Orijinalini görmek için tıklayınız : '00 s6 - '02 m3
Tercihiniz ne olurdu ? :o :)
Anket ekleyemedim yuw :D 'tnx to low-rider '
S6'im zaten var sordugum soru,aracimi babama verip kendime m3 aliyim mi yoksa hic gerek yok s6 guzel ztn m3te ondan farkli olmicak vs.vs.vs. mi ? .....
S6'dan inip m3e binmeye deger mi ?
Kendi aracim.http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs225.snc1/7230_164361817312_551927312_2629603_2892836_n.jpg
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2192987&id=551927312
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs205.snc1/7230_164361832312_551927312_2629606_7538386_n.jpg
M3
http://img257.imageshack.us/img257/8024/14488628.jpg
PROMINENT
13-10-2009, 16:30
alıcakmıyız?yürüyecekmisin ?
Yok s6 ztn var kullaniyorum sorunsuz sekilde,s6yi babama verip kendime m3 almayi dusunuyorumda,yoksa bosa fantazi yapmim mi diyorum onla alakali,deneme vs diil yani:)
Valla daha yasım genc oldugu icin m3 olurdu ama sole bi +40 olunca s6 :D
gökh@n_gr
13-10-2009, 16:32
ben m3 tercih ederdim e46 seviyorum:)
PROMINENT
m3 al s6 zaten var diosun.
Boost Up
S6 nın ağırlığı da farklı bence:)
m3 al s6 zaten var diosun.
anlasamadik kaya yuw :D m3 kendime alim mi yoksa s6yi surmeye devammi ediyim yoksa,m3 kendime aliim almaya deger s6'yida babama mi veriim...
PROMINENT
13-10-2009, 16:34
yok m3 al diorum s6 yıda babaya ver bence..s6 yı gene arada alır kullanırsın nasılsa...:)
Orasi oylede simdi cepten cikcak parayada bakmak lazim,hadi m3un yari parasini lagunayi sattigimda ztn elde etmis oluyorumda..Benim daha cok sormak istedigim soru S6'dan inip M3'e binmeye degermi:)
CeM öZeR
13-10-2009, 16:38
Audiden sonra bmw çok rahatsız edici gelecektir diye dşünüyorum. :)
o surüş zevkı cok farklıdır ya,s6 daha konfor hıssı verırken m3 safkan sporumsu olur....
sen m3 bakmaya başla bıle:D
o surüş zevkı cok farklıdır ya,s6 daha konfor hıssı verırken m3 safkan sporumsu olur....
sen m3 bakmaya başla bıle:D
Zaten 1aydir ustunde durdugum 3 araba var m3.Benim derdim s6dan binipte m3 binilir mi ? :o :)
biri 4.2 v8 255kw
digeri 3.2 6silindir 252kw
Degerler ayniyken sadece sportiflik adina 4cekerden inip ,arkadan ittirmek lazimmi yani :) kaldiki konfor,yoltutus vs.vs. heryonden bakmak lazim..
nitrO_Oxide
13-10-2009, 16:44
e46 m3 diyorum :)
lan olm soru mu lan bu !?
///M3 başka bi dünya ... hemen git al
e46 m3 alırım sonra devam :)
Antalyalogy
13-10-2009, 17:01
V8 in tadı başkadır..
Kaya ya katılıyorum M3 al hem yaşına göre daha uygun istediğin zaman S6yı kullanırsın sonuçta
renault_f1
13-10-2009, 17:22
walla audinin konforunu arasın kesin bildiğim tek o war lakin ben olsam ewt werip e46 m3 binerdim yaşım itibariyle ....
Zaten 1aydir ustunde durdugum 3 araba var m3.Benim derdim s6dan binipte m3 binilir mi ? :o :)
biri 4.2 v8 255kw
digeri 3.2 6silindir 252kw
Degerler ayniyken sadece sportiflik adina 4cekerden inip ,arkadan ittirmek lazimmi yani :) kaldiki konfor,yoltutus vs.vs. heryonden bakmak lazim..
performans hafıflık gıbı nedenlerden dolayı m3, kalıtede audı bıraz daha ıyı olablır sınıf farkından dolayı ama m3te gayet ıyıdır ıscılık kalıtesı vs..
konfor aradakı en buyuk fark olur gıbı gelıyor ozellıkle suspansıon, yoksa sessıszlık fılan gene cok fark olucagını sanmam donanım olarakda yakınlardır..
