Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 gt 150hp & colt czt 150hp
COLT--------CZT ----1.5T----150HP---210TORK-
Peugeot-----207GT---1.6T----150HP----240TORK-
1.YAKIT..
2.PERFORMANCE..(stadart&yüklü)
3.KONFOR..
4.YEDEK PARÇA..
5.SERVİS..
6.GÖRÜNTÜ..
7.DAYANIKLILIK...
NOT:CZT İCİN BİLİYORSUNUZKİ BLANUMA MARKA BİR KİT VAR BU KİT SAYESİNDE CO K FAZLA GÜÇ ALINABİLKİYOR.. PEKİ 207 GT İCİN HERHANGİBİR KİT VEYA BASKA BİRSEY VARMI..?NELER YAPILABILIR NE KADAR GÜÇ ALINABİLİR..???
SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ..?
bana gore sankı czt daha ıyı yuruyormus gıbı gelıyor
renault_f1
14-10-2009, 12:05
mitsu = modifiye :D
Yürüyen kaç tane czt var ? piyasada parçasının bulunmadıgını duydum ben olsam parçası bol olan ve bulma imkanım olan bir araç alırım 207 gt olabilir Benim fikrim bu tabi .
.::EmrE::.
14-10-2009, 12:44
CZT nin tipi bi değişik ya,207 daha bir araba gibi duruyor :P
207gt dizayn ve parça ulaşımı servis olarak
colt czt ise dayanıklılık ve yakıt olarak düşünüyorum
performans da ise tork ve rolling değerleri dyno testleri önemli..
Kırmızı bir GT güzel olur
RC de düşünülebilir
http://74.54.212.169/yCMVihsQs81m39yyAeHWpiDu_500.jpg
Cimmeria
14-10-2009, 13:22
bir kit taktıgında 210 beygir oluyorsa gerçekten czt ve gazlama amaçlı kullanıcaksan çok düşünülecek bir duum yok bence...
Silverbullet
14-10-2009, 13:31
Czt etraafta cok goremedigimiz sirin bi arac.1.YAKIT.:icon_tup:
2.PERFORMANCE..(stadart&yüklü):icon_tup:
3.KONFOR..:beuj:
4.YEDEK PARÇA..:soru:
5.SERVİS..:icon13:
6.GÖRÜNTÜ..:icon_tup:
7.DAYANIKLILIK:icon_tup: bunları 207le karsılasrtırdım czt icin yazdım kendi zevkime gore soru işareti olanların 1.si hemen hemen aynı 2.sinde ise emin degilim demek istedim.benim oyum czt ye ama hep soledgım gibi secimin ne olursa olsn hyrlısı olsun kazasız belasız keyıfle kullanman dilegiyle.
CeM öZeR
14-10-2009, 13:41
CZT nin performans yönünden iyi olabileceğini zannediyorum ama buna sorunsuzluğuda eklemek gerekli. CZT nin aerodinamiği hakkındada şüphelerim var arkası çok savuracak bir araca benziyor.Tüketim konusunda czt'yi bilemem ama kullanan arkadaşların 207 gt ve RC'yi övmelerini duyuyoruz zaman zaman.Eğer imkan varsa bence 207 gt alıp standart binmek hepsinden daha mantıklı...
serhat306
14-10-2009, 13:43
hıc bır czt 150 vermıyor bızım czt de sadece kutu ıcı fılıtre var 169 verdı parca sıkıntısı hıc yaşamadık araba 2 yıldır hıc servıse gıtmedı hıc bır arıza yapmadı sehır ıcı tuketım degerlerıde cok dusuk...
salt performans açısından düşünmediğimize göre çok açıktırki 207 GT daha iyi bir araç..
ahmetbaha-drs
14-10-2009, 13:56
Sadece performans düşünmediğine göre çok daha öncedende söylediğim gibi 207GT daha mantıklı olur senin için..Hem donanımı fazlasıyla iyi,hemde biraz daha geniş bir araba.+Denizli yollarınıda hesaba katmak lazım:eek:Bunlara ek olarak Ford Fiesta ST'de düşünebilirsin 2.0 atmosferik gerçi.:)
emretorlak
14-10-2009, 15:56
Uzun zamandır 207GT kullanan biri olarak fikirlerimi paylaşayım.
