Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu aracı bilen varmı

piscocuk
22-10-2009, 09:42
ARKADAŞLAR SANIRIM İSTEDİĞİM GİBİ BİR ARAÇ BULDUM.ARACI TANIYORMUSUNUZ SİZCE ALINIRMI BEN BİR YAMUĞUNU GÖREMEDİM CUMARTESİ GÜNÜDE GİDİP BAKICAM.GALERİDE KESİNLİKLE KAZASIZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ARABA KOMPLE BOYALI KLİMA ABS VAR HAVA YASTIĞI YOK DIŞTANDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

http://www.sahibinden.com/honda_her_sey_onda_2000_model_cok_temizzzz-11WQQaXQQ17864055WQQpXQQdisplayitem

serhat306
22-10-2009, 09:59
emre bunun rengı bı tuhaf duruyor ya ıstanbulda bulamadınmı araba...

piscocuk
22-10-2009, 10:02
her resimde farklı çıkmış serhat nasıl bir kırmızı çözemedim dediğim gibi cumartesi günü gidip yakından inceleyeceğim arabayı.belki bilen tanıyan vardır diye açtım konuyu.

Almanci Tane-R
22-10-2009, 10:31
bence iyice baktır dostum sen buna

piscocuk
22-10-2009, 10:35
bence iyice baktır dostum sen buna

içine sinmeyen bir durum varsa söyle lütfen

serhat306
22-10-2009, 10:42
hacı benımde ıcıme sınmedı bu arac hıc bence bıraz daha bekle...

SONE-R
22-10-2009, 10:43
tarz olarak tutmadım bu arabayı... daha düzgün temiz oynanmamışını bulabilirsin bence...

type-RRR
22-10-2009, 11:09
air bag'lisi falan alınır sanırım o paralara

piscocuk
22-10-2009, 11:14
tarz olarak tutmadım bu arabayı... daha düzgün temiz oynanmamışını bulabilirsin bence...

oynanmamışı derken?jant far stop tarzında diyorsanız.benimde tarzım değil bu jant direksiyon vs eğer kısmet olurda alırsam jant far direkdiyon direk sökülüp satılacak.eğer sizin oynanmıştan kastınız bunların dışında bişeyse bilmek isterim

SONE-R
22-10-2009, 11:18
oynanmamışı derken?jant far stop tarzında diyorsanız.benimde tarzım değil bu jant direksiyon vs eğer kısmet olurda alırsam jant far direkdiyon direk sökülüp satılacak.eğer sizin oynanmıştan kastınız bunların dışında bişeyse bilmek isterim

yani kullanılan jant ve direksiyon pek bir zevksiz.. arabaya da düzgün bakılmamıştır diye düşünüyorum.. bunlar sadece tecrübelerim ve tahminim ..

cenk
22-10-2009, 11:22
benimde kırmızı cıvıc im vardı ama bunun gibi kırmızı değil yani bildiğin kırmızıydı .. bu turuncu gibi bi renk güneştenmi öğle çıkmış anlamadım ama rengi bi garip , sonra o jant direksiyonu olan araba benim içime sinipte almam

Sierra Rs
22-10-2009, 11:22
beğenmedim,niye airbagli simidi geri takıp satmıyor? %90 kazalıdır bence zaten göze hoşda gelmiyor :)

8.000rpm
22-10-2009, 11:37
bu paraya daha iyi alternatifler bulabilirsin

piscocuk
22-10-2009, 11:43
beğenmedim,niye airbagli simidi geri takıp satmıyor? %90 kazalıdır bence zaten göze hoşda gelmiyor :)

arabada airbag yokki :) tmm zevk meselesi arkadaşlar anlıyroum bende asla bu direksiyon ve jant takılmış araca dönüp bakmam hata ığğğğğ derim ama zevk işte adamın demekki bu hoşuna gidiyormuş.kırmızı renk olarak biraz güneşle alakalı ama kan kırmızı değil araba.neyse cumartesi günü gider bakar size yorumlarımı söylerim ozaman..sanırım aracı tanıyan kimse yok.

