Orijinalini görmek için tıklayınız : M5 Type-R Ankara
ecz_murat
15-10-2009, 16:09
yok armağan sana demedim bu sözü... M3 sahiplerine söyledim.. :)
warsa deneyelim neden olmasın!!!
MUGENPOWE®
15-10-2009, 16:27
4s yalan olr m5 ın yanında yanına gelemes =) carera s le felan deneyın
bu arada ıyı gıden bı m3 te gecer 4si denemstk zamanında...
Mustafa Birsesli
15-10-2009, 17:10
mesede oynıcaz mı:D
meşede sen beni yeniyon ben atma özürlüyüm ahaha:rolleyes:
dın dırı dın dın dırı dırı dırı dın :D:D
denenmişini buldum
video bulmak zor değil, ben de buldum.. M3 vs Carrera 4S ... :D m3 e boyboy :D :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5N6aTXl6eE4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5N6aTXl6eE4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
chiefkadir
15-10-2009, 20:50
Ben bu cuma bikupon daha yapacam biliyom yine tutmayacak ama bu kuponu yaparken şartlar yine aynı olmalı Armağan sürmeli,Ahmet arka koltuktan kameraya çekmeli,Övgü yine gülmeli,Sinan dinlemeli :D Ayneen Kemal Sunal spec şiki şiki baba:hahaha:
A1BVjKTDOXU&feature=related
Arabaya bugün wideband bağladık ve gereken afr ayarlarını yapabildik :)
Mertcan ve Edo çok teşekürler:icon_tup:
M_PROJECT
15-10-2009, 20:58
4s i sti la geciolar :D nolcak bu hondalarin hali :D
edo typer
15-10-2009, 21:07
her zmn abı:icon_tup:
Carrera S falan uçmayalım bence :D
PDK lı yeni Carrera S ile M5 M3 vs yürüyemez.
Serkan.S
15-10-2009, 21:29
Neden yeni carrera da çift kavrama varsa yeni m serilerinde de çift kavrama var ? Senesindeki teknolojiye göre düşünmek lazım bu tip arabalarda çünkü sürekli gelişme halindeler.
Rstmania
16-10-2009, 10:19
Ben bu cuma bikupon daha yapacam biliyom yine tutmayacak ama bu kuponu yaparken şartlar yine aynı olmalı Armağan sürmeli,Ahmet arka koltuktan kameraya çekmeli,Övgü yine gülmeli,Sinan dinlemeli :D Ayneen Kemal Sunal spec şiki şiki baba:hahaha:
Abi bekliyoruz videoyu. ;) Ama sizden ricam var. O şartlar sağlanmış bir videodan sonra teke tek de yürür müsünüz? Bir de öyle görelim.
Abi şu waydbandı Batuya da takalım :hahaha:
Batu kardeşim millet sana bileniyor nerelerdesin sennnn. Nerde bu tırotıl badi nerede bu devlet...:D
chiefkadir
16-10-2009, 22:57
Abi bekliyoruz videoyu. ;) Ama sizden ricam var. O şartlar sağlanmış bir videodan sonra teke tek de yürür müsünüz? Bir de öyle görelim.Abicim biz bugünkü denemelerde gördükki o günle alakası yok gidişimizin..5.vites 220 gibi 9-10 boy daha iyi şuanda ama bu armağanın m5 e yanaşmaya tabiki yetmez.Amacımız m5 ile yürümek değil zaten m3 ler ile zevkli denemeler yapmaktır :)
Abi şu waydbandı Batuya da takalım :hahaha:
Batu kardeşim millet sana bileniyor nerelerdesin sennnn. Nerde bu tırotıl badi nerede bu devlet...:DBoracım batuya wideband değilde turbo takalım tek olsun tr.de:icon_tup:
Armageddon
16-10-2009, 23:07
Abicim biz bugünkü denemelerde gördükki o günle alakası yok gidişimizin..5.vites 220 gibi 9-10 boy daha iyi şuanda ama bu armağanın m5 e yanaşmaya tabiki yetmez.Amacımız m5 ile yürümek değil zaten m3 ler ile zevkli denemeler yapmaktır :)
Boracım batuya wideband değilde turbo takalım tek olsun tr.de:icon_tup:
Valla abicim, telefonda dediğim gibi bugün bir arkadaşın doğum gününü kutladık, o yüzden gelemedim (hatta eve daha yeni geldim), yoksa ben de merak ediyordum yeni ayarlarla durumun ne olacağını, tekrardan kusura bakma. Yeni videolar varsa görelim yalnız kimlerle denediniz ne oldu merak ettim :)
chiefkadir
16-10-2009, 23:15
Valla abicim, telefonda dediğim gibi bugün bir arkadaşın doğum gününü kutladık, o yüzden gelemedim (hatta eve daha yeni geldim), yoksa ben de merak ediyordum yeni ayarlarla durumun ne olacağını, tekrardan kusura bakma. Yeni videolar varsa görelim yalnız kimlerle denediniz ne oldu merak ettim :)Armi;Corsa ile denedik video koymayalım dendi oke dedik.
