Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru Impreza vs Corvette Pist Yarışı
http://videos.streetfire.net/video/Lachute-Performance-vs_695094.htm
iyi kapıştılar kasap vette :D
SULTANOGLU
20-10-2009, 01:47
uzun zamandan beri bu kadar güzel bir video izlememiştim, inanılmaz gidiyorlar.
M_PROJECT
20-10-2009, 01:58
allahin kasabi gitti vettenin onune atladi cakti adama :D izlak zemin vetteyi baya zorlamis
excalibur
20-10-2009, 01:59
corvette e bak yediremedi kendine gelip vurdu :) böle adamları sevmiyorum gerçekten...
M_PROJECT
20-10-2009, 02:02
corvette e bak yediremedi kendine gelip vurdu :) böle adamları sevmiyorum gerçekten...
vuran corvette degil bence o olsa vurduktan sonra one gecerdi . ufak yaris tipi araclardan biri koydu bence , cnk subaru yola cikarken vette viraj cizgisine oturmus geliyodu zaten
delsol07
20-10-2009, 02:20
Valla izlerken kendim kullanıyormuşum gibi heyecan yaptım :) Ulen ne güzel olay be, tüm hırsını, elektriğini piste akıt, şehir içinde git gel, , harika imkanlar. Süper..
onursumer
20-10-2009, 02:25
vette ıslakta sanki setup yanlışmış gibi saçmaladı :D
gözümü kırpmadan izledim herşeyi ile çok kaliteli bir video
Jam da Joker
20-10-2009, 03:55
Subaruyu kullanan çarpmadan sonra erken vites atmaya başlamış bir titreme söz konusu sanırım :D
çok keyifli bi videoydu teşekkürler ciğerim :)
Çok keyifli bi video olmuş :) Corvettegillerin suyla arası pek iyi değil galiba :p
M_PROJECT
20-10-2009, 08:18
Çok keyifli bi video olmuş :) Corvettegillerin suyla arası pek iyi değil galiba :p
lastik seciminden dolayi sikinti olmus olabilir sanirim . virajlarda cok zorlanmis arkasini tutmak icin . gerci imprezada bi iki yerde kaydi ama islak pisti 4 cekerle avanjata cevirmis . son finish de ataga kalkti ama yemedi camurluk farkiyla gecti corvette :)
lastik seciminden dolayi sikinti olmus olabilir sanirim . virajlarda cok zorlanmis arkasini tutmak icin . gerci imprezada bi iki yerde kaydi ama islak pisti 4 cekerle avanjata cevirmis . son finish de ataga kalkti ama yemedi camurluk farkiyla gecti corvette :)
Corvette'in dötü başı durmadı zaten bütün video boyunca :) o tarz bi araba ile pisti dönmek gerçekten zor iş.
M_PROJECT
20-10-2009, 08:33
Corvette'in dötü başı durmadı zaten bütün video boyunca :) o tarz bi araba ile pisti dönmek gerçekten zor iş.
uygun slicklerle acayip bi araba oluyo corvette , ben canli bi autocross izlemistim adam 4 lastik slickle gelip c5 z06 le duman etmisti gunun en iyi zamanini cikarmisti . amerikan araclari yol tutmaz tezini yikan bi araba , zaten bana gore corvette i amerikalilar yapmadi :D
uygun slicklerle acayip bi araba oluyo corvette , ben canli bi autocross izlemistim adam 4 lastik slickle gelip c5 z06 le duman etmisti gunun en iyi zamanini cikarmisti . amerikan araclari yol tutmaz tezini yikan bi araba , zaten bana gore corvette i amerikalilar yapmadi :D
Ya Amerikalılar kadar salak insanlar görmedim ben hayatımda :D dün bir bayan misafire Tramvay ile Sultanahmet'e nasıl gideceğini anlatıyorum kadır durdu durdu bombayı patlattı :D
Tramvay ne renk dedi :D yarıldım ortadan ikiye :D
Kaza anı ;
http://www.youtube.com/watch?v=dswSFcVVAeI
merttepe
20-10-2009, 10:44
pistin pek hızlı bir pist olmayışı ve ıslak zemin corvette'in dezavantajına olmuş ama subarunun sürücüsü kesinlikle berbat sürüyor. çarpışma aksiyonu olmasa çok sıkıcı olucakmış
vette yi kenara çektirip levyeyle girmek lazım geçilince kudurup pislik yapan şrfsizin teki
chn_typer
20-10-2009, 13:48
süper video !!!!!!!!
vette yi kenara çektirip levyeyle girmek lazım geçilince kudurup pislik yapan şrfsizin teki
subaruya çarpan corvette değil gibi.. çünkü daha sonra geçiyor.. bence diğer araçlardan biri çarpmış
video keyifliydi teşekkürler..
subaruya çarpan corvette değil gibi.. çünkü daha sonra geçiyor.. bence diğer araçlardan biri çarpmış
video keyifliydi teşekkürler..
sideways adlı arkadaş subarunun geri kamerası görüntüsünü vermiş üstteki postta subaru takip boyunca çok centilmence davrandı açık kapı gördümü girmedi sıkıştırmamak için fakat vette geçilmesinin ardından 3. virajda içteki kapıyı zorladı ve subinin çizgisini bozdu fakat subi piste dönerken vette ye çarptığı için vetteye ceza vermiyolar sadece bayrak sallanıyo iki tarafada akıllı olun die :D
pistin pek hızlı bir pist olmayışı ve ıslak zemin corvette'in dezavantajına olmuş ama subarunun sürücüsü kesinlikle berbat sürüyor. çarpışma aksiyonu olmasa çok sıkıcı olucakmış
Subaru sürücüsü berbatmı sürüyodu:confused::rolleyes:
merttepe
20-10-2009, 16:19
Subaru sürücüsü berbatmı sürüyodu:confused::rolleyes:
yanlışmı izledim diye bir daha izledim, vites yükseltmesi ve küçültmesi çok zamansız. izlediği çizgi daha da iyi olabilirdi, frenajı da aynı şekilde gayet kötü hatta bir yerde kötü frenajdan dolayı aracı dışarıya doğru kaçırdı. araç güçlü ve awd olmasa o ıslak zeminde imkanı yok baş edemezdi corvette ile (sürücüden dolayı).
Video cok iyi,cekişmeli gitmişler ama bence corvette Allah ne verdiyse gitmiş viraj falan o arabayla ıslak kuru karışık öle gitmek bilek ister.Subaruda centilmence yarışmış kesinlikle ben bekledim yakaladğında bi tıklatsın sağdan soldan ama yapmadı :)