Orijinalini görmek için tıklayınız : Hafif volant yapıcak tornacı?
Maslak sanayide varmı düzgün yapabilicek biyer? 0.3 fln yeterli olur düşüncesindeyim?
1.6 boxer alfada nasıl verim alabilirim?
motorunda eğer modifikasyon yoksa yaptırmamanı öneririm eğer ciddi hafif şekilde gezeceksen şehir içinde rahat edemezsin, devir düşmesi vites aralarıdna vs daha hızlı olur
VeNoM_35
14-10-2009, 22:06
orjinali kaç kg acaba?
Stock ise araban volan ile oynamamani oneririm bende .. sonrasin " lanet olsun keske yaptirmasaydim " seklinde pismanlik duyabilirsin .. Ha varsa ki motorunda volan ile + sonuclar alabilecegin islemler , o'na birsey soyleyemem .. Ama diger turlu sIkIntILI olacagina emin olabilirsin .. Ki " al gitsin " seklinde yapilabilicek bir islem degil biliyorsun . Fabrika orjinalini zaten uygun gormus belli bir agirlikta , kalinlikla ayarda vs yapmis .. Sen kalkip bunu degistirmeye kalktiginda elbette bi sakatligi olacaktir .. Ama yine de sen bilirsin .. cok hafif oldugunda da , sanzimani bile delip gecme riski var ..
Sierra Rs
15-10-2009, 07:07
0.3 kg birsey getirmez ki kanımca.. bende yaptırmıstım önceki arabama stock degildi ama torku götürüyor ve devir cabuk düsüyor yaptırma bence de.
Bir de balans yapılması gerekiyor onu da unutmamak lazım. Varsa hazırı al ama hazırı yoksa balanslama falan zor iş.
bilgi amaçlı sormuştum merakdan yani volant yapana kadar yapılcak çok işlem var tabiki teşekkürler yeterli oldu.
DetailEF
15-10-2009, 14:16
Bu arada Boxer 1.7 değil miydi :heyoo:
Bu arada Boxer 1.7 değil miydi :heyoo:
1.6sıda mevcut.
Kemal pudra kullan kardeşim kaşıntı için. :) Birde sahibinden.com satılık ilanı. ;)