GKD
22-10-2009, 12:31
eğer tahmin ettiğim hondaysa çok eskiden beykozdan birinin bir arkadaşınındı kendiside kadosan tarafında bir yerde çalışıyordu baya gazlamıştı motoruna bi baktır derim tabi bu dediğim 2-3 sene öncesi

piscocuk
22-10-2009, 12:40
arkadaşım şimdi kuyuya öyle bir taş attınki çıkar çıkarabilirsen :) 2-3 sene öncesi bir olaydan bahsediyor nasıl emin olucaz bu durumdan.ben zaten aracın herşeyine baktırıcam a dan z ye.merak ettim belki aracı bilen tanıyan biri çıkar diye düşündüm.

sinan-s
22-10-2009, 12:41
Bence bu arabadan cacaık olmaz gibi emre abi..Boya orj koduyla boyanmamış gibi..Araç gebzede ve galeride..

piscocuk
22-10-2009, 12:45
Bence bu arabadan cacaık olmaz gibi emre abi..Boya orj koduyla boyanmamış gibi..Araç gebzede ve galeride..

sinancım ben zaten alacağım aracı boyatacaktım biliyorsun lacivert arıyorum özellikle olmazsada kırmızısıda olur dedim.sadece sizin bağlantıları ben kuramıyorum araç gebzede ve galeride olunca ne oluyor bakırköyde olunca ne oluyor :D bende tuzlada oturuyorum sefaköyde çalışıyroum :) hadi kur bana bu bağlantıyı yemek yiyelim sonra seninle :D

serhat306
22-10-2009, 12:48
emre sen yanlış anlıyorsun soylenenlerı gıdıcen alıcan ozaman usta araba banada pek duzgun gelmedı soruyorsun soyluyoruz bu parayı edıcek bı araba dııl bırazdaha arastır derım ne orjınal araclar var pıyasada...

piscocuk
22-10-2009, 12:54
yanlış anlamak değil abi.eğer birşey diyorsan bunun bir açıklamasını da yapki bende hı tmm serhat haklı diyim.sen şimdi konuşuyorsun ben sana neden diyorum bana öyle geldi diyorsun.bak özellikle sordum konu başlığındda bu aracı tanıyan bilen varmı diye.ilk defa araba almıyorum bende biliyorsun.gidicez bakıcaz baktırıcaz.her baktığımız aracı alıcaz diye bir kural yok.arabanın ruhsat fotokopisini istedim gelsin bende sordurucam experte bakalım kazası belası varmı.sonuçta bu arabanın kaskosu varsa yapıldıysa kazası belası nesi var nesi yok çıkar ortaya.benim aracımın sol arka camını kırıp hırsız girdi o bile çıkmıştı emin ol.

serhat306
22-10-2009, 13:00
yanlış anlamak değil abi.eğer birşey diyorsan bunun bir açıklamasını da yapki bende hı tmm serhat haklı diyim.sen şimdi konuşuyorsun ben sana neden diyorum bana öyle geldi diyorsun.bak özellikle sordum konu başlığındda bu aracı tanıyan bilen varmı diye.ilk defa araba almıyorum bende biliyorsun.gidicez bakıcaz baktırıcaz.her baktığımız aracı alıcaz diye bir kural yok.arabanın ruhsat fotokopisini istedim gelsin bende sordurucam experte bakalım kazası belası varmı.sonuçta bu arabanın kaskosu varsa yapıldıysa kazası belası nesi var nesi yok çıkar ortaya.benim aracımın sol arka camını kırıp hırsız girdi o bile çıkmıştı emin ol.

tamam cıkar haklısında hanı ben bosuna gıtmeyesın dıye soyledım arabanın kendıne has bı durusu var o kaybolmus bızde yıllardır sanayıdeyız ne bılım albenısı yok aracın bek bı rahatsız edıcı duruyor...

