Orijinalini görmek için tıklayınız : rölanti ayarı
olcay_bora
15-10-2009, 20:41
rölanti çok düşük 200 devirde fln çalışıyor en azından 1000e yakın olsun bunun ayarını nasıl yaparım
muhtemelen sorun var ondan dolayı bence sorunu bul başta hiç yokken rölanti o kadar düşmez rölanti regülatörü, kaçaklara, diğer elemanlara bi bak derim başta sonra ayar yapılır zaten
BAHADIR24
15-10-2009, 21:28
bendede aynı sorun var özelliklede gazladıktan sonra durunca rölanti 100 d/d ya düşüyor sonra düzeliyor ayrıca akü başını sök tak yapınca 0 d\d da çalışıyor:) nedir derdi anlamadım(kat yok arıza yakıyordu yanıltıcı taktık yanmıyor şimdi ondanmıdır yoksa filtredeki sensördenmidir???)
rolantı sensorunu temızlıyıp kontrol ettınız mı?
olcay_bora
15-10-2009, 22:17
hmmm beni aşıo durum illa vakit ayırıp sanayi gitcem...
valla benim öle sensör mensör sorunu da yok 16 yasında eski nesil motorlu bir araç :D
sen daha yeni yaptırmadınmı arabayı bi ayarda çektir:)
o siyah kapağı kaldır karb ın yanında ayar vidisı var tornavidayla ordan açıp kısarsın teli de geridirebilirsin
Karbüratörlü ise kapagın altında rölanti ayarı bulunur arac calısr vaziyette iken onu gevşetin rölenti yükselecektir bladerk n dedigi gibi telide gerebilirsin yanlız pedal fazla geri kacabilir bu şekilde.
ztn tel gecşek ise kelebekleri tam acmaz filtre war ise ses zayıf olur..