Orijinalini görmek için tıklayınız : darkness turbo crx project
Mustafa Birsesli
26-10-2009, 12:59
darkness nickli can kardeşimizn çoook uzun zamandan beri özlemini çektiği projenin ilk bölümünü gerçekleştirdik ve crx i turboladık inşallah askerden sonra devamının gelmesi dileği ile :) :heyoo: şu anda ayar için özgünden haber beklemekteyiz
http://img200.imageshack.us/img200/5965/p1060527p.jpg (http://img200.imageshack.us/i/p1060527p.jpg/)
http://img200.imageshack.us/img200/9608/p1060524m.jpg (http://img200.imageshack.us/i/p1060524m.jpg/)
http://img8.imageshack.us/img8/6780/p1060531.jpg (http://img8.imageshack.us/i/p1060531.jpg/)
http://img8.imageshack.us/img8/7605/p1060534.jpg (http://img8.imageshack.us/i/p1060534.jpg/)
http://img38.imageshack.us/img38/4559/p1060536.jpg (http://img38.imageshack.us/i/p1060536.jpg/)
http://img38.imageshack.us/img38/7928/p1060542u.jpg (http://img38.imageshack.us/i/p1060542u.jpg/)
buda bonus bmw logosu +50hp :)
http://img200.imageshack.us/img200/5128/p1060543n.jpg (http://img200.imageshack.us/i/p1060543n.jpg/)
http://img200.imageshack.us/img200/970/p1060530l.jpg (http://img200.imageshack.us/i/p1060530l.jpg/)
http://img200.imageshack.us/img200/7472/p1060532.jpg (http://img200.imageshack.us/i/p1060532.jpg/)
KAZASIZ belasız çok eğleniceksiniz emin olun :)
hahahhaa ama dediim gibi bmw logosu yakıştı mubarek :D Araba bişeye benzedi
hatta canın deyiminle "araba böle M1 e benzemiomu abi" puhahhahaha
VeNoM_35
26-10-2009, 13:17
elinize sağlık abi, maşallah can hadi hayırlısı.
gökh@n_gr
26-10-2009, 13:24
hayırlı olsun arabayı anlatırken yüzündeki heyecanı hatırlıyorum eminim şimdi mutlusundur:)
hayırlısı olsun.. benımde merakla beklediğim bi proje banada fikir olucak.. :)
ulasstoprak
26-10-2009, 13:29
Sonunda can erdi muradına elinize saglık tertemiz derli toplu gözüküyo valla ... :)
masallah allah utandırmasın
likedead
26-10-2009, 13:33
abi bmw nin böyle arabası varmıydı ya şimdi siz bmw ye honda motorumu koydunuz ahahahah öldüm gülmekten ya ...kazasız belasız can..inş sorunsuz binersin...mustafa abim seninde ellerine sağlık...
İlk tanıştığımızdan beri yapıcam yapıcam diyordun. Yaptın sonunda, keyfini sür inşallaa =)
Mustafa Abi ellerine sağlık seninde.
JumboAli
26-10-2009, 15:19
heeeh Hadı hayırlısı :D
hayırlısı olsun...kazasız belasız iyi günlerde inşallah....
Eray Yümsel
26-10-2009, 15:31
hayırlı olsun hacı :D
PaSHa-brk
26-10-2009, 15:57
Can abi'm hayırlısı olsunn..
hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın davşanlarım :D
huhuhuhuu can maşallah kardeişm on numara on numara :D
punto_multijet
26-10-2009, 16:08
kardeşim kazasız belasız...
hayırlı olsun kardesım gule gule kullan:)
hayırlısı olsun can..:)mustafa abi eline saglık..:)
elinize sağlık kazasız sorunsuz maşallah ;)
moruk bide setup ı yazsana stock mu makina neler kullandınız.
Burak Kasim
26-10-2009, 16:38
Hayirli olsun
by_hayali
26-10-2009, 16:44
hayırlı olsun Can güle güle kullan inşallah :)
coolvtec
26-10-2009, 16:58
Hadi gözün aydın can, keyifli olacakğı kesin, parçalar ve montaj da gayet temiz görünüyor. Bu arada siz bmw ye benzetmişsiniz ben de şu fotodaki motor duruşu ile supraya benzettim valla. :)
http://img200.imageshack.us/img200/970/p1060530l.jpg
BlackEmperor
26-10-2009, 17:17
maşallah yapana tekeriniz sağlam bassın ;)
Hayırlı olsun maşallah diyelim :)
hayirli olsun, allah utandirmasin :)
setup nedir?
civicsi_r
26-10-2009, 18:12
maşallah allah utandırmasın..
alpergti
26-10-2009, 18:16
hayırlı olsun can inş istediğin gibi olur.
DaRkNeSs-
26-10-2009, 18:18
iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar :) darısı herkesin başına :) şu anda ayar olmadığı için binmiyorum dün mustafa abi ile ince bi denemeye çıktık sistemde skıntı varmı diye, 1. ve 2. viteste inceden bi gaza bastık şu hali bile keyif verici :) halen orj. enjektör ve beyin var,ayar sırasında çip yuvalı integra beyni ile 450cc enjektör bağlanıcak.
moruk bide setup ı yazsana stock mu makina neler kullandınız.
hacı makina stock hiçbişeyini ellemedik :D
aralık ayında askerim hayırlısıyla, dönünce proje kaldığı yerden devam edicek , döner dönmez kol piston sipariş edicem, hatta o anki maddi duruma göre gömlek bile söyleyebilirim ilerisi açık olsun :)
stock makinaya 450cc enjektör integra pr4 çip yuvalı beyin kullandık
turbo olarak k26, intercooler as950 blitz low off kullandık, manifold blox döküm manifold
aem wideband,greddy egt yağ basınç ve turbo basınç saatleri var
borulamaların hepsi custom yapıldı mustafa abinin büyük emeği var gayet güzel oldu :)
ayardan sonra keyifle binicem işallah,ama tadı damağımda kalacak 1 ay sonra askerim :)
döndükten sonra da işallah stock makinayı fazla üzmeden proje kaldığı yerden devam edecek.. :)
DaRkNeSs-
26-10-2009, 18:22
Hadi gözün aydın can, keyifli olacakğı kesin, parçalar ve montaj da gayet temiz görünüyor. Bu arada siz bmw ye benzetmişsiniz ben de şu fotodaki motor duruşu ile supraya benzettim valla. :)
http://img200.imageshack.us/img200/970/p1060530l.jpg
abi mustafa abi eğlence olsun diye arkaya bmw logosu yapıştırmış :D sokağında oturan bi adam da geldi, bmw ye honda motoru mu taktınız naptınız dedi logoyu görünce :hahaha:
dedik abi bu araba honda,logoyu makarasına yapıştırdık :D adam da bende bu ne biçim bmw ,böyle bmw görmedim kendi kendime dedi :D
bu resimi bende s2000e benzetmiştim çekerken :D supra yakıştırması hoş olmuş :D andırıyo ama :hahaha:
initial-D
26-10-2009, 18:28
maşallah,kazasız belasız :)
Can kazasiz belasiz kullan cok guzel olmus :)
Senelerdin yorgan biti gibi yedin bizi turbo yapacam diye maşallah kardeşim.
hadı hayırlısı gozun aydın can :) anlata anlata bıtıremedıgını bıtırdınız :) wg nın yerıne takıldım ben 4 bogazın bırlestıgı yerde olması gerekıyor dıye bılıyorum.bu manıfoldun kendı yerımı oyleydı sızmı oraya actınız?
KSK-VTEC
26-10-2009, 19:08
hadı hayırlısı gozun aydın can :) anlata anlata bıtıremedıgını bıtırdınız :) wg nın yerıne takıldım ben 4 bogazın bırlestıgı yerde olması gerekıyor dıye bılıyorum.bu manıfoldun kendı yerımı oyleydı sızmı oraya actınız?
La selçuk döküm malzemeye nasıl delik açıcan klimalı model olduğu için öyle o
DaRkNeSs-
26-10-2009, 19:16
Can kazasiz belasiz kullan cok guzel olmus :)
eywallah kardeşim darısı başına,yurtdışında alırsın bi tane makina sende ;)
Senelerdin yorgan biti gibi yedin bizi turbo yapacam diye maşallah kardeşim.
ahaha yorganbiti enteresan bi benzetme :D sen de bitir artık ae86 yı kardeşim efsane oldu :D
gerekli yorum gelmiş ben cevap yazarken :D
deliği biz açmadık o şekildeydi, dediğin olayı bilmiyorum açıkçası selçuk
ayarsız olarak bi denemeye çıktık 1-2 viteste inceden bastık boost geliyo 4bine yakın bi sıkıntı yok gibi?
egeturbo
26-10-2009, 19:27
abi güle güle kullan inş dilediğin gibi olur hadi hayırlısı olsun
hayırlı olsun. Kol pistonda girde derdi tasası azalsın. Kazasız belasız binmen dileğiyle ne gazlanır şimdi onla bea :D
walla kanka acan acıyo :D bknz edo typer ;) ınternallıyı delık acıp externala gecırdı dokum manıfoldda... edo kankam yapar:icon_tup:
eywallah kardeşim darısı başına,yurtdışında alırsın bi tane makina sende ;)
ahaha yorganbiti enteresan bi benzetme :D sen de bitir artık ae86 yı kardeşim efsane oldu :D
gerekli yorum gelmiş ben cevap yazarken :D
deliği biz açmadık o şekildeydi, dediğin olayı bilmiyorum açıkçası selçuk
ayarsız olarak bi denemeye çıktık 1-2 viteste inceden bastık boost geliyo 4bine yakın bi sıkıntı yok gibi?
