PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabada film izlemek için ne yapmalı

Orhan
26-10-2009, 18:48
benim kız çizgi filme bayılıyor uzun yolda sıkılmasın diye arabada izlemesi için bişeyler bakındım dvd playerlar var çakmaktan çalışan onun da sesi çok zayıf kalıyor 300 lira civarı istiyorlar bana o işe bu para çok gibi geldi onun yerine video dvd oynatabilen bi ana ünite ve kızımın oturduğu yerin önündeki kafalığa bi monitör alsam nasıl olur kaça mal olur.
Tavsiyelerinizi ve fiyat bilgileriniz benim için önemli

kv661
26-10-2009, 18:51
benim kız çizgi filme bayılıyor uzun yolda sıkılmasın diye arabada izlemesi için bişeyler bakındım dvd playerlar var çakmaktan çalışan onun da sesi çok zayıf kalıyor 300 lira civarı istiyorlar bana o işe bu para çok gibi geldi onun yerine video dvd oynatabilen bi ana ünite ve kızımın oturduğu yerin önündeki kafalığa bi monitör alsam nasıl olur kaça mal olur.
Tavsiyelerinizi ve fiyat bilgileriniz benim için önemli

Şimdi abicim araç içi multimedya sistemlerine girdiğin zaman işin ucu epey uzun çıkabilir. Ucuzu da varrrr pahalısı da...

Asıl önemli olan konu bütçene göre en iyi ürünü taktırabilmek.

Aracının Subaru oldugunu tahmin ediorum avatardan felan.

Subarulara Double-DIN yani 2 teyp boyutunda ki ürünler amiyane 1 tabirle CUK oturuyor. Bir adet bundan alıp onu tavan monitörü ile desteklersen işini görebilir diye aklıma geldi şu an...

ama Portable DVD Player ise göz ardı edilemeyecek bir öpsiyon gibi...

Seçim senin

ef186
26-10-2009, 18:52
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=35785

Bu linkteki ürüne bakabilirsiniz .
Uzun süreli değil ama otomobile bişeyler yapmadan kullanılabilir diye düşünüyorum .
Ayrıca çok ses çıkartanını aramayın boşuna kaliteli bir kulaklık alın aşağıdaki gibi kulak içine değilde dışından saran dış sesleri içine almayan böylece ses sorunuda çözülür tabi yeğenimiz kulağından onu cıkartıp atıcak kadar küçük değilse :D

http://www.utarmuzik.com.tr/urunresim.asp?id=78

Schumi
26-10-2009, 18:52
Yumatu Sunny Next gibi markaların 7" tv içinde sd karttan ve usb den divx oynatan cihazları var. Bunlardan bir tane alıp içine 2-4 gb sd karta yüklediğin divx çizgi filmleri oynatabilirsin.

Schumi
26-10-2009, 18:54
Bence kulaklık kullanmak yerine ufak bir hoparlör ile sesi yakınına verin. Çünkü kulaklık çok sağlıksız birşey. Kulak içinde çok çabuk bir şekilde inanılmaz hızda ve sevdiği sıcaklıkta bakteriler üremesine sebep oluyor.

kayaakin
kafalık monitörleri electro world,media market gibi magazalarda hem secenek olarak cok hemde fiyat olarak uygun ..
180 tl ye necvox satılyordu diye hatırlıyorum..
fakat ana ünite diyince maliyet yükseliyor...
tesisatım ses düzenim cok önemli değil diyorsanız kamosonic , goldmaster gibi bi ünite alın max.200 tl ye
birde kafalık monitörü...problemsiz oynar.. max.400 tl gibi tutacaktır..
karar sizin tabiki :)

Mr.K
Kafaliklara ekran en basit cozum olur heralde tahminim (2.el alindigini varsayarsak) herseyiyle 500u gecmez gibi.(gerci anaunitede onemli onu atladim:D)

ef186
26-10-2009, 18:55
hareket halindeki otomobilde çok çok sıkı izolasyon olmadıkça yanına konulabilecek ufak hoparlörlerden bir şey duymak pek mümkün olmaz gibi bence ...

Orhan
26-10-2009, 18:59

Bu linkteki ürüne bakabilirsiniz .
Uzun süreli değil ama otomobile bişeyler yapmadan kullanılabilir diye düşünüyorum .
Ayrıca çok ses çıkartanını aramayın boşuna kaliteli bir kulaklık alın aşağıdaki gibi kulak içine değilde dışından saran dış sesleri içine almayan böylece ses sorunuda çözülür tabi yeğenimiz kulağından onu cıkartıp atıcak kadar küçük değilse :D

http://www.utarmuzik.com.tr/urunresim.asp?id=78
linktekine baktım ama bana araç içinde sabit duracak bişey lazım kızımda 19 aylık kulaklık taktırmak çok zor toka bile takmıyor zilli

Yumatu Sunny Next gibi markaların 7" tv içinde sd karttan ve usb den divx oynatan cihazları var. Bunlardan bir tane alıp içine 2-4 gb sd karta yüklediğin divx çizgi filmleri oynatabilirsin.
bakarım bi çok özel bişey aramıyorum

Bence kulaklık kullanmak yerine ufak bir hoparlör ile sesi yakınına verin. Çünkü kulaklık çok sağlıksız birşey. Kulak içinde çok çabuk bir şekilde inanılmaz hızda ve sevdiği sıcaklıkta bakteriler üremesine sebep oluyor.
ekstra hopörleri kayacak yer bulmak zor bide arabada tehlikeli olmazmı

kafalık monitörleri electro world,media market gibi magazalarda hem secenek olarak cok hemde fiyat olarak uygun ..
180 tl ye necvox satılyordu diye hatırlıyorum..
fakat ana ünite diyince maliyet yükseliyor...
tesisatım ses düzenim cok önemli değil diyorsanız kamosonic , goldmaster gibi bi ünite alın max.200 tl ye
birde kafalık monitörü...problemsiz oynar.. max.400 tl gibi tutacaktır..
karar sizin tabiki :)
mantıklı bakayım bi

Kafaliklara ekran en basit cozum olur heralde tahminim (2.el alindigini varsayarsak) herseyiyle 500u gecmez gibi.(gerci anaunitede onemli onu atladim:D)

sıfır şart değil işgörecek bişey olsun yeter

Schumi
26-10-2009, 19:00
hareket halindeki otomobilde çok çok sıkı izolasyon olmadıkça yanına konulabilecek ufak hoparlörlerden bir şey duymak pek mümkün olmaz gibi bence ...

Cihazların ses çıkış gücüde önemli ancak eskiden pc lerde kullanılan sadece 3.5mm jack ile çalışan hoparlörler vardı. PCI ses kartlarının ilk çıktığı ve kartların kendi anfilerinin olmadı çok cılız sesler verdiği dönemde bile tatminkardı. Oradan orantılayarak bence yeterli olur.

ef186
26-10-2009, 19:03
linktekine baktım ama bana araç içinde sabit duracak bişey lazım kızımda 19 aylık kulaklık taktırmak çok zor toka bile takmıyor zilli

19 aylıksa kulaklık falan hem imkansız hemde sağlıklı olmaz ...
Allah analı babalı buyutsun .
Sanırım paraya kıyıcaksın :D

MeRtCaN
26-10-2009, 19:06

bende boyle bir sey var abi hem arabada hem evde hemde otobuste her yerde kullanabılıyorsun..

ef186
26-10-2009, 19:07

bende boyle bir sey var abi hem arabada hem evde hemde otobuste her yerde kullanabılıyorsun..

yukarıyı oku :D
benim mesajdaki linke bak mesela :D

MeRtCaN
26-10-2009, 19:10
sabıtlemek zor degıl cıft yuzlu banta bakar yanı...

Orhan
26-10-2009, 19:13
mertcan buna baktımda ama bana farklı bişey lazım yoksa cihazın güzel

Orhan
26-10-2009, 19:20
sabıtlemek zor degıl cıft yuzlu banta bakar yanı...

doğruda çocuğun oynayamayacağı bişey lazım yani arkada sırf monitor olacak kafalıkta geri kalanı ana üniteden olsun istiyorum
http://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0305&categoryId=0305&parentId=03&modelCodeDisplay=DP392G&model=NOTHING
buna baktımda bu taşınabilirlerde ses sıkıntısı var

Orhan
26-10-2009, 19:34
ergaziden gazinin bi kafasını şişireyim ben
son durum olarak double din ve kafalık monitörü aranıyor

mgnPower
26-10-2009, 19:42
gaziye gideceksen banada bi haber edersen sevinirim. hatta haber edemem dersen benden bol bol bol bol sitem soyle sert konus ama :) :)

