Orijinalini görmek için tıklayınız : donanım farkında tercihiniz ne olurdu?
Ahmet Saraçoğlu
06-10-2009, 08:15
hemen hemen aynı km de , hemen hemen aynı yerlerinden hasar tamiri yapılmış ve hemen hemen aynı fiyatta iki ceratoyla ilgileniyoruz yarın ve perşembeye kadar.
biri sedan siyah , kullanıcısı titiz , temiz bi araç fakat giriş seviyesi donanım(Arka camlar manuel , klima manuel , orta konsol siyah plastik , kapak jant)
diğeri hb gümüş renk , servisten satılık , dolu bi donanımda(dijital klima , 4 cam otomatik , duble din büyüklüğünde geniş orj. teyp , orta konsol ve kalı içlerindeki cam açma butonları çevreleri gümüş vss)
siyah sedan daha çok istiyodum aslında ama donanımdan dolayı düşünceliyim.Dolu donanımlının tek dezavantajı HB olması...Özellikle de ikinci elde.hB yi tanıyan kimse yok fazla.Benim hb ye karşı fazla önyargım yok , çok itici gelmiyo ama yinede siyah sedan daha bi güzel geliyo donanım zayıf olmasa....Bi akıl verin yardımcı olun iki gün içinde alıcaz kısmetse.
CasabLanca
06-10-2009, 08:17
bu zamanda bence camları manuel olan araba çok tuhaf geliyor bana bence sedanı almalısın
Vtec-SEDAN
06-10-2009, 08:18
benim için donanım öncelikli gelir sanırım seçimim daha fazla seçeneği olan araçtan yana olurdu.
ancak biraz daha bekleyip, arayıp tarardım. hem donanımlı hemde beğendiğin renklerden olduğu için siyahını bulup tercih ederdim senin yerinde olsam :)
Ahmet Saraçoğlu
06-10-2009, 08:19
bu zamanda bence camları manuel olan araba çok tuhaf geliyor bana bence sedanı almalısın
edit öncesi biraz garip yazmışım , tam anlaşılmıyo ama camlar manuel olan sedan.
CeSaNCeEm
06-10-2009, 08:20
Donanımlı arabayı al bencede...
Ahmet Saraçoğlu
06-10-2009, 08:22
benim için donanım öncelikli gelir sanırım seçimim daha fazla seçeneği olan araçtan yana olurdu.
ancak biraz daha bekleyip, arayıp tarardım. hem donanımlı hemde beğendiğin renklerden olduğu için siyahını bulup tercih ederdim senin yerinde olsam :)
Bende çok isterdim ama arabayı satmak hiç aklımızda yokken gerçekleşti ve okulun başlangıcıyla haftanın 5 günü 70 km okula git gel , ekstradan belli günlerde de 40 km işe git gel yapıcam..toplamda gün içi 6-7 vesaite kadar yolu var:D , Onun için biraz acele etmek durumundayım ve özellikle de sedan siyah emsallerinden ciddi temiz(40000km 19000lira)
ben hb yi tercih ederdim yani donanımlıyı ;)
emresener
06-10-2009, 12:55
http://www.sahibinden.com/fiyat_dustuuuuu!!!!!!!-86WQQaXQQ16016904WQQpXQQdisplayitem?source=promoti on_hpva
Bi arkadşaım aracı düşün bi istersen.
Ahmet Saraçoğlu
06-10-2009, 13:16
http://www.sahibinden.com/fiyat_dustuuuuu!!!!!!!-86WQQaXQQ16016904WQQpXQQdisplayitem?source=promoti on_hpva
Bi arkadşaım aracı düşün bi istersen.
fiyatta çıkabileceğimiz üst limit maksimum 19 malesef ,, yoksa ilanından çok beğendiğim bi araçtı...Ama tanıdıksa zamanla motor mod. için bilgi edineceğimiz bi arkadaşımız olması güzel olur:D
emresener
06-10-2009, 13:25
fiyatta çıkabileceğimiz üst limit maksimum 19 malesef ,, yoksa ilanından çok beğendiğim bi araçtı...Ama tanıdıksa zamanla motor mod. için bilgi edineceğimiz bi arkadaşımız olması güzel olur:D
tanıdık tanıdık.. e46bm'ye geçiceği için satıyo sorunsuz bi arac. hatta bu bende bu aralar dizel sedan arıyorum.. Cerato'lar kafayı çok kurcalıyan en az yakıp sınıfına göre de en iyi giden arac olarak söleniyor.
ChtArdARSL
06-10-2009, 13:26
donanım tercıh ederdım ama cerato super bır arac hem az yakar hem cok yakar konforda wardır sedanın alıcısı daha coktur
Tayfun-E30
06-10-2009, 15:06
2 araca bağımlı kalmamalısın bence...
klima,otomatik cam ayna,güzel koltuk olsun abs vs vs muhim değil:)
B.Aktepe
06-10-2009, 15:49
klima,otomatik cam ağırlık yaf:D
minimum donanım maksimum performans :D mümkünse direksiyonda hidrolik olmasın:D
Ahmet Saraçoğlu
06-10-2009, 16:11
:D:D:D ,,kredi işlerimiz halloldu , iki aracada bakıcaz bikaç saat içinde kısmetse...ilk etapta önemli olan temizlik ve motorun durumu...yorumlar için çok teşekkürler
Ahmet Saraçoğlu
07-10-2009, 23:49
siyah sedanda karar kıldık , c3 ten sonra boş donanım bile ilaç gibi geldi valla , çok memnunum şimdilik...camfilmi , alarm ve ekranlı park sensörü de bilmediğim bonusları oldu..bi temizlensin görücüye çıkarıcam inşallah:D
hayırlı olsun kazasız belasız ;)