StyleALP
26-10-2009, 13:20
Merhaba Tech-Turkey Ailesi;
Ben İstanbul / Bomonti 'den Alper Onur ARSLAN. Dün kü mükemmel EdirneKapı Şehitliğine yapılan protesto ile sizleri tanıma fırsatım oldu ve Aileye katıldım. Yaşım 15 olmak üzere 10. sınıf öğrencisiyim. Kısaca kendimi sizlere aşağıdaki form ile tanıtacağım.
İsim ve Soyisim: Alper Onur ARSLAN
Doğum Tarihi / Yaş: 03 / 08 / ''1994 - [ 15 ]
Yaşadığı Yer: Bomonti / Şişli - İstanbul
Doğum Yeri: Mecidiyeköy / İstanbul
Mesleği: Öğrenci
Telefon No: (0)537 745 71 71
MSN: istandbulls@hotmail.com
E-Mail:
Hobi(ler): Otomobil ve Tuning Dünyası, Teknoloji, Bilişim Teknolojileri, Müzik, Eğlence, Spor Dalları...
Fobi(ler): Egzos Seslerinin Olmadığı Bir Dünya.
Burç: Aslan
Sevdiği Araba Markası: Hepsi ama özellikle HONDA !
Umarım Aileye, Aranıza kabul edersiniz. Gerçekten çok sevinirim. Aileye katılmamda en büyük etkenlerden bazılarıda yapılan güzel Organizasyonlar, üyeler arası ilişki ve eşsiz modifiyeli ve modifiyesiz araçlar.:cool: Tech-Turkey ile başarılara ve güzel günlere imza atmak dileğiyle... IYI GunLeR... :icon_tup:
Ben İstanbul / Bomonti 'den Alper Onur ARSLAN. Dün kü mükemmel EdirneKapı Şehitliğine yapılan protesto ile sizleri tanıma fırsatım oldu ve Aileye katıldım. Yaşım 15 olmak üzere 10. sınıf öğrencisiyim. Kısaca kendimi sizlere aşağıdaki form ile tanıtacağım.
İsim ve Soyisim: Alper Onur ARSLAN
Doğum Tarihi / Yaş: 03 / 08 / ''1994 - [ 15 ]
Yaşadığı Yer: Bomonti / Şişli - İstanbul
Doğum Yeri: Mecidiyeköy / İstanbul
Mesleği: Öğrenci
Telefon No: (0)537 745 71 71
MSN: istandbulls@hotmail.com
E-Mail:
Hobi(ler): Otomobil ve Tuning Dünyası, Teknoloji, Bilişim Teknolojileri, Müzik, Eğlence, Spor Dalları...
Fobi(ler): Egzos Seslerinin Olmadığı Bir Dünya.
Burç: Aslan
Sevdiği Araba Markası: Hepsi ama özellikle HONDA !
Umarım Aileye, Aranıza kabul edersiniz. Gerçekten çok sevinirim. Aileye katılmamda en büyük etkenlerden bazılarıda yapılan güzel Organizasyonlar, üyeler arası ilişki ve eşsiz modifiyeli ve modifiyesiz araçlar.:cool: Tech-Turkey ile başarılara ve güzel günlere imza atmak dileğiyle... IYI GunLeR... :icon_tup: