Orijinalini görmek için tıklayınız : Kan 88 m3 vs m3 gks 42 YALAN DOLAN YOK!
öbürr videoya inat koydum geçilmiş olmasın sonra ortalarda gezipde yalan dolan laflar sallama inan arkadaşım..
KAN88 CABRİO M3 15bindemiydi neydi? Nevar bilmiyorm ama yüklü araç. kendisi söylesinnn.
bizim aracımız 55binde 2 kere sc olmuş bi araç idi. m3 GKS 42 plakası Supersprint komple egzoz +superchips+splinter booster vardı eski cas plakalı. cem abinin idi biz aldık.
inan arkadaşımız araç tek kişi idi flan filan diyo ama yanında kamerayı çeken arkadaş var görüdğünüz gibi 2 kisiler + headers yok araçta sadece komple egzoz vardı... buyrunn izleyinnn
http://www.youtube.com/watch?v=_4g7TA7SGaE
http://www.youtube.com/watch?v=6N5u4RitFYo
aracın sahibi benim 15 yıllık can ciğer dostumdur kendisi suandaamerikada ilerliyen zamanlarda yorum yapacaktır....
Arkadaşım ne olur başka bir siteye yükleyin izleyemiyoruz
Mağdur etmeyin bizi :)
koydun be adamım cok ffenasınnnnn
kendisi şimdi usada onunda yazcak bir kac kelimesi var(:
inan efendi şimdi yaz okuyalım bakalım
Arkadaşım ne olur başka bir siteye yükleyin izleyemiyoruz
Mağdur etmeyin bizi :)
suanda izlediğin video doğru olan video... onun icin izlemesin kaçırma derim :)
cembozbey
14-10-2009, 18:41
bu işin cılkı cıktı ya hangi birine inanıcaz 10 dkakda bi yenisi cıkıo:D
Eray Yümsel
14-10-2009, 18:42
aynadan biraz belli olmuş aradaki fark :)
bu işin cılkı cıktı ya hangi birine inanıcaz 10 dkakda bi yenisi cıkıo:D
tabikide bu videoya kardeşim,bizde yalan dolan yok gercek olan bu
suanda izlediğin video doğru olan video... onun icin izlemesin kaçırma derim :)
Tamam izlemek istiyorum izleyemiyorum :(
Ben arkadaşa özelden msj attım ama dönmedi :icon_tup:
cembozbey
14-10-2009, 18:46
tabikide bu videoya kardeşim,bizde yalan dolan yok gercek olan bu
abicim son konusulanlara baktıkca video olayına paydos dedim içimden hatta denemeye bile cıkmayabilirim artık, 5 boy gectigim arabaya bile kulp taktılar video bende eklemiycem. kendi kendimle yarscam gece 3de cıkıp topsped yabcam artık=)))
oyuzden sizde kasmayın fazla yarın bigun viştes kacırırsınız gene biri ekler bi video ugras dur.
DSC AKtive dio o da basıo HAHAHAHAHA süpermiş :)
_muhaRRem
14-10-2009, 18:48
kamerayı arkaya çevirseydiniz keşke farkı görürdük..GKS maşallah..
Bu tartışmalara baktıkça bizim Clio RS vs VTI tartışmaları nekadar çok naif ve masum kalıyor yanında dimi Soner :)
Bu arada şahsen Cabrio M3 üm olsa başımı bile bile bukadar ağrıtacak kadar kaşınmazdım. O araba bu durumlarda olmaması gerekecek kadar asil ve güzel bir araba...
kamerayı arkaya çevirseydiniz keşke farkı görürdük..GKS maşallah..
videoyu ceken arkadas bu konularda biraz acemi düşünememiş.ama fark serhanın söylediğine göre 2 3 boy oluyormuş.
DSC AKtive dio o da basıo HAHAHAHAHA süpermiş :)
ehehee :DDDDDDD
Bu tartışmalara baktıkça bizim Clio RS vs VTI tartışmaları nekadar çok naif ve masum kalıyor yanında dimi Soner :)
evet haklısın.. by the way; tool-onur tekne alıp, seninle yazın fethiyede rolling yapacakmış :D msnde söyledi bana :hahaha:
maşallah gks güzel yürümüş..
