Orijinalini görmek için tıklayınız : Top Fuel DragStar :) Kapatın Videolar Bölümünü :)
Artık neyi eleştiririz neye üzülürüz bilmemem.
Parça temin imkanınamı
Pist olmayışınamı
Videonun güzelliğinemi bilemem.
http://videos.streetfire.net/video/ZMAX-dragway-top-fuel-car_713924.htm
http://videos.streetfire.net/video/ZMAX-dragway-top-fuel-car_713924.htm
http://videos.streetfire.net/video/ZMAX-dragway-top-fuel-4_713930.htm
http://videos.streetfire.net/video/ZMAX-dragway-top-fuel-4_713930.htm
tribünler ne güzel ya ilk o dikkatimi çekti
tribünler ne güzel ya ilk o dikkatimi çekti
Aynen benimde kanka hayran oldum 4 line bırak biz iki line pist bile bulamıyoruz. :(
Şunu maliyeti nedir ya ayıp koskoca metropolde yaşıyoruz belediye lunu bile yapmıyor ayıp ayıp.
BlackEmperor
19-10-2009, 12:46
ehe ehe ehe :o mermi spec drag fest
KURŞUN MUBAREKLER KURSUN :D trubune haster kaldık bea:D nerde bu devlet nerde bu mıllet...
onursumer
19-10-2009, 14:01
çok imrendim ya adamlar 4 line yapmışlar :D
zaten sesler bi başka acaip bi motor gürültüsü var :D
ya pist varken ne yapıyoduk ki kanka
seyirci gider saatlerce bekler doğru dürüst bişi anlamadan geri döner.
ne adam gibi bir organizasyon nede adam gibi bir anons görmedim ben ( ulusal ve mahalli draglardan bahsediyorum )
şu şartlarda bizim için hayal galiba bu şekilde bir pist :/
biz 3. dünya ülkesiyiz.. çukursuz yol bulun ona şükredin :)
O nasıl bir kopuşdur öyle müthiş !!
adamların pıstı var seyırcısı var eylenıyorlar
İşin güzelliği her hafta sonu X fest Weekend Y fest Weekend adamlar mutlu işletmeci mutlu. Kırıldımı sotock modifiyeli blok parça satan mutlu alan mutlu veren mutlu :)
O nasıl bir kopuşdur öyle müthiş !!
Senin araban ne güzel uyuyor öyle yerinde güzel güzel :) geçen yanından geçerken bi gazı kökledim dedim alarmını çaldırayım ama çalmadı :)
Hızlandırılmıs video gibii...:D:D:D
mayemi senın içinde amerikan sevgisi var ben bunu keşfettim sende sen hondacı değilsin
mayemi senın içinde amerikan sevgisi var ben bunu keşfettim sende sen hondacı değilsin
Amerikanı kim sevmez laa yanında nutellayıda koycan dimi laa siz adamı günaha sokarsınız unutmadım ama.
onursoytam
19-10-2009, 18:16
arkadaşlar pistte bi ıslaklık mı var araçların sarmaması için ????
Eray Yümsel
19-10-2009, 18:17
Amerikanı kim sevmez laa yanında nutellayıda koycan dimi laa siz adamı günaha sokarsınız unutmadım ama.
hyahhahahahahahaha nutellla kampanyasımı var burda :D:D:D: :hehe:
4lüsünüde ilk defa gördüm:rolleyes:
hyahhahahahahahaha nutellla kampanyasımı var burda :D:D:D: :hehe:
lan 30 yaşına geldik tro yaptınız adamı ş.refs.z eray biskrem. :) muhauhauha .
VHt denilen özel bi asflat aplaması kullanıyorlar sarmaması için.
onursoytam
19-10-2009, 18:27
VHt denilen özel bi asflat aplaması kullanıyorlar sarmaması için.
:icon_tup:
M_PROJECT
19-10-2009, 18:34
startin gerisinde suyla kapli bi alan var daha rahat lastik yakmalari icin start ve gerisi tayfunun da dedigi gibi vht il kapli .
:tapedshut:alright::su::smokin:
o ne ya sımsek cakıo sankı:)
biz ilk önce ülkeyi pkk dan kurtaralımda yapılır elbet bole pıst torunlarımzıın torunları görür belkı:)
dragon07
19-10-2009, 19:51
meteor düşüyor sandım :D 3sn de 300km :D
meteor düşüyor sandım :D 3sn de 300km :D
:icon_tup::icon_tup:
Senin araban ne güzel uyuyor öyle yerinde güzel güzel :) geçen yanından geçerken bi gazı kökledim dedim alarmını çaldırayım ama çalmadı :)
Sesler geliyo eve hep kanka sonra benim uykularım kaçıyo dayanamıyorum gece gece çıkıyorum 1-2 sıkıp geliyorum vampir spec :)
dragstar
19-10-2009, 20:19
4lüsünüde ilk defa gördüm:rolleyes:
gurup spec:D
CallMeInsane
19-10-2009, 20:24
torunlarımızın torunları bile böyle bir pist göremezz bu memlekette biz anca 300 metrelik düzlükleri pist olarak kullanmaya devam edelim
coolvtec
19-10-2009, 21:12
çüşünüz bu nasıl bir hızlanmadır.. nasıl oluyorda bu araçlar sarmadan ve daha da önemlisi kıçı başı atmadan dümdüz gidiyorlar ?!!
(0-100 leri 1 saniye var mıdır ki :) )
çüşünüz bu nasıl bir hızlanmadır.. nasıl oluyorda bu araçlar sarmadan ve daha da önemlisi kıçı başı atmadan dümdüz gidiyorlar ?!!
valla ben daha çok bunların aktarmalarını merak ediyorm. nasıl bir materyal kullanıyorlar vs..
M_PROJECT
20-10-2009, 01:50
_c8KMDaSpEQ
56opiCoDuWk
lastik ve pistin kalitesi sarmama nedenleri sardiklarinda zaten cok tehlikeli oluyorlar . lastik isitirlarken lastigin aldigi sekle dikkat edin yere basma alani daraliyor ama kalkista bu alan orjinaldeki seklinde.
patinaj halinde lastigin sekli
LNszt39F3ns
Mustafa Birsesli
20-10-2009, 08:09
ya görgüsüzler ya :) yaqkında 10 lu pist falan yarış bi kalkışta biter :)
Mustafa Birsesli
20-10-2009, 08:12
0-180 1 saniye:D ok yaydan daha yavaş çıkıyodur:)
dünya'da yok başka benzer bişe, lastık üstünde 400 metre boyunca boyle bir kekiş gücü.