Orijinalini görmek için tıklayınız : Yay Sürtme sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 2004CLk 200 üstünde 18inch önler 8.5 arkalar 9.5 Amg jantlar var. 3.5 cm yay takmak istiyorum sürtme yaparmı emin olamadım, daha önce tecrübe eden arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Ve çok sert bi yay istemiyorum ben eibach düşünüyorum ama sizin tavsiyelerinizide bekliyorum.
Et degerleride onemli ancak,surtucegini sanmiorum.
et değerlerini bilmyorum açıkcası. önde 225 40 18 arkada 255 35 18 de lastik var.
ya surtme olayı bıraz ılgınctır guzl bı kaportacı onu ayarlar ama cok kısı bınersen elbet surter ama davlumbaz surtmelerını engelleyemezsın:)sok dıcem kış gelıyor:)
yok cnm yay takıcam dire arabanın orjinal kaportasını mı bozdurucam :)
Yaa tak surtmez korkma hicbisey olmaz 60-40 yay takmiosun sonucta :) ;) Hayirli olsun simdiden ;) Davlumbaz fln sokmenede gerek yok(ztn m.blerin camurluk icleri hayvanimsi oldugu icin 19-20de bile surtmez dogru ET degerlerinde bir jantla;))
Hadi kolay gelsin,fotolarini bekliyoruz;)
yay takarak bozuyosun zaten:)orjınallıgı ben surterse dedım surtemdıgı surece zaten oynama yapma
yay takarak bozuyosun zaten:)orjınallıgı ben surterse dedım surtemdıgı surece zaten oynama yapma
Yayla kaporta çok farklı şeyler. Sürtme yapsada oynama yapmam :) adama deli derler :)
Yaa tak surtmez korkma hicbisey olmaz 60-40 yay takmiosun sonucta :) ;) Hayirli olsun simdiden ;) Davlumbaz fln sokmenede gerek yok(ztn m.blerin camurluk icleri hayvanimsi oldugu icin 19-20de bile surtmez dogru ET degerlerinde bir jantla;))
Hadi kolay gelsin,fotolarini bekliyoruz;)
Umarım söylediğin gibi olur, yarın alıcam yayları fotoğrafları eklerim taktırınca.
Teşekkürler arkadaşlar.
H&R tavsiye ederim w203 kasada kullandım konfor olarak iyidir.
H&R tavsiye ederim w203 kasada kullandım konfor olarak iyidir.
ben eibach alıcaktım ama eski aracımda eibach kullanmıştım sertti baya. Öyleyse HR alıym..
Yayla kaporta çok farklı şeyler. Sürtme yapsada oynama yapmam :) adama deli derler :)
haklısın surterse lastıge dokunma e 5 te yarılırsa şaşırma
Gokhan abartma :) bosnadan tr'ye 1050 km hatta hr'de bi fabrikayada ugradik totalde 1300km surterek geldim :) 160.180den asagida inmedim tr'yede sapasaglam geldim hicbisey olmaz:) (23saat surdu yolculuk bu arada molasiz..:) )
Benim demek istediğim yay takmam hiç oynama yapmam, ilk kez arabaya binmiyorum ilk kezde yay takmıyorum biliyorum neyin ne oldugunu. Ayrıca şahin mi bu kaportasıyla oynatıcam yay takıcam diye..
Belki aractan araca degisiyordur fakat Eibach a oranla H&R bana cok sert geldi... Simdiye kadar kullandigim en yumusak yay K&W idi sizin araciniz icin uretiliyorsa onada bakmanizi tavsiye ederim.
Yanlız Şahinmi Derken Dikkatli konusalm biras şahinim yok ama saygısızlık olmuomu Yapan var yapan var illaki sahinlermi acıo camurlugu..
Benim demek istediğim yay takmam hiç oynama yapmam, ilk kez arabaya binmiyorum ilk kezde yay takmıyorum biliyorum neyin ne oldugunu. Ayrıca şahin mi bu kaportasıyla oynatıcam yay takıcam diye..
şahini niye örnek verdın:)ilk kez bınmıyosan bılmen lazım hocam:)
onur dogrudur kardesım sen 1ooo km surterek geldın ama surtmeden surtmeye fark var :)
şahini niye örnek verdın:)ilk kez bınmıyosan bılmen lazım hocam:)
onur dogrudur kardesım sen 1ooo km surterek geldın ama surtmeden surtmeye fark var :)
olum :D bende 60-40 kit vardi+bagajda bide esya+arka koltukta esya ***** tr'ye geliorum kalmaya :) +160-180 hiz :) adam altiustu 3.5cm yay takcak ne kadar surtcek ki :D mb'nn camurluklari bi fiat,honda,toyota gibi diilki vag,mb hayvan gibi camurluklari var 20'' tak belki surter :) 3.5yayla :)
olum :D bende 60-40 kit vardi+bagajda bide esya+arka koltukta esya ***** tr'ye geliorum kalmaya :) +160-180 hiz :) adam altiustu 3.5cm yay takcak ne kadar surtcek ki :D mb'nn camurluklari bi fiat,honda,toyota gibi diilki vag,mb hayvan gibi camurluklari var 20'' tak belki surter :) 3.5yayla :)
bende zaten surtcek demıyom surterse dıyom arkdaşa ama yanlış anlıyor benı :):D
Yanlız Şahinmi Derken Dikkatli konusalm biras şahinim yok ama saygısızlık olmuomu Yapan var yapan var illaki sahinlermi acıo camurlugu..
Estafurullah, kötülemek için söylemedim. Benim şahsi görüşüm sadece, belli bi değeri olan arabalara ben kıyamam şahsen o kadar oynamaya o yüzden söyledim.
bende zaten surtcek demıyom surterse dıyom arkdaşa ama yanlış anlıyor benı :):D
yok kardeş yanlış anlamadım ben ellemem o kadar arabama onu diyorum :) Sağol ilgin için.
Estafurullah, kötülemek için söylemedim. Benim şahsi görüşüm sadece, belli bi değeri olan arabalara ben kıyamam şahsen o kadar oynamaya o yüzden söyledim.
Yani ztn kıyılmaz ama yay takman bile fazla kacıo onu söylmek istedim
Serkan.S
15-10-2009, 14:15
ben eibach alıcaktım ama eski aracımda eibach kullanmıştım sertti baya. Öyleyse HR alıym..
H&R serttir eibach a gore ve bıraz daha dusurur.Eibach en dogru secım alman arabaları ıcın.