Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazık!
Şu geldiğimiz noktaya bak yazık hiç birşeye saygımız kalmadı heleki yeni nesil saygıdan örf adetten yoksun yetişiyor:mad:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12667203.asp?gid=229
tarık akan alkollüymüş sanırım
vuran şahsın annesine darp etmiş önce
olay sonradan patlak vermiş
ayrı ayrı şeyler söyleniyor ben çözemedim olayı:confused:
M_PROJECT
11-10-2009, 20:32
nesillik bir durum yok , trafik ahlaki yada hosgorusunu bilmeyen bir toplumuz . birbirine yol vermek ana avrat sovmek gibi bisi trafikte. normal bu tip haberler hergun oluyo nasilsa , bu da bir unluye denk gelmis . yoksa daha dune kadar sanirim forumdan bir arkadasti tartistigi yikamaci tarafindan vurulmus , olmustu ...
medyanın olayı ne kadar sapıttığı bilinmez fakat farkettiğim kadarıyla webhaber videosunda tarık akan alkollü gibi.. bu tip kargaşalara girmeye gerek yok, istanbulda ise hiç mi hiç gerek yok, iti var köpeği var hırlısı var hırsızı var
şikayetçide yok ortada kafa göz dağılmış şikayet etmemiş ünlümüz, düşünmek lazım çocukda gayet rahattı anama sövdü darp etti bende gereğini yaptım der gibi konuştu.
yani davacı olmadıgına göre cocuk haklı gibi (:
http://webtv.hurriyet.com.tr/?cid=1&vid=650
nesillik bir durum yok , trafik ahlaki yada hosgorusunu bilmeyen bir toplumuz . birbirine yol vermek ana avrat sovmek gibi bisi trafikte. normal bu tip haberler hergun oluyo nasilsa , bu da bir unluye denk gelmis . yoksa daha dune kadar sanirim forumdan bir arkadasti tartistigi yikamaci tarafindan vurulmus , olmustu ...
Katılıyorum..
allah yardımcımız olsun ucuzu bır olay bu
nesillik bir durum yok , trafik ahlaki yada hosgorusunu bilmeyen bir toplumuz . birbirine yol vermek ana avrat sovmek gibi bisi trafikte. normal bu tip haberler hergun oluyo nasilsa , bu da bir unluye denk gelmis . yoksa daha dune kadar sanirim forumdan bir arkadasti tartistigi yikamaci tarafindan vurulmus , olmustu ...Haklısın.. akşam bende gördüm haberi ve içim acıdı Tarık akanı öyle görünce olmaması gereken şeyler.. yıkamacı tarafından öldürülen şahısta Hakan eron'du tanışıklığımız'da vardı.. :( oda gencecik çok iyi niyetliydi.. sonax'n bayiliğini yapan bi it mekanına çağırıp önce yıkamacılar tarafından darp edilmişti sonrada silahla öldürülmüştü kız arkadaşının yanında.. Allah kimseye bu tür şeyler nasip etmesin.. :(
http://www.turkei.net/news_detail.php?id=51298
http://www.turuncutime.com/news/134/ARTICLE/8946/2009-04-13.html
kavga anında gizli kameralara yansıyan anlar 10 kişi saldırıyor it oğlu itler :mad:
yani davacı olmadıgına göre cocuk haklı gibi (:
sağlam tehditde almış olabilir ;)
Ülkede cezai yaptırım yokki...
Cezaları adam akıllı vermezsen, daha çok insan ölecek şaşırmıyorum. . .
Polisler birbirlerini tanımasalar bile çok kolar... Aracın sahibi polismiş ve oğlu kullanıyormuş. Oldu bittiye gelmiştir olay.
BMW nasıl alınmıs acaba ben o kısmı da merak ettim :)
Low-Rider
11-10-2009, 23:02
Mağdur olan ünlü bir sima olmasaydı bu kadar yankı uyandırırmıydı acaba..
onursumer
11-10-2009, 23:02
gallerianın orda olmuş ya
o yol boyunca kamera var pilot bolge istenirse saatlerden tespiti yapılabilir bence
Geçen gün bende böyle bir hödükle karşılaştım. Kendisi Panora otoparkında 50 km ile gitmemi bekliyordu bende dolayısıyla gidemedim en sonunda çıkışta dayanamadı ve el kol yaptı bende durdum "Ne var dedim" bana abuk subuk konuştuktan sonra "Trafik kurallarını senden mi öğreneceğim, Sibop" dedi gitti. Altımda basık araba olmasaydı gösterecektim ona ama sonra düşündüm Allahından bulsun.
Öküz çok memlekette...
aynen bro .. çok kötü gerçekten.
Valla trafikte veya normal hayatta, anama küfretmesini kenara bırakın,biri bana aptal desin, iner mutlaka darp ederim. Hiç ünlüymüş oymuş buymuş bakmam.
Çocuk manyak mı Türkiye'ye mal olmuş bir adama durup dururken saldırsın, mutlaka bişey demiştir tarık bey buna...
herkesin bir komser tanıdıgı meclis üyesi bir tanıdığı var nolcak bu halimiz bilmiyorum...her aracın arkasına polis şapkası ön cama bi kartvizit koyan yürüyor gidiyor...yaşadığımız memlekete bakın........
Aynen öyle...Bunun gibi trafikte orda burda zaten onlarca olay oluyor.
crazydog
12-10-2009, 09:12
Tarık Akan için küfür etti anneme vurdu fln demiş çocuk eğer öyle bi durum varsa burda tamamen suçlu olan Tarık Akan dır. Eğer ki yoksa da zaten karşı tarafın yaptığına söylenecek bir şey yok
Tarık Akan çocuğun önünü kesmiş.
Bence o sırada mutlaka küfür,darp vs. vardır.
Yoksa Medyaya yansıyacağını bildiği halde bu kadar ünlü bir insanı darp etmez.