PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Telefon konusunda önerilerinize ihtiyacım var :)

baretta
12-10-2009, 19:34
Arkadaşlar telefonlarımın ikiside bozuldu ,birisi çalışıyorda arada bir kapanıyor canımı sıkıyor. Hepsiburada'da dolaşırken Wentto Luxury'e takıldım. Tasarımı falan çok hoşuma gitti , öyle çok özellikli telefon kullanmayı da sevmiyorum.Aslında Iphone düşünüyordum ama hem herkeste var hem de o kadar özelliğe ihitiyacım olmuyor açıkçası hem de pahalı. Wentto Luxury'nin de ekran fotografı bile yok bulamadım nette. Vertu'ya çok benzemesi cezbetti açıkçası :) Ama etrafında tanıdıgım bildigim kimsede Wentto yok , nasıl bir telefondur , nedir ne değildir , bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. İki telefon arasında kaldım , linklerini ekledim. Sizlerinde varsa başka önerileri alabilirim fikirlerinizi. Şimdiden teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/wentto-luxury-2gb-cift-sim-kartli-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepwenlux#tablnk

http://www.hepsiburada.com/samsung-s5603-preston-2-gb-hafiza-karti-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsams5603#tablnk

MyDream
12-10-2009, 19:45
Valla çalıştığım firmadan ötürü bu cihazların tamamına yakını hakkında iyi kötü fikir sahibiyim kesinlikle samsung 5603 ten uzak dur samsungun dokunmatiklerinden uzak dur 5603 su an elimde var bir adet ve arızası yüzüden epey başım ağrıdı 2. gün dokunmatiği donma ve kayma yapmaya başladı ve sana şiddetle tavsiye eğer dokunmatik kullanacaksan kıy parana iphone basın agrımasın yoksa dokunmatiğe çok yanaşma wentto dediğin telefon çin işi bi alet biz satmıyoruz ama bir arkadaşım kullanırken görmüştüm n95 in kopyasını yapmıstı bu firma gayet memnundu kullandı ama tek gördüğüm örnek o bilen duyan arakdaşlar yazarsa onla iligili daha aydınlatıcı olur sanırım.

baretta
12-10-2009, 19:48
Valla çalıştığım firmadan ötürü bu cihazların tamamına yakını hakkında iyi kötü fikir sahibiyim kesinlikle samsung 5603 ten uzak dur samsungun dokunmatiklerinden uzak dur 5603 su an elimde var bir adet ve arızası yüzüden epey başım ağrıdı 2. gün dokunmatiği donma ve kayma yapmaya başladı ve sana şiddetle tavsiye eğer dokunmatik kullanacaksan kıy parana iphone basın agrımasın yoksa dokunmatiğe çok yanaşma wentto dediğin telefon çin işi bi alet biz satmıyoruz ama bir arkadaşım kullanırken görmüştüm n95 in kopyasını yapmıstı bu firma gayet memnundu kullandı ama tek gördüğüm örnek o bilen duyan arakdaşlar yazarsa onla iligili daha aydınlatıcı olur sanırım.

Çok teşekkür ederim tavsiyen için , açıkçası Samsung'un dokunmatiklerinden şikayetçi olan çok bir kere de otobüste gelirken gördüm birinde vardı bana fotograf gösterecekti çok agırdı dikkatimi çekmişti. Iphone için de ne yapsam bilmiyorum aslında begeniyorum da ama... :soru:

elpadre
12-10-2009, 19:48
ya nokıa yada ıphone tavsıye ederım

baretta
12-10-2009, 19:49
ya nokıa yada ıphone tavsıye ederım

Yok abi Nokia 'yı oldum olası sevemedim , E65 vardı kardeşime verdim o kullanıyor.

DogukanB
12-10-2009, 19:50
O samsung kullandım ben. Kullanımı çok kolay ve 3g felan iyi bişey:D Tavsiye ederim:)

kv661
12-10-2009, 19:51
Yok abi Nokia 'yı oldum olası sevemedim , E65 vardı kardeşime verdim o kullanıyor.

