Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Ekim Ankara Enka Bulusmasi
videolari buraya bekliyoruz...
chief-evren can rol type r
cenk type r
ahmet uygur megane rs
leventin arkadasi s4
basar z4m
brutal rs
tekin tom cat rover
bravo hgt
tvt 106gti
2 si
by burock
megane 1.6 turbo
Megane Rs vs Rol Typer
http://videos.streetfire.net/video/Rol-Typer-vs-Megane-Rs_714939.htm
Rol Typer vs Megane Rs
http://videos.streetfire.net/video/Rol-Typer-vs-Megane-Rs_714940.htm
Rol Typer vs Rover 220
http://videos.streetfire.net/video/Rol-Typer-vs-Rover-220_714941.htm
Type-R vs. Megane RS
http://videos.streetfire.net/video/vtc-TypeR-vs-Megane-RS_714987.htm
vtc Type-R vs. Turbo Rover I
http://videos.streetfire.net/video/vtc-TypeR-vs-Turbo-Rover_714984.htm
vtc Type-R vs. Turbo Rover II
http://videos.streetfire.net/video/vtc-TypeR-vs-Turbo-Rover_714986.htm[/
chiefkadir
24-10-2009, 00:19
Son zamanlardaki en kalabalık gece buluşmalardandı gelenlere teşekkürler..
İzo aleti mastar gibi yapmışın amma yürüdü araban bu akşam bravo valla:)
[QUOTE=chiefkadir;936081]Son zamanlardaki en kalabalık gece buluşmalardandı gelenlere teşekkürler..
Bizim arabadan çekilen bir iki Video ;)
QUOTE]
manifold ise yaramis sanirsam:D herkesle cok iyi ayrildik Allah bozmasin...
video yok ama bnm gordugum z4 de s4 u gecti....
chiefkadir
24-10-2009, 00:26
s4 bu hafta iyiydi Levent biraz bakım felan yapmış kovaladım ama yetişemedim :)
Çarşamba-Perşembe 800 rakımda denemek üzere sözleştik ;)
s4 350 hp ye yakin diye duydum, sendeki cesarete hayranim abi zaten msallah...rol type r sesi biz mest etti, tam honda sesi sevmeye basldim diodum ki, duz boru spec bi si hondadan tekrardan soguttu beni:D
EvrenCan_RS
24-10-2009, 00:37
İyi bir buluşma oldu plis,jandi gelmeden kimsenin arabasında arıza vs.çıkmadan temiz bir roll gecesiydi.Herkesin aracına maşallah..
videoları bide göreydik :)
Guzel geceydi burnout yaptik vidyo ceken vardi :) s4 lede deneme vidyosu varsa bekliyorum ;)
video ceken 10 tane adam vardi, gonderdikleri bi tane video yok:D
Guzel geceydi burnout yaptik vidyo ceken vardi :) s4 lede deneme vidyosu varsa bekliyorum ;)
başar musait olursan pazar günü 11 psi yürüyen vtec turboyla denermisin..
chiefkadir
24-10-2009, 01:05
günün galibi kimdiDostluk kazandı :)
Ben deneyemedim ama izoyu çok cigerli gördüm :) Megane rs Ahmet ve Cenk'in ctr yi takmış peşine 2 boy felandı herhalde güzel gitti yani :) Tekinin rover'da bu gece biraz daha hazırlıklı gelmişti çok iyiydi maşallah.. tünay vti vs 106 gti denemesi ise baya çetin geçti.. Kazım ustalarında ellerine sağlık hazırladıkları 1.4 güzeldi ;)
vay be izo ya bak :D ..gerçi ben onun arabanın yuruduunu anlamıştım ztn 106yla 2 de bastık tutundum 3 e cektı yurudu biraz..4 e cekti uzamaya başlamıştı konya draglarından sonra arabasını ufak turboyla çıkardıgında ...hala öylemi duruyo bılmıom ama
Dostluk kazandı :)
Ben deneyemedim ama izoyu çok cigerli gördüm :) Megane rs Ahmet ve Cenk ctr takmış peşine 2 boy felandı herhalde güzel gitti yani :) Tekinin rover'da bu gece biraz daha hazırlıklı gelmişti çok iyiydi maşallah.. tünay vti vs 106 gti denemesi ise baya çetin geçti.. Kazım ustalarında ellerine sağlık hazırladıkları 1.4 güzeldi ;)
gti hangi gti dı ?
chiefkadir
24-10-2009, 01:11
tender06 mesut gti
tmm o zmn roz un tampon falan kırıktı boyası falan bitmek uzere haftya pazar musait olursa tunayk,onun arabayla mesutla falan denemek isterim :D
başar musait olursan pazar günü 11 psi yürüyen vtec turboyla denermisin..
olur deneriz no problem ;)
video yok mu yahu:)
izzet özellikle senin arabayı merak ediyorum:D
ahmetgurlek
24-10-2009, 09:54
gelen tüm arkadaşlara teşekkürler. beni de davet ettiği için kadir abiye ayrıca teşekkürler. cenk kardeşimle 3-4 kere denemeye çalıştık ama her defasında bi araç çıktı önümüze. ama görünen oydu ki 230 a kadar 2 araç arasında yarım boy bile fark yoktu. kadir abi ile 2 kez denedik. 1. denemede ben 3. vitesten bastım, kadir abi 2 den. öyle olunca fark daha büyüktü. 2. denemede ben de 2.vitesten bastım, o zaman fark daha azdı. bi de izzetle cenk denerken ben de 3. araba basayım dedim. ama kornayı geç duyunca arkadan basmak zorunda kaldım. epey zorladım lakin izzete yetişmek mümkün olmadı. bence ses olarak gecenin yıldızı kadir abinin tayyar, performans olarak da izzet in megane turbosuydu. emeğine sağlık izzet kardeşim...
Araçların hepsine maşallah. Rover baya ii gitmiş bence
araçların hepsine maaşallah ,,,,,orda olmak vardı diyorum tekrardan ,,,,denemelerde güzel olmuş rover yaşına göre iyi gitmiş,,,,kadir abi vitesler gene hızından bişi kaybetmemiş :) bu arada gelen hgt hangi araba yaw onuda merak ettim :)
gelen herkeze teşekkürler güzel bi gündü... meganeRs ve rovere maşallah :icon_tup:
Type-R vs. Megane RS
http://videos.streetfire.net/video/vtc-TypeR-vs-Megane-RS_714987.htm
vtc Type-R vs. Turbo Rover I
http://videos.streetfire.net/video/vtc-TypeR-vs-Turbo-Rover_714984.htm
vtc Type-R vs. Turbo Rover II
http://videos.streetfire.net/video/vtc-TypeR-vs-Turbo-Rover_714986.htm
flexamin
24-10-2009, 12:40
maşallah tüm araçlara.. çok zevkli olmuş desenize :) hehe izo videolarını merakla bekliorum kardeşim :) geçen gün bizim evin orda gördüm seni de sesimi duyuramadım :)(Ev : Çukurambar)
CeM öZeR
24-10-2009, 12:44
Çok başbaşa denemeler olmuş çok iyi olmuş çok güzel olmuş. Maşallah. :)
gelen tüm arkadaşlara teşekkürler. beni de davet ettiği için kadir abiye ayrıca teşekkürler. cenk kardeşimle 3-4 kere denemeye çalıştık ama her defasında bi araç çıktı önümüze. ama görünen oydu ki 230 a kadar 2 araç arasında yarım boy bile fark yoktu. kadir abi ile 2 kez denedik. 1. denemede ben 3. vitesten bastım, kadir abi 2 den. öyle olunca fark daha büyüktü. 2. denemede ben de 2.vitesten bastım, o zaman fark daha azdı. bi de izzetle cenk denerken ben de 3. araba basayım dedim. ama kornayı geç duyunca arkadan basmak zorunda kaldım. epey zorladım lakin izzete yetişmek mümkün olmadı. bence ses olarak gecenin yıldızı kadir abinin tayyar, performans olarak da izzet in megane turbosuydu. emeğine sağlık izzet kardeşim...
abi maşallahı var senin arabanın da:)
DoDo_hamann
24-10-2009, 12:51
bizede haber verseydiniz yahu :)
maşallah araçlara.
ahmetgurlek
24-10-2009, 13:10
abi maşallahı var senin arabanın da:)
eywallah göktuğcum. benim rs yaklaşık 3 yıldır aynı gidiyor. bir çeşit dynomometre gibiyim. stock rs ten iyiyim, ama çipli bir turbo arabadan da kötüyüm. daha iyi bir yazılımla gideri var daha...
ferhat-a
24-10-2009, 13:23
dün akşam ki araçların hepsi güzel yürüyordu.