MeJo
22-10-2009, 13:03
bence de iyi bi baktır. daha iyi 1.6 ies ler bulabilirsin

SONE-R
22-10-2009, 13:04
bir de türkiyede satılık tek iES bu mu kaldı? bu kadar detayını merak ediyorsun. almaya değmez...

sinan-s
22-10-2009, 13:06
sinancım ben zaten alacağım aracı boyatacaktım biliyorsun lacivert arıyorum özellikle olmazsada kırmızısıda olur dedim.sadece sizin bağlantıları ben kuramıyorum araç gebzede ve galeride olunca ne oluyor bakırköyde olunca ne oluyor :D bende tuzlada oturuyorum sefaköyde çalışıyroum :) hadi kur bana bu bağlantıyı yemek yiyelim sonra seninle :D

Hayırlısı emre abi..Bizim mahallede var 1.6.ies araç fabrikadan çıktığı gibi.Lacivert renk hemde..Ama adam satmıyor..İlk sahibi ve nokta boya yok..Satarsa sana haber veririm..

piscocuk
22-10-2009, 13:42
20-12-2007 ve 22-12-2007 tarihinde trafik sigortası olarak bir kazası görünüyor.yani kaskodan değil.demekki küçük çaplı bir kaza.neyse gidip bakıcam cumartesi içime sinmezse almam nediyim artık..ilgilenen arkadaşlara tek tek teşekkürler

sinan-s
22-10-2009, 13:43
İçine sinmesse alma zaten..

ceco
22-10-2009, 13:59
hocam hangı amacla aldıgını bılmıyomrum ama bu fıyata güzel bi 306GTI alabılırsın. klıma abs sanruf, benım kı sadece bı fıkır bu aracla ılgılı bılgım yok. hayırlısı olsun...

piscocuk
22-10-2009, 14:03
tek kapı araba istemiyorum.en önemlisi sorun çıkaracak bir araba istemiyroum.oyüzden honda arıyorum.buzamana kadarki tüm arabalarım tek kapıydı.hevesimi aldım.106 da kullandım sportta masraf olarak honda cidden çok çok iyi.tmm pug belki ucuz olabilir ama o da masraflı araç narin yok ön takım yok torsiyon osu busu.ben artık araba aldığım zaman para harcamak istemiyroum.

sinan-s
22-10-2009, 14:17
Emre abi 106 gtı yakışır sana..

ceco
22-10-2009, 14:45
tek kapı araba istemiyorum.en önemlisi sorun çıkaracak bir araba istemiyroum.oyüzden honda arıyorum.buzamana kadarki tüm arabalarım tek kapıydı.hevesimi aldım.106 da kullandım sportta masraf olarak honda cidden çok çok iyi.tmm pug belki ucuz olabilir ama o da masraflı araç narin yok ön takım yok torsiyon osu busu.ben artık araba aldığım zaman para harcamak istemiyroum.

hee ok ozman 4 kapı aracta tercıhını ıyı yapmıssın;) hayırlısı olsun... hee bıde soyle bısey war gazlamıcam flan dıosan su aracımı bı ıncele;

http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibinden_temizz-35WQQaXQQ17891323WQQpXQQdisplayitem

arac benım...

piscocuk
22-10-2009, 14:52
teşekkürler ama alırsam ya honda alırım.yada almam :) yada valideme opel alırım ihtiyaç durumunda kullanırım herkez bişi diyince arabadanda soğuyorum.

Tuner
22-10-2009, 15:21

özellikle 1.6 standart bir araç bulabilirsin buda en azından oynanmamış yorulmamış demek VTI falan arıyor olsaydın tamamda

SoyluGs
22-10-2009, 15:34
emre sen araba alma at al arkasına bir bez baglarsın alt tarafı bokuyla ugrasırsın benzin derdin yok yag derdin yok at spec devam :)

saka bir yana kankam bu arac benim hic mi hic icime sinmedi acele etme biraz bekle derim kanka

T.T
22-10-2009, 16:29
İstersen sana vti verelim hiç modifiye görmemiş sorunsuz..Yalnız iş yerinde oldugumdan bakamadım link attığın arabaya yada fiyatına..

piscocuk
22-10-2009, 16:55
tmm yolla kardeşim linkini vti lara bakalım birde.kanka evo motoru koymuş geçmem lzım içinden :D

bilalMW
22-10-2009, 17:33
bu tür araçalrın temizini bulmak gerçekden zor çünkü bu tarz araçlar alan gençlerimiz amacı hız yapmak v.s Bayan çıkışlı olanlara yönelmek daha mantıklı. :)

T.T
22-10-2009, 18:51
http://www.sahibinden.com/98_model_honda_civic_vti-48WQQaXQQ15457026WQQpXQQdisplayitem

piscocuk
23-10-2009, 08:09
hayırlı satışlar bana uygun değil teşekkürler