bende gereklı cvbı yazdım nasıl olcak :)
DaRkNeSs-
26-10-2009, 19:46
hayırlı olsun. Kol pistonda girde derdi tasası azalsın. Kazasız belasız binmen dileğiyle ne gazlanır şimdi onla bea :D
fena gazlanır cidden acaip de canım çekiyor dünki minik gazlamadan sonra :D
kol pistonla işallah seneye bu vakitler daha kuvvetli ve sıkıntısı az bi araba olcak :)
şu ayarı bitireyim de gel izmire 2 gazlayalım :D kadiri de al gel :)
DaRkNeSs-
26-10-2009, 19:48
bende gereklı cvbı yazdım nasıl olcak :)
gerekli cevaptan kastım başka selçuk ;) manifoldu zaten tolga abiden aldım ben :)
biz açmadık deliği manifold öyleydi
eğer sonradan açılma bi delikse açanı tebrik ederim çünki fabrikasyon bişey gibi duruyor :D
olması gereken 4 bogazın bırlestıgı yerde dıye bılmekteyım ben o yuzden sordum. klıma kullanımına uygun olsun dıyemı yapmıslar nedır
abicim daha yeni gördüm kusura bakma :o
işallah istediğin gibi bir araç çıkarda binmep nasip olur,
senin gibi güzel insanada bu yakışır ;)
DaRkNeSs-
26-10-2009, 19:58
revhard ın manifoldlarına baktım da, d serisi turbo kitindeki döküm manifoldlarda da yaklaşık aynı yerde duruyo en sağdaki boğazın üstünde. biraz daha boğaza yakın gibi ama
çok bi sorun yaratmaz heralde diye tahmin ediyorum, boost geldiğine göre :D
DaRkNeSs-
26-10-2009, 19:58
abicim daha yeni gördüm kusura bakma :o
işallah istediğin gibi bir araç çıkarda binmep nasip olur,
senin gibi güzel insanada bu yakışır ;)
çok teşekkür ederim kardeşim ;) işallah güzel olcak :) heyecanla doktordan haber beklemekteyiz ayara :D
gokhan035
26-10-2009, 20:00
can kazasız belasız sorunsuz güle güle kullan :) çok istiyordun sabrettin oldu :) askere gidince bana bırakırsın artık :D
Mustafa Birsesli
26-10-2009, 20:31
walla kanka acan acıyo :D bknz edo typer ;) ınternallıyı delık acıp externala gecırdı dokum manıfoldda... edo kankam yapar:icon_tup:
ilk yaptıgım 3,25 turbodada döküm manidoldu delip ex wg yapmıştım 3 sene evvel :D bütün iyi dilekler için teşekkürler inşallah cana yakışan bir araba olur askerden sonrası için heyecanlıyız
DaRkNeSs-
26-10-2009, 20:35
ben şimdiden de heyecanlıyım ne yalan söleyim :D
hayırlı olsun Allah sorunsuz binmek nasip etsin
maşallah, güle güle sorunsuz kullan.
cıvıc si
26-10-2009, 21:56
hayırlı olsun allah gonlune gore versın kazasız belasız ;)
ilk yaptıgım 3,25 turbodada döküm manidoldu delip ex wg yapmıştım 3 sene evvel :D bütün iyi dilekler için teşekkürler inşallah cana yakışan bir araba olur askerden sonrası için heyecanlıyız
kısacası yapılıyor bu ıs ;) aklında yapılmıyor dıye dusunceler olanlara ısık olsun :icon_tup:
Mustafa Birsesli
26-10-2009, 22:01
yapılmıyacak iş varmı selçuk ;) yeterki deli cesareti olsun
ehehe aynen bozmayı goze alıp yapmıssın ama olmus ;)
abi eline sağlık sende bu cesaret varken daha neler yaparsın japon sana yakışmış :D bu arada keşke şu şöyle olsaydı denilecek hiçbişey yok maşallah eline emeğine sağlık japoncu mustafa usta :hahaha:
Mustafa Birsesli
26-10-2009, 22:22
abi eline sağlık sende bu cesaret varken daha neler yaparsın japon sana yakışmış :D bu arada keşke şu şöyle olsaydı denilecek hiçbişey yok maşallah eline emeğine sağlık japoncu mustafa usta :hahaha:
ahahah jap10 u sevdik yaw bmw logosu ıle bu arada sanada bmw yakışmıştı kanka can askerden gelsinde beraber düşünelim ne yaparız diye
merttepe
26-10-2009, 22:26
hayırlı olsun, kazasız belasız binesin Can. Ellerinize sağlık.
Mustafa Birsesli
26-10-2009, 22:27
sanada m3 motoru takacam olm cem e inat :)
ahahah jap10 u sevdik yaw bmw logosu ıle bu arada sanada bmw yakışmıştı kanka can askerden gelsinde beraber düşünelim ne yaparız diye
:hahaha: di mi abi her zaman elimden geleni yaparım
merttepe
26-10-2009, 22:31
sanada m3 motoru takacam olm cem e inat :)
evet bani sadece logo ile geçiştiremezsin, işin kalbine inmek şart oldu demi cem :D
Mustafa abi ellerinize sağlık
Can Allah sorunsuz zevkli zevkli binmek nasip etsin
cannnn bitti beee:):) Hayırlı olsun. Güleeee gülleee bin. Bu arada çok ballı adamsın. Niye diye sorarsan,Mustafa abiye sor.
DaRkNeSs-
26-10-2009, 23:23
teşekkürler arkadaşlar darısı proje ile uğraşıp duranlara :) yani hepimize :D
ayar bitsin hepinize tur attırcam izmirli arkadaşlarım :D
DaRkNeSs-
26-10-2009, 23:24
cannnn bitti beee:):) Hayırlı olsun. Güleeee gülleee bin. Bu arada çok ballı adamsın. Niye diye sorarsan,Mustafa abiye sor.
akın sordum mustafa abiye sölemiyo bişey :D sen söyle bari
Eray Yümsel
26-10-2009, 23:25
can bizi videosuz bırakma :D
DaRkNeSs-
26-10-2009, 23:45
nolcak kanka yaa sizin makinaların ,eke nin yanınad bu oyuncak kalır :)
ayar btsin çekeriz video 100-200 falan
nos sıkmazsan deneriz senle de puhahaha
street_rules
27-10-2009, 00:43
can abi yeni gördüm kusura bakma. maşallah
DaRkNeSs-
27-10-2009, 01:26
darısı başına seçkin ;)
Hızlı_Fransız
27-10-2009, 01:29
can abi valla crx turbo olduya saat 02,30 hala milete yorum yetiştiriyosun abim hayırlısı olsun kazasız belasız ii günlerde bin...
Eray Yümsel
27-10-2009, 01:34
nolcak kanka yaa sizin makinaların ,eke nin yanınad bu oyuncak kalır :)
ayar btsin çekeriz video 100-200 falan
nos sıkmazsan deneriz senle de puhahaha
uauhaehueah canım nedemek d16 turbo hafife alıncak makine değil bugün 0.5 basarsın yarın 1.5 :D sağlıklı olsun bizim olsun 0-200 çek bol kesicili patırtılı kütürdülü olsn :D
TURBO CİVİC
27-10-2009, 08:18
cok guzel olmus masallah.kazasız belasız.bol boostlu gunler dilerim:D
güle güle kullanın maşallah
En güzel tarafı, arabayı çalıştırıosun saat gibi. Rolantide dalgalanma olsun, eksozdan garip bi ses gelsin yok. Açıkcası bence baya başarılı oldu.
bybmw(ss)
27-10-2009, 18:47
bundan sonra herkes susar can konusur hehe :D mustafa abi güzel iş cıkmış :D
dragstar
27-10-2009, 21:05
hayırlı olsun valla daha nice boostlara
Hayirli olsun TabanCan :D Masallah:D
DaRkNeSs-
27-10-2009, 23:23
teşekkür ederim arkadaşlar :) daha iyileri sizlerin olsun :) çok konuşmam merak etme serdar :D
güle güle kullanın maşallah
teşekkür ederim, avatarda çok güzel bi crx resmi var, sizde de merak var anlaşılan rex e :)
Can hayırlı olsun tekrardan hadi bakalım yollarda görelim artık, mustafa seninde eline sağlık darısı diğer araçlarının başına...
VeNoM_35
29-10-2009, 18:11
seviyoruz :D
dondurmayımı?:D
BlackStone
29-10-2009, 18:36
can yeni gördüm hayırlısı olsun tekerin sağlam bassın kardeşim darısı kaan'la benim başıma :D Bu arada Mustafa abi çok tehlikelisin valla süper iş çıkarmışsın tebrikler çok geçerli olmuş... Yanlız fotolar yetersiz yapım aşamasında hiç mi foto video çekilmedi acaba..
kardeşim hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler diliyorum.(Y)
DaRkNeSs-
30-10-2009, 00:02
seviyoruz :D
dondurmayımı?:D
ayıp len size bi hayırlı olsun yazcağınıza dondurma yazmışınız :D
can yeni gördüm hayırlısı olsun tekerin sağlam bassın kardeşim darısı kaan'la benim başıma :D Bu arada Mustafa abi çok tehlikelisin valla süper iş çıkarmışsın tebrikler çok geçerli olmuş... Yanlız fotolar yetersiz yapım aşamasında hiç mi foto video çekilmedi acaba..
saolasın biraderim,mustafa abiye söyledim o kadar foto çek yapım aşamasından diye,cep tel ile çekmiş :D buna da şükür :D
kardeşim hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler diliyorum.(Y)
eywallah can görüşemez olduk görüşelim artık :)
teşekkürler arkadaşlar darısı proje ile uğraşıp duranlara :) yani hepimize :D
ayar bitsin hepinize tur attırcam izmirli arkadaşlarım :D
İyi topluca bineriz :D
Hayırlı olsnn abem :) güle güle bin hayırlısıyla :) gitmeden bi video çekelim :)
DetailEF
05-11-2009, 12:52
Hayırlısı olsun :) Artık bizide gezdirirsin dimi Hadou-Ken çekerek 3 e atarız :D
can ne zaman çıkcak yola seni bekliyorum bende ona göre sıvıcam kolları:)
DaRkNeSs-
06-11-2009, 00:24
havalar düzelsin ayar yapıcaz o zaman çıkıcak
iyi de sen beni niye bekliyosun onu anlamadım :D
gökh@n_gr
06-11-2009, 00:30
havalar düzelsin ayar yapıcaz o zaman çıkıcak
iyi de sen beni niye bekliyosun onu anlamadım :D
d16 turbolamak için seni görcek gaza gelcek:D:D
kaan megi
06-11-2009, 01:20
can kazasız belasız istediğin oldu iyi çuflamalar artık sana inş daha iddealı bi makina olcak
can kazasız belasız kardesım hayırlısı olsun..
JumboAli
06-11-2009, 12:55
öncümüz oldn be abı Ara mahalle tuners :D
hayırlısı olsun can, mustafa abininde ellerine sağlık. sorunsuz binersin inş..
Mustafa Birsesli
06-11-2009, 13:45
öncümüz oldn be abı Ara mahalle tuners :D
jumbo bu bana galiba :) unutma yawrucum boyu deil işlevi önemli ahahaha:D :icon_tup:
mertacar
06-11-2009, 14:06
jumbo bu bana galiba :) unutma yawrucum boyu deil işlevi önemli ahahaha:D :icon_tup:
hem boy hem işlev istiyorsa "E34 5.36 TURBO" yu hazmedebilirse yeterli olur mustafa abi ahaha :D:D.. selamlar jumboo..
