Orijinalini görmek için tıklayınız : vti a devam mı type r mı
bugun babamla konuşurken vtı a fren alim diyordum.oda boşver askere gidecen zaten sat geldıgındede uste 8 10 koyar type r alırsın dedı.ama şimdi arabamın herşeyini biliyroum bütün eksiklerini hallettim ufak tefek şeyleri kaldı.o kadar masraf yaptım,acaba bunla uğraşmayı boşverip gerçekten satim type rmı alım.ama bıde su var type r ın bakımı yada mod parçasını alırken benı cok zorlar mı dıye dusunuyorum.napacamı şaşırdım.kronık sorunu varmıdır type r ın.senkromeclerı sıkıntılıymıs heralde.onun dısında cins bı hastalıgı fln varmı.
vtecı cok doldurdun typerıda full yaparsın sımdı zorlar senı ekonomık,:)
olm babandan söz cıktıysa sat tabii al tayyarını:)
babadan çıkmış söz sat type-r al bencede :)
len delimisin ne soruyosunki hemen sat git askere dönüşte tayyar al
Benim babam olsa sat arabanı bana minibüs al derdi ahah :)
emir büyük yerden diğer arkadaşların dediği gibi tayyara yazıl :)
Vtec-SEDAN
15-10-2009, 20:20
sen arabanı sat alan kişi sefasını sürsün :)
type-r daha güzel olur. hemde askerdeyken araba boşuna yatmaz..
4 kapıdan 2 kapıya geçiş sıkıntı olmayacaksa Typer R düşünmeden al derim..
Not: Babaya helal olsun :)
4 kapıdan 2 kapıya geçiş sıkıntı olmayacaksa Typer R düşünmeden al derim..
Babaya hakkaten helal olsun , büyük sözü dinlemek lazım :)
Baba vaaar baba var denmez mi şimdi bu konuya. Benim babam arabamın 2000cc olduğunu bilse evliyim felan demez sopayla kovalardı beni. :)
abes olacak ama arada ne kadar fark var 175 beygir civarı vtec ile cai li typer arasında?
cok gidis farkı oluyormu?
Tayyar ayri dunya. Hic dusunmu kamer
Juggernaut
15-10-2009, 21:14
abes olacak ama arada ne kadar fark var 175 beygir civarı vtec ile cai li typer arasında?
cok gidis farkı oluyormu?
Bayağı fark var.
Typer al bencede kamer.
Ahmet Saraçoğlu
15-10-2009, 21:18
arabanı sat typeR al diyen kaç baba vardır ki şu forumda ,, olsa olsa 'sat doğru dürüst bişey al artık dönüşte' gibilerinden bişey denir.Fikri değişmeden en acilinden değerlendirilmeli bu fırsat bence:D
kamer typer'ın şöför koltuğuna otur farkı anlarsın ;)
Ahmet Saraçoğlu
15-10-2009, 21:23
Konuyla alakasız ama hiç +160hp bi araç kullanmadım bu zamana kadar , sezercik tribi olcak ama nası bi his , tadı güzelmi:D
aslında sormak istediğim zamanla alışıyomu güce , yeni aldığım her araç bi öncekinden az da olsa güçlüydü ve ilk binişlerde farkı hep hissetmeme ramen bi süre sonra alışılıp sıradan gelmeye başlıyodu.Güçlü araç sahipleri içinde bu olay aynımıdır?
Konuyla alakasız ama hiç +160hp bi araç kullanmadım bu zamana kadar , sezercik tribi olcak ama nası bi his , tadı güzelmi:D
aslında sormak istediğim zamanla alışıyomu güce , yeni aldığım her araç bi öncekinden az da olsa güçlüydü ve ilk binişlerde farkı hep hissetmeme ramen bi süre sonra alışılıp sıradan gelmeye başlıyodu.Güçlü araç sahipleri içinde bu olay aynımıdır?
Dahada guclendirmedigin surece evet.
asıl sorun aslında type rı almak deılde aldıktan sonra bole ufak tefek arızalarda benı madden zorlarmı acaba.varmı bole acayıp sorunları.type r a bındım ama hıc kullanmadım bu arada:D
Kamer benim fikrimi de biliyosun.
bence type r al. hem daha yeni model hem daha güvenli daha hızlı daha güçlü. zaten top model o versiyonun.
kamer typer'ın şöför koltuğuna otur farkı anlarsın ;)
abı sen yasadın bunu.yapılır mı ne dersın:)
Kamer benim fikrimi de biliyosun.
bence type r al. hem daha yeni model hem daha güvenli daha hızlı daha güçlü. zaten top model o versiyonun.
valla aklıma yatıyor ya.gecenlerde gene bı durma problemı yasadım.ne zaman bole olsa ben nıye type r almıyorum dıyorum.
Babaya bak be ! :D
Typer alınır artık
Babanın sözünü dinle akıllı ol :D
ömer+1 :D
Type-R alınmazmı yaa babanın sözü dinlemelisin bencede..:)
ErayCerit
15-10-2009, 22:04
Kamer abi vti < type-R yani :D e babada zaten al diyorsa bence düşünecek birşey yok :D ayrıca eminim type-R vti kadar sorun veren bir araç değildir neden olsa yüksek model teknoloji farkı
abı sen yasadın bunu.yapılır mı ne dersın:)
.
bir dk bile düşünme hemen al...
beyaz vtı ısteyen varmı:D
Ctr > vti :icon_tup:
k > b
b > k mı ? :D
Ctr > vti :icon_tup:
k > b
b > k mı ? :D
soruyu anlamadım gıbı ama sankı anladımmı bılmıorum :D ne demek ıstedın:D
babaya bak yaa...
benim babamla aramda böyle bir muhabbet bilem olamazz...
maxpower
15-10-2009, 22:32
bu soruya vti ile devam diyen var mı??
soruyu anlamadım gıbı ama sankı anladımmı bılmıorum :D ne demek ıstedın:D
k serisi motormu b serisi motormu ? gücc kuvvet daynıklılık vs vs
bu soruya vti ile devam diyen var mı??
yok sanırım:) type r yazısını gorunce kımse yazısının gerısını okumadı:D
k serisi motormu b serisi motormu ? gücc kuvvet daynıklılık vs vs
k serisi daha ii her yonden ama şanzımanı kafamı karıstırıor sdaece
Bence alma korkularini yendikten sonra alirsin,kafanda tam oturmamis ise girme derim.
maxpower
15-10-2009, 22:43
yok sanırım:) type r yazısını gorunce kımse yazısının gerısını okumadı:D
k serisi daha ii her yonden ama şanzımanı kafamı karıstırıor sdaece
bide babanın tayparı bilmesi ve senin ona değilde onun sana tavsiye etmesi çok iyiymiş
hayırlı olsun şimdiden:)
mechanıcer
15-10-2009, 22:45
baba ya 10 puan helal valla :D bız merıdyene denk gelmısız dogarken :D type -r hıc dusunme tek sorub senkromenc olsun :)
mehmet amcayı dınle kmr al tayyar ama kırmızı olsun:D
Bulut Y.
15-10-2009, 22:47
tabikide tayyar :d
hemen deilmiş nasılsa askerlik filan köprünün altında çok sular akar hemen olsa tabiki illa honda diosan typer idiir vti danda 1-1.5 sene sonrasının planını yapıosun :)
hondacıyım diyip vti typer arasında nasıl 2lemde kalıyorsun:)
aralıkta asker kısmetse kısa donem gider buyuk ıhtımal yaza alır babası
hondacıyım diyip vti typer arasında nasıl 2lemde kalıyorsun:)
vtı ı sorunsuz hale getırdım type r aldıgımda benzer seyler yaşarsam yakarım o yuzden:D
vtı ı sorunsuz hale getırdım type r aldıgımda benzer seyler yaşarsam yakarım o yuzden:D
Iste ondan dolayi 3kurus fazla olsun temiz olsun diyolar :)
mustafa_KYR
15-10-2009, 23:14
olm kafana b16 yı fırlattırma git hemen memet emmiye çök alsın giderkende emin ellere bırak anahtarı (misal bana) yarın görecem kapının önünde yoksa kırarım camları :D
emrah type-r
15-10-2009, 23:30
type r al bıraz fazla wer temız al sıkıntı olmaz yanı..