Bu arada şahsen Cabrio M3 üm olsa başımı bile bile bukadar ağrıtacak kadar kaşınmazdım. O araba bu durumlarda olmaması gerekecek kadar asil ve güzel bir araba...
iştee yalan dolan işler çevirmeyip başta söyleseydi adam gibi.. sonuçları böyle olmazdıı...
kendi düşen ağlamaz
evet haklısın.. by the way; tool-onur tekne alıp, seninle yazın fethiyede rolling yapacakmış :D msnde söyledi bana :hahaha:
Yaw dur şimdi muhabbetin ortasında tekne mekne sonra kop43 müydü neydi niki kızdıracaz adamı yine :D
Bence Muharremin SKN ye Maşallah. Atıp tutulanlara karşı yine de araba sahibini mahçup etmemiş ve 300 küsürlük M3 le 240 lara kadar yürümüş. O saatten sonra geçilse ne olur.
Uçak da 400 den sonra alayını geçiyor :)
Maşaallah GKS çok güzel gitmiş..
Yaw dur şimdi muhabbetin ortasında tekne mekne sonra kop43 müydü neydi niki kızdıracaz adamı yine :D
kop43 :D :D :hahaha: valla kızarsa baltayı kapar gelir yanına demedi deme ibrahim :)
_muhaRRem
14-10-2009, 19:02
Bence Muharremin SKN ye Maşallah. Atıp tutulanlara karşı yine de araba sahibini mahçup etmemiş ve 300 küsürlük M3 le 240 lara kadar yürümüş. O saatten sonra geçilse ne olur.
abi kapak açmadan gideceği bu kadar :) birde97 oktan bize denk geldi..yapcak bişe yok :)
abi kapak açmadan gideceği bu kadar :) birde97 oktan bize denk geldi..yapcak bişe yok :)
Yeter zaten daha ne yapacaksın. Baksana anladığım kadarı ile adam hırsından epeği bir atıp tutmuş. Onca videonun içinden gitmiş kendisinin 10 boy mu ne geçtiği videoyu koymuş ki senin koyduklarına bakacak olursak ya vites kaçırdığın ya da başka bir hadise olduğu bariz belli.
Bilen biliyor zaten SKN yi gönlün rahat olsun. Maşallahı eksik etmemek lazım :icon_tup:
yamansen
14-10-2009, 19:06
gks ye laf yok helal olsun
edo typer
14-10-2009, 19:12
vıshhhh buyrun burdan yakın:D
2 araca da maşallah dioruz. ama gks ye ayrı bi maşallah :D
edo typer
14-10-2009, 19:14
demekkı yar yar demekle olmuomus:D oylum oylum selvı boylum oluomus:D
Arkadaslar ben 34GKS42 plakali e46 m3 cs nin sahibiyim ve inan kardesim neden beni gecmeye calistigi videoyu koymus blmiyorum... Goruldugu gibi benim aracim Cem kardesimizin koydugu videolarda geciyor..
ARACIM DA Supersprint komple egzoz Tms kasnak kit Tms 55 F thermostat sprint booster ve custom ecu flash vardi
Inan kardesimin ve diger herhangi bir ATMOSFERIK m3 un benim aracimi gecememesinin sebebi custom programdir... program isvicrede ozel olarak DIGITAL TUNING firmasi tarafindan 3 4 deneme sonucu yazilmis ozel bir programdir ve UCUZ sanayi isi DEGILDIR.. isteyen arkadaslar programin detaylarini btgmaslak in sahibi MURAT FARALYALI DAN alabilirler...Onemli olan bircok parcayla buyuk paralarla araci guclendirmek degildir onemli olan araci iyi taniyip nasil bir gucu nasil bir uygulamada almayi bilmektir...
DIP NOT:ARACTA GORULDUGU UZERE 2 KISIYIZ 1 KISININ BILE FARKINI BURDA HERKEZIN BILDIGINE INANIYORUM...
SAYGILAR..
serkan ünlüü
14-10-2009, 19:15
maaşaallah
stok'a stok, coupelerin cabriosu geçmesi beklenirdi zaten değil mi?
ama fark serhanın söylediğine göre 2 3 boy oluyormuş.
bide camı kapatsaymış daha iyi gidermiş :)
Maşallah
Arkadaslar ben 34GKS42 plakali e46 m3 cs nin sahibiyim ve inan kardesim neden beni gecmeye calistigi videoyu koymus blmiyorum... Goruldugu gibi benim aracim Cem kardesimizin koydugu videolarda geciyor..