1.Yakıt tüketimleri hemen hemen aynıdır.Karmada 100 km de 7 lt yakıt tüketiyorum.1500 km lik mesafenin verisidir. 50 TL lik benzin alıp, kasıp kaç km gidicem diye hesaplamadım yani:)
2.Performanslarının başa başa olduğunu düşünüyorum. Hiç deneme şansım olmadı. Ama fabrika performans verileri de aynı zaten.Büyük bir fark olmadığı açık.
4.Yedek parça açısından 207GT avantajlı olacaktır.
5.Şahsi düşüncem servis açısından da 207GT nin avantajlı olduğunu düşünüyorum.
6.Colt Czt bana hep küçük bir minibüsü andırmıştır.İç dizayn olarak da çok boş geliyor gözüme. 207GT daha agresif ve dinamik bir dizanya sahip bence.
7.Kesinlikle Colt daha dayanıklı ve sorunsuzdur.Sert kullanımda 207GT den çok daha fazla toleranslı olduğunu düşünüyorum.Zaten bugüne kadar Colt kullanıcılarından da hiç problem duymadık.
flexamin
14-10-2009, 16:15
bende şöle bir eklenti yapayım :) bravo tjet sport 150 hp - colt czt - 207 GT :D
turkerrr
14-10-2009, 16:31
czt nin arkası çok tipsiz olsada czt yi tercih ederim... yere basınca görünümü biraz iyileşiyor en azından performans oalrak 207 den öndedir sanırım...
Ahmet_28
14-10-2009, 16:53
içini beğenmiyorum ama yinede czt diyorum
Ahmet baha saolsun güzel KAFA karıstırıyo :D
2005 SARI CLİO SPORT YANİ 182 LİK RS
2004 SEAT LEON 1.8T SPORT
ORTAYA ATTI KAFA GİTTİ YAA :D:D
ahmetbaha-drs
14-10-2009, 17:52
:D:D Yahu ben bu iki araç arasından GT diyorum..Bunlara alternatif olarakta hemen hemen aynı fiyatlara başka araçlar söyledim:) Sarı RenaultSport gerçekten güzel ama.
bonalume kendi sitesinde colt için 185 hplik kit diye sunmuş, 210 hp nasıl alınıyor
bende 207 gt derim(2008 ve sonrası modeller),eğer biraz daha çıkabilirim dersen 207 rc al bence.donanım,olarak fazalasıyla tatmin edici araçlar 207 ler.colt da güsel araba ama çirkin bana sorarsan.servis ve parça sıkıntısı peugeotta yaşamazsın ama mitsu'da soru işareti bence:Dileride satıcam dediğinde colt eline yapışır,207'yi güle oynaya satarsın:)
207 gt i bilmem gidişini görmedim kullanmadım fakat colt'a haksızlık edildiğini düşünüyorum biraz.
Colt'un gidişi güzel,motor konusunda önü açık saçma sapan güçler alınabiliyor ki forumdan uğraşanlar mevcut.Hoş 207lerle de uğraşanlar güzel şeyler yapanlar var.
Sizin yerinizde olsam bonalume yerine chiple ilgilenirim.Örnek:Ozan Abi'nin(ranthor) arabası.
Görüntüsü araç alçalınca güzelleşiyor,şık bir jant bularak da pekiştirilebilir.Zaten alacak kişi uğraşmak için alır sanıyorum.
Yerden yüksek yapısı yüzünden savurmalar yapabiliyor fakat coilover veya yayla iyileştirme yapılabiliyor.
Onun dışında fren mesafesi iyi,sakin kullanımda yakıtı ekonomik,içi ve arkası görüntüsüne göre oldukça geniş.
Yapısı biraz sert bir fakat 5 kapılı Colt'a göre daha konforlu sanki.
Fakat başka bir araba da alınsa yay veya coilover takılıp konforu azaltılacak bence.