öle işte.. yani özetlenırse arada dağlar kdr fark yok hıcbı kategorıde aslında,
alpergti
13-10-2009, 18:38
e 46 m3 düşünme bence hemen al;)
durum varsa kaçırma bence m3 ü :)
Vtec-SEDAN
13-10-2009, 18:39
m3 hertürlü.. s6 da kenarda keyif için beklesin :)
performans hafıflık gıbı nedenlerden dolayı m3, kalıtede audı bıraz daha ıyı olablır sınıf farkından dolayı ama m3te gayet ıyıdır ıscılık kalıtesı vs..
konfor aradakı en buyuk fark olur gıbı gelıyor ozellıkle suspansıon, yoksa sessıszlık fılan gene cok fark olucagını sanmam donanım olarakda yakınlardır..
öle işte.. yani özetlenırse arada dağlar kdr fark yok hıcbı kategorıde aslında,
Yani soyle baktigimiz zmn
ben suanda arabaya 8kisi bile alirim rahat rahat(lagunaya otrmuslugumuz var 7kisi galiba:D)
m3le 4kisi zor belki :)
viraj kabiliyeti m3 biyerekadar..
yakit konusunda tahmiinim hemen hemen aynilar+ benim aracimda lpg'de var s.icinde cok sikisik olunca trafik cat diye geciorum:)
ne biliyim ,m3'e gecmeye hala ikna edemedimde kendimi bahane ariyorum :o :)
turkerrr
13-10-2009, 18:48
m3 te vergi avantajıda olucak sanırım...
m3 te vergi avantajıda olucak sanırım...
vergi odemiyorum:) firma uzerine oldugu icin.
DogukanB
13-10-2009, 18:52
s6 da güzel m3ün çok farklı bi ruhu var :)
ah be onurum ne kararsız adamsın :) imkan varsa al tabi m3 ü s6 dan sonra rüya gibi gelir manuel olsunda :)
ah be onurum ne kararsız adamsın :) imkan varsa al tabi m3 ü s6 dan sonra rüya gibi gelir manuel olsunda :)
niye ruya gibi gelsinlan :Deli: gorende 3.0tdi'dan inip m3e bincez sancak:(:(:(
duz bakiorum bu arada zaten ahha smgde neymis eskiden semegemi vaaamiiss:D haahah
olm otomatik hantal 4wd bi araç zevksiz kalır m3 ün yanında diyorum lan :D
Ersin YILDIZ
13-10-2009, 18:59
hıc durma hemen bmw ye gec bence degısıklık olur hem senın ıcın
m3 alırm her yerde yanlarım eylencelı olur s6 agır abı arabası :)
kesin M3 almalısın bence farklılık iyidir S6 nın tadını almışsındır kanımca :)
olm otomatik hantal 4wd bi araç zevksiz kalır m3 ün yanında diyorum lan :D
hadilaaeeem :D
hıc durma hemen bmw ye gec bence degısıklık olur hem senın ıcın
hic bmw surmemis olsam degisiklik olsunda hayatim bmw m-b icinde gecti:D
m3 alırm her yerde yanlarım eylencelı olur s6 agır abı arabası :)
yaw birakin agir magir abi mabi :) yanlamalik araba alcak olduktan sora gider sahin alirim,oda got atio digeride ;)
kesin M3 almalısın bence farklılık iyidir S6 nın tadını almışsındır kanımca :)
valla daha 2kusur ay oldu toplamda 3K km yaptim keyif meyif alamadim garajda yatiyo :) Calisiyorumda :o
Ferhat_V
13-10-2009, 19:26
imkan var benzin sorunu yok vergi yok..yaş genç..al m3 takıl yanlarsın :D ara sırada s6 yla takılırsın..
M_PROJECT
13-10-2009, 19:28
anlasamadik kaya yuw :D m3 kendime alim mi yoksa s6yi surmeye devammi ediyim yoksa,m3 kendime aliim almaya deger s6'yida babama mi veriim...
bole bi sorumu var :D olm vercen babana s6 yi alcan m3 u sona ikisine birden binecen :D
bole bi sorumu var :D olm vercen babana s6 yi alcan m3 u sona ikisine birden binecen :D
Tr'ye geldiim zamn napcam peki:D???