Çift Sim kartlı istiosan AVE al.

Bimeks'te satılıor 209 TL. Ben aldım daha bozulmadı. Herseyden de 2 tane koymuslar. :)

2 Adet olanlar, SİM, kamera, hafıza kartı,pil. bunlardan 2 adet var.

o ilk linkte ki telefona verdigin paraya yazık edersin

baretta
12-10-2009, 19:58
...

o ilk linkte ki telefona verdigin paraya yazık edersin

Ben de bu konuda çok kararsızım zaten , güvenemiyorum :soru:

kv661
12-10-2009, 20:00
Ben de bu konuda çok kararsızım zaten , güvenemiyorum :soru:

Dostum sacmalama 500 lira verilirmi la, ne üdüğü belirsiz telefona :D:D:D:D

Benim çin işi telefonlar için ayırdığım maksimum para 250 TL.

251 TL olsa töbe almam :D

Telefondan çok sıkıolsan (benim gibi), cırt pırt değiştirmek istiyorsan,

akabinde abidik gubidik özellikler arıyorsan.

Telefon alıcaksan ÇİN malı alıcan. Kırıldımı, çalındımı üzülmezsin. Zaten çalıcak adam tenezzül etmez.

Sıfırı 209 TL bea :D:D:D:D satsa satsa kaça satıcak ki :D:D:D:D

onursumer
12-10-2009, 20:04
eğer telefonla konuşuyorsan ve fazla ozellik kullanmıyorsan iphone alma sarjı ortalama 1 gün gidiyor ben şuan kullanıyorum :)

2. telefon olarak E65 im var hiçbir telefon eline su dokemez :D

nokia E71 tavsiye ederim bende ona geçmeyi düşünüyorum ;)

baretta
12-10-2009, 20:15
eğer telefonla konuşuyorsan ve fazla ozellik kullanmıyorsan iphone alma sarjı ortalama 1 gün gidiyor ben şuan kullanıyorum :)

2. telefon olarak E65 im var hiçbir telefon eline su dokemez :D

nokia E71 tavsiye ederim bende ona geçmeyi düşünüyorum ;)

Yok Onur Nokia sevmiyorum :) E65 gerçekten güzel ama sevemedim kardeşime verdim o kullanıyor.

Boost Up
12-10-2009, 20:16
Elde şık durmasını istiyorsunuz tahminimce, her ne kadar ortalıkta çok olsa da 6300 düşünebilirsiniz. Yada kimseye vermemek suretiyle Made in China spec Carbon arte:D

baretta
12-10-2009, 20:22
Anti Nokia :D

Boost Up
12-10-2009, 20:23
Anti Nokia :D

İyi güzelde Made in China, not Finland :hehe:

baretta
12-10-2009, 20:42
Made in China 'ya güvenebilsem bunu alırım da.... :)

http://www.sahibinden.com/vertu_ferrari_cift_hatli_yeni_model-83WQQaXQQ16810076WQQpXQQdisplayitem?keyword=vertu

onursumer
12-10-2009, 20:45
qwerty klavyeli düşünürsen omnia pro ve bb bold çok kullanışlı telefonlar omnia wm li ;)

onurdemir
12-10-2009, 20:55
Dokunmatik alacaksan kesinlikle iphone al. Bende Samsung i900 Omnia var. Bu kadar yavaş çalışan bir telefon olamaz. Rehberden birini aramak için 45 takla atıyorum. Bu hafta sonuna doğru satıyorum ve eski telefonum Nokia N70'e geri dönüyorum.:p

Ae86
12-10-2009, 20:55
Sonyericsson satio çıktı bekle biraz aklın rahat olur.

Evrenoz
12-10-2009, 21:08
Dokunmatik alacaksan kesinlikle iphone al. Bende Samsung i900 Omnia var. Bu kadar yavaş çalışan bir telefon olamaz. Rehberden birini aramak için 45 takla atıyorum. Bu hafta sonuna doğru satıyorum ve eski telefonum Nokia N70'e geri dönüyorum.:p

Register ayarlarından dokunma hassasiyet düzenini değiştirirsen iphone kadar olmasa da ona yakın bir değere dönüyor. Stock olarak dediğin gibi insanı canından bezdirir, lakin 1-2 ufak ayarla epey toparlanıyor. İphone da da ne mobil tv var, ne flash, ne görüntülü görüşme.. 1000 TL'den fazla para verdikten sonra insan istiyor bunları.

Boost Up
12-10-2009, 21:33
Register ayarlarından dokunma hassasiyet düzenini değiştirirsen iphone kadar olmasa da ona yakın bir değere dönüyor. Stock olarak dediğin gibi insanı canından bezdirir, lakin 1-2 ufak ayarla epey toparlanıyor. İphone da da ne mobil tv var, ne flash, ne görüntülü görüşme.. 1000 TL'den fazla para verdikten sonra insan istiyor bunları.

Abi o 1-2 ayarı bana söyleyebilir misin?:) Bazen cinnet geçirtiyor da:)

ozturk_e
12-10-2009, 22:10
bence sakın wento filan alma bıraz uzun konusunca kulagı agırmaya başlıyo ınsanın sar degerlerı cok yuksek samsungun dokunmatıgınıde kullandım hıc memnun kalmadım bence bu 2 telefondanda vazgec :)samsung alıcaksanda dokunmatik alma derım ben

onurdemir
12-10-2009, 22:17

Evrencim ayarları düzeltmeme rağmen kötü olduğunu düşünüyorum. Zamanında çok kurcaladım makineyi ama maksimum kabiliyeti bu, daha iyi şekilde çalışmıyor. Bu biraz da ihtiyaçlarla ilgili. Görüntülü konuşmayı kullanmıyorum. TV'yi de kullanmıyorum. Fotoğraf da çekmiyorum. Ben biraz da bu konuda katıyım. TV'yi oturur evimde izlerim, fotoğrafı makinesinde çekerim, görüntülü görüşmeyi de sadece bilgisayar üzerinden yaparım. Evet baya bi katıymışım :D

İpod touch aldım geçen ay. Onu kullanmaya başladıktan sonra neden iphone almamışım diye düşündüm. İpod'un dokunmatik ekran kabiliyetinden sonra samsung omnia'ya basınca bir de içimden telefon açmak bile gelmiyor tuşlara basıp. O kadar moral bozdu omnia bende :D

.::EmrE::.
12-10-2009, 22:21
Özellik önemli değilse ben bugun aldım 6303 Nokia , pratik ve şirin bir telefon...6700 da var onu da tavsiye ederim , ancak fiyatının telefonu değil , biraz pahalı satıyorlar.

Vtec_2
12-10-2009, 22:22
Nokıa E63 tavsıye ederım...kullanımı kolay...pahalı deıl... wıreless olayı var...

Sportivo
12-10-2009, 22:26
sony ericsson g705...alacağım tek tel

KorkuluRuya
12-10-2009, 23:19
Wentto Luxury şimdi baktım link.den.bugunde arkadaşa telefon alırken.gördüm tıpkısı ferrari yazıyodu.tipik tasarım sanki bişey varmış gibi.
samsung s5603 çok kişide var hoş kibar ideal kullandım tek kıl olan seş rehber.ve sinirli oldugunda tokunmatik.dahada sinir ede bilir.Wentto Luxury' şiddetle yanaşma.
NOKİA(köpek) SAMSUNG (kedi)

ugurbora
12-10-2009, 23:48
dostum sen bu nokia düşmanlıgından vazgeckı basın agrımasın diğerlerini alıpta. madem iphone pahalı diyosun biz gecen hafta kız arkadasıma e71 aldık gercekten mukemmel telefon telefon almadan mutlaka ıncele derim 800 mılyon gıbı fiyatı var cin mallarına 500 u gozden cıkardıysan e71 o parayı sonuna kadar hak edıyor

baretta
13-10-2009, 00:04
E71 tarzı da HTC S620 kkullandım PDA , çok kalabalık görünüyor telefona bakınca klavyesinden dolayı , onu da bir arkadaşıma verdim o kullanıyor .

