Orijinalini görmek için tıklayınız : Bolt-on Turbo STI
specleri yazayım. ej20 blok, brian crower stage2 egzantrik-yay-sapka, turbo inlet turboya gore secilecek 8 veya 7cm...
piyasada bir suru cesit var, fp green hta, fp red, dom 3r, dom 4r, aps sr55, aps sr56...istenen guc 400+awhp ve az lag, bu blok ve specte kullanılabilecek en verimli bolt-on turbo hangisi?
Bulut Y.
07-10-2009, 04:11
Fazla bilgim olmadan GT35 diye sallasam :P
M_PROJECT
07-10-2009, 04:13
ben olsam twin scroll bisiler secerdim . o olmazsa fp red yada dom3
az lag isteniyorsa eger manifold twin scroll olucak ama BC egzantrik falan girmeyin derim, gt35 denerdim sahsen..
egzantrik-yay-sapka dan vazgectik, onun yerine 1.7 ustu icin simtek takılacak....
gt35 ej20 icin fazla buyuk gelecek + bolton bitek fp red var, oda 5000 ustunde spool olacak.... hta green e baktık ama kullananların cogu forced performance urunlerınden memnun degil o yuzden dom 3r 3" inlette karar kıldık. yalnız bir turbo daha var oda bolt-on ATP GT3076r, kullanmıs olan varmı bu markayı nasıldır kalitesi??? dom3 le aynı specteler...
yurtdışında kullananlar var ama ne kadar memnunlar bilemiyorum çok kötü olmaması lazım ama eğer manifoldla uyum içinde çalışırlarsa
tamamini kullandim, gerekli birgileri kenana aktardim.