M_PROJECT
13-10-2009, 19:34
Tr'ye geldiim zamn napcam peki:D???
lan bosna tr kac km . olm yakin olsa ben bile arabayla gelecem :D
lan bosna tr kac km . olm yakin olsa ben bile arabayla gelecem :D
1000K :D uzun yolda az yakio zaten tum arabalar isterse 6.2 olsun gene az yakcak ootobana cikinca:D benim demek istediigim s6'da lpgye atma gibi bidurumum varken,gidipte alcagim m3e sahsen lpg taktirmayi birak yakinindan gecmem(audi boyle geldi ben nabiim:D)
M_PROJECT
13-10-2009, 19:48
1000K :D uzun yolda az yakio zaten tum arabalar isterse 6.2 olsun gene az yakcak ootobana cikinca:D benim demek istediigim s6'da lpgye atma gibi bidurumum varken,gidipte alcagim m3e sahsen lpg taktirmayi birak yakinindan gecmem(audi boyle geldi ben nabiim:D)
aga olay su alcan m3 u baba senin sanina s6 gider al baskan sen buna bin dicen . vercen adama . sona s6lik bi durummu oldu alcan babandan binecen :D s6 ile gel trye illa m3 mi binecen :D
aga olay su alcan m3 u baba senin sanina s6 gider al baskan sen buna bin dicen . vercen adama . sona s6lik bi durummu oldu alcan babandan binecen :D s6 ile gel trye illa m3 mi binecen :D
benim demek istediim oydu ztn:D tr'deyken bi araba olcak 2 diil en buuk sorun o :D bosna hadi bi ankara uzakliginda yada(bg) uzakliginda olsa eyv.:D ztn vize cok girisli cikisli hhahaha neyse yaa ben hala kendimi kandiramadim sahsen m3 almak icin tutulur bi yanini yazan kimse yok ki herkes takmis bizzt bizzt yanlarsin..ee nevar sahinde yanliyo:D
Konfordan bahsediliyor, acaba kac kisi e46 m3'de sehir ici ve otobanda hem surucu, hem de yolculuk etme firsati buldu merak ediyorum...
Boost Up
13-10-2009, 19:55
Yanlicaksan AE86:D
Konfordan bahsediliyor, acaba kac kisi e46 m3'de sehir ici ve otobanda hem surucu, hem de yolculuk etme firsati buldu merak ediyorum...
+s6 :D haaha
hani ona gore karsilastirilsin modeli euhaeuhe
M_PROJECT
13-10-2009, 20:01
m3 un s6 dan tek farkli yonu bence cabuk hizlanmasi olabilir . m3 nerden cikti baska bisi alsana ? range felan al :D
Gayet konforlu arabadir. Yol tutusu zaten muthis dengesinden dolayi virajlarda guven verici, ortadan motorlu bir araba gibi, ani direksiyon tepkimelerinde ise suspansiyon sisteminin basarisindan dolayi son derece kontrollu bir aractir. Bir kac modifiye ile bu yol tutus cok daha zevkli bir hal alir. Dusunulmesi gereken nokta; (arac duz vites ve 2001 sonrasi model olacagi icin SMG ve krank arizalarini es geciyorum) fren sistemidir. Ne yazikki rolling degil de biraz pist performansinda kullanilirsa frenler bayagi sisiyor. Bir muddet dinlendirmek gerekiyor. Alindiktan sonra frenlerin durumuna gore bir iyilestirme olursa iyi olur. 4 kisi sigabiliyor ayrica. Turk standartlarinda 4 kisi sigiyor yani :) Yag pompasi da cok onemli. Motor yaglamasi cok onemli bu araclarda...
farklı otomobiller farklı konseptler ...
s6 kalsın m3 üde al evin garajına koy 1 güçlü 4 ceker 1 güçlü arkadan iter her evin kapısında durmalı :D
tr ye gelirken bin s6 ya mis gibi gel ...
ordada m3 un eğlenceli kısımlarını gıdıklarsın :D
Silverbullet
13-10-2009, 20:14
s6 hızlı ve konforlu bi sedan zaten evde onun ustune birde m3 gercekten cogu insanın hayllerini susluycek bi ekip olurlar:) hayırlı olsun simdiden kazsız belasız kullanman dilegiyle.