0.5 can inşallah sıkıntısız sorunsuz devam edersin..
Mustafa Birsesli
06-11-2009, 14:11
hem boy hem işlev istiyorsa "E34 5.36 TURBO" yu hazmedebilirse yeterli olur mustafa abi ahaha :D:D.. selamlar jumboo..
0.5 can inşallah sıkıntısız sorunsuz devam edersin..
valla mahalle style hoşuma gidiyor zaten jumbo krdeşimde hoşuna gittigini belirtmiş:heyoo:
valla mahalle style hoşuma gidiyor zaten jumbo krdeşimde hoşuna gittigini belirtmiş:heyoo:
abı yerın nerde ben gecen geldım kayboldum:)sarz bıttı arıyamadım
hemen tarif edeyim moruk :D
kordondan eşrefpaşaya devam et yukarı çıktığında ilk ışıkları geçiyosun 250 mt ilerde bi sağ sokağın içinde :D burdan gelsem bulurumda anlatması zor oluyo :D
Mustafa Birsesli
06-11-2009, 14:20
eşrefpaşa 464 sokak eşrefpaşada işbankasını geçip saga döneceksin tek yön üzerinde 57 numara gelmeden ararsan iyi olur
arasalar açarsın sankide telefonu :D
Mustafa Birsesli
06-11-2009, 14:24
açarım :) :D
bybmw(ss)
06-11-2009, 19:17
tarkan abi süper söledin duyarda acarsa yada telefon mustafa abideyse ulaşırsan bulursun hahaha :D
DaRkNeSs-
06-11-2009, 19:21
eşrefpaşa 464 sokak eşrefpaşada işbankasını geçip saga döneceksin tek yön üzerinde 57 numara gelmeden ararsan iyi olur
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ulaşamadığımız çok oldu mustafa abiye napalım yoğun adam :D
iyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar hayırlısıyla bi bitsede binsek...
JumboAli
07-11-2009, 10:30
Hayır abı Ben kendımz ıcın (Karsıyaka Ekurı ) dedım Bılıosun durumları ortada olan ınsanların he deyınce turbo yapamıoruz. ondan oncumuz Darkness oldu Ara mahallede ısın espırısı Ama bu kadar oturur :) Apartman altı falan fılan ama e21 gorduk nasıl yuruo Ellerıne saglık abı tkrr
Mustafa Birsesli
07-11-2009, 10:39
tarkan abi süper söledin duyarda acarsa yada telefon mustafa abideyse ulaşırsan bulursun hahaha :D
beni iyi tanıyosun :)
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ulaşamadığımız çok oldu mustafa abiye napalım yoğun adam :D
iyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar hayırlısıyla bi bitsede binsek...
özgüüüün duy sesimizi :)
Hayır abı Ben kendımz ıcın (Karsıyaka Ekurı ) dedım Bılıosun durumları ortada olan ınsanların he deyınce turbo yapamıoruz. ondan oncumuz Darkness oldu Ara mahallede ısın espırısı Ama bu kadar oturur :) Apartman altı falan fılan ama e21 gorduk nasıl yuruo Ellerıne saglık abı tkrr
eyvallah kanka dahada gideri vardı bitarafım kaşındı m5 istedim :)
hemen tarif edeyim moruk :D
kordondan eşrefpaşaya devam et yukarı çıktığında ilk ışıkları geçiyosun 250 mt ilerde bi sağ sokağın içinde :D burdan gelsem bulurumda anlatması zor oluyo :D
bukadar net tarif edilemez :)
ee bu darkNISın arabada bitti şimdi en kısa zamanda mustafa abinin orda bi mangal partisi verip kutlamamız lazım diye düşünüyorum ben :D kışa giriş mangalı nihahahahahaha :D:D:D
JumboAli
07-11-2009, 10:45
ee bu darkNISın arabada bitti şimdi en kısa zamanda mustafa abinin orda bi mangal partisi verip kutlamamız lazım diye düşünüyorum ben :D kışa giriş mangalı nihahahahahaha :D:D:D
knka Dal gıbısın ama en az benım kadar yıyosun saygı duyuorum sana :D
Bu arada gece 3.40ta aramısın uyuyodum telefon ZzZ mode
knka Dal gıbısın ama en az benım kadar yıyosun saygı duyuorum sana :D
Bu arada gece 3.40ta aramısın uyuyodum telefon ZzZ mode
kanka ne yapayım haywan gibi yiorum bilirsin :D cok hareketliyim alamıyoruz kilo Jokey spec :D :D
gece mc teydik bişii sormak için aradımda unuttum :D
Mustafa abi duy sesimizi mangal yapalım :) :) :) topla meleklerini kollarının altında hahahaha :)
mangal ıyıdır rejımdeyım ama:)
JumboAli
07-11-2009, 11:01
kanka ne yapayım haywan gibi yiorum bilirsin :D cok hareketliyim alamıyoruz kilo Jokey spec :D :D
gece mc teydik bişii sormak için aradımda unuttum :D
Mustafa abi duy sesimizi mangal yapalım :) :) :) topla meleklerini kollarının altında hahahaha :)
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeee
DaRkNeSs-
07-11-2009, 12:16
mangal mı?
hımm olabilir :D
DaRkNeSs-
10-11-2009, 15:49
Evet arkadaşlar ayarımızı da yaptık
st legal cem abi sağolsun ayar işimizi halletti
çok tatminkar oldu arabam :)
tekrar teşekkür ederim kendisine ;) ellerine sağlık abicim bomba gibi oldu :D
can cuma görebilcezmi arabanı:)
ayar sonrası haberlerini aldık, ağzın kulaklarındaymış :D
VeNoM_35
10-11-2009, 15:54
hadi hayırlı olsun bakalım, mangalda kesiyoruz saçları haa hazırlan:D
DaRkNeSs-
10-11-2009, 16:11
can cuma görebilcezmi arabanı:)
işallah kardeşim
ufak bi sıkıntı oldu onu halledip cuma gelmek istiyorum :)
hadi hayırlı olsun bakalım, mangalda kesiyoruz saçları haa hazırlan:D
avucunu yalarsın gökhan :hahaha::hahaha:
işallah kardeşim
avucunu yalarsın gökhan :hahaha::hahaha:
:hahaha::hahaha:saçlar nolcak harbi can askerlik ahahahaha ii inş. cuma gelrisin:)
oo hayırlı olsun fidyo isteriz
punto_multijet
10-11-2009, 21:22
işallah kardeşim
elin boş gelme trexin oldu artık kap gel 3-5 kg kangal sucuk falan :D
H.bilgili
10-11-2009, 22:38
hep hayalını kurdugun turbona kavustun sonunda senın adına cok sevındım.hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan
hayırlı olsun :) video isteriz :)
JumboAli
11-11-2009, 01:28
aynen katılıorum :)
Eray Yümsel
11-11-2009, 01:32
maşşallah can güzel oldu deneme videosu gelsin acilen kendıne saklama zevki bizde burdan binevze tadalım :)
hayırlı olsun can..kazasız belasız binmek nasip etsin Allah.Darısı bizim başımıza..
iyi haber bu...maşallah.....kazasız belasız iyi günlerde inşallah........
teşekkür ederim arkadaşlar :) daha iyileri sizlerin olsun :) çok konuşmam merak etme serdar :D
teşekkür ederim, avatarda çok güzel bi crx resmi var, sizde de merak var anlaşılan rex e :)
olmazmı 97 senesinde vardı bi 92 model hazin bi kaza sonucu hurda oldu malesef şimdi yine düşünüyorum tadına doyamadım hala :D
DaRkNeSs-
11-11-2009, 12:21
elin boş gelme trexin oldu artık kap gel 3-5 kg kangal sucuk falan :D
olm turbo işi cidden maliyet işimiş param bitti diycem dalga geççeksiniz:D
hep hayalını kurdugun turbona kavustun sonunda senın adına cok sevındım.hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan
eyvallah abicim teşekkür ederim,turbonun tadını bende aldım gerisi gelir artık :)
hayırlı olsun :) video isteriz :)
video olmazsa olmaz zaten bladerk de istedi video onun için de çekicem, hele bi yürüsün
hayırlı olsun can..kazasız belasız binmek nasip etsin Allah.Darısı bizim başımıza..
amin abicim en büyük rakibim siz olcaksınız zaten,daha önce de yazdım kilolarımız da bg ve torklarımız da çok çok yakın birbirine çok eğlencez ;)
iyi haber bu...maşallah.....kazasız belasız iyi günlerde inşallah........
teşekkür ederim abicim iyi dileklerin için sağol, cuma işallah görüşelim bi görücüye çıkaralım arabamızı :D
olmazmı 97 senesinde vardı bi 92 model hazin bi kaza sonucu hurda oldu malesef şimdi yine düşünüyorum tadına doyamadım hala :D
crx cidden hastalıktır,tadını aldın mı doyamazsın,oturuşu sürüşü cidden farklı bişey..
heleki biraz daaha performans aldın mı müptelasın garanti :D
işallah sende bi crx alırsın tekrardan, iyi dileklerin için teşekkür ederim :)
DaRkNeSs-
11-11-2009, 12:26
işallah olcak abicim video :)
DaRkNeSs-
11-11-2009, 12:28
maşşallah can güzel oldu deneme videosu gelsin acilen kendıne saklama zevki bizde burdan binevze tadalım :)
sana ekstra teşükkür ederim kardeşim bütün gününü bize ayırdın,yedin içirdin ağırladın, makas manyağı yaptın :D
videosu olur işallah deneyecek birilerini bulursak eğer :) geçmek geçilmek derdinde değilim biliyosun ;)
initial-D
11-11-2009, 14:53
Can haftasonu bi çeşme otobanı yada ksk tüneli yaparsın:D
hadi hayırlısı olsun kanka eğlenceli oldu kablonda yolda :)
DaRkNeSs-
11-11-2009, 20:42
eywalla cem abicim ellerine sağlık güzel oldu
siz 5binde boost gelio dediğinizde hayal kırıklığı yaşamıştım ama tahmin ettiğim gibi değilmiş,5bine gelince araba sağa sola gezmeye çalışıyo bozuk zeminde:D
bu arada mustafa abi sabredememiş gitmiş bugün buji kablosu almış ya :D :hahaha:
yeşildere yolunda 3te ful boost gelince sarmaya başlamış ahauau
bayıldım bayıldım :)
hayırlısı olsun bro banlıyım yazamıyorum kaçak göçek yollardan :D
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız :)
mustafa teke ye binince nasıldı :D
canım kazasız belasız duyumlar güzel bide binme şansımız olursa güzel olucak..:) bugun gelemedim yorgunluktan ve yagmur sebebiylen yarın gidicem artık..
