Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo HGT'den neler olur? EVO yer mi?
BlackStone
25-10-2009, 17:20
aha bu olur
hlrb3-BaghM&feature=related
-_ImbUEHOs8&feature=related
Bu da bonus. Bu motor sesine çuf sesi inanılmaz yakışıyor ya bitiyorum şu sese :p
axOVkd_RJFA
M_PROJECT
25-10-2009, 17:21
fwd impreza geceni varrdi bunun ankarada :)
BlackStone
25-10-2009, 17:34
Turan abinin aracından mı bahsediyosun kardeşim?
Kimi Mustafa?
focus musty35
25-10-2009, 18:05
iyi olmus hoş olmusta cok apeciii olmuş :D
M_PROJECT
25-10-2009, 18:36
Turan abinin aracından mı bahsediyosun kardeşim?
evet o aractan bahsediyorum .
Kimi Mustafa?
zamaninda kimlerle denediyse onlari , mrt disinda cogu imprezayi geciyordu .
Antalyalogy
25-10-2009, 18:41
Ama bunun sadece dışı HGT ..Ne anlamı kaldı ki?
zamaninda kimlerle denediyse onlari , mrt disinda cogu imprezayi geciyordu .
güzel yürüyodu HGT vardır deneyen tabi bilmedigim için sordum, sen biliyosun sandım.:)
M_PROJECT
25-10-2009, 18:43
güzel yürüyodu HGT vardır deneyen tabi bilmedigim için sordum, sen biliyosun sandım.:)
lambo bile gecmisligi vardir :D eski videolara gozatmakta fayda var
lambo bile gecmisligi vardir :D eski videolara gozatmakta fayda var
Onu biliyoruz :) canlı canlı izledik :p:D
Rockford
25-10-2009, 19:12
yurtdısında bravoların 4çeker versionları falanmı var yoksa arabanın aktarması tipolardada yapıldıgı gibi lancia 4çeker aktarmasıyla falan mı deiştirilmiş yada başka bi aracın aktarma sistemiyle?
masallah güzel gidio dısı cok kötü gözüküyo olsada.
efsane geri donuyor demedi demeyin :D
BlackStone
25-10-2009, 20:03
evet o aractan bahsediyorum .
İnşallah daha iyisini izmir de yapıcaz kardeşim Allah nasip ederse az kaldı
Turan abinin arabası cidden cok hızlıydı cok emek vardı o zaman icin birkac impreza haric duzde tamamını geciyordu zaten.
AhmetKadir
25-10-2009, 21:38
gecen aksam zorla aldık lafı agzından :D:D
chiefkadir
25-10-2009, 22:05
İnşallah daha iyisini izmir de yapıcaz kardeşim Allah nasip ederse az kaldıAnkarada bahsi gecen Hgt nin gücünü bilerek mi daha iyisi dedin ? İzmirde yapılacak hgt de kaç hp.ler hedefleniyor ?
ankaradaki hgt de fiat coupenin 20v turbo motoru vardı diye biliyorum
BlackStone
25-10-2009, 22:26
Ankarada bahsi gecen Hgt nin gücünü bilerek mi daha iyisi dedin ? İzmirde yapılacak hgt de kaç hp.ler hedefleniyor ?
Evet aracı tanıyoruz hatta Mustafa abi (e21turbo) ile proje aşamasında kendisini aradık ama ulaşamadık elbetteki ona da danışacağımız durumlar olacak. Hedeflediğimiz gücü söylemek zor çünkü bugüne kadar yapılmayan birçok şeyi yapmayı düşünüyoruz ki buna atmosferik modifikasyonlarda dahil. O yüzden şu kadar hp demek şimdilik zor.
Edit : Bizim aracımızda swap olmayacak.
Evet aracı tanıyoruz hatta Mustafa abi (e21turbo) ile proje aşamasında kendisini aradık ama ulaşamadık elbetteki ona da danışacağımız durumlar olacak. Hedeflediğimiz gücü söylemek zor çünkü bugüne kadar yapılmayan birçok şeyi yapmayı düşünüyoruz ki buna atmosferik modifikasyonlarda dahil. O yüzden şu kadar hp demek şimdilik zor.
Edit : Bizim aracımızda swap olmayacak.
2.4 marea turboların blok kol piston vs kullanmayı mı düşünüyorsunuz, brezilyada fln doğuştan turbolu olan modellerin?
punto_multijet
27-10-2009, 17:18
bildigim kadarıyla brezilyadaki marea turbolar 2.0 20v turbo 2.4 değil. ama bloğu değiştirmeden hacmi 2.4e cıkaranlar var
GTR R32 Turan
22-11-2009, 20:01
http://www.youtube.com/watch?v=fAoN1T9yZLY
yeni isin hayirli olsun...
Tuncay emeğe saygı diyoruz.
İddia diye bişi olmaz bence, ortaya güzel bişi çıkacak diyelim.
BlackStone
26-11-2009, 22:16
Tuncay emeğe saygı diyoruz.
İddia diye bişi olmaz bence, ortaya güzel bişi çıkacak diyelim.
ben sadece coupe turbo swap diye biliyodum aracı :p neyse detayları abimizden aldım :D
biraz abartmışlar sanki :) yapınca işi bilince olur olmaz diye bişi yok bencede güzel paylaşım saol,,,sizin projenizdede başarılar ..........
yeni moda kimbilir HGTler olur:) bu haftanın en çok izlenen aracıydı. maşallahı var.
BlackStone
27-11-2009, 20:18
yeni moda kimbilir HGTler olur:) bu haftanın en çok izlenen aracıydı. maşallahı var.
atmosferik olarak çok güçlü olmadığı aşikar fakat aşırı besleme de çok iyi güçler ortaya çıkabiliyor. En azından referans alınabilecek bir turbolu abisi var :)
atmosferik olarak çok güçlü olmadığı aşikar fakat aşırı besleme de çok iyi güçler ortaya çıkabiliyor. En azından referans alınabilecek bir turbolu abisi var :)
gayet güzel bir örnek hemde:) :icon_tup: