Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni oyuncağımız VTS2 :)
Bahri "devilboy" arkadaşımızın yeni aracı :)
hayırlı olsun diyelim bir kaç foto idarelik ekleyelim :D
eksikleri var elbet yavaş yavaş halledilecek
Araça 2001 Saxo VTS bal köpüğü diye geçiyor sanırım renk :)
http://fc08.deviantart.com/fs50/f/2009/298/2/9/2001_Saxo_VTS2_by_tymu.jpg
http://fc08.deviantart.com/fs50/f/2009/298/a/7/__01_Saxo_VTS2_by_tymu.jpg
http://fc01.deviantart.com/fs51/f/2009/298/7/c/Saxo_Vts2_by_tymu.jpg
http://fc04.deviantart.com/fs51/f/2009/298/6/0/VTS2___E_by_tymu.jpg
http://fc07.deviantart.com/fs51/f/2009/298/9/2/Vts2___i_by_tymu.jpg
mahalledeki çocukların sevgilisi arka tampon :D yakında kurtuluyoruz :D
http://fc08.deviantart.com/fs50/f/2009/298/2/2/VTS2___B_by_tymu.jpg
hoş. güzel güle kullan arka tamponu orijinale çevirmek lazım ama:)
kırın o arka tamponu bi leyland ın fln önünde asıl frene bahri :D kazasız belasız kardeş maşallahı var elinde canavara dönüşcek eminiz hep beraber :D
Bulut Y.
26-10-2009, 00:24
Araç temiz görünüyor hayırlısı olsun sahibi arkadaşta bi an önce o arka tampondan kurtulsun :D orjinali daha güzel bence.. :D:D
maşallah hayırlı ugurlu olsun bahoşş zahide gitti bigboy bahoş geldi:D:D:D:D:D:D
VeNoM_35
26-10-2009, 00:25
maşallah, yanlız arka tamponu orj döndürmek lazım bence.
bahrinin evi benim 3 bina arkada gidip indiriyom tamponu hemen :D
Arka tampon milli facia :D
Hayırlı olsun, güle güle kullanın ;)
Teşekkürler arkadaşlar.
Mahalledeki çocuklar çok sevmiş tamponu :D tampon hafta içi orjnl olacak büyk ihtimall.
bahri yazzsana la:DD
hayırlı olsun bahri Allah kaza bela vermesin
Ahmet_28
26-10-2009, 00:28
maşallah güle güle kullanmak nasip olsun
arka tampon+aynalar ve farlar değişmeli
devilboy
26-10-2009, 00:31
yorumlariniz icin cok tsk ederim araci yeni aldim 2.gun herseyi orjinal duruyor daha elimden geldigince biseler yapmaya calistim tampona gelince ek zaten hafta ici kurtuluyorum mahallenin cocuklari uzulecek ama :D:D:D
dou simdi gelen fren sesi sen degilsindir umarim :hahaha::hahaha::hahaha:
maşşallah güzel araca benziyo kazasız belasız günlerde kullanın..
o arka tampunu orjinalle deiştirip alt kusagını siyaha boyamayı unutmayın:heyoo:
tmu o kadar araba yolladım bunumu aldırdın :) neyse adam olur gibi duruyo hayırlısı olsun
bahri ek elimde baş ucuma asacam :hahaha:
tmu o kadar araba yolladım bunumu aldırdın :) neyse adam olur gibi duruyo hayırlısı olsun
Yakından gör :) adana arabası zaten dışardan almadı arkadaş
devilboy
26-10-2009, 00:35
bunumu aldirdin derken yiit ???
hafta ici tampon ve farlari halledecem aynalari dusunmuyorum boyle daha sexi gorunuyor:D:D:D
devilboy
26-10-2009, 00:36
bahri ek elimde baş ucuma asacam :hahaha:
kaz bi toprak gom icine ustune beton dokelim :D:D:D
bunumu aldirdin derken yiit ???