Orhan
26-10-2009, 19:51
gaziye gideceksen banada bi haber edersen sevinirim. hatta haber edemem dersen benden bol bol bol bol sitem soyle sert konus ama :) :)

kötü bidurum varsa yanaşmayalım ;)

imhotep
26-10-2009, 19:55
O dertten bende muzdariptim sunnynin 7 inclik ekrani ve sony vcd mp3 calarli bir ana unite ile bu isi cozdum tavsiye ederim

Orhan
26-10-2009, 19:58
O dertten bende muzdariptim sunnynin 7 inclik ekrani ve sony vcd mp3 calarli bir ana unite ile bu isi cozdum tavsiye ederim

bende aynı planı yapıyorum ama bakalım ne olacak ;)

mmustu
26-10-2009, 20:01
abi 500-600 liralara double din al en mantıklısı ama bu sefer önde olacak arkada seyredemeyecek dersen vcd li bir teyp ve 1 yada 2 tane kafalık monitörü al çöz sorunu

kafalık monitörünün tanesi 150 lira gibi bir fiyat vcd li teypte marka ve kalitesine bağlı olarak 300 liradan başlar kablosu montajıda 100-150 lira çiçek gibi olur

Orhan
26-10-2009, 20:15
abi 500-600 liralara double din al en mantıklısı ama bu sefer önde olacak arkada seyredemeyecek dersen vcd li bir teyp ve 1 yada 2 tane kafalık monitörü al çöz sorunu

kafalık monitörünün tanesi 150 lira gibi bir fiyat vcd li teypte marka ve kalitesine bağlı olarak 300 liradan başlar kablosu montajıda 100-150 lira çiçek gibi olur

aklımdakide o zaten muştu bakalım kaça patlayacak ;)

M_PROJECT
26-10-2009, 20:21
http://reverseparkingsensors.co.uk/photos/dvd8-in-car-roof-mount-dvd-player.jpg

bole bisi lazim sana tandandan inen , arabanin orta tavan lambasinin oldgu yere monte edersiniz, ekrana kimse dokunmazda

Orhan
26-10-2009, 20:43
yok ya güzelde bişey olsun istiyorum kafalık monitörü en iyisi gibi geldi bana

mgnPower
26-10-2009, 21:19
kötü bidurum varsa yanaşmayalım ;)

yok yok eski tanisiriz kendisi ile...

Orhan
26-10-2009, 21:22
yok yok eski tanisiriz kendisi ile...

tamam selamını söylesem kazık küçülürmü :D

Alican
26-10-2009, 21:25
Çin malı navigasyon cihazları var 2 gb hafızalı dıvx mp3 fm radyo ozellıklı ıstersen boyle bırsey alıp aracının ses sıtemıne baglıyabılırsın fıyatıda 200tl :)sahıbınden comda satılık var 5" ekranlı.

fasterhan
26-10-2009, 22:32
abi mantıklı bir double din ve güzel kafalık monitörleri ile güzel bir kombinasyon olusur....hatta double dinde dual zone özelligi olursa sen önde radyo dinlerken arkadakiler kafalıktan film izler sesi kendileri duyar arkadan.....gazi abiye gidersen erhanın tanıdıgıyım dersen fiyatta baya baya yardımcı olur....montaj konusundada profesyonel işçilik istersen yardımcı olurum abi gazi abinin ustaları konusunda....hatta pm atıyorum

mgnPower
26-10-2009, 22:47
tamam selamını söylesem kazık küçülürmü :D

banada haber et bende geleyim kazigi sifira indirgeriz hepberaber... bendeki kazigida cikartiriz elbirligi ile :D :D :D

Alican
27-10-2009, 08:07
banada haber et bende geleyim kazigi sifira indirgeriz hepberaber... bendeki kazigida cikartiriz elbirligi ile :D :D :D

Bende geliyim bari :Dbu arada geçmişte sağlam bir kazık çıkarmışdık halamı var:beuj:

mgnPower
27-10-2009, 08:16
Bende geliyim bari :Dbu arada geçmişte sağlam bir kazık çıkarmışdık halamı var:beuj:

gel gel var hala yeni bi projem var hatta arabamiz icin...