Vertu Ferrari'ye de baktım da , çin malına güvenemiyorum bir de ekran yazıları abuk subuksa küçük harf falan atarım herhalde onu da...

Sanırım kararsızlığımdan dolayı arada bir kapanıp açılan Samsung M620 yi kullanmaya devam edecegim bir süre daha , içime sinen birşey bulana kadar.

turbo&quattro
13-10-2009, 00:42
LG kullaniyorum 2senedir ve asiri memnunum.Tr piyasasi yerlerde olabilir ama kesinlikle nokia dan fln daha kaliteli.

Ümit
13-10-2009, 01:37
beyaz nokia e71 kullaniyorum cok memnunum her yonden.bence bi inceleyebilirsin herhangi bi telefoncuda.alipta pisman olanda ne gordum ne duydum cevremde..

PROMINENT
13-10-2009, 01:55
SAMSUNG L700 gerçekten iyi..

Oytun
13-10-2009, 02:02
http://www.hepsiburada.com/wentto-luxury-2gb-cift-sim-kartli-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepwenlux#tablnk

muadilleri kadıköyde 200 tl civarı

değmez

Evrenoz
13-10-2009, 17:12
Evrencim ayarları düzeltmeme rağmen kötü olduğunu düşünüyorum. Zamanında çok kurcaladım makineyi ama maksimum kabiliyeti bu, daha iyi şekilde çalışmıyor. Bu biraz da ihtiyaçlarla ilgili. Görüntülü konuşmayı kullanmıyorum. TV'yi de kullanmıyorum. Fotoğraf da çekmiyorum. Ben biraz da bu konuda katıyım. TV'yi oturur evimde izlerim, fotoğrafı makinesinde çekerim, görüntülü görüşmeyi de sadece bilgisayar üzerinden yaparım. Evet baya bi katıymışım :D

İpod touch aldım geçen ay. Onu kullanmaya başladıktan sonra neden iphone almamışım diye düşündüm. İpod'un dokunmatik ekran kabiliyetinden sonra samsung omnia'ya basınca bir de içimden telefon açmak bile gelmiyor tuşlara basıp. O kadar moral bozdu omnia bende :D

%100 Hemfikirim. İphone'un dokunmatik ekran mükemmeliyetliğine şuan ulaşabilecek bir telefon tanımıyorum. Keza işletim sistemi rijitliği konusunda da apple rakipsiz denebilir. Bunlara asla itiraz etmem.

Bahsettiğin özellikleri kullanmıyorsan omnia gerçekten luzumsuz olmuş. Şahsen bu ek özelliklere ihtiyaç duymasam ( özellikle mobil tv ve kamera ) omnia'nın yüzüne bakmam.

Boost up, şuan pek müsait değilim. İlk fırsatta register ayarları ile ilgiyi paylaşırım.

Boost Up
13-10-2009, 17:14
%100 Hemfikirim. İphone'un dokunmatik ekran mükemmeliyetliğine şuan ulaşabilecek bir telefon tanımıyorum. Keza işletim sistemi rijitliği konusunda da apple rakipsiz denebilir. Bunlara asla itiraz etmem.

Bahsettiğin özellikleri kullanmıyorsan omnia gerçekten luzumsuz olmuş. Şahsen bu ek özelliklere ihtiyaç duymasam ( özellikle mobil tv ve kamera ) omnia'nın yüzüne bakmam.

Boost up, şuan pek müsait değilim. İlk fırsatta register ayarları ile ilgiyi paylaşırım.

Çok teşekkür ederim abi, ben telefonun özelliklerinden yararlanmak istiyorum ama daha tam çözemedim:D Mobil TV sini falan filan:)