hafta ici tampon ve farlari halledecem aynalari dusunmuyorum boyle daha sexi gorunuyor:D:D:D
ön tamponun ızgarasını kesmişler arka tamponu söylemiyorum bile far stop vs vs bunlar düzelir tabi zamanla ama adam etmen lazım şu hali güzel değil pek :)
bora1311
26-10-2009, 00:40
hayırlı olsun, gule gule kullanın...
arkadasların da dedigi gibi arka tampon orjınale dondugunde cok daha guzel olucaktır...
devilboy
26-10-2009, 00:51
ön tamponun ızgarasını kesmişler arka tamponu söylemiyorum bile far stop vs vs bunlar düzelir tabi zamanla ama adam etmen lazım şu hali güzel değil pek :)
izgara duruyor bise yaptiklari yok arka tamponu bende sevmiyorum ama cumartesi pazar girdi araya bise yapamadim ama en kisa zamanda halledecem ufak tefek seyleri var ama boyasiz motoru ellenmemis kat iptali bile yok aklimda yoktu sende biliyorsun vts ama ilerde daha guzel olacagina emin olabilirsin ;)
izgara duruyor bise yaptiklari yok arka tamponu bende sevmiyorum ama cumartesi pazar girdi araya bise yapamadim ama en kisa zamanda halledecem ufak tefek seyleri var ama boyasiz motoru ellenmemis kat iptali bile yok aklimda yoktu sende biliyorsun vts ama ilerde daha guzel olacagina emin olabilirsin ;)
tamam kardeşim sana güveniyorum düzeltin şunu :)
devilboy
26-10-2009, 01:12
tamam kardeşim sana güveniyorum düzeltin şunu :)
bende sana guvendigim icin aldim vts ayaga kaldiralim BIGBOYu :D
Hayırlı olsun güle güle kullanın..
aspava983
26-10-2009, 15:53
hayırlı olsun..
Hayırlı olsun :) Arka tamponu mahalledeki cocuklara hediye edin :D
Maşallah maşallah hadi kazasız belasız sürüşler diliyorum.
O filtre o arka tamponu değiştirmediğin sürece seninle konuşmayacağım :D
kazasız belasız sol dodık yok gıbı:)maşallah mk2 stopları app plaka cok guzl olur
kazasız belasız sol dodık yok gıbı:)maşallah mk2 stopları app plaka cok guzl olur
Fotoğraflarda nasıl gözüküyo sol tarafı arabanın olm nerden gördün ?
kapı açık olan fotodan arada gozukuyor olmadıgı:)
kanks hadi bakimm sende bızden oldunn france spec bu arada bu hafta bıtsın artık araba kazasız belasız sürüşler dılıorumm sana...306 dedın saxo aldın hadı hayırlısı...bu arada erelınn kardeşimin dedıklerıne harfıyen katılıorumm:)
sol dodik kırık evet kuş çarpmış otobanda , arkadaş konu açmıştı gökhan dikkat etmiştir oraya :)
Erel değişecek tampon emin ellerde :D
sol dodik kırı kevet kuş çarpmış otobanda , arkadaş konu açmıştı gökhan dikkat etmiştir oraya :)
Erel değişecek tampon emin ellerde :D
saxo 106 ların kronık sorunu olacak okadar;)
Sierra Rs
26-10-2009, 16:21
hayırlı olsun :)
hayırlı olsun coğ kazasız belasız dıkkat et :) kalemim:D
serhat306
26-10-2009, 16:25
maşallah rengı cok guzel...
masallah guzel gunlerde kullanın..:)
arka tampondanda kurtulun biran once:D
çok hoş duruyor mahş kazasız belasız :)
onursoytam
26-10-2009, 16:58
maşallah kazasız belasız...orginal stop,orginal ön far içi boyasız,orginal arka tampon,orginal rengi kapı tampon dodikleri siyah olması,kutu kazan için filitre ile daha verimli hale gelmesi ile daha güzel günlerde binmen dileği ile ...... :)
devilboy
26-10-2009, 21:39
Maşallah maşallah hadi kazasız belasız sürüşler diliyorum.