m3 un s6 dan tek farkli yonu bence cabuk hizlanmasi olabilir . m3 nerden cikti baska bisi alsana ? range felan al :D
Range pahali yaa :D haha
Gayet konforlu arabadir. Yol tutusu zaten muthis dengesinden dolayi virajlarda guven verici, ortadan motorlu bir araba gibi, ani direksiyon tepkimelerinde ise suspansiyon sisteminin basarisindan dolayi son derece kontrollu bir aractir. Bir kac modifiye ile bu yol tutus cok daha zevkli bir hal alir. Dusunulmesi gereken nokta; (arac duz vites ve 2001 sonrasi model olacagi icin SMG ve krank arizalarini es geciyorum) fren sistemidir. Ne yazikki rolling degil de biraz pist performansinda kullanilirsa frenler bayagi sisiyor. Bir muddet dinlendirmek gerekiyor. Alindiktan sonra frenlerin durumuna gore bir iyilestirme olursa iyi olur. 4 kisi sigabiliyor ayrica. Turk standartlarinda 4 kisi sigiyor yani :) Yag pompasi da cok onemli. Motor yaglamasi cok onemli bu araclarda...
Iste yaglamasibilmemneyi freni 4kisisigmasi ilgilendirmiyoyawmkarasiydi o isin:D Ben sorunsuz yagini suyunu koyim gidim sekli istiyorum :) vanos manos anlamam ben babus eskiden vanosmu varmis:D
farklı otomobiller farklı konseptler ...
s6 kalsın m3 üde al evin garajına koy 1 güçlü 4 ceker 1 güçlü arkadan iter her evin kapısında durmalı :D
tr ye gelirken bin s6 ya mis gibi gel ...
ordada m3 un eğlenceli kısımlarını gıdıklarsın :D
Hmm Mantkli :)
s6 hızlı ve konforlu bi sedan zaten evde onun ustune birde m3 gercekten cogu insanın hayllerini susluycek bi ekip olurlar:) hayırlı olsun simdiden kazsız belasız kullanman dilegiyle.
Tesekkur ederim guzel dilekleriniz iicin :) ALLAH size daha iyilerini nasip etsin insallah.
Sen boşver S6 felan. Bu soruyu soruyorsan vede hala kendini ikna etmediysen daha zorlamanın mantığı yok. M3 alırsan niçin alırsın. M3 almak için mi onun sportifliği performansı vs.vs. için mi alırsın. Kendi kararını veremediysen burda daha fazla kafan karışacak. :)
o zaman 2002 ustu duz vites al keyfine bak. Temiz, bakimlari geciktirilmemis bir sey alirsan tek yapman gereken oyle devam etmek.
Bulut Y.
13-10-2009, 21:21
emüçten ötesimi var ?*
o zaman 2002 ustu duz vites al keyfine bak. Temiz, bakimlari geciktirilmemis bir sey alirsan tek yapman gereken oyle devam etmek.
Yaw yok bakim dert diil,ztn aldigim her aracimda yag,su,balata,disk,butun filtreler vs aldigimin 2.-3.gunu degisio sorasinda ztn bellli oluyo nersinde ariza var yok vs.vs. ancak kafam agirmasin o anlamda demek istedim..Yani hem gunluk biniim,hem arada bi sikiim,hemde bi mekana gittigimde siritmasin bilmem anlatabildim mi :o
emüçten ötesimi var ?*
Yok mu ?
Dunya m3 ustune mi kurulu ? Dediginin Honda,hayat onda'dan farki yok ;)
cabrio ile coupe arasinda kac kg oynuyo ?
smg1,smg2 farklar ne ?
(duz bakiyorum ztn ancak ogrenmekte yarar var zarar olcani sanmiorum(bitane laguna seca buldum aama smg ondan dooolaayi aeuheauh:D) )
yakit s6ylaayni hemen hemn ztn ondan sormama gerek yok teskurler..esen kalin..
ecz_murat
13-10-2009, 22:54
heyecanlı,hızlı,yaşınıza uygun bir araç olarak m3 tabiki tartışılmaz.,
ama sorduğunuza göre s6 da beğeninizi kazanmış bir araç demektir.
bence sadece performans amaçlıyorsanız değmez. amaaa +diğerleri için m3'e
değer.
heyecanlı,hızlı,yaşınıza uygun bir araç olarak m3 tabiki tartışılmaz.,
ama sorduğunuza göre s6 da beğeninizi kazanmış bir araç demektir.
bence sadece performans amaçlıyorsanız değmez. amaaa +diğerleri için m3'e
değer.
zaten sadece perf. amaclamadigim icin ikilemdeyim ya :o Neticede s6'da m3ten fazlasini veriyo suan icin sahsen :o
ecz_murat
13-10-2009, 23:01
kardeş spor makinelere göre değerlendirdinmi sakin kullanımda baya baya rahat gerçekten.
s6 kaç hp ve kaç kg?