ARACIM DA Supersprint komple egzoz Tms kasnak kit Tms 55 F thermostat sprint booster ve custom ecu flash vardi
Inan kardesimin ve diger herhangi bir ATMOSFERIK m3 un benim aracimi gecememesinin sebebi custom programdir... program isvicrede ozel olarak DIGITAL TUNING firmasi tarafindan 3 4 deneme sonucu yazilmis ozel bir programdir ve UCUZ sanayi isi DEGILDIR.. isteyen arkadaslar programin detaylarini btgmaslak in sahibi MURAT FARALYALI DAN alabilirler...Onemli olan bircok parcayla buyuk paralarla araci guclendirmek degildir onemli olan araci iyi taniyip nasil bir gucu nasil bir uygulamada almayi bilmektir...
DIP NOT:ARACTA GORULDUGU UZERE 2 KISIYIZ 1 KISININ BILE FARKINI BURDA HERKEZIN BILDIGINE INANIYORUM...
SAYGILAR..
dakka bir gol bir kankuuuu :)
cem38 senlemi konuşmuştuk telefonda 1-1,5 sene önce momo gtr koltuk için ?:) merak ettim oda cem ve mx5mi miatasımı ne vardı.
eline saglık arkadaşım güzel saplamışın :D
Arkadaşlar tüm giden gitmeyen araçlara buradan öpücüklerde. Şimdi benim anlamadığım, bu inana bende yanlış roll yaptı die etmediğim laf kalmadı.Yalnız adam 1700 kg lık arabayı bu şekilde yürütüyor. Maaşallah diyen yok. "İnnanı öldür ama hakkını yeme" demiş atalar.
yürütmek ? :) kalkışmu yaptı pistmi yaptı ? ne yaptıda yürütttü şimdi :) gaza vbastı
cem38 senlemi konuşmuştuk telefonda 1-1,5 sene önce momo gtr koltuk için ?:) merak ettim oda cem ve mx5mi miatasımı ne vardı.
:icon_tup: :icon_tup: ta kendisin :)
yürütmek ? :) kalkışmu yaptı pistmi yaptı ? ne yaptıda yürütttü şimdi :) gaza vbastı
manuel olsa hadii neysee dicezdee :) Dediğin doğruuu abii :)
şakamı yapıon oz??? adam aynı motorlu kendinden 100 küsür kg hafif arabayla 2-3 denk gitmiş. 4 de fark olmaya başlamış. Kaldıki coupeli arkadaş arbasındaki modları saymışta araçta dreceli dışında yapılacak bişi kalmamış gibi. inanın araba daha napcaktıki??
ecz_murat
14-10-2009, 20:12
şakamı yapıon oz??? adam aynı motorlu kendinden 100 küsür kg hafif arabayla 2-3 denk gitmiş. 4 de fark olmaya başlamış. Kaldıki coupeli arkadaş arbasındaki modları saymışta araçta dreceli dışında yapılacak bişi kalmamış gibi. inanın araba daha napcaktıki??
BENCEDE BU AÇIDAN BAKARSAK SANA KATILIYORUM:icon_tup:
farklı ne yapıyor?:) fren yapsın hadi devir artırıp başka ne yapıcak ?
bakılacak başka bir açı yokki abi... arkadaşı tanımam etmem, ben objektif yorum yapıom. sonuçta 2 aynı marka hatta çok sevdiğim model kendi arasında yürümüş. kalkıp neyin fanatikliğini yapıcam yada tarafı olucam.
Eray Yümsel
14-10-2009, 20:19
farklı ne yapıyor?:) fren yapsın hadi devir artırıp başka ne yapıcak ?
bir arabayı yürütmek sadece pilotaj değil. bilgi ve tecrübede ister dimi semihcim :)
dimi bilgi tecrübe hırs azim hadi bakkiiiiiim
dimi bilgi tecrübe hırs azim hadi bakkiiiiiim
Bide yakit:D
Eray Yümsel
14-10-2009, 20:32
orda yazılan yürütmüşsün lafı !!!!!!!!!!!! arabayı modlayarak yürütmüşsün ----pilotaj olarak değil olarak algılayıp öyle cvp yazdım bilginize :)
http://i447.photobucket.com/albums/qq199/ef8vtec/adsz.jpg
:D:D:D
benım pipi dolanıyo yıne ortalarda yolla ben oynarım :icon_tup:
masallah gks ıyı yurumusussun
serhanın araba diğer m3lerden net hızlı zaten masallah
guzel deneme 2sıde cok ıyı gıtmıs, kanda o kdr agırlık farkına ragmen gayet iyi maşallah ıkısınede..