DaRkNeSs-
11-11-2009, 23:56
canım kazasız belasız duyumlar güzel bide binme şansımız olursa güzel olucak..:) bugun gelemedim yorgunluktan ve yagmur sebebiylen yarın gidicem artık..
sen yarın gelme de sana yapacağımı biliyom :D
DaRkNeSs-
11-11-2009, 23:57
hayırlısı olsun bro banlıyım yazamıyorum kaçak göçek yollardan :D
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız :)
mustafa teke ye binince nasıldı :D
muştu msn at bana yavrum özelden
mustafa tekeye bindi orgazm oldu indi :D
özlemiş adam turbo bmw ye binmeyi, onun e21 e yakın bi gidişi var eke nin bayıldı adam :D
hayirli olsun...kac bn devir cevirio crxler?
5000 devire kadar beklemek gunluk kullanimda zevk vermez gibi bn turboyu buyutmustum sonra geri eski findik turbomu taktim:D
DaRkNeSs-
12-11-2009, 00:48
7200 devir dönüyorum o şekilde ayarladık
5bine kadar beklemek çok sıkıntı olmıycak gibi, zaten genelde 4binde roll yaptığımız için 4binden 5bine çıkması takribi 2 saniye sürdü :D
gerçi buji kablosunda bol miktarda kaçak vardı,ateşlemeyi bloğa veriyomuş :) o sebeplede biraz yukarda kalmış olabilir, gözden geçirceğimiz bikaç şey var belki biraz daha aşağı çekilebilir
ama ben memnun olcam ona eminim şu halinden :D
izmire dönerken gece ateşleme sorunu yüzünden afr farkirde kaldı 90 sabit giderken,gaza basınca da toparlıyor,3.viteste biraz basayım dedim 3 bitti,4 bitti bi baktım 180 olmuşum :D (4 kişiydik arabada sanırım güzel bi tork geldi:)
DetailEF
12-11-2009, 03:25
7200 devir dönüyorum o şekilde ayarladık
5bine kadar beklemek çok sıkıntı olmıycak gibi, zaten genelde 4binde roll yaptığımız için 4binden 5bine çıkması takribi 2 saniye sürdü :D
gerçi buji kablosunda bol miktarda kaçak vardı,ateşlemeyi bloğa veriyomuş :) o sebeplede biraz yukarda kalmış olabilir, gözden geçirceğimiz bikaç şey var belki biraz daha aşağı çekilebilir
ama ben memnun olcam ona eminim şu halinden :D
izmire dönerken gece ateşleme sorunu yüzünden afr farkirde kaldı 90 sabit giderken,gaza basınca da toparlıyor,3.viteste biraz basayım dedim 3 bitti,4 bitti bi baktım 180 olmuşum :D (4 kişiydik arabada sanırım güzel bi tork geldi:)
Bekliyorum canım, ara beni boya beni gezdir :D
DaRkNeSs-
12-11-2009, 03:29
hade leeen :D
gezdirmiş
artık arabayı kiralıyoz benzin al gezdireyim :hahaha:
ahahaha şaka bi yana gezeriz ayıp ediyon inceden bi gazlarız :)
DetailEF
12-11-2009, 03:45
hade leeen :D
gezdirmiş
artık arabayı kiralıyoz benzin al gezdireyim :hahaha:
ahahaha şaka bi yana gezeriz ayıp ediyon inceden bi gazlarız :)
Gelince diyorum, Mc diyorum, çıkalım diyorum, 2 çaf çuf dönelim diyorum tatlikom :D
cannn hayırlı olsuunnnn oldu beeeeee:):):):):) yarın gel biliyorsun hepberaber orda olucaz olmadı gelip alalım seni olur mu? yada ben işten çıkışta gelip alırım.:)yada boşverrr arabanı getir sen:):):)
göstergelerini ve aydınlatmasınıda tamamladım artık can :rolleyes: şimdi iş mustafa abide..:)
DaRkNeSs-
13-11-2009, 00:02
yarın yürür o zaman araba sıkıntısız :)
gerisini de sonra yaparız :D
eline sağlık şükoo :)
DaRkNeSs-
13-11-2009, 00:04
cannn hayırlı olsuunnnn oldu beeeeee:):):):):) yarın gel biliyorsun hepberaber orda olucaz olmadı gelip alalım seni olur mu? yada ben işten çıkışta gelip alırım.:)yada boşverrr arabanı getir sen:):):)
akın evet nihayet oldu :) güzel de gidiyo maşallah çok istedim biliyosun
yarın akşam hep beraberiz araba da zaten mustafa abide ;)
Maşallah gayet güzel olmuş.Allah utandırmasın, güle güle kulan.
