be ne geçmişsin aradan helal olsun' oluyor ama tanınmadık bilinmedik biri yapınca ve sonunda kötü bir olay olunca denilmedik şey kalmıyor.bende haklılar suçsuzlar demiyorum ama toplu buluşmalarda illaki gaza gelenler oluyor ve saxocu arkadaşın şanssızlığı önüne yavaş araba çıkmış vurmamak için elinden geleni yapmış ve kaza olmuş adı üstünde kaza hepinizin başına gelebilir..
nerlerdesın olum sen.. ??? :) özledim seni... :):)
gökh@n_gr
05-10-2009, 20:04
nerlerdesın olum sen.. ??? :) özledim seni... :):)
gelicem kanka güzel yerlerdeydim:)
tamam cuma ara gelınce.. ;)
ben makas atmıyorum , ne biçim terimse bu.
Bu saxonun yaptığı kurallara aykırıdır, trafik akışına göre araba kullanmamıştır, o araba birden bire önüne çıkmamıştır, o araba zaten şeridinde yoluna devam etmektedir.
Bunun honda pejo vs vs ile ne alakası var arkadaşlar, mercedesi olan da makasa girerse o da patlayabilir.
Serkan.S
05-10-2009, 20:21
Bencede makas yok burda.Saxo hondanın arkasından gelirken honda aniden geçince, en sağ şeritte twingo ile karşılaşmış.Kurtarmak için hamle yapmış ama başarılı olamamış.Diğer saxo ile aynı kefeye koymak yanlış bence.O saxo bomboş yerde saçma sapan hareketler yapıp spin atıp çarpıp kaçmıştı.Burda öyle birşey yok.Geçmiş olsun.
SerkanKurt
05-10-2009, 20:21
Önündeki arabayı nasıl göremiyor ya geçiniz lütfen. Adam önündeki baktı geçti bende geçiyim diyor aradan geçmeye çalışıyor.
ben makas atmıyorum , ne biçim terimse bu.
Bu saxonun yaptığı kurallara aykırıdır, trafik akışına göre araba kullanmamıştır, o araba birden bire önüne çıkmamıştır, o araba zaten şeridinde yoluna devam etmektedir.
Bunun honda pejo vs vs ile ne alakası var arkadaşlar, mercedesi olan da makasa girerse o da patlayabilir.
hocam vıdeoyu ıyı ızle honda anıden sola atlıyor saxo tvıngoyla karsı karsıya gelıyor adamda kurtarmak ıcın napsın cqrpsınmı :)adamda sola kaçıyor ben saxo surucusunu tanımam etmem ama o arac orda artıstlık yapmıs ama makas felan yok
SifirinciMurat
05-10-2009, 20:31
hocam vıdeoyu ıyı ızle honda anıden sola atlıyor saxo tvıngoyla karsı karsıya gelıyor adamda kurtarmak ıcın napsın cqrpsınmı :)adamda sola kaçıyor ben saxo surucusunu tanımam etmem ama o arac orda artıstlık yapmıs ama makas felan yok
kafayı çalıştırsın takip mesafesi bıraksın. o twingo yırtık dondan çıkmıyor. sanki yan yol var da oradan fırlamış gibi önüne çıkmış muhabbeti dönüyor da dönüyor. trafikte 5 saniye sonra nerede olacağını tahmin etme becerisinden yoksun adam makası toplu iğneyi bırak 3 tekerlekli bisiklet bile sürmesin.
kafayı çalıştırsın takip mesafesi bıraksın. o twingo yırtık dondan çıkmıyor. sanki yan yol var da oradan fırlamış gibi önüne çıkmış muhabbeti dönüyor da dönüyor. trafikte 5 saniye sonra nerede olacağını tahmin etme becerisinden yoksun adam makası toplu iğneyi bırak 3 tekerlekli bisiklet bile sürmesin.
valla bu konu uzar :)gecmıs olsn saxocu arkdasa iigcler;)
aracın denge barları diğer araçlardaki gibi değil bu sebepten girecekleri yüksek hızlı makas viraj işleri onları bu hale getiriyor
ne denge barı hanım ne diyosun sen ? :D
ne denge barı hanım ne diyosun sen ? :D
ahahha alemsın :):D:D:D yengemi yazdı senmi muştu o cümleyi:D
Wife of Mmustu ahahahah :hehe:
la ben ne yazacam :D
teknik konularla hanım ilgileniyo ben gazlıyorum :hehe:
kitlenecek kanımca...
geyik yetti sanırım.
bizden sebepse ailecek uzaklaşırız konudan :D
mmustu ne adamsın sen ya :D:D:D:D