Orhan
27-10-2009, 08:59
Çin malı navigasyon cihazları var 2 gb hafızalı dıvx mp3 fm radyo ozellıklı ıstersen boyle bırsey alıp aracının ses sıtemıne baglıyabılırsın fıyatıda 200tl :)sahıbınden comda satılık var 5" ekranlı.
denedim ama yeterli değil

abi mantıklı bir double din ve güzel kafalık monitörleri ile güzel bir kombinasyon olusur....hatta double dinde dual zone özelligi olursa sen önde radyo dinlerken arkadakiler kafalıktan film izler sesi kendileri duyar arkadan.....gazi abiye gidersen erhanın tanıdıgıyım dersen fiyatta baya baya yardımcı olur....montaj konusundada profesyonel işçilik istersen yardımcı olurum abi gazi abinin ustaları konusunda....hatta pm atıyorum
pm aldım cevapladım ;)

tamam :D

:D

gel gel var hala yeni bi projem var hatta arabamiz icin...
bu cumartesi için sözleşelim bakalım ne diyecek fiyat olarak

mgnPower
27-10-2009, 09:04
cumartesi uyar bana... yarin ogleden sonrasi itibari ile musaitim pazartesiye kadar.

Alican
27-10-2009, 09:26
bu arada dodohaman da olması lazım kafalık monıtoru ve dvd oynatıcı bırde ona sorsanız yada konuyu gorurse yazar. Abi haber beklıyorum birde aradım açmadın ve gelmedın :D

mgnPower
27-10-2009, 10:28
cumartesi cenazemiz vardi alican cumada isten cikip eve gelene kadar zor durdum gelir gelmez yattim

Orhan
27-10-2009, 10:53
cumartesi uyar bana... yarin ogleden sonrasi itibari ile musaitim pazartesiye kadar.

tamam görüşürüz özelden telefon numarası salarmısın

mgnPower
27-10-2009, 10:57
tamam görüşürüz özelden telefon numarası salarmısın

saldim ozelden

Orhan
30-10-2009, 19:21
saldim ozelden

aldımda kaydedemeden mesajları sildim yanlışlıkla tekrar gönderirimisin yarın öğlen gibi orda olacağım

mgnPower
30-10-2009, 22:30
saldim bir daha :D

Orhan
31-10-2009, 15:23
şu an ergazideyim double ve kafalığa monitör takılıyor
kafalık teminini halleden gmg Mustafa kardeşime sonsuz teşekkürler

mgnPower
31-10-2009, 19:02
su gmgye bi ben gidemedim yaa... hayirlisi senin aracda cok dehset hani :D

joker23
31-10-2009, 23:41
merhabalar Orhan abi mümkünse resim koyabilir misin acaba?

mgnPower
31-10-2009, 23:50
sitedende bi kac arkasimizin basina geldi etti aman Allah korusun oncelikle ama bu tip seyleri genele acik hic bi forumda yayinlanmasi taraftari degilim ben. tabii takdir senin.

Orhan
01-11-2009, 20:08
su gmgye bi ben gidemedim yaa... hayirlisi senin aracda cok dehset hani :D
haftaya yine ergazide olacam takilan double arızalı çıktı yapacaklarmış seninletaıştığımada çok sevindim senin araçta muhteşem

merhabalar Orhan abi mümkünse resim koyabilir misin acaba?
canlı gösteririm daha iyi olur haftaya cumartesi sabah ergazide olacağım;)

sitedende bi kac arkasimizin basina geldi etti aman Allah korusun oncelikle ama bu tip seyleri genele acik hic bi forumda yayinlanmasi taraftari degilim ben. tabii takdir senin.

bende çok resim koymuyorum allah esirgesin nazardan çok çekiniyorum artık:D

joker23
01-11-2009, 22:01
haftaya yine ergazide olacam takilan double arızalı çıktı yapacaklarmış seninletaıştığımada çok sevindim senin araçta muhteşem

canlı gösteririm daha iyi olur haftaya cumartesi sabah ergazide olacağım;)

bende çok resim koymuyorum allah esirgesin nazardan çok çekiniyorum artık:D

hmmm.. ozaman bişey diyemem tabi canlısınıda göremem abi çok uzaktayım.Neyse hayırlı olsun diyelim bari:)

mgnPower
01-11-2009, 22:35
haftaya ergazi meeting yapalim o zaman tekrardan :D

Orhan
02-11-2009, 09:45
hmmm.. ozaman bişey diyemem tabi canlısınıda göremem abi çok uzaktayım.Neyse hayırlı olsun diyelim bari:)
bi denk gelinir nasılsa dünua küçük