guzel deneme 2sıde cok ıyı gıtmıs, kanda o kdr agırlık farkına ragmen gayet iyi maşallah ıkısınede..
iyimi git sen şaka yapıyosun her halde adam sanayide akşama kadar arabaya ne yapayım diye bir türlü düzen tuturamıyo süperchip yapdı olmadı dedi araba agır diyo
Arkadaslar aradakı kg farkını kapatmak ıcın benım aracımda 1 kısı vardı zaten sız cabrıo m3 u kac kg sanıyorsunuz 2000 fln mı?? aramızdakı kg farkı 150kg onuda yanıma bır manda alarak kapattıgımı dusunuyorum...
Maşallah diyecek birşey yok herşey ortada zaten ...
kan88 sahte gazıda böylece alınmış oldu ...
GKS TypeR
15-10-2009, 08:46
maşallah GKS ye bu GKS seler hepmi atarlı olur ;)
SekoLive
15-10-2009, 08:48
:) vallahi GKS 42/43 kendi alanında çok iyi makineler :) GKS 42'yi sıklıkla galeria civarında görüyorum dinlemekden zevk aldıgım bi sesi var allah kaza bela vermesin yeni videolarını bekliyoruz..
Maşallah...
orda yazılan yürütmüşsün lafı !!!!!!!!!!!! arabayı modlayarak yürütmüşsün ----pilotaj olarak değil olarak algılayıp öyle cvp yazdım bilginize :)
Bir arkadaş vardı sözleri geldi aklıma
Adam benimle roll yapmış beni geçmiş nasıl sapladım diyor :beuj: ona cevap vermiş bizim MAHMUT ,gerizekalı bana değil arabaya sapladın bana saplamak istiyorsan gel kapalıya sana nasıl saplanır göstereyim demiş .
vay beee ne işler varya.GKS ye sahibine maşallah.:icon_tup::icon_tup:
inan mpower
15-10-2009, 10:01
öbürr videoya inat koydum geçilmiş olmasın sonra ortalarda gezipde yalan dolan laflar sallama inan arkadaşım..
KAN88 CABRİO M3 15bindemiydi neydi? Nevar bilmiyorm ama yüklü araç. kendisi söylesinnn.
bizim aracımız 55binde 2 kere sc olmuş bi araç idi. m3 GKS 42 plakası Supersprint komple egzoz +superchips+splinter booster vardı eski cas plakalı. cem abinin idi biz aldık.
inan arkadaşımız araç tek kişi idi flan filan diyo ama yanında kamerayı çeken arkadaş var görüdğünüz gibi 2 kisiler + headers yok araçta sadece komple egzoz vardı... buyrunn izleyinnn
http://www.youtube.com/watch?v=_4g7TA7SGaE
http://www.youtube.com/watch?v=6N5u4RitFYo
aracın sahibi benim 15 yıllık can ciğer dostumdur kendisi suandaamerikada ilerliyen zamanlarda yorum yapacaktır....
hemen konuya açıklık getirim benim serhanla denememde
benim eklediğim videoda tek kişiyim
serhan ise iki kişi zaten biz serhan o şekilde anlaştık
bu eklenen videoda yanımda oturan arkadaşım 94 kilo
ikimizde iki kişi denememizde serhan benim bir boy önüme çıkıyo ama uzunda yine yaklaşıyorum bu eklenen videoya bakarsanız ben araçta iki kişiyim isterseniz serhana sorabilirisiniz ...
inan mpower
15-10-2009, 10:03
Arkadaslar aradakı kg farkını kapatmak ıcın benım aracımda 1 kısı vardı zaten sız cabrıo m3 u kac kg sanıyorsunuz 2000 fln mı?? aramızdakı kg farkı 150kg onuda yanıma bır manda alarak kapattıgımı dusunuyorum...
video net izleyin yanımda oturan kişide kameraya çekiyo kamera ışığınıdamı görmediziniz....