O filtre o arka tamponu değiştirmediğin sürece seninle konuşmayacağım :D
kanka ayari veriyoruz yavas yavas zamanla hersey duzelecek sen kafani yorma
devilboy
26-10-2009, 21:41
hayırlı olsun coğ kazasız belasız dıkkat et :) kalemim:D
kamer sen :confused::confused: kalemimm :hahaha: ya guldurme olum yaa atiyorum su anda anahtari masaya koy cebine parayi gel :D:D:D
devilboy
26-10-2009, 21:43
maşallah kazasız belasız...orginal stop,orginal ön far içi boyasız,orginal arka tampon,orginal rengi kapı tampon dodikleri siyah olması,kutu kazan için filitre ile daha verimli hale gelmesi ile daha güzel günlerde binmen dileği ile ...... :)
burda bi cirpida yazmasi guzelde ah bide yardimci olsan parca bulmada ozaman super olacakk :D:D:D
devilboy
26-10-2009, 21:45
yorumlar icin cok tsk ederim arkadaslar allah hicbirimize kaza bela gostermesin ayrica dilegim ins benzin 1.5tl olurr yawww yetismiyorr para :D:D:D
Sefa_vts
26-10-2009, 21:47
Hayırlı olsun.. İstediğin herhangi bişi olursa yardımcı olurum parça vs.. EN çok istediğim arbalardan biridir.. Bal köpüğü saxo vts2 :D Maşallah..
devilboy
26-10-2009, 21:51
Hayırlı olsun.. İstediğin herhangi bişi olursa yardımcı olurum parça vs.. EN çok istediğim arbalardan biridir.. Bal köpüğü saxo vts2 :D Maşallah..
saol pmden msjda attim sol dodik oksijen sensoru ve sag motor kulagi lazim :)
Shadow_Dancer
26-10-2009, 21:58
maşallah.. arka tampon konusunda söyliycek bişe yok :D
emretorlak
26-10-2009, 22:03
Eğlenceli alet güle güle kullan. Tamponu değiştirme kararın yerinde, ahengi bozmuş.
devilboy
26-10-2009, 22:14
tskur ederim
kamer sen :confused::confused: kalemimm :hahaha: ya guldurme olum yaa atiyorum su anda anahtari masaya koy cebine parayi gel :D:D:D
ahjshajhaha :D:D
anahtar yere düşmezse kabul etmem :D
baho kredi kartı war olmazmı:D
devilboy
26-10-2009, 22:59
ahjshajhaha :D:D
anahtar yere düşmezse kabul etmem :D
yere ata ata imbo iptal olacakk
cagdas su durumumda cek senet ne olursa kabulumdur
100 yılın icadı olmuş arka tampon gerçekten
Hayırlı olsun...İyi günlerde..Arka tampon hakkındaki düşüncelerini belirtmiş diğer arkadaşlar zaten..Mutabıkım..
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
devilboy
28-10-2009, 13:56
herkese tesekkür ederim
borntolife
28-10-2009, 21:37
guzel arac kazasız belasız menderesın ısıkları altında daha bı can alıcı duruyor
güle güle kullanın. renk süper. aynısını 2007 haziranda aldım 1 sene kullanmıştım.
bi kaç foto yollayabilirim istersen.
hayırlı olsun. kazasız belasız kullan.
Aracin masALLAH'i var , burundan cok tatli duruyor .. Top aynalar , gostergeler , devir saati ve ozellikle arka tamponun revizyona girmesi gerekiyor .. sahri fikrimdir , yanlis anlasilmasin . tekrar masALLAH .. kazasiz belasiz ;)
maaşallah kazasız belasız.
hayirli olsun :) tarsustanmi alindi arac?
Hayırlı olsun.. Arka tamponu herkes söylemis zaten,bi de ben söylemeyeyim.. :)
kule gergisi vardı omp sökmüş sanırım :) tamponn hariç çok güzel diri araç hayırlı ugurlu olsun...
