Orijinalini görmek için tıklayınız : Infinity fx35 hakkında yardım...
sahıbınden.com da ılanlara bakarken dıkkatımı ceken ıkı sey var, bırıncısı bazı ılan sahıplerı araclarının 4*4 oldugunun vurgusunu yaparak dıgerlerı gıbı 4*2 degıldır dıyorlar...bu modelın 2 ceker olan versıyonuda mı var?
ıkıncı olarakta bu araclara lpg uygulanmıyor mu?
M_PROJECT
09-10-2009, 00:25
haci jipler zaten genelde 4x2 dir cogu arac arazi vitesinde 1 2 gibi 4 cekere gecer . surekli 4 ceker jip sayisi az ondan o ibareyi kullaniyorlar . bazi anlarda kendi otomatik geciyor ama . benim jeepte 4low , awd auto ve 4x2 secenegi var . dik kaygan zemin gibi kosullarda otomatik 4 cekere gecio . all time yada real time awd degil , buda o sekilde .
http://www.infinitiusa.com/fx/specs-options/
varmış yani 4x2 si :)
Bu konu azda olsa yardımcı olabilir sanırım;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=28594&highlight=infinity+fx35
H22Power
09-10-2009, 00:30
ewet söylenilen üzere bazıları 4x2 yani sürekli 4 çeker değil lpg takılır takılmasınada ha 350z ye lpg taktırmışsın ha buna:D
M_PROJECT
09-10-2009, 00:33
http://www.infinitiusa.com/fx/specs-options/
varmış yani 4x2 si :)
oha sacmalamislar resmen :D 4x2 jipmi olur :D
VeNoM_35
09-10-2009, 00:33
buarada:
http://otomobil.mynet.com/haberler/1660-sessiz-asilerin-tercihi-turkiyede
H22Power
09-10-2009, 00:38
infinty playboy jipi kimde gördüysem dik yaka gömlek ferre gözlük dağda bayırda kullanan görmedim nissan yetkilileride görmemişki heralde club disco masrafına extra olarak birde yakıt masrafı olmasın die sürekli 4 çeker olmayan versiyonunu yapmışlarki tasarruf olsun :D
ewet söylenilen üzere bazıları 4x2 yani sürekli 4 çeker değil lpg takılır takılmasınada ha 350z ye lpg taktırmışsın ha buna:D
walla buna bassamda gıtmeyecek o yuzden sapık gıbı benzın almaya gerek yok:)
haci jipler zaten genelde 4x2 dir cogu arac arazi vitesinde 1 2 gibi 4 cekere gecer . surekli 4 ceker jip sayisi az ondan o ibareyi kullaniyorlar . bazi anlarda kendi otomatik geciyor ama . benim jeepte 4low , awd auto ve 4x2 secenegi var . dik kaygan zemin gibi kosullarda otomatik 4 cekere gecio . all time yada real time awd degil , buda o sekilde .
yanı hepsı bu sekılde calısıyor...all tıme4*2 yada all tıme 4*4 dıye bır ayırımyok degıl mı?
infinty playboy jipi kimde gördüysem dik yaka gömlek ferre gözlük dağda bayırda kullanan görmedim nissan yetkilileride görmemişki heralde club disco masrafına extra olarak birde yakıt masrafı olmasın die sürekli 4 çeker olmayan versiyonunu yapmışlarki tasarruf olsun :D
gomlek le gozlugu dun aldım "tömer" in yaya yaya konusma kurslarına da kaydımı yaptırdım...sıra arabayı almakta...:D
Shadow_Dancer
09-10-2009, 10:42
Yakışır Tünaycım :)
yanı hepsı bu sekılde calısıyor...all tıme4*2 yada all tıme 4*4 dıye bır ayırımyok degıl mı?
koyduğum linke bakmadın sanırım :) anladığım kadarıyla öyle değil.. ya 4x2 yada 4x4..
CasabLanca
10-10-2009, 03:44
mustafa kanka valla ankarada bir tane var playboy felan kullanmıyor kullananın durumu sakat :D 06mrv.. plakalı zuahhaha arabayı bahçeli civarında görenler biliyordur hikayesini ankaranın en ünlü fx35idir hatta :hahaha:
akucukdogan
10-10-2009, 03:53
Mersinde bi tane vardı LPG li infinity geziyodu :) Sadece bildiğim bu.
Bizim bir tanıdıkta var, lpgli ve siyah. Şehir içi benzinde, uzun yolda lpgde kullanıyor.
Bizim bir tanıdıkta var, lpgli ve siyah. Şehir içi benzinde, uzun yolda lpgde kullanıyor.
3 gundur dusunuyorum ama cevabı bulamadım neden oyle yapıyor?
M_PROJECT
15-10-2009, 01:00
3 gundur dusunuyorum ama cevabı bulamadım neden oyle yapıyor?
combo sen fxmi alcan ? kendine mi bakiyosun ?
combo sen fxmi alcan ? kendine mi bakiyosun ?
babam ıcın bakıyorum ama ayrı gayrı yok bızde kendıme sayılır nıyekı?
M_PROJECT
15-10-2009, 01:04
babam ıcın bakıyorum ama ayrı gayrı yok bızde kendıme sayılır nıyekı?
ankarada felan bulursan bizim nihatlarin servise gotur goster sasmazda , mustafa var orda nihatin amca oglu , nerdeyse ankaradaki butun fxler elinden gecti . anlarlar yani ondan tavsiye edim dedim .
ankarada felan bulursan bizim nihatlarin servise gotur goster sasmazda , mustafa var orda nihatin amca oglu , nerdeyse ankaradaki butun fxler elinden gecti . anlarlar yani ondan tavsiye edim dedim .
eywallah moruk oto test degıl mı dedıgın yer? benım aklıma oraya goturmek gelmıstı...
koyduğum linke bakmadın sanırım :) anladığım kadarıyla öyle değil.. ya 4x2 yada 4x4..
2 çeker ve 4 çeker olupta normalde 2 çeker çalışan arazi şartlarında 4 çekere otomatik geçen sistemli modeller var yani 2 tip, birisi 4 çeker de oluyor birisi sadece 2 çeker kalıyor.
M_PROJECT
15-10-2009, 01:26
eywallah moruk oto test degıl mı dedıgın yer? benım aklıma oraya goturmek gelmıstı...
evet combo ototest , ptt nin ordaki bi sokakti tam aklimda degil simdi ama mertcana sorarsan sole sana . hatta bi telefon edin sorun belki musterilerden satan felan vardir .
bence tam tersini yapsa daha mantıklı olur.. :confused:
ahmetuygur
15-10-2009, 10:26
bende var bitane son 69 bine veririm tek parca boyalı oda cizikten doalyı.
turkerrr
15-10-2009, 10:28
mustafa kanka valla ankarada bir tane var playboy felan kullanmıyor kullananın durumu sakat :D 06mrv.. plakalı zuahhaha arabayı bahçeli civarında görenler biliyordur hikayesini ankaranın en ünlü fx35idir hatta :hahaha:
bu aralar görünmüyor ortalarda :D:D
CasabLanca
15-10-2009, 10:30
bu aralar görünmüyor ortalarda :D:D
polis aracını bağlıyormuş ondan dert yanıyor yaya takılıyor fevzinin sonundaki parkta zuahahhaaa :hahaha:
Bu araÇ şuan 2-3 gün kadar önce yeşilköyde geziodu =) Nemiş hikayesi?
2 çeker ve 4 çeker olupta normalde 2 çeker çalışan arazi şartlarında 4 çekere otomatik geçen sistemli modeller var yani 2 tip, birisi 4 çeker de oluyor birisi sadece 2 çeker kalıyor.
neye gore ayırt edecez pekı?
Bu araÇ şuan 2-3 gün kadar önce yeşilköyde geziodu =) Nemiş hikayesi?
Hikayesi çok aracın :) düğüne giderken önünü kesmişler :D oda geceleri önünü arıyor