207gt bilmiyorum ama czt biraz kurcalayinca cok guzel oluyor =) akin in czt yi almistik cok yakin arkadasima gerci hala bizde araba bence cok keyifli..iskender header-ara borular ve hks son var.evc5 bagli araca 228hp 300 tq dyno cikmisti pasaoglunda..gazlamak icinde keyifli normal kullanimdada cok keyifli bi arac yakiti basmayinca 7 litrelerde falan uzun yolda 6.2 vs olmustu.gazlayincada cok bisey yakmiyor zaten.yuksek goruntusune cozumde coilover la hem estetik olarak hemde yol tutus olarak inanilmaz oluyor arac..ben czt yi tercih ederdim..coilover li foto koyuyorum 1 2 tane goruntu hakkinda bilgi amacli =)
http://img88.imageshack.us/img88/8117/n1247596030303741611451.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/6541/63331232521013640124759.jpg
paran varsa ve rahat etmek istiyorsun 207GT almalısın, ben de o GT almak istemiştim ama para yetmemişti.
207GT daha konforlu daha güvenli daha iyi yol tutuşa sahip bir araba, fakat czt 'de ne taksan güç aldığın sorunsuz çok sağlam klasik japon arabası. Motoru çok çok verimli (td04'le stock internal 300 hp 1 barda alabiliyor), frenleri mükemmel (34 metrede duruyor).
Evc ile sağlıklı 220 hp filan alamazsın, normalde evc kapalı , 130 hp araba ile dolaşır rolling yapacağın zaman,sadece gaza "sonuna kadar basarak" 200+ hp ile gidersin. O da ikide bir boost cuta girer arıza yakar uyuz eder adamı. Enjektör duty, afr görmeden allaha emanet gezersin. Yarım gazla gidemezsin, kısaca evc açık gezemezsin.
Adam gibi chip yaptırıp 200+ hp ile gezebilirsin, hiç bir modifiye olmadan... Performansın da chipli 207RCden de iyi olur.
leventrc
15-10-2009, 13:02
Uzun zamandır 207GT kullanan biri olarak fikirlerimi paylaşayım.
1.Yakıt tüketimleri hemen hemen aynıdır.Karmada 100 km de 7 lt yakıt tüketiyorum.1500 km lik mesafenin verisidir. 50 TL lik benzin alıp, kasıp kaç km gidicem diye hesaplamadım yani:)
2.Performanslarının başa başa olduğunu düşünüyorum. Hiç deneme şansım olmadı. Ama fabrika performans verileri de aynı zaten.Büyük bir fark olmadığı açık.
4.Yedek parça açısından 207GT avantajlı olacaktır.
5.Şahsi düşüncem servis açısından da 207GT nin avantajlı olduğunu düşünüyorum.
6.Colt Czt bana hep küçük bir minibüsü andırmıştır.İç dizayn olarak da çok boş geliyor gözüme. 207GT daha agresif ve dinamik bir dizanya sahip bence.
7.Kesinlikle Colt daha dayanıklı ve sorunsuzdur.Sert kullanımda 207GT den çok daha fazla toleranslı olduğunu düşünüyorum.Zaten bugüne kadar Colt kullanıcılarından da hiç problem duymadık.
benimde söyleyeceklerim bunlar. harfi harfine katılıyorum...
ikisinden biri zevk meselesi ama bence tek farkları czt alırsan satarken çok büyük psikolojik bi savaş verirsin :)
czt baya hafıf 207 ye göre yakıt ve gazlama czt daha ustun gibi
ama içi dışı araba olarak göruntu 207 kesınlıkle.
ahmetuygur
15-10-2009, 16:21
207 gt ile her yere gidersin coldla nerye gidiceksin
paran varsa ve rahat etmek istiyorsun 207GT almalısın, ben de o GT almak istemiştim ama para yetmemişti.
207GT daha konforlu daha güvenli daha iyi yol tutuşa sahip bir araba, fakat czt 'de ne taksan güç aldığın sorunsuz çok sağlam klasik japon arabası. Motoru çok çok verimli (td04'le stock internal 300 hp 1 barda alabiliyor), frenleri mükemmel (34 metrede duruyor).
Evc ile sağlıklı 220 hp filan alamazsın, normalde evc kapalı , 130 hp araba ile dolaşır rolling yapacağın zaman,sadece gaza "sonuna kadar basarak" 200+ hp ile gidersin. O da ikide bir boost cuta girer arıza yakar uyuz eder adamı. Enjektör duty, afr görmeden allaha emanet gezersin. Yarım gazla gidemezsin, kısaca evc açık gezemezsin.