Hayırlı olsun arkadaşlar.
devilboy
29-10-2009, 13:51
güle güle kullanın. renk süper. aynısını 2007 haziranda aldım 1 sene kullanmıştım.
bi kaç foto yollayabilirim istersen.
tşk ederim olabilir
devilboy
29-10-2009, 13:54
Aracin masALLAH'i var , burundan cok tatli duruyor .. Top aynalar , gostergeler , devir saati ve ozellikle arka tamponun revizyona girmesi gerekiyor .. sahri fikrimdir , yanlis anlasilmasin . tekrar masALLAH .. kazasiz belasiz ;)
yorumlar için tşkr ederim bende önden çok beğeniyorum aracı aldığım gibi duruyor ellemedim daha yoksa aklımda hepsi
devilboy
29-10-2009, 13:55
hayirli olsun :) tarsustanmi alindi arac?
tarsustaki arkadaş adanaya sattı aracı adanadan aldım ben
tursurayn
29-10-2009, 18:32
hayırlı olsun kazasız belasız ccezasız binmek nasip eylesin
devilboy
31-10-2009, 21:58
saolun yorumlar icin yavas yavas toparlamaya basliyoruz son halinin fotolarini en kisa zamanda ekleyecem
serdar_keskin54
02-11-2009, 09:41
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız. güzel araçlarr
Hayırlı olsun önce arka tamponla ilgili yorumlar yapılmış zaten :D
Benimde dikkatimi filtre çekti oradan sıcak hava alır yahu :o
burdan söleyim hayırlı olsun kazasız belasız günlerde diye :) o gm maf sensörünü istiyorum ama sök arabanın üstünden yazık :D
devilboy
02-11-2009, 22:01
Hayırlı olsun önce arka tamponla ilgili yorumlar yapılmış zaten :D
Benimde dikkatimi filtre çekti oradan sıcak hava alır yahu :o
teşekkür ediyorum filtreye el attıyoruz simota kitle beslicez :D
devilboy
02-11-2009, 22:02
burdan söleyim hayırlı olsun kazasız belasız günlerde diye :) o gm maf sensörünü istiyorum ama sök arabanın üstünden yazık :D
:):):):):):):):heyoo:
dragon07
02-11-2009, 22:09
hayırlı ugurlu olsun çok güzel duruyor...
fakat arka tampona hasta oldum :D bakarken bi büyük içer insan
orjnial far stop tampon işlem tmmdır bana göre :)
Son değişiklikler :D
http://i37.tinypic.com/1p6qhe.jpg
http://i36.tinypic.com/257ha1t.jpg
http://i36.tinypic.com/2vci6b8.jpg
http://i34.tinypic.com/hwgvw1.jpg
Bonus :)
http://fc04.deviantart.com/fs51/f/2009/306/9/e/VTS2_by_tymu.jpg
sol dodik aranıyor :D
rasimin işçiliği 10 numara Allah kaza bela vermesin foto için timuya alkış :D:D
devilboy
02-11-2009, 22:13
hayırlı ugurlu olsun çok güzel duruyor...
fakat arka tampona hasta oldum :D bakarken bi büyük içer insan
orjnial far stop tampon işlem tmmdır bana göre :)
içmene gerek yok kardeş çok istiyorsan verebilirim sana parça sıkıntısından dolayı işlem yapamıyoruz yoksa değişecek hepsi
devilboy
02-11-2009, 22:14
rasimin işçiliği 10 numara Allah kaza bela vermesin foto için timuya alkış :D:D
amin abicim cümlemize şu parçalar gelsin bi ittirekkk :D:D:D:hahaha:
neyle ittirecen len sen önce civic ies geç sonra,vtec geç sonra,integra vtec geç,sonra yanıma gel bakarız :hahaha::hahaha::hahaha::D:D:D
açılımı yaptım şekil A sutun B
ies+vtec+integra vtec = ?
devilboy
02-11-2009, 22:26
neyle ittirecen len sen önce civic ies geç sonra,vtec geç sonra,integra vtec geç,sonra yanıma gel bakarız :hahaha::hahaha::hahaha::D:D:D
açılımı yaptım şekil A sutun B
ies+vtec+integra vtec = ?