1.6 200hplere noljak peki:D hayalmi kaldı:)
Silverbullet
16-10-2009, 00:08
Herkesden farklı bisi solemiycem bende:) babanıza helal olsun size de hayırlı olsun simdiden,ins bulursunuz temis istedginiz gibisini.
bnce vti ...
toyotacı olduğun nerden belli :D:D
Viper_Si
16-10-2009, 00:16
Al tayyarı bak keyfine :D
Adam gibi kullandıktan sonra arabayı üzmedikten sonra başına o kadar masraf açmaz.
Şanzuman sorunu yaşayaların çoğu çatur çutur acımadan vites atanlar genelde :)
Tabi ilk once temiz güzel bi araç bulmaya çalış.Baba mantıklı konusmus :) Askerdeyken araban o kadar yatacak hem koy ilanını satmaya çalış biran once askerdeyken satılır hem belki :)
Mod parçası derken vtec e egzos header filtre yapmadınmı? ee aynısını typer a da yapıcaksın aynı para :D tek pahalı parca kalıyo geriye oda kpro :)
Şimdiden hayırlısı olsun
modify34
16-10-2009, 08:22
düşünmene gerek yok kamer tayyar' dan devam et:)
SekoLive
16-10-2009, 08:23
al typer ı olmadı satarsın ;)
olm eger type-r a gecersen hakketen sana cok laf ederim dilimden kurtulamazsın :D
Sebebi arabalarla ilgili degil bi modifiye yapacagın zaman ben yapma degmez felan dedigimde haklı olarak hevesimi kırma diyordun cunku tutku bu araba isi biz arabalara sadece arac olarak bakmıyoruz bazen eskiye yeniye paraya bakmaz bu isler.Az bozmadın beni:D
Sen şimdi al da gör type r ı neler olur sana modifiyenin m sini yaptırmam benim gibi orjinalci takılırsın :D
olm eger type-r a gecersen hakketen sana cok laf ederim dilimden kurtulamazsın :D
Sebebi arabalarla ilgili degil bi modifiye yapacagın zaman ben yapma degmez felan dedigimde haklı olarak hevesimi kırma diyordun cunku tutku bu araba isi biz arabalara sadece arac olarak bakmıyoruz bazen eskiye yeniye paraya bakmaz bu isler.Az bozmadın beni:D
Sen şimdi al da gör type r ı neler olur sana modifiyenin m sini yaptırmam benim gibi orjinalci takılırsın :D
olm büyük ihtimal yapamicam çünkü para kalmıcak:D:D
bu arada verdık ılanı bakalım :)
Ana kactan verdin da sahibinden e giremiyorum ben merak ettim.kimsenin aklına gelmemiş ama babanın hain bi planı olmasın bu arabasız kalma bizim Alper in basına gelmisti de :D
Ana kactan verdin da sahibinden e giremiyorum ben merak ettim.kimsenin aklına gelmemiş ama babanın hain bi planı olmasın bu arabasız kalma bizim Alper in basına gelmisti de :D
yok bizde ole seyler olmaz:D sigortam attımı sormadan gıdıp alacamı bılır:D
22.5 yazdım sımdılık bakalım. senınkıde 23 tu anca :D
İyi hayırlı satışlar arayan pahalı gelen olursa 21 e benim kini söylersin.(bu arada yaysız modifiyesiz vti yok diyenlere selamlar olsun.Hiçte olmadı)
İyi hayırlı satışlar arayan pahalı gelen olursa 21 e benim kini söylersin.(bu arada yaysız modifiyesiz vti yok diyenlere selamlar olsun.Hiçte olmadı)
saol kardeşim :) dükkanın önünü kapama :D
vtecburhan
16-10-2009, 10:05