Adam gibi chip yaptırıp 200+ hp ile gezebilirsin, hiç bir modifiye olmadan... Performansın da chipli 207RCden de iyi olur.
evet cok dogru boostcut bazen cildirtacak seviyede olabiliyor.. guzel aciklamissin evc vs olayini.her daim gazlamadigimizdan bizde sıkıntı yaratmiyo bu olay =) ama tabi ben surekli 200+ geziyim her an basabilirim vs gibiysek chip vs yapilabilir =).. 207 goruntu olarak cok guzel perf. da guzel ama iste dedigin gibi klasik japon arabasi ;)
RaiTheRe
23-10-2009, 16:48
Kendi Şahsi Fikrim Olarak Söylüyorum;
CZT Normal Bir Araba Olarak Üretilmemiş Bence, Yaptıklarıyla İnsanı Hayret İçinde Bırakıyor.Klasik Japon ; Performans (+), Estetik (-) :)
207 Dizayn Olarak Beklenildğinden Çok Daha Güzel Bir Üretim Oldu Özellikle de
İç mekanı, Performans Olarakta Küçümsenmemli Ne De Olsa Oda Bir THP,
Birde şu 2.Vitesi Sorun Olmasa :D
emretorlak
23-10-2009, 22:35
2. vites senkromeç sorunu kolay halledilebilir bir problem.Asıl sıkıntı iç aksamdan gelen rahatsız edici sesler ve kronik sente atlama sorunu.
selam arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum ama bana czt ile ilgili motor parçası lazım yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim..
devil_berk22
27-05-2011, 21:24
207gt o sınıfta en hoşuma giden araçlardan biri fiyat, kalite, donanım olarak en iyi tercih olacağını düşünüyorum.
edit:konu hortlamış farketmedm :D
Boost Up
27-05-2011, 21:30
207gt o sınıfta en hoşuma giden araçlardan biri fiyat, kalite, donanım olarak en iyi tercih olacağını düşünüyorum.
edit:konu hortlamış farketmedm :D
yeni konu açılsa -arama yapın- diyorsunuz, eski konuya yazıncada hortlatmışsınız diyosunuz. anlamadım ki?
devil_berk22
31-05-2011, 01:00
yeni konu açılsa -arama yapın- diyorsunuz, eski konuya yazıncada hortlatmışsınız diyosunuz. anlamadım ki?
23-10-2009 tarihli konuya msj attık diye hortladı dedim sakıncasımı var
bence czt ler o kalıba göre o güçle daha iyi yürümesi gerekiyor çok hantal araçlar modifiye yapsanda çok yüksek güçlerde bile çok zayıflar hakkını veremiyorlar o gücün
mesela hangi araçla kıyaslama yaptınızda böyle bir karar vardınız merak ettim
piyasada birsürü czt var bulunmayan bir araç değilki o güçlere göre gitmesi gerekenden çok az gidiyorlar
piyasada bir sürü czt war ama kaç tanesinde yazılım, bonalume kit we fazlası war ki?
ayrıca yazılım we bir kaç ufak işlemle çok ciddi yürütenler var.
piyasada birsürü czt var bulunmayan bir araç değilki o güçlere göre gitmesi gerekenden çok az gidiyorlar
hangi yuklu araca bindiniz de boyle bir karara vardiniz ?
Ahmet_28
13-06-2011, 14:25
bence czt ler o kalıba göre o güçle daha iyi yürümesi gerekiyor çok hantal araçlar modifiye yapsanda çok yüksek güçlerde bile çok zayıflar hakkını veremiyorlar o gücün
sizin araç ne? czt nin gücünü beğenmiyorsunuz hangi 206 czt den daha iyi gidiyor merak ettim
hangi yuklu araca bindiniz de boyle bir karara vardiniz ?
yahu denedik gördük 150hp si 150 hp gibi gitmiyor 230hp ye çıkarıyorlar 230hp halide 230hp lik ufacık araç gibi gitmiyor denedik gördüm daha güçsüz araçların geçtiği videolar var
sizin araç ne? czt nin gücünü beğenmiyorsunuz hangi 206 czt den daha iyi gidiyor merak ettim
206 rc tabiki czt yi çok rahat geçer aksini iddiamı ediyorsun ?
clio rs ise yüklüsünüde geçiyor
106 gti stock czt yi geçiyor
neyi anlatmaya çalışıyorsun ?
benim merak ettiğim hangi araçla hangi aracı denediniz we araçlarda neler vardı
stock 106 czt yi mi geçiyor?