Hayırlı olsun güle güle kullan :)
maşallah eminim hafif bi araç için süper keyifli olmuştur :D
Biraz güncel :)
http://i513.photobucket.com/albums/t334/husor/SANY0815.jpg
http://i513.photobucket.com/albums/t334/husor/SANY0819.jpg
http://i513.photobucket.com/albums/t334/husor/SANY0825.jpg
http://i513.photobucket.com/albums/t334/husor/SANY0823.jpg
bybmw(ss)
14-11-2009, 13:28
can dün siz gitdikden sonra mustafa abi çağlar ben ferit felan sahili ağlattık :) araban gercekten cok güzel olmuş allah kaza bela vermesin :)
Mustafa Birsesli
14-11-2009, 18:22
can dün siz gitdikden sonra mustafa abi çağlar ben ferit felan sahili ağlattık :) araban gercekten cok güzel olmuş allah kaza bela vermesin :)
nasıl kanka kıyak olmus demi :) ptesi turboyu sökecem revize etmeden taktık şansımızı deneyelim dedik ama malesef yag veriyor egzos tarafına :cool:
bybmw(ss)
14-11-2009, 18:53
nasıl kanka kıyak olmus demi :) ptesi turboyu sökecem revize etmeden taktık şansımızı deneyelim dedik ama malesef yag veriyor egzos tarafına :cool:
yaa o devede kulak hallolur abey araba ne güzel catara patara ahahah forever turbo diorum :)
emmeye gelen boruyu radyator yanından deılde normal caı borusu gececek olan yerden alsanız daha ıyı olmazmıydı soguma acısından?
Mustafa Birsesli
14-11-2009, 19:09
fan dibinde çok ısınacagını düşünmüyorum gerekirse izole edilir.. biz boruları oradan alarak baya bi yolu kısalttık
yol kısaltmak acısından guzel bı dusunce ama ısınma olayıda bı dezavantaj bence. caı borusu yerınden alıp cooler boru capını azaltarakta aynı boy kısaltma ıslemıne tekabul eder dıye dusunuyorum ben :) tabı herkesın kendı dusuncesı :) kazasız belasız kullanmak nasıl olsun
Mustafa Birsesli
14-11-2009, 19:15
boru çapımız zaten 50mm dahada daraltmak iyi olurmu sence
resımler 50 lık gıbı durmuyor o yuzdenama 50lıkle daha azı olmaz tabıkı
Mustafa Birsesli
14-11-2009, 19:23
resımler 50 lık gıbı durmuyor o yuzdenama 50lıkle daha azı olmaz tabıkı
;) herşey resimlerde gördüğümüz gibi olmuyo :) neyse senin için izole edeceğim orayı görüş bildirdiğin için teşekkürler
rıca ederım oradakı ısınma hıssedılır olmasada bı kayıba sebep olacaktır. zaten stock makıne ustu uygulama ne kadar fazla kazanc okadar ıyıdır :)
turbo 131
04-09-2010, 11:56
can oğlum araban 10 numara oldu darısı benım basıma:))
halilkarakas
04-09-2010, 12:02
hayırlı olsun aabey ...güle güle kullan zırt pırt çufla :D
daha görmedik binemedik :D
TURBO CİVİC
04-09-2010, 18:04
ahaha cok sevindim valla.hayırlı ugurlu olsun.bol boost lu binmeni dilerim.kazasız belasız.bol bol video cekin gunduz olsun mumkunse:D
TAM35GNY
05-09-2010, 00:39
Can masallah kazasiz belasiz dikkatli kullan kardesim..
allah ızın verırse bır tanede ben yapıcam bundan
halilkarakas
05-09-2010, 01:15
allah ızın verırse bır tanede ben yapıcam bundan
nooldu meli aga kim soktu kanına rex i ? :hahaha:
DaRkNeSs-
06-09-2010, 13:18
teşekkürler arkadaşlar :) videolar için bi iki hafta daha sabır,araç şuan rodaj aşamasında gerçi 850 km oldu ama daha 4 ve 5. viteste gazlamıyorum 1-2-3 yapıp 5 e atıyorum :D
artı olarak avansımız motor 200binde stock haline göre ayarlıydı dolayısıyla çok açık değildi,birde üstüne motor yapıp forged ile sıkıştırmayı 8.5 lara çektik.dolayısıyla ayardan sonra mevcut 0.6 basınçla bile çok daha iyi yürüyecek.. :)
bülent bu arabanın daha ayarsız hali. biliyosun avans baya kısık..
gerçi gördüğün gibi buna rağmen boost gelince sarmaya başlıyo :hahaha: bunun bide ayarlı ve yüksek basınçlı hali var, nası tutuncaz yere bilmiyom :D otoban harici gazlayamıcaz anlaşılan :D
lastik şart :)
teşekkürler arkadaşlar :) videolar için bi iki hafta daha sabır,araç şuan rodaj aşamasında gerçi 850 km oldu ama daha 4 ve 5. viteste gazlamıyorum 1-2-3 yapıp 5 e atıyorum :D
artı olarak avansımız motor 200binde stock haline göre ayarlıydı dolayısıyla çok açık değildi,birde üstüne motor yapıp forged ile sıkıştırmayı 8.5 lara çektik.dolayısıyla ayardan sonra mevcut 0.6 basınçla bile çok daha iyi yürüyecek.. :)
bülent bu arabanın daha ayarsız hali. biliyosun avans baya kısık..
gerçi gördüğün gibi buna rağmen boost gelince sarmaya başlıyo :hahaha: bunun bide ayarlı ve yüksek basınçlı hali var, nası tutuncaz yere bilmiyom :D otoban harici gazlayamıcaz anlaşılan :D
lastik şart :)
askere gitmeden önce ben o arabadayken gazlamazsan askerde seni korumam :D:D
allah kolaylık versin şimdiden cem abi cok eylenmişti eğlenceden yıkılıodu sizide eğlenmeye cavet edıo :D