Orijinalini görmek için tıklayınız : cooper s yay ?
r53 cooper s için hangi yayı kullanmalı konfor alçaklıktan dana ön planda ama yay takılıp takılmadığı belli olmayan derecedede olmasın alçaklık
tatmin edici düşürcek ve konforlu olcak,sadece tein i merak etmiyorum çok güzel alçaltıyor fakat konfor sıfır
tavsiyeleri olanlar elleirnde resimlerde varsa alçaklığını gösteren kendisinin veya arkadaşlarının araçlarının koyarlarsa sevinirim...
mechanıcer
15-10-2009, 19:20
uzmanım hayırlı olsun :D
daha bişi yokyaw ön çalışma :)
mechanıcer
15-10-2009, 19:22
yeme benı aldık haberını :D
Juggernaut
15-10-2009, 19:22
eibach ile fk iyiydi sanırım.
benimkini biliyorsun zaten abi :) omp var bende sert biraz.. hamann ın yayları yumuşak oluyor ama bulması çok zor olur sanırım.. eibach da nispeten yumuşaktı yanlış hatırlamıyorsam.. genelde hepsi hemen hemen aynı düşürür kafa arkaya göre biraz yüksek kalabilir lastik dodik mesafesi olarak.. aldın mı bu arada abi?
mechanıcer
15-10-2009, 19:25
yumusak oalrak h&r ıyıdır
benimkini biliyorsun zaten abi :) omp var bende sert biraz.. hamann ın yayları yumuşak oluyor ama bulması çok zor olur sanırım.. eibach da nispeten yumuşaktı yanlış hatırlamıyorsam.. genelde hepsi hemen hemen aynı düşürür kafa arkaya göre biraz yüksek kalabilir lastik dodik mesafesi olarak.. aldın mı bu arada abi?
geri sayımdayım diyelim :)omp hayatta almam pejolarımda genelde kullandım hiç sevmem kendilerini :) eibach ztn genelde iidir konfor olarak h&r varmı kullanan
bide resim görebilirsek daha bi ii olcak :)
eibach ile fk iyiydi sanırım.
fk yı far - stop harici çok ssevmem iimidir yürüyende kullanılan parçaları?
Juggernaut
15-10-2009, 19:31
Ben 320 ye takmıştım fk yay konforu nereyse hiç bozmamıştı güzelde düşürmüştü.Minisi olan biri yazmıştı ama hangi foruma yazmıştı hatırlayamadım konforu çok fazla bozmadı diye.
DoDo_hamann
15-10-2009, 19:31
hamann 2,5cm düşürür, alabileceğin en konforlu yay, bunun dışında fk+koni kullandım, kusursuz sayılırdı.Eibach'te tercih edilebilir,iyidir.
omp ve ap var,ikiside sert yaylar tavsiye etmem.
hamann 2,5cm düşürür, alabileceğin en konforlu yay, bunun dışında fk+koni kullandım, kusursuz sayılırdı.Eibach'te tercih edilebilir,iyidir.
omp ve ap var,ikiside sert yaylar tavsiye etmem.
anladım koni takmayı düşünmüyorum orj amortisörle nasıl olur fk düşüklük olarak fark yaparmı
geri sayımdayım diyelim :)omp hayatta almam pejolarımda genelde kullandım hiç sevmem kendilerini :) eibach ztn genelde iidir konfor olarak h&r varmı kullanan
bide resim görebilirsek daha bi ii olcak :)
anladım abi hayırlısı olsun o zaman :) benim konu burdan bakabilirsin resimlere.. ayrıca benim lastikler 215/40 orjinali ise 205/45 benim ölçü biraz daha ufak yani.. :) hepsi hemen hemen aynı düşüklüktedir sonradan başka birşey yapılmamışsa veya coil fln yoksa..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=19684&highlight=love
anladım abi hayırlısı olsun o zaman :) benim konu burdan bakabilirsin resimlere.. ayrıca benim lastikler 215/40 orjinali ise 205/45 benim ölçü biraz daha ufak yani.. :) hepsi hemen hemen aynı düşüklüktedir sonradan başka birşey yapılmamışsa veya coil fln yoksa..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=19684&highlight=love
akının lacivertte eibach varya aynımı sizin alçaklık yektacım hepsi aynı diosun ama tein çok basıo 2.5 yazıp :)
DoDo_hamann
15-10-2009, 19:38
anladım koni takmayı düşünmüyorum orj amortisörle nasıl olur fk düşüklük olarak fark yaparmı
fk baya düşürüyor,arkaya parmak girmiyor,önede 1 parmak giriyordu bende.
koni ile beraber aldıgım için konisiz ne olur bilmiyorum yanıltmayayım :)
akının lacivertte eibach varya aynımı sizin alçaklık yektacım hepsi aynı diosun ama tein çok basıo 2.5 yazıp :)
Benim eski aracımda eibach vardı, çok konforlu ve çok iyi yol tutuşuna sahipti, uzman sana tavsiye edebilirim :)
Benim eski aracımda eibach vardı, çok konforlu ve çok iyi yol tutuşuna sahipti, uzman sana tavsiye edebilirim :)
olm ön tarafı hiç basmamış die söylenitler vardı :)
fk baya düşürüyor,arkaya parmak girmiyor,önede 1 parmak giriyordu bende.
koni ile beraber aldıgım için konisiz ne olur bilmiyorum yanıltmayayım :)
benimki de aynı bu şekilde :)
tunbullah
15-10-2009, 20:21
ben en eskı mınıcı olarakkk standart kullan derım ama cem abı omp 5 cm mı ne vardı o ıyıydı sana gelcek yay odur hıc arama baska :)
ben en eskı mınıcı olarakkk standart kullan derım ama cem abı omp 5 cm mı ne vardı o ıyıydı sana gelcek yay odur hıc arama baska :)
yok tınbıl omp almam :)
uzman hadi hayirlisi olsun simdiden :)
fk zor bulunan bir yay ama çok konforlu minide ve cidden en iyi önü düşürenlerden biri.
Omp ve ap felaket sertler , eibach ve maxtrac biraz daha yumusak kalıyor bunlara göre ama görüntü anlamında en iyi ap diyebilirim. Koni , hr ve kw lu miniye hiç binmedim , sertlik yorumu yapamicam
TolgaEsentepe
15-10-2009, 22:00
arkadaş h&r kullanıyo. bi sıkıntısını görmedi güzel düşürdü öyle sertte değil
ben zamanında çok araştırdım,h&r'a karar verdim fakat henüz daha sıra gelmedi bütçe sırasına göre..:)
Sefa_vts
15-10-2009, 22:07
Tein kullanan da var aslında? Onuda bi öğrensen tam olucak yay firmaları miniye üreten :)
cabriolet
15-10-2009, 22:12
r50 cooperda kw kullanan arkadaşım var eibachtan daha konforlu ama daha yeni taktı arabasına ileride durum ne olur bilmiyorum :)
olm ön tarafı hiç basmamış die söylenitler vardı :)
3.5'luk vardı bende biliyorsun sen 5'lik alıcaksın araban hem daha çok düşücek hem daha konforlu olucak uzman :) prolar 5'liklere göre biraz daha sert yapıyor arabayı ;)
tunbullah
16-10-2009, 19:54
Tein kullanan da var aslında? Onuda bi öğrensen tam olucak yay firmaları miniye üreten :)
bende zamaanın da teın vardıı almasın teın zaten cem abı de bındı arabayıı onun ıcın teın almaz