Orijinalini görmek için tıklayınız : 19.11.2006 Ankara bulusması...
arkadslar 19 kasım pazar günü nissh te toplanıcaz liste olusturup bide saat ayarlayalım... öglen olursa öglen yemegi yeriz diorum güzel olmazmı sizce?
1.alp1903(impreza GL)
2.TURBO CİVİC (civic turbo)
3.basar13(320d)
4.Cosmicboy (mini cooper s)
5.Mertcan (civic vtec)
6.k.z.y (civic)
7.Görkem (vectra)
8.VWci (VW) +2kişi
9.gencay(vti) ==>belki
10.
sayıyı artırırsak cok güzel olur
kesin olmamakla beraber bende gelebilirm...
kar yagarsa işiniz zor :D erteleriz isterseniz tabi... awd olunca korkmuyo insan :D
8.VWci (VW) +2kişi
Oha kimi getiriyo :D .Biri benmiyim :D .Nerde şahsı
:D biz hani 2-3 kisi bugun toplanacaktik hani yok yatagimdan cikmayacam yok bugun hava soguk diye gelmediniz ya G60 ondan alp beni saymis....+2 diye....
19.11.2006 da gelmeye calisirim...eger bulusma olursa...;)
İnanmayın. KPPSTFUWTFOMGLOL sınavı vardır gelmez :D :D .Ben yatırmadım buluşmayı.Erhan yatırdı.Yok pazar günleri uyuyamazsam hafta kötü geçiyo bilmemne :D
Sinavdan cikmisiz hemen caymissiniz bir de yok buyuk ankara bulusmasi felan diye konu aciyorsun foruma...:) gelmeyeceksen neden konu actin bizim foruma ? :D
Ben geliyodum.Gelmeyenler utansın.Bide yüzsüz yüzsüz mesaj atanlar :D .Sen değil :D
kar yagarsa işiniz zor :D erteleriz isterseniz tabi... awd olunca korkmuyo insan :D
tek başına oturusun artık kar yağarsa :) gerçi benim ev yakın, botları giyer gelirim :D
hadi ankaralılar nerdesiniz yaa bu kadar mı ankaralı var sitemizde :( ............
Cosmicboy
16-11-2006, 23:51
ben yokum haftasonu size iyi buluşmalar, istanbul' da olacağım..
TURBO CİVİC
17-11-2006, 01:32
halen yazan eden yok gelin arkadaslar ya takılalım biraz tanısalım caymayın hadiiiii
1.alp1903(impreza GL)
2.TURBO CİVİC (civic turbo)
3.basar13(320d)
4.Mertcan (civic vtec)
5.k.z.y (civic)
6.Görkem (vectra)
7.VWci (VW) +2kişi
8.gencay(vti) ==>belki
9.
bu arada bulusmayı 2 de mi yapalım 1 de mi?
sayıyı artırırsak cok güzel olur
TURBO CİVİC
18-11-2006, 03:01
2 de olsun bence ama farketmez
2 de bulusmak üzere o zaman
:( arkadaslar ailevi nedenlerden dolayı bursaya gitmez zorundayız babanem vefat etmiştir kusura bakamayın gelemiycem:(
ii eglenceler:(
TURBO CİVİC
19-11-2006, 13:29
basın sagolsun kardes...
nitrO_Oxide
20-11-2006, 10:31
Başın sağolsun
başın saolsun alp,,,,,pazar günü saat 2 de nishh in önündeydim bi 10dk civarı bekledim,,baktım gelen giden yok migrosun otoparkına gittim belki oraya gidilmiştir diye,,ordada kimse yoktu bi arkadaşımı daha çağırmıştım onu bekledim,,,beklerken benim gibi düşünen başar ve gencayı gördüm fakat geç farkettiğimden dolayı durduramadım kusura bakmasınlar,,,,,,arkadaşımda geldi ve birlikte saat 2.35 civarı tekrar nishh e baktık fakat hala kimse yoktu........keşke buluşmayı seyir cafede yapsaymışız herkes akşam üstü ordaydı :)
bende 2-3 kere nisshin onunden geçtim baktım kimse yok, sonra bide migrosa baktım demek o sırada gordun :) akşamsa seyire gittik... seyir her zmn daha mantıklı aslında nisshe gore...
valla mekan o kadar öenmli değil bence,, önemli olan toplanmaktı ama bu seferlik nasip olmadı havada güzeldi aslında,,,,bi daha kine daha organize ve kalabalik bi toplantı yaparız inşallah
aynı turu bende attm migrosa nishdede kımse yoktu neyse hayırlsı seyir super :D en guzelı
arkadaslar saolun....
bulusmaya gelince bu hafta kesin olarak yapalım sunu. herkez gelsin seyire o zaman bende gelcektim ama nasip deildi bu hafta demek... neyse bu hafta yapalım verdigimiz saate bulusalım.
arkadaslar saolun....
bulusmaya gelince bu hafta kesin olarak yapalım sunu. herkez gelsin seyire o zaman bende gelcektim ama nasip deildi bu hafta demek... neyse bu hafta yapalım verdigimiz saate bulusalım.
allah boyle istenmeyen olaylar vermeisnde buluşma yapılır... ben varım bu hafta yine ....