clio RS yüklüsünü mü geçiyor?
aman tanrım neler oluyor:)
izmirde czt 03 mü ne vardı onla denedik istanbulda yüklü 210-220hp lerde czt vardı onlada arkadaş denedi
yalanmı atcaz kardeş ???
ozan sen o filmi izlemedinmi show tv de geçen salı vardı:D sonunda czt yi kullanan çocuk kör oluyodu:hahaha:
kıç kadar arabanın o güçle o torkla daha iyi işler yapması gerek bu kadar basit ne bu atarlar giderler hemen fikrimizidemi söyleyemez olduk
atar mı yaptılar gidermi yaptılar neden birden hislendinizki bu kadar
bu işler için çok yaşlıyım ben, aksiyona devam
biz neyse onu söyleriz zoruna gidenin borusuna gitsin
konu açmayın ozaman
oylardanda sonuç belli zaten daha kalıplı 207 rc nin aynı güçle bile daha iyi olduğu oy sonuçlarında açıkça ortada
14-10-2009, 11:56 konunun açılma tarihi
neyse herkes keyfine baksın
kıç kadar arabanın o güçle o torkla daha iyi işler yapması gerek bu kadar basit ne bu atarlar giderler hemen fikrimizidemi söyleyemez olduk
beygır kg a gore o kdr gıtmıyor dıyorsun herhalde yoksa ıyı guc cıkarıp guzel gıden bı arac..
kalıbına göre verdiği güçleri yolda göstermeyen bir araç diyorum
Ahmet_28
13-06-2011, 15:52
206 rc tabiki czt yi çok rahat geçer aksini iddiamı ediyorsun ?
clio rs ise yüklüsünüde geçiyor
106 gti stock czt yi geçiyor
neyi anlatmaya çalışıyorsun ?
aksini idda ediyorum varsa istanbulda RC olan arkadaşın konuş deneyelim.
aksini idda ediyorum varsa istanbulda RC olan arkadaşın konuş deneyelim.
daha stock rs i yüklü czt ile zor geçiyosunda yüklü rc ile mi denicen ?
Ahmet_28
13-06-2011, 15:57
daha stock rs i yüklü czt ile zor geçiyosunda yüklü rc ile mi denicen ?
hangi stock rs ? sen yönlendir varsa ben denerim yuklu felan faketmez
senin videon yokmu rs ile basıyorsunda 2-3 boy geçebiliosun filtre egzos değilmiydi rs seninkide yüklü değilmi ee ciğerli bir rs e gelsen filtre egzoslu rs ide geçemessin
yusuf arkadaşımızın cztsinde yazılım komple egsoz var iken evc de yoktu rc ye 4-5 boy önünde yürüdüğünü biliyorum gerçekten czT nin yürürü çok güzel
Ahmet_28
13-06-2011, 16:01
senin videon yokmu rs ile basıyorsunda 2-3 boy geçebiliosun filtre egzos değilmiydi rs seninkide yüklü değilmi ee ?
RC ler ,RS kadar yuruyormuda iddalaşıyosun sen şimdi benle.rc bilmediğimiz arabamı sendeki bu tampon farkından dolayımı hızlı araban
filtre egzoslu rs le deneyen sen değilmiydin ? onu bir söyle o durumda rs e bile 2 boy zor atıyorsun yüklü czt ile neyin tartışmasını yapıyorsunki ? yüklü rs ile yüklü rc yakın gider ve senin onlara tutunman rüya
Ahmet_28
13-06-2011, 16:06
sen inanmışsın uzatmaya gerek yok varsa RC ben denerim hep beraber görürüz tartışmayada gerek kalmaz
ss rs ile denedinmi 39 plaka
Ahmet_28
13-06-2011, 16:09
ss rs ile denedinmi 39 plaka
denememe gerek yok.senin hesap işte ss ile kafa burun yuruyen rs i geçtim demekki ss ide geçerim.konu zaten rs değil rc
onla böyle giden şöyle giden araçların denemelerini boşver zaten son denemelerinde senin 2 boy attığın rs e 4-5 boy atıyordu o rs heryerde videoları var izlemedinmi hemde o rs te sadece filtre egzoslu !bırak kafa kafaya olaylarını sonuç olarak denemedin burda o aracı denettirdik psikolojik bunalım yaratır sende deneme zaten
rc de buluruz bp plaka var arkadaşta ama onu ss geçiyordu zaten sen ilk önce RC yi geç
en iyi giden rs-rc getirin ozanla deneyin konu kapansın
onla böyle giden şöyle giden araçların denemelerini boşver zaten son denemelerinde senin 2 boy attığın rs e 4-5 boy atıyordu bırak kafa kafaya olaylarını sonuç olarak denemedin burda o aracı denettirdik psikolojik bunalım yaratır sende deneme zaten
rc de buluruz bp plaka var arkadaşta ama onu ss geçiyordu zaten sen ilk önce RC yi geç
bp olan 206 rc mi?