maşallah hepsine
Antalyalogy
24-10-2009, 14:02
Tüm araçlara MaşAllah..Bir RS imiz bile yok deneyecek:puha::puha:
onursoytam
24-10-2009, 14:08
Tüm araçlara MaşAllah..Bir RS imiz bile yok deneyecek:puha::puha:
emre abiye aldırmadın RS gitmiş TDI almış :) bütün araçlara maşallah bu sefer ki buluşmada Rover a ayrıca maşallah :)
Güzel bir geceydi katılan herkesin ayağına sağlık eğlendik aracımızı deneme imkanı bulduk çok sağlıklı olduğumuz bir gece değildi 3 vitesimizde sürekli problem yaşadık sağlıklı nerdeyse 1 yürümemiz oldu 1.6 ies ile onun dışında hep 3. viteste takıldık ama herşeye ramen çok eğlenceli bir geceydi herkese teşekkürler.
chiefkadir
24-10-2009, 16:34
gelen tüm arkadaşlara teşekkürler. beni de davet ettiği için kadir abiye ayrıca teşekkürler.Kış gelmeden gazlamak iyidir :D Bende geldiğin için teşekkür ederim kardeşim:icon_tup:
araçların hepsine maaşallah güzel bi geceydi herkese teşekkür ederim
Son zamanlardaki en kalabalık gece buluşmalardandı gelenlere teşekkürler..
beni neden cagırmadınız :(
cok uzun bır zaman sonra kendı arabamla gıttıgım bı org.du acık soylemek gerekırse hıc ozlememısım....bır daha araba deneyecegımı hıc sanmıyorum...
Dostluk kazandı :)
Ben deneyemedim ama izoyu çok cigerli gördüm :) Megane rs Ahmet ve Cenk'in ctr yi takmış peşine 2 boy felandı herhalde güzel gitti yani :) Tekinin rover'da bu gece biraz daha hazırlıklı gelmişti çok iyiydi maşallah.. tünay vti vs 106 gti denemesi ise baya çetin geçti.. Kazım ustalarında ellerine sağlık hazırladıkları 1.4 güzeldi ;)
saol abi, uzunda cok cok iyi yuruyorum artik, hem egzoz manifoldundan hem de emme egzoz portlarini genislettik onun da etkisi oldu sanirsam..220 den sonra biraz daha iyi yurudum 245 e kadar..
vay be izo ya bak :D ..gerçi ben onun arabanın yuruduunu anlamıştım ztn 106yla 2 de bastık tutundum 3 e cektı yurudu biraz..4 e cekti uzamaya başlamıştı konya draglarından sonra arabasını ufak turboyla çıkardıgında ...hala öylemi duruyo bılmıom ama
bro o zmn 12 psi daydik su an 14 psi;)
video yok mu yahu:)
izzet özellikle senin arabayı merak ediyorum:D
hayalet spec omer:D:D
Allah razi olsun abi, senin arabanin daha gideri var benden daha iyi biliyorsun. iyi bak da ben alacagim onu:D
araçların hepsine maaşallah güzel bi geceydi herkese teşekkür ederim
bro tanistigimiza memnun oldum cok iyi yuruyo araban, kisa 5 sart ama:D
chiefkadir
24-10-2009, 18:04
beni neden cagırmadınız :(Hepimizi pis geçiyosun karizmamız dağılmasın dedik:D
Combo ies cenk söylemedimi sana ? Ben dün enaz 15 kişiyi aradım
Hepimizi pis geçiyosun karizmamız dağılmasın dedik:D
Combo ies cenk söylemedimi sana ? Ben dün enaz 15 kişiyi aradım
valla kımse bişi demedi abi bana
ben iş teydim etlik e gitmedim direk eve geldım bılseydım gelırdım valla.
biz görüşemedik ki mertcanla :)
hem kadir abi sen mertcana söyle dedin de ben mi söylemedim cok ayip :D
chiefkadir
24-10-2009, 18:14
biz görüşemedik ki mertcanla :)
hem kadir abi sen mertcana söyle dedin de ben mi söylemedim cok ayip :DAyıp demi :) Sende yok yazıldın zaten :D
Ayıp demi :) Sende yok yazıldın zaten :D
ehehe bi dahakine insallah abi :)
Bu arada kadir abi Maşallah yahuuuuu type r sesini ozledım 1 haftada :)
denemeler bekledıgımden daha guzl olmush ROL Type R fenaalarda abi birazda alt devir çalısalım bence bi ara :)
MeganeRS le bekledigim sonuc olmush
ama Rover ın yanında bukadar tutunabılecegını dusunmuyordum Sonuc Super tebrık ederim kadir abi..