valla bende type-r almaya karar verdım ama bı turlu alamıyorum cunku durmadan fıyatlar dusuyor buda benı hem korkutuyor hem dusunduruyor (biacıdan guzel ) ama bugun aldıgım arabayı 1 yıl sonra satmaya kalktıgında cok fazla zarara yol acıyor
ben bu sene alcaktım seneye almayay karar verdım sımdılık aldım bı 1.4 ıs ınceden bınıyoz ıste :D
BlackEmperor
16-10-2009, 10:12
şimdiden hayırlı olsun sen sat vti belli olmaz anadan doğma turbolu denk getirirsin ;)
valla bende type-r almaya karar verdım ama bı turlu alamıyorum cunku durmadan fıyatlar dusuyor buda benı hem korkutuyor hem dusunduruyor (biacıdan guzel ) ama bugun aldıgım arabayı 1 yıl sonra satmaya kalktıgında cok fazla zarara yol acıyor
ben bu sene alcaktım seneye almayay karar verdım sımdılık aldım bı 1.4 ıs ınceden bınıyoz ıste :D
yaw ölmlü dünya bosverıp almak yaşamak lazım:) cok kasma sende kafana uyarsa al gitsin nolacak:) 5 mılyar zarar et keyfını cıkar.herseyden kar elde etmek ımkansız.bana bu arabanın malıyetı 30u gectı :)
şimdiden hayırlı olsun sen sat vti belli olmaz anadan doğma turbolu denk getirirsin ;)
saoalsın dostum gırdık bakalım bi işe hayırlısı olur ıns.:)
o değilde accente bınerken hayal gelıodu bole araçlar vay be :)
JumboAli
16-10-2009, 10:22
Benım baba'da dıo sat bunu ustune 150 -160 koy m5 al dıoda Ben memnunum :D
Abı sacmalama bence Hemen al typeR'ı
Artık yavas gelmeye baslamadımı zaten vtec sana ?
BlackEmperor
16-10-2009, 10:23
hatırlıyom 1.4 vtec den sonrasını :) UL ye baka baka iç çekerdik :D aslında bendemi bi fantezi yapsam. aynı şekilde benımde yapcak bişeyim kalmıyo egr+kat iptali ile
yeni araba bi kere.. kaç yıl ileriye gideceksin. bence düşünmen bile hata
BAHADIR24
16-10-2009, 10:29
vergisi dışında bir fark olmaz kardeşim hayırlısı neyse o olsun;)
vtecburhan
16-10-2009, 10:34
yaw ölmlü dünya bosverıp almak yaşamak lazım:) cok kasma sende kafana uyarsa al gitsin nolacak:) 5 mılyar zarar et keyfını cıkar.herseyden kar elde etmek ımkansız.bana bu arabanın malıyetı 30u gectı :)
saoalsın dostum gırdık bakalım bi işe hayırlısı olur ıns.:)
o değilde accente bınerken hayal gelıodu bole araçlar vay be :)
ya öyle dıyonda bı b20 yaptık patlattık sonra 1.9 yaptık onuda gumlettık :D:D
zaten yenı yenı topladım kendımı ıster ıstemez ınce detaya gırıyon işte boyle :)
CLİORSLBGZ
16-10-2009, 10:34
babaya alkış ben desem baba tayyar alacam dememle levleyi aynı anda hissederim kafada :D:D:D inş. hayırlısı olur hiç düşünme bile ;)
babama 4 yıldır type-r die yalvarıyorum en son bi FN2 buldum tam alacaktım yine vazgeçti :D
sen bence al type-r ını baban caymadan ;)
saol kardeşim :) dükkanın önünü kapama :D
Arada kendi reklamımızı da yapalım olmadı 41 e ikisini bir verelim :D Bulursan iki tane beyaz sedan vti arayan birini.Bu arada sen satta ben aklına girecegim type r dan baska arabaya dondurecem seni.
