Orijinalini görmek için tıklayınız : s.a
Arkadaslar yeni uye oldum ama forum dunyasının en eskilerindenim.tanıyan tanımayan herkese selam.zaten herkes burda gordugum kadarariyla.306gti ve E46ci arabam var 30 yasındayim tuzlada oturuyorum.
utkuselamoglu
25-10-2009, 20:54
hoşgeldin...
hosgeldiniz ii formlar..yas 33 yazıyo profilde ama:)
yasimi kücültüyorum ne caktiriyosun sende neye dikkat etmissin:)tamam 77 liyim:)
pardon ismim Sefa.
hoşgeldin keyifli forumlar
Sefa_vts
25-10-2009, 21:17
Aa.. Forum ortamında ilkkez adaşımla karşılaşıyorum.. 2003 den beri okurum forumları yazarım ilk defa denk geldi :D
Hoşgeldiniz..
isim kullanmiyorum birde fazla aktif degilim forumlarda.zaten bu uye oldugum 4. forum.
aramıza hoş geldin sefalar getirdin
Aa.. Forum ortamında ilkkez adaşımla karşılaşıyorum.. 2003 den beri okurum forumları yazarım ilk defa denk geldi :D
Hoşgeldiniz..
İnsanlar seninle adaş olmamak içim isim vermiyor olmasın. :D Nasıl 2003 den beri karşılaşmadın ya. Ya ben napim 2033 yılına kadar sanırım adaş bulamam. :D
hoşgeldin keyifli forumlar
yasintezcan
26-10-2009, 18:38
hoşgeldiniz,keyifli forumlar...
hepinize tek tek tesekkurler arkadaslar.
Sefa_vts
26-10-2009, 19:44
İnsanlar seninle adaş olmamak içim isim vermiyor olmasın. :D Nasıl 2003 den beri karşılaşmadın ya. Ya ben napim 2033 yılına kadar sanırım adaş bulamam. :D
Ahaha :D abi sen yandın :) Şuayb ilkkez duydum zaten daha ne diim :p Çocuğumun adını koyup tanıştırsam seni RC yi hediye eder misin :D
benden sonra sefa isimleri cogaldi cok var:)ama bu cevrede bende ilkdefa gordum dogrusu.