izmirden giden drc rc de var onada ulaşırız
Ahmet_28
13-06-2011, 16:27
bende onu diyorum zaten varsa RC deneyelim görelim
bu arada ss rs sökük deniyor ben sökersem psikolojisi bozulmaz travma geçirir
cztnin arka koltukları 39.6 kilo bu arada uyandırıyım:D
ahmet abi yusufun czt drc rc ile yürüdüğünü biliyorum ve o zaman için serkan baya baya geçtiğini duymuştum drc yi yanılıyorsam düzeltin abi
Ahmet_28
13-06-2011, 16:39
cztnin arka koltukları 39.6 kilo bu arada uyandırıyım:D
boşa konuşmuyoruz işte :D ben sökersem ciddi kg atarım arabadan :)
ahmet abi yusufun czt drc rc ile yürüdüğünü biliyorum ve o zaman için serkan baya baya geçtiğini duymuştum drc yi yanılıyorsam düzeltin abi
serkanı alide geçmiş 206 rc ile serkana bi soracam zaten bakalım
ı love you czT:D
Ya bırak ahmet rs rc ne varsa saplar sana :D :D ss de geçer seni nedenmi onunla yürüyen bir rs vardı o onunla denerken 2 boy gerisindeydi sen onunla denedin sende onu 2 boy geçtin demekki neymiş ss rs sana 2 boy saplıyor :D
Ahmet senin czt yi ben biliyorum ayarsız arıza yakıyor yoksa sen geçerdin onları 4 5 boy :D
Sana diyorum reis kimseye müsama gösterme aracın bende olacak bu esnafı dışarı çıkarmam şerefsizim ,yok o onu geçermiş bu bunu geçmiş o ondan 4 boy yemiş sen 2 yersin ne laa kardşeim bu kafayımı yediniz ne dikıim bir rolling hesabı m.g.
4 de gaz kesen adamla deniyorsun 5 de rüzgar tüneli yapan adamla deniyorsun sonuç bu oluyor ahmet suç sende .
Kaleci ayarla bu hafta .
Ya bırak ahmet rs rc ne varsa saplar sana :D :D ss de geçer seni nedenmi onunla yürüyen bir rs vardı o onunla denerken 2 boy gerisindeydi sen onunla denedin sende onu 2 boy geçtin demekki neymiş ss rs sana 2 boy saplıyor :D
Ahmet senin czt yi ben biliyorum ayarsız arıza yakıyor yoksa sen geçerdin onları 4 5 boy :D
Sana diyorum reis kimseye müsama gösterme aracın bende olacak bu esnafı dışarı çıkarmam şerefsizim ,yok o onu geçermiş bu bunu geçmiş o ondan 4 boy yemiş sen 2 yersin ne laa kardşeim bu kafayımı yediniz ne dikıim bir rolling hesabı m.g.
4 de gaz kesen adamla deniyorsun 5 de rüzgar tüneli yapan adamla deniyorsun sonuç bu oluyor ahmet suç sende .
Kaleci ayarla bu hafta .
helalin var yaşar aga noktayı koydun.....:)
SertacTDemir
13-06-2011, 20:02
Bazen sırf bu cahil adamların saçma sidik yarışı yapmaya çalışmasından dolayı çok soğuyorum bu işlerden.
Bir kere, uğraşılıp emek verilen arabaya, bir videoya bakarak yok rs`i anca 2boy geçiyon, benim arabam senin arabanı döver demek saygısızlık terbiyesizlik.
Neden bu işi hobi olarak yapıp keyif alıp stres atmak yerine, sidik yarışına dönüştürüp insanları gaza getirip sen geçtin ben geçtim muhabbeti yapıpta stresli bir hale getiriyorsunuz gerçekten anlamıyorum...
konuya bak yaa.. kafa açıyor valla.. czt yi herkes biliyor. inanmayan inandıgı şeye inanmaya devam etsin. neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz.. boşverin.
207 görünüş olarak iyi. cam tavan fn da eyw. ama hızda sanmıyorum ki czt yi geçsin.
mini ile ortak yapım gibi bişey.
xx parçayı peejo dan al 500 lira. miniden al 800 lira gibi olaylar var :) ama 800 lük daha sağlam oluyor.
garip garip arızalarını gördüğüm için şahsen ben almam. czt daha iyi bi araç hiç olmazsa mitsu...
kardeşim neden karşılaştırma konusu açıyorsunuz neden arabaları kıyaslıyoruz tabiki zıt fikirler olacak herkes aynı şeyi söyleseydi karşılaştırma diye birşey olmazdı zaten sertac20det boş muhabet yapıyosun
sonuç olarak czt saplar hepsine
yavaş yerler yaş kardeş :)
ya bırakın bu işleri
206 207 alayına atar, kamera da getirmenize gerek yok valla söylemicem geçtiğimi:)
sene olmuş 2011 cidden bırakın
ya bırakın bu işleri
206 207 alayına atar, kamera da getirmenize gerek yok valla söylemicem geçtiğimi:)
he geçersin se 1 numarasın :) he öyle tmm ondan :)
SertacTDemir
14-06-2011, 08:55
kardeşim neden karşılaştırma konusu açıyorsunuz neden arabaları kıyaslıyoruz tabiki zıt fikirler olacak herkes aynı şeyi söyleseydi karşılaştırma diye birşey olmazdı zaten sertac20det boş muhabet yapıyosun
Boş muhabbet?
yavaş yerler yaş kardeş :)
Bu olsa gerek. (bu konuya ve sana son msjımdır, uğraşamam sen bak dalgana arkadaş...)
yusufaltintepe
14-06-2011, 09:32
ya arkadaşlar neyin kıyaslamasını yapıyosunuzki bir laf vardır kargaya yavrusu şahin gözükür diye ( yada öyle bişeydi :) ) herkezin malı kendine iyidir ben şimdi gt sahibiyim diye kendi arabamı kötüleyip czt yi övecek halim yok yada czt sahibi insanında gt yi övecek hali yok benim beklentilerimi gt karşıladığı için gt aldım czt sahibi bir kişininde aynı şekilde beklentilerini czt karşıladığı için czt almıştır birbirimizi üzmeye değmez bu konular boşverin....
dediğnizde haklısınız zaten kimse burda gt yi kötülememiş sadece 206 rc nin czt den daha iyi gittiğini idda eden arkadaşlar var ondan dolayı konu uzadı.
ya bırakın bu işleri
206 rc once vti gecsin.. eheheh .
czt onun kıstası bile değil..
ümit abi ozanda ağır konuştu sende ağır konuştun bir tane rc bulunda deneyin ozan videoda çekmicem demiş
ümit abi ozanda ağır konuştu sende ağır konuştun bir tane rc bulunda deneyin ozan videoda çekmicem demiş
oluur farketmez.. ben video çekerim arkadas.. o kadar konuşmasını biliyorsa insanlar madem oyle buradakiler de gorsunler neymiş ne değilmiş..
Alicanrs
14-06-2011, 10:38
ozanın rc ile denemesine gerek yok ki yanlış anlaşılmasın ama ozan baya geçer rc yi .. çok yüklü olmayan bi czt ile denesin clio rs le filan denesin 206 rc anca denkler
ozanın rc ile denemesine gerek yok ki yanlış anlaşılmasın ama ozan baya geçer rc yi .. çok yüklü olmayan bi czt ile denesin clio rs le filan denesin 206 rc anca denkler
ozan geçer ama içinden geçer :D
Alicanrs
14-06-2011, 10:40
ozan geçer ama içinden geçer :D
yok çnkü 206 rc anca clio rs le kafa burun gidio Ozanında iyi yürüyen bi rs le denemeleri fark oluo o yüzden =) ozan ağır kaçar biraz =)
ozandan sonra en hızlı ümit abi sanırım. ümit abi rs le deneyebilir