255 kw 347
kilosundan bi haberim yalan yok bilmiyorum,arastirmadimda..
gecme gecilmeyse mevzu,csl paket m3 var,bununm6si var,bunun ustune turbosu var varoglu var.. ;)
Kaldiki ben oyle ahim sahim farklar oncagini sanmiorum denendigi taktirde top speed(gerci ben 250de kesiliorum orasi ayriya neyse:()
Abi m3 alacaksan aklında her zaman tek bir cümle olsun :
"M3 var M3 var..." :)
bu arada ben oyu s6'dan kullandım , V8 yeter :D
Abi m3 alacaksan aklında her zaman tek bir cümle olsun :
"M3 var M3 var..." :)
bu arada ben oyu s6'dan kullandım , V8 yeter :D
Kaan olay ztn gitmesi vs diil giderse gider gitmesse gitmez heraraba bir diil bunu herkesin bilmesi lazim,mesela ben gecennlerde denk geldim yolda baska bi s6yla babam yanimdaydi yoksa denicektim merak cunku insan merak ediyo aracinin nasil gittigini..Keyif aliyim baska birsey istemiyorum...
Abi m3'te s6'da alacağın keyifin 2-3 katını alırsın , arkadan itiş çok başka bi dünya ..
S6 var ztn istedigin zaman babandan alır kullanırsın M3 u al bence onur mukemmel bi araba;)
M3 al vanosu saglam olsun :D
M3 al vanosu saglam olsun :D
makara yapmalan :(
Valla bise solesene yauvz aggeaabeey alooww laaan:)
Arkadaş çevrende M3'ü olan varsa çık gez dolaş tatmin ederse alırsın etmezsen almazsın...
Ama bu kadar kararsız kalmışken almaman daha iyi bence...
S6'da yabana atılcak bir makina değil sonuçta...
Arkadaş çevrende M3'ü olan varsa çık gez dolaş tatmin ederse alırsın etmezsen almazsın...
Ama bu kadar kararsız kalmışken almaman daha iyi bence...
S6'da yabana atılcak bir makina değil sonuçta...
Olduda biz mi tur atmadik ?
Olduda biz mi tur atmadik ?
bilmem oldu mu??
kirala istersen??
bilmem oldu mu??
kirala istersen??
Bosnada sadece 1tane olan arabayi mi ???
ahmetbaha-drs
14-10-2009, 01:24
GT4'de al bir tane E46 takıl biraz hoşuna giderse al:D:p Şaka bir yana eğer maddi olarak çok zorlamayacaksa alınabilir.
CeM öZeR
14-10-2009, 08:57
Bence üstüne farkını verip S6 yı satıp RS6 almak en iyisi,boşver abi M3 felan hikaye olur o zaman. :) M3 kalkışta sarsın dursun RS6 el sallayıp uzamayı sever. :heyoo: :icon_tup:
GT4'de al bir tane E46 takıl biraz hoşuna giderse al:D:p Şaka bir yana eğer maddi olarak çok zorlamayacaksa alınabilir.
fena yanlarim aman diyim oyle byle diil:D (bi ara deli gibi oynuyoduk en son ben tr'deyken,her turlu twin mwin ahahha:D)
Bence üstüne farkını verip S6 yı satıp RS6 almak en iyisi,boşver abi M3 felan hikaye olur o zaman. :) M3 kalkışta sarsın dursun RS6 el sallayıp uzamayı sever. :heyoo: :icon_tup:
o kadarda uzunboylu diil:D
Merak etme temiz araba alirsan temiz tutarsan bir sey olmaz, yolda birakmaz. Ama tabii makine bu belli de olmaz yani. Arada bir ufak arizalar kil tuyler olabilir zaten her aracta var ama "illallah" ettirmez yani ;)
SMG 1 e36 M3 lerde kullanildi. BMW'in yuz karasi diyebilcegimiz bir sistem. SMG2 de SMG1'deki arizalar giderildi.