benim babamıda ikna edip t-sport aldıra bilsem ^^
Arada kendi reklamımızı da yapalım olmadı 41 e ikisini bir verelim :D Bulursan iki tane beyaz sedan vti arayan birini.Bu arada sen satta ben aklına girecegim type r dan baska arabaya dondurecem seni.
zor :D :Dd
Rstmania
16-10-2009, 10:43
Bence sat aracı paranı sakla yakında typer alırsın o paralara gibi geliyor.
zor :D :Dd
hangisi zor baska arabamı,ikisini 41 satma mı ? Timu aksam takılalım bu arada
Başka araba zor :) akşamda zor bakalım :)
Arkadaş ne yapıyorsun bütün gün gercekten merak ediyorum.
fsunnetci
16-10-2009, 10:55
Type R parçası korkunç pahalı olan sadece ismiyle gönüllere taht kuran bir araç :) sana tavsiyem arabanın kıymetini bil..Type R ile uğraşma modifiye parçası yok denecek kadar az ve pahalı.Stock kullanıp incik boncuk ile görsel modifiye yapacaksan Type R güzel makina ama motora dokunamıyosun parça sıkıntısı var benden söylemesi..34000TL ye 2005 Type R aldık arkadaşa 25000 TL para yedi araba....yaptıgımız modifiyede piston kol ve şanzuman karar senin.....
Type R parçası korkunç pahalı olan sadece ismiyle gönüllere taht kuran bir araç :) sana tavsiyem arabanın kıymetini bil..Type R ile uğraşma modifiye parçası yok denecek kadar az ve pahalı.Stock kullanıp incik boncuk ile görsel modifiye yapacaksan Type R güzel makina ama motora dokunamıyosun parça sıkıntısı var benden söylemesi..34000TL ye 2005 Type R aldık arkadaşa 25000 TL para yedi araba....yaptıgımız modifiyede piston kol ve şanzuman karar senin.....
Nasıl motora dokunamıyorsun nasıl pahalı mod parçaları :beuj:
cai - egzoz - headers - rbc - kpro vs vs daha fazlası dediğin gibi de 25 bin lira yemez 25 bin lira ya stock motora üffletirimm yaa :)
bir buçuk senedir TypeR e biniyorum allaha şükür ne şanzıman,motor,yürür ünde hiç bir sıkıntı yaşamadım.bana göre çok sorunsuz ve parçasıda öle pahalı vs degil.arabamın motor içi tamamen stoc supercharger ile kullanıyorum 303hp.bence bu paralara bu kdr az yakan ve bu performans yok.Ben arabama aşıgım.:)
yok benım yapacgım max seyler headers fıltre egzos.belkı ılerde hondata.o kadar yanı.buyukıhtımalle alacagım araçtada hondata dısındakıler olacaktır.tabı kısmet bakalım.
motora gırmem ekstra bısı olmadıkca:)
kamer 30 dıosun ne aldın okadar merak ettım arabanın tum mekanını servısten sıfırladın galıba yada kasko sigorta muayene benzın bunlarıdamı masraf sayıyorsun:)
Nasıl motora dokunamıyorsun nasıl pahalı mod parçaları :beuj:
cai - egzoz - headers - rbc - kpro vs vs daha fazlası dediğin gibi de 25 bin lira yemez 25 bin lira ya stock motora üffletirimm yaa :)
bugün bu parçaları ikinci el olarak almış olsan azami 4000tl tutar.sıfırıda azami 5500 tutsun.:)
bugün bu parçaları ikinci el olarak almış olsan azami 4000tl tutar.sıfırıda azami 5500 tutsun.:)
Bende onu demeye çalıştım var bir gariplik arkadaş 25 bin yazınca..
Eray Yümsel
16-10-2009, 11:21
300whp aldılarsa normal yasin :)
kamer 30 dıosun ne aldın okadar merak ettım arabanın tum mekanını servısten sıfırladın galıba yada kasko sigorta muayene benzın bunlarıdamı masraf sayıyorsun:)
karter contasına kadar degıstı valla :) bosunamı 09 vti dıoruz :D
Bende onu demeye çalıştım var bir gariplik arkadaş 25 bin yazınca..
fabrika çıkışı stoc bi TypeR e stoc motora mantıklı bi şekilde kaliteli bi turbo uygulasan frenler ve süspansüyon da içinde azamı 15.000tl tutsun..