benım pipi dolanıyo yıne ortalarda yolla ben oynarım :icon_tup:
Bak kızdı yine :hahaha:
inan mpower
15-10-2009, 10:14
video net izleyin bu videolar her araçta iki kişi ile çekildi
ama benim eklediğim video ise ben araçta tek kişiyim serhan iki kişi
bizim serhanla kilo eşitlemek adına yaptığımız anlaşma bu serhanın arabasına maşallah çok iyi gidiyor iki kişi olduğumda beni geçiyor tebrik ederim :)
emrah type-r
15-10-2009, 10:18
way be adama helal olsun.gks ye masalah...
hay s.kim arabanızın tekerini beee
ne uzattınız kaç gündür... nedir bu it dalaşı neyi çekemiyosunuz ulan araba alt tarafı..
1 kişiymiş 2 kişiymiş uzundaymış kısadaymış ne lanet işler bunlar yaa basın adam gibi geçin geçilin abi
B.Aktepe
15-10-2009, 10:24
ne uzattınız kaç gündür... nedir bu it dalaşı neyi çekemiyosunuz ulan araba alt tarafı..
1 kişiymiş 2 kişiymiş uzundaymış kısadaymış ne lanet işler bunlar yaa basın adam gibi geçin geçilin abi
sakin mmustuuu sakin...
buna +1 denir... ;)
Soyle ayarlansa birgun tum herkes bir araya gelse denese gorusse tanışsa hicbir sorun kalmaz yokmu soyle bir organizasyon yapacak bir arkadaş ??
Rstmania
15-10-2009, 10:49
Soyle ayarlansa birgun tum herkes bir araya gelse denese gorusse tanışsa hicbir sorun kalmaz yokmu soyle bir organizasyon yapacak bir arkadaş ??
İide burada herkes birbirini görüyor tanıyor biliyor zaten. Önemli olan o değil. Birçoğumuzun psikolojik desteğe ihtiyacı var. İçimizdeki sahip olduğumuz yada sevdiğimiz en kralıdır düşüncesini atabilmek için.
B.Aktepe
15-10-2009, 10:51
İide burada herkes birbirini görüyor tanıyor biliyor zaten. Önemli olan o değil. Birçoğumuzun psikolojik desteğe ihtiyacı var.
ehueuhehue:D:D güzel özetlemişsin:D bu araba yedi bitirdi bizi gelin trekking-turkey.com açalım dağda yürüyelim:D camp yaapalım doğa adamı olalım bırakın:D
YABAN olalım :D
SekoLive
15-10-2009, 10:52
ehueuhehue:D:D güzel özetlemişsin:D bu araba yedi bitirdi bizi gelin trekking-turkey.com açalım dağda yürüyelim:D camp yaapalım doğa adamı olalım bırakın:D
ozamanki muhabbette :) senin ayağın 47 benimki 42 numara tabi sen daha iyi yürürsün'e döner :D :D :hehe:
otlaklarda koşalım çayırda roll yapalım cıbıldak ayaklarla koşalım deve güreşi yapalım çelik çomak oynayalım çomakları birbirimize sokmadan :D
hepmizzzz kardeşizzz bu öfkeee nediyeeee offf offf dağlarrr oyyy oyyy oyy ........
:D:D
iyimi git sen şaka yapıyosun her halde adam sanayide akşama kadar arabaya ne yapayım diye bir türlü düzen tuturamıyo süperchip yapdı olmadı dedi araba agır diyo
ne alakası var şımdi bunla, karsı taraf stockmuş gibi konusuosun, agırlıga rağmen ıyı gıttıgını dusunuyorum olay bundan ıbaret.. yoksa 2sıda kendı kategorılerınden en ıyı gıden arabalardan..
yasin306GTI
15-10-2009, 11:57
muauhaha:):) hayat bu kimine niyet kimine kısmet
maaşallah güzel yürüyolar
Arkadaslar aracım hakkında yaptıgınız olumlu yorumlar ıcın cook tesekkur ederım acıkcası bukadar bılındıgını ve begenıldıgını bılmıyodum :))
Tholl-ga
16-10-2009, 06:56
Arkadaslar aracım hakkında yaptıgınız olumlu yorumlar ıcın cook tesekkur ederım acıkcası bukadar bılındıgını ve begenıldıgını bılmıyodum :))
meşhur F1 serhan hahahaahah :D
meşhur f1 serhan hahahaahah :d
:d:d 28000000000