2 tane Evo tme vardı Ruf vardı ben mertcan corsa xe , karışık denemeler oldu ..Mertcan çok güzel yürüdü 1.1bar basan 330hp(bana denen o) evo'yu geçti..Bende bastım peşlerinden ama ııı :D
Ruf'a ise bişey demiyorum saygı duyuyorum böyle bir gidiş yok yaw :D
Armageddon
16-10-2009, 23:24
Armi;Corsa ile denedik video koymayalım dendi oke dedik.
2 tane Evo tme vardı Ruf vardı ben mertcan corsa xe , karışık denemeler oldu ..Mertcan çok güzel yürüdü 1.1bar basan 330hp(bana denen o) evo'yu geçti..Bende bastım peşlerinden ama ııı :D
Ruf'a ise bişey demiyorum saygı duyuyorum böyle bir gidiş yok yaw :D
Ooo iyiymiş abi epey atraksiyon olmuş.... Hafta içi akşamları olursa (önümüzdeki hafta hariç, yokum çünkü) bana daha uygun olur (veya bazen hafta sonu gündüz) ama bir dahaki sefere haberlerşiriz gelmeye çalışırım, bugün gelemediğime üzüldüm gerçekten...
chiefkadir
16-10-2009, 23:27
Ooo iyiymiş abi epey atraksiyon olmuş.... Hafta içi akşamları olursa (önümüzdeki hafta hariç, yokum çünkü) bana daha uygun olur (veya bazen hafta sonu gündüz) ama bir dahaki sefere haberlerşiriz gelmeye çalışırım, bugün gelemediğime üzüldüm gerçekten...Gri Evo ile zevkli olurdu denemeniz :) Haberleşiriz combo ararım yine:)
edo typer
16-10-2009, 23:41
masallah kadır abı gozun aydın;)
chiefkadir
16-10-2009, 23:58
masallah kadır abı gozun aydın;)Sağolasın Edo sayenizde :D
kadir abi bugün araban bi harikaydı bizim arkadaşlar nos basıyor diye iddaa ettiler.o derece yani maşallah.
_muhaRRem
17-10-2009, 00:18
masallah kadır abı gozun aydın;)
ankara temsilcisi ROL typeR..dahada güzel gidicek inş :)
m5 denendigi akşam benlede denemişti 200 den sonra 1-2 boy acmıştı bana bu akşam söylemesi zor ama 10 boy oldu galiba.
m5 denendigi akşam benlede denemişti 200 den sonra 1-2 boy acmıştı bana bu akşam söylemesi zor ama 10 boy oldu galiba.
ayar biraz fark etmiş sanırım :)
ama yınede Corsa cok guzl yuruyoo bence moralini bozma:icon_tup:
_muhaRRem
17-10-2009, 00:28
ben buraya yazıcaktım ayardan sonra 7-8 boy fark eder diye.herkes yalnış anlar diye yazmadım..sizin söylemeniz daha iyi oldu
saol kardes bu gecenin yıldızıda sendin.
saol kardes bu gecenin yıldızıda sendin.
yok abi ne yıldızı yaa abartmaya gerek yok kendince gidiyo işte
Ankara daha iyi turbo civic ler var saklı duruyo hepsi:)
chiefkadir
17-10-2009, 00:33
kadir abi bugün araban bi harikaydı bizim arkadaşlar nos basıyor diye iddaa ettiler.o derece yani maşallah.Sağolasın Bilalcim sen olmasan kimle denicez,senin canafarada helal yani çoğu insan denemeye bile yanaşmıyo ya geçilirsek korkusuna :D
Egzantrik,kasnak sonrası çok farkedecek seninkide az sabır ;)
chiefkadir
17-10-2009, 00:40
ankara temsilcisi ROL typeR..dahada güzel gidicek inş :)İnşalah Muharrem biraz daha kasacaz gibi bakalım edo hain planlar içinde :D
öyle tabiki abi gec yada gecil sonucta dostluk kazanıyor.
edo typer
17-10-2009, 00:54
kadir abi bugün araban bi harikaydı bizim arkadaşlar nos basıyor diye iddaa ettiler.o derece yani maşallah.
kadır abı sızı aracınızdan ovgu ıle bahsedıyor masallah kazasız belasz
ben buraya yazıcaktım ayardan sonra 7-8 boy fark eder diye.herkes yalnış anlar diye yazmadım..sizin söylemeniz daha iyi oldu
kanka eksık olan ayar olsaydıydı keske...oooo cok ugrastı kadır abı gonlune gore olmustur ıns...
İnşalah Muharrem biraz daha kasacaz gibi bakalım edo hain planlar içinde :D
planlar fena abı:D tekrardan masallah kazasız belasız
_muhaRRem
17-10-2009, 01:29
ver avansı verrr edo :)