300whp aldılarsa normal yasin :)
Orası öle onu aldılarsa harcasınlar motora birşey yapılamıyor olayı yanlış atmosferik yüklensin M 3 tokatlarım işte :D zuahaha
Eray Yümsel
16-10-2009, 11:24
m3 tokatlarsın :D m3 tokatlarsın ama stock m3 tokatlarsın n/a m3 görmek istemezsin yasssin :D
fabrika çıkışı stoc bi TypeR e stoc motora kaliteli bi turbo uygulasan frenler ve süspansüyon da içinde azamı 15.000tl tutsun..
alt takımı nasıl type rın.dayanıklımı.
fabrika çıkışı stoc bi TypeR e stoc motora kaliteli bi turbo uygulasan frenler ve süspansüyon da içinde azamı 15.000tl tutsun..
bende yazdım katılıyorum :D
25 bine stock motora üfletirim demişim :D
m3 tokatlarsın :D m3 tokatlarsın ama stock m3 tokatlarsın n/a m3 görmek istemezsin yasssin :D
M 3 lere baktım düzgünleri zaten sahibindene pek düşmüyor tabi ben E 36 bakıyorum :D
N/A görelim yeterki yürüsün ben izlemeye razıyım varmı öle yürücek :D
neyse konuyu ben hiç etmiyim arkadaşın..
babanın typer alırız demesi büyük şans :) askerlikten sonra bence R..
neyse konuyu ben hiç etmiyim arkadaşın..
babanın typer alırız demesi büyük şans :) askerlikten sonra bence R..
valla para olsa s2000de olabilir dıor.:D:Dvtec açtı babam:D
Eray Yümsel
16-10-2009, 11:30
neyse konuyu m3 e getirmeyelim :D
m3 al kamer :D
neyse konuyu m3 e getirmeyelim :D
m3 al kamer :D
e46 m3 csl hayalım kardeş:)
valla para olsa s2000de olabilir dıor.:D:Dvtec açtı babam:D
çok garip bilmediğin bir hastalığın varmı baban son görevinimi yapıyor sana :D
şaka maka hayırlısı neyse o olsun valla helal olsun babaya o kadar diyorum :)
çok garip bilmediğin bir hastalığın varmı baban son görevinimi yapıyor sana :D
şaka maka hayırlısı neyse o olsun valla helal olsun babaya o kadar diyorum :)
ahahhahsa:D:D ya aslında onun derdi guvenlı olsun ne kadar hızlı oldugu cok sorun değil.vtecten korkuyor baya o yuzden razı type r almaya
Eray Yümsel
16-10-2009, 11:39
typer 200km den sonra iyi uçuşlar diler kamer :D
typer 200km den sonra iyi uçuşlar diler kamer :D
yok ben ole allah ne verdıyse gazlamayı sevmıom zaten :D ya grcı 200lu hızlardan sonra ne olursa olsun sakat :)
alt takımı nasıl type rın.dayanıklımı.