Ust devirler ve son hız gerçekten dedıgın gıbı canlı olmuş :)
chiefkadir
24-10-2009, 18:27
Bu arada kadir abi Maşallah yahuuuuu type r sesini ozledım 1 haftada :)
denemeler bekledıgımden daha guzl olmush ROL Type R fenaalarda abi birazda alt devir çalısalım bence bi ara :)
MeganeRS le bekledigim sonuc olmush
ama Rover ın yanında bukadar tutunabılecegını dusunmuyordum Sonuc Super tebrık ederim kadir abi..
Ust devirler ve son hız gerçekten dedıgın gıbı canlı olmuş :)Sağolasın Combo akşam muharremlede konuştuk Rbc ile ayar sıkıntıları çok oluyo dedi ki haklıda dün akşam enkaya çıktıkca ayar kayar kaçtı :D
Yarın çalışmıyosan çıkalım derim :) s4 le bidaha basacaz,birde m3 var bakalım o denemeler öncesi gıdıklayalım :)
Rover'a gelince tekin biraz daha basınç açtı ama 5.vitesi uzun olduğu için biyerde kesiliyor.
yrn ögleden sonra ulaş abı bana bakarız ınceden yaparız bir seyler sen hbr ver yeter :)
tender06
24-10-2009, 18:52
yahu o tvv 106 dı :))
benim videom yokmu yahu kimsede :(
chiefkadir
24-10-2009, 18:53
yrn ögleden sonra ulaş abı bana bakarız ınceden yaparız bir seyler sen hbr ver yeter :)Oke combo :D
izo sende gel tosunum bir videon bile yok :D
_muhaRRem
24-10-2009, 18:55
Sağolasın Combo akşam muharremlede konuştuk Rbc ile ayar sıkıntıları çok oluyo dedi ki haklıda dün akşam enkaya çıktıkca ayar kayar kaçtı :D
Yarın çalışmıyosan çıkalım derim :) s4 le bidaha basacaz,birde m3 var bakalım o denemeler öncesi gıdıklayalım :)
Rover'a gelince tekin biraz daha basınç açtı ama 5.vitesi uzun olduğu için biyerde kesiliyor.
bence abi 4-5 boyundaha var
ne kproymus ne rbcymis abicim boy boy koyuyor:D
rakiplerim level atlayip duruyor :D
ne kproymus surekli 4-5 boy koyuyo:D bnm araba da ayarsizdi mesela, ama mazaret degil bunlar...mertcanin ayari iyidir...
ne kproymus surekli 4-5 boy koyuyo:D bnm araba da ayarsizdi mesela, ama mazaret degil bunlar...mertcanin ayari iyidir...
bu konuda cok dertliyiz izo ikimizde sanırım :hahaha:
chiefkadir
24-10-2009, 19:03
bence abi 4-5 boyundaha varBencede şuan çok iyi sayılmaz ..Ama 5.vites sonları infazzz :D
bu konuda cok dertliyiz izo ikimizde sanırım :hahaha:
ya sorma, benim meret blue box USSRden kalma resmen, her bilgisayrda calismio, kablosu yok cart curt...senede 1 ayar yapioruz tamam:D
chiefkadir
24-10-2009, 19:07
ne kproymus surekli 4-5 boy koyuyo:D bnm araba da ayarsizdi mesela, ama mazaret degil bunlar...mertcanin ayari iyidir...Bizde mazaret sunmuyoz combo ne gidiyosa allah bereket versin :) Biz seni takdir ediyoz ibonun rs ile aynı gittiği dönemden bu noktalara getirdin aracı;)
Vts_Power
24-10-2009, 19:10
rover a basıc falan açılmadı kadr sana o akşamda söledi tekin carbon clean yaptırdı sadece ve gaz kelebeği temizlendi.
tüm araçlara maşallah
chiefkadir
24-10-2009, 19:11
rover a basıc falan açılmadı kadr sana o akşamda söledi tekin carbon clean yaptırdı sadece ve gaz kelebeği temizlendi.
tüm araçlara maşallahGeçen gün kendi dedi basınç açtım diye corsa felan sıktığımız gün:icon_tup:
Vts_Power
24-10-2009, 19:21
Geçen gün kendi dedi basınç açtım diye corsa felan sıktığımız gün:icon_tup:
koy götüne arabasının.
kanal b ana haberde çıktı protestomuz bi parçada olsa sesimizi duyurduğumuz için çok mutluyum gelen herkese teşekkürler.rollinge gelipde vatanı için protestoya gelmeyenleri buradan tekrar kınıyorum...
chiefkadir
24-10-2009, 19:25
Tüh ya kaydeden olmuştur inşalah..Organizede emeği geçen çağlar,kürşata sana ve diğer arkadaşlara teşekkürler...
Gelmeyen arkadaşlara bende sitemlerimi ileteyim
Istilldo
24-10-2009, 19:40
rollda 100 kişi rahat vardı, bu günki organizasyonda techden gelen 20 kişi anca vardı, yarışa gidip de şehitliğe gelmeyen arkadaşları kınıyorum.
gelen şefkadir mustafa arda erkut ve diğer arkadaşlarada teşekkürler
bu arada forumdan vatan millet atıp tutan ama klavye delikanlılığı yapanlara çok pis giydiricem haberleri olsun
hakikaten bizim konu nereye kayboldu?
renault_f1
24-10-2009, 20:04
megane sport'ta blow etkisini göstermiş :D
maşallah araçlara...
Istilldo
24-10-2009, 20:07
hakikaten bizim konu nereye kayboldu?
silinmesi gerekmiş fotolar için yeni konu açıcaz
masallah guzel denemeler olmus
rollda 100 kişi rahat vardı, bu günki organizasyonda techden gelen 20 kişi anca vardı, yarışa gidip de şehitliğe gelmeyen arkadaşları kınıyorum.
bu arada forumdan vatan millet atıp tutan ama klavye delikanlılığı yapanlara çok pis giydiricem haberleri olsun
aynen katılıyorum
enkadaki kalabalığın yanında bugünkü gelenlerin sayısı düşündürücüydü
ne demek Çağlar asıl biz teşekkür ederiz böyle anlamlı ve güzel bir organizasyon için. Fotoğrafları birazdan düzenleyip koyuyoruz.
chiefkadir
24-10-2009, 22:49
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=39384
ben ne zaman dedim abi öyle bişey??? tek dediğim bagajım doluydu o gün onu boşalttım o kadar herkeste şahittir buna!
tüm araçlara maşallah
abi niye böyle polemikler oluyor anlamıyorum can sıkıyor sadece başka bişey değil.
tşk ederim
chiefkadir
24-10-2009, 22:56
ben ne zaman dedim abi öyle bişey??? tek dediğim bagajım doluydu o gün onu boşalttım o kadar herkeste şahittir buna!Tekin corsa ile denediğimiz gün(Forum kipaya geldiğinde) demedinmi ? yada biz yanlış duyduk herneyse fazla kasma yaw eğlencesine bak işin
güzel bulusma olmş kadir abi yine maaşalah araçlara
Tekin corsa ile denediğimiz gün(Forum kipaya geldiğinde) demedinmi ? yada biz yanlış duyduk herneyse fazla kasma yaw eğlencesine bak işin
kesinlikle demedim abi sen başkasıyla karıştırdın sanırım
chiefkadir
24-10-2009, 23:10
kesinlikle demedim abi sen başkasıyla karıştırdın sanırımTamam teko karışmıştır senin araba stock rover'a göre maşallah:icon_tup:
chiefkadir
24-10-2009, 23:11
güzel bulusma olmş kadir abi yine maaşalah araçlaraEyvallah meco :D
Göktürkm
25-10-2009, 12:16
bütün araçlara maşallah 220t iice kanıma girmeye başladı.
megane rs in specleri nedir ?
herkese maşallah.
megane rs in specleri nedir ?
herkese maşallah.
cat back egzoz ve chip...
yokmu izo videon hiç laaa
izoyla bizde sıktıkta kimse çekmemiş herhalde
yokmu izo videon hiç laaa
izoyla bizde sıktıkta kimse çekmemiş herhalde
yemişim videoyu, deneyen insanlar biliyor arabalarımızn nasıl gittiğini, tabi dışarıdan bi sesini duysaydım iyi olacaktı...bi de nazara inanırım ben boşverin..
cenk 3some espirisi iyiydi ha:D tekrar görüşürüz inşallah...