yaa bi geçildik maskara olduk arabalarınıza harcıyorsunuz milyarlar bide konuşuyorsunuz 1 haftalık araba daha egsozu bile yeni yaptırdık bekleyelim görelim ozaman ies vtec integra vtec nasıl yürüyormuş çoğul konuştum şahsi alma abi:D:D
Alperen-B
02-11-2009, 22:27
bi de beni geçmesi lazım :D. bahoş allah kaza bela wermesin çok güsel çok orjinal araba aldın ;) :icon_tup:. ama tatlısını yemedik ??? :ofk::heyoo:
yaa bi geçildik maskara olduk arabalarınıza harcıyorsunuz milyarlar bide konuşuyorsunuz 1 haftalık araba daha egsozu bile yeni yaptırdık bekleyelim görelim ozaman ies vtec integra vtec nasıl yürüyormuş çoğul konuştum şahsi alma abi:D:D
sensiz olmaz bu işler :D:D
devilboy
02-11-2009, 22:48
bi de beni geçmesi lazım :D. bahoş allah kaza bela wermesin çok güsel çok orjinal araba aldın ;) :icon_tup:. ama tatlısını yemedik ??? :ofk::heyoo:
saol cnm ama sen vites atmayı öğren gellllll :D:D:D
ALPEREN ÖZÜR DİLERİMM AFFET BENİ NE OLURRRRRR :D:D
Sefa_vts
02-11-2009, 22:52
bahri orta nie duruo? :D Bide potsuz yaptırsaydınız keşke yaw.. Sağlık olsun ama nası oldu?
devilboy
02-11-2009, 22:56
bahri orta nie duruo? :D Bide potsuz yaptırsaydınız keşke yaw.. Sağlık olsun ama nası oldu?
yaa orta egzantrik olunca sökülmesi lazımmış bide araba çok aşırı cırladığı için koydurdum 25 cm pod derken??
yekpare olsaydı yani keşke eksiz falan...ama orj den kat kat iyi olmustur hayırlı olsun :)
devilboy
03-11-2009, 00:22
tşk ederim eksiz oldu zaten
Alperen-B
03-11-2009, 01:49
saol cnm ama sen vites atmayı öğren gellllll :D:D:D
ALPEREN ÖZÜR DİLERİMM AFFET BENİ NE OLURRRRRR :D:D
olm inş. senn basına da gelir. o zaman görürüm seni :D :hahaha:
Sefa_vts
03-11-2009, 09:06
yaa orta egzantrik olunca sökülmesi lazımmış bide araba çok aşırı cırladığı için koydurdum 25 cm pod derken??
Atmosferik sıkıştırmayı sever ama boğulmayı değil :) Ortaya bazuka şeklinde tüp yapsaydınız keşke.. ;) Potsuz derkende tek kalemde boru olsaydı ekleme oldukça içinde kaynak kalıo.. ondan dedim ;)
Fiat_Can
03-11-2009, 16:35
kazasız belasız kardesım
bahricim hayırlı olsun eksozun allah kaza bela gostermesın cumlemıze yavaş yavaş kalkıcak ayaga vts'cik kafanı yorma(fransız kardeşligi:):D)...
devilboy
04-11-2009, 00:16
malesef bulamadım
arabanız hoş ve şık ama bende herkezdekı tepki gibi arka tamponu oem e cevırmenizi rica edicem...
devilboy
06-11-2009, 00:17
en kısa zamanda :D
o arka tamponun kalıbı ılk dokuldugunde herkes harika dıyodu...modası geçti tabi :) yıllarddır nette gorurdum bu arabayı 17.500 e...son zmnlarda fıyatı dusurdugunu gormustum galiba sen aldın kardeş gule gule kullan ...
hayırlı olsun, allah kazasız cezasız belasız kullanmak nasip etsin..
devilboy
06-11-2009, 01:23
o arka tamponun kalıbı ılk dokuldugunde herkes harika dıyodu...modası geçti tabi :) yıllarddır nette gorurdum bu arabayı 17.500 e...son zmnlarda fıyatı dusurdugunu gormustum galiba sen aldın kardeş gule gule kullan ...