valla krdşm şükürler olsun.maşallah bu güne kdr hiç bir arıza yaşamadım.düşünmeden temiz TypeR al derim.tabiki bazı arkadaşların görüşleri farklı olabilir ona da saygı duymak lzm.güvenlik olarak m3 ile typer i bir tutamazsın.ama adam gibi gazladıktan sonra hiç bir şey olmaz:icon_tup:
valla krdşm şükürler olsun.maşallah bu güne kdr hiç bir arıza yaşamadım.düşünmeden temiz TypeR al derim.tabiki bazı arkadaşların görüşleri farklı olabilir ona da saygı duymak lzm.güvenlik olarak m3 ile typer i bir tutamazsın.ama adam gibi gazladıktan sonra hiç bir şey olmaz:icon_tup:
eywalah saolasın bılgılendırme ıcın:)kafama yattı ııce:)
Alperen-B
16-10-2009, 12:45
la bosver satma bu sefer gazlicak araba kalmicak. yani fazla olmayacak. bu türlü kalemin çok biliyon :D
la bosver satma bu sefer gazlicak araba kalmicak. yani fazla olmayacak. bu türlü kalemin çok biliyon :D
olm geçecek vti 2.0 kalmadı napım:D tek basımıza takılacaz artık:D camcarlık yapaırz:D
Alperen-B
16-10-2009, 12:54
aahuauhahuauhhua :D dur dur roll night yakındır bu aralar :)
toyotacı olduğun nerden belli :D:D
bana vti daha zevkli geliyo olm :)
olm geçecek vti 2.0 kalmadı napım:D tek basımıza takılacaz artık:D camcarlık yapaırz:D
YOK artık lebron james hiç mi utanmadın sunu yazarken.. Geçecek vti kalmamısmıs hadi de ki sen beni geçmedin sorarım sana ey Kamer ne zaman gectin T.T 'yi
8.000rpm
16-10-2009, 13:11
orçun / izmir / kırmızı / 31 lira
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=38832
CeM öZeR
16-10-2009, 13:17
Ne babaymış be abi biz herifi kandırıp golf gtı aldık :D 1.6 golf dedik adam noterde satışı üzerime alırken 2.0 GTI mı dedi bizimki çakmadı davayı baba sağol Allah kesene bereket versin dedim ama yapacak bişey yok artık makineyi zulalamıştım. :D Bence düşünecek bişey yok tayyar racing... :D :icon_tup:
slowmotion
16-10-2009, 13:20
alınık beyaz vti :D kamer sat tayyar al :):):)
YOK artık lebron james hiç mi utanmadın sunu yazarken.. Geçecek vti kalmamısmıs hadi de ki sen beni geçmedin sorarım sana ey Kamer ne zaman gectin T.T 'yi
sen askere gıtmeden 1 hafta once:D
Hadi bakalım hafıza da fil hafızası...
4 e kadar önde oluyorum ama standart aile arabası yine de iyi sayılır.
tolga bugece guzel bı deneme olur ozaman:D ks satılmadan bı deneyelım tabı yan çizmiceksen:D
Shadow_Dancer
16-10-2009, 20:40
Şayin al olm yakışan olsun... :D
2 aracada sahip olmuş biri olarak, elbette ep3 type-r derim, hondada son nokta en azından benim şartlarımda...
eğer aracın beyaz hb olsaydı kesinkle satma bir ek9 type-r yap derdim, acil olarak vti ı sat, paranı al beklet ve askerden sonra güzel bir type-r al derim kardeşim ;) hem sen askerden gelene kadar type-r fiyatlarıda vtec fiyatlarına yaklaşır :D
o askerlık bıtmez bee nobet tutasın gelmez artık...
Şayin al olm yakışan olsun... :D
aslında ıstıyorum ya ıcını bosaltacam yayları kesecem yere surtecek dıfransiyelı kaynatıp alayına yan gıtmek:D:D
2 aracada sahip olmuş biri olarak, elbette ep3 type-r derim, hondada son nokta en azından benim şartlarımda...
eğer aracın beyaz hb olsaydı kesinkle satma bir ek9 type-r yap derdim, acil olarak vti ı sat, paranı al beklet ve askerden sonra güzel bir type-r al derim kardeşim ;) hem sen askerden gelene kadar type-r fiyatlarıda vtec fiyatlarına yaklaşır :D
insallah dostum yaw ıstıyorum valla.guzel bısı denk gelırse alırız umarım.
ama dedıgın dogru type r la vtı fıyatları aynı olur kesın kafa kafaya takas ederım 05 modelle:D:D
o askerlık bıtmez bee nobet tutasın gelmez artık...
valla ya hıç sorma.
valla helal olsun :)
nitrO_Oxide
17-10-2009, 09:45
kamER typER al :D
dizel al kamer :D:D:D hatta ben bile verebilirim :D
BlackEmperor
17-10-2009, 11:01
huzur dizelde :hehe:
dizel.. gezmesi güzel :D:D
BlackEmperor
17-10-2009, 12:36
dizel.. gezmesi güzel :D:D
bundan imza olur işte :hahaha:
kamER typER al :D
oluR :D:D:D
dizel al kamer :D:D:D hatta ben bile verebilirim :D
dızel type r olsa alırım:D
Almanci Tane-R
17-10-2009, 12:49
tabii typer ile devam et :)
BlackEmperor
17-10-2009, 12:55
d4d swaplarık :p:p
oo süper fikir :p 2.2 swaplarız bide yazılım temizinden 200 bg 400 NM:surucu:
http://www.youtube.com/watch?v=KqEJAjHy4nU&feature=player_profilepage
:D
BlackEmperor
17-10-2009, 13:04
acura değilmi yandaki siyah ... dağ yolu rolling ;)
baba da bilgili hondayla ilgili herhalde:D
bence de büyük sözü dinle:D
baba da bilgili hondayla ilgili herhalde:D
bence de büyük sözü dinle:D
ben büyüklerime hiç karşı gelmem zaten :D
takas teklifi:D
http://www.sahibinden.com/turkiye_de_gercekten_tek-63WQQaXQQ15367811WQQpXQQdisplayitem
motoru işlenik değildir bu aracın....
arnawood omer
17-10-2009, 13:55
Yuh babaya bak vtec'i biliyor type-r'ı biliyor birde vtecten type-r'a geçilmesi gerektiğini biliyor. Doğum gününde sana sürpriz olarak hondata k-pro alırsa hiç şaşırma:D
type-r +1;)
mstpower
17-10-2009, 14:00
kamer baban ok vermişse durma bilee
bu 3.25 niye bu kadar ucuz :D
Eray Yümsel
18-10-2009, 12:40
http://www.sahibinden.com/turkiye_de_gercekten_tek-63WQQaXQQ15367811WQQpXQQdisplayitem
motoru işlenik değildir bu aracın....
bu 3.25 niye bu kadar ucuz :D
araba bizim arkadaşın eski aracı kadran ı ben taktım hatta ekeden söküp 3500cc motor var ruhsata işli cabrio kazasız DI. 18 milyara sattı alan arkadaşta ilanı açarken kafası güzeldi heralde :D
her swap araç değerinin 2-3 katı olacaksa bnde bi k20 koyayım 50 ye satarım sport u :D
:icon_tup: :icon_tup:
biraz fantazi olsada rwd iyidir :)
dragon07
22-10-2009, 00:40
typer al geçilmez armada ol hacı :D
TypeR iyidir :)
E30 da iyiymis :D
piscocuk
22-10-2009, 07:59
bir aklıma babam geldi.sonrada bu diyaloglar.sonra havada uçuşan kaka sözler :D valla büyük sözü dinle babanın da değerini bil. :D:D:D +rep :D
aynı teklıf bana da gelmıstı.. ;)
aspava983
26-10-2009, 15:16
herzman büyük sözü dinlemek iidir ;)
vtı ı satıyorum bakalım hayırlısı :)
sen askerdeyken senden önce tayyar alsam dıorummm:):)(olabilir...)
Aldığın zaman zaten yapıyorsun illaki bir şeyler .Yani alırsam yapar mıyım yapamaz mıyım gibi bir düşüncen olmasın.
Görkem.Y
26-10-2009, 18:05
Şimdiden typeR hayırlı olsun diyelim:)
kamer satıver de askere git.dönüşün muhteşem olsun :D
type r apayrı bi dünya.vtı satılıkmı şuan?
Şimdiden typeR hayırlı olsun diyelim:)
hehe saolasın ıı dılekelrın ıcın :)
kamer satıver de askere git.dönüşün muhteşem olsun :D
ole olacak ıns kanks:D
type r apayrı bi dünya.vtı satılıkmı şuan?
evet dostum satılık suan:)