haftaya ergazi meeting yapalim o zaman tekrardan :D
valla yapalım gene olur :D
ya cihaz da dvd oynatmama sorunu var format atalım dediler nasıl olacak acaba
bide anlamadım ben bunu nasıl bi cihaz xetec double kullanan varmı

mgnPower
02-11-2009, 09:51
benide sogutacan bu isten o kadar yatirim yaptim bak uzme benide :D saglik olsun abi format atilmisken perfect xp sp3 kuralim o zaman :D :D :D ahuahuhauauh saka bi yanada cok can *****I olmusdur eminimki... neyse Allah baska dert keder vermesin. Hallederiz hepsini cozeriz. gerci bi cay ismarlamadilar o kadar durduk oradada bu sefer termosla gelirim ben ama.

Orhan
02-11-2009, 10:14
benide sogutacan bu isten o kadar yatirim yaptim bak uzme benide :D saglik olsun abi format atilmisken perfect xp sp3 kuralim o zaman :D :D :D ahuahuhauauh saka bi yanada cok can *****I olmusdur eminimki... neyse Allah baska dert keder vermesin. Hallederiz hepsini cozeriz. gerci bi cay ismarlamadilar o kadar durduk oradada bu sefer termosla gelirim ben ama.

valla çay konusunda haklısın termosu kap gel :D
anlamadığım bilmediğim bi konu bilen varsa yazsın dvd playerlara format atılır mı ne menem iştir

mgnPower
02-11-2009, 10:19
ben termosu getireyim bardaklarida sen getir :D ihtiyacimiz yok sizin cayinizada bardaginizada diyelim :D :D :D

AvcI
02-11-2009, 10:29
montajdan sonraki fotoları bekliyorum,

mgnPower
02-11-2009, 10:54
foto yok foto :D no photo no cry :D

Orhan
02-11-2009, 11:10
ben termosu getireyim bardaklarida sen getir :D ihtiyacimiz yok sizin cayinizada bardaginizada diyelim :D :D :D
ahaha olur valla aynen iki kupa alayım geleyim bende şekerlerde benden :D

montajdan sonraki fotoları bekliyorum,

haftaya cuma yada cumartesi tork ta olacağım beklerim bakarız beraber suatım ;)

mgnPower
02-11-2009, 12:54
torkadami gidecen :D hay masallah bi girdin tam girdin sende napacan torkda hazir el degmisken turbolayipmi cikacaksin :D saka bi yana sorun yoktur umarim ?

Orhan
08-11-2009, 23:10
torkadami gidecen :D hay masallah bi girdin tam girdin sende napacan torkda hazir el degmisken turbolayipmi cikacaksin :D saka bi yana sorun yoktur umarim ?

sorun yok çok şükür km bakımı gelmişti ;)
hazırda turbosu varken elimi sürmem (Konusunu dahi açıca Orhan usta sen kaşınıyosun diyor :D)
Double işi olmadı cihaz arızalı çıktı Gazi'de sağolsun bi güzellik yaptı bunu verdi http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26080&productid=otcglkdv3241y#tablnk
cihaz güzel memnunum şimdilik ama double ın havası bi başkaydı canım :(
seni arayamadım çünkü çok yer dolaştım rahatsız etmek istemedim ;)

mgnPower
09-11-2009, 08:02
sifir navitech buldum bende 700 liraya 10 taksit gibi taksitte yaptirabilme sansini yakaladim ama su ocak ayini bi atlatalim diye bekliyorum. cumartesi kosturmacayla gecti benimde cocukla beraber sac jant aldik kisliklarimi taktirdik hava cok guzel diye arabaya takamadim dursun dedik sonra onlari terasa yine cikardim. bos indirdigim lastikleri jantli ve havalari basilmis olarak yukari cikarmak baya bi ugrastirdi beni :D senden ses cikmayinca bende gelmedim. bi ara torka gideyim diye ciktim istanbul yolu muazzam bir kalabalikdi ilk isiklardan geri donduk bizim oglanla :D

AhmetKadir
09-11-2009, 09:16
butun gun yanındaydım , ne duyarsız adamım ya insan iki kare fotograf ceker dımı :D

dabıl dın guzel olacaktı ama amac ufaklıgın tv izlemesı ıse onde sadece cd caların olması ıyı oldu :D ahahahah:D

Orhan
09