17.500 çok abartmışlar yaww:D ben netten almadım arabayı adana da egsozcu bi abimin aracıydı evvelini bildiğimiz bi araç o yüzden aldım iyi dileklerin tşk ederim
tampondan kurtulduk yerine bişe takmadık ama daha :D
http://i48.tinypic.com/20583cx.jpg
tamponu bıgun kıracam demiştim sonunda kırdım:D
abartmadan soleyım tampon 20 25 kılo agırlıgında sac fiber macun silikon ne ararsan var arkadan biri çarpsa arabasına yazık olur nasıl bi işçilikse
çok fantazi yapmışlar kim yaptıysa :D
devilboy
06-12-2009, 03:02
bu tamponu yapan adam yaptıktan hemen sonra ölmüş o yüzden çok değerli :D:D:D allah cezasını versin rezil etmiş güzelim tamponu kırdınız kına yakın lan inş orjinali kurtarabiliriz :D
ERkut 205
07-12-2009, 11:39
Orjinal yakışıklı durur.
Gerçi böylede tarz olmuş :)
serdar_keskin54
07-12-2009, 14:13
bende de war kardeşim yakın olsaydın denerdik diyecem ama plakaya göre söyledim.. güle güle kullan makine fena diyormmm.. :)
bu hali bile eski tampondan daha güzel:D
tarzına diyecek yok ;)önüde sökte simetrik olsun ;)
devilboy
08-12-2009, 13:42
kapılarıda sökim istersen :D
zaten go kart formunda,yakışır :)
torrento
09-12-2009, 00:22
allah kaza bela vermesin güzel araç bi arka tampon orjinal oldumu tadından yenilmez
slowmotion
09-12-2009, 00:45
zaten go kart formunda,yakışır :)
o şeref 205e aittir :D:D
devilboy
09-12-2009, 00:52
allah kaza bela vermesin güzel araç bi arka tampon orjinal oldumu tadından yenilmez
tşk ederim arka tampon yarın orjin oluyor :D atarım fotoları bittikten sonra
o şeref 205e aittir :D:D
205 go kart formunda değil kuzen dirrekt go kart ;)
yusufcan_1982
11-12-2009, 20:47
kazasız belasız :D hay ben o arkada tanponun
devilboy
13-02-2010, 01:25
http://i.imgur.com/k8zX8.jpg
http://i.imgur.com/jrPHg.jpg
http://i.imgur.com/sB2IB.jpg
http://i.imgur.com/HRMK6.jpg
http://i.imgur.com/UKuvK.jpg
yıkama fırsatım olmadı :)
yanlış konuya koyma :D burası yeri :D
devilboy
13-02-2010, 01:43
sayende :D
O arka tampon varya... o arka tampon...
Adanaya gelsem gördüğüm yerde arkadan ben vurucam o tampona... Yaptır sigortamdan, 100 lerce insandan hayır duası alırım hiç değilse :)
devilboy
13-02-2010, 01:52
:D:D:D:D:D ya valla süper olur sürekli bi engel çıkıyor değiştiremiyorum ciddiyim bu konuda bende en sonunda sıkıldım kalsın dedim
:D:D:D:D:D ya valla süper olur sürekli bi engel çıkıyor değiştiremiyorum ciddiyim bu konuda bende en sonunda sıkıldım kalsın dedim
Özgürlük heykeline çıkılmış kaçak kat gibi...
devilboy
13-02-2010, 02:02
Özgürlük heykeline çıkılmış kaçak kat gibi...
benzetme cuk oturmuşş :D:D parayla adam tutim gelsin vursun ancak öyle yaptırrım
ygtkrmdnz
13-02-2010, 17:27
Maşallah araç çok güzel duruyor arka tampona selamlar buradan :)
Hayırlı olsun bencede arka tampom ve ayna :)
al eline taşı ölç biç çiz güzelce kes eminim bu halinden iyi olur
allah nazardan saklasın kazasız cezasız sürüşler ..
devilboy
14-02-2010, 01:16
masallah cok guzel bu yaa :D
tşk ederim
devilboy
14-02-2010, 01:17
al eline taşı ölç biç çiz güzelce kes eminim bu halinden iyi olur
kestik zaten ortası kapalıydı havayı kesiyor diye böyle yaptık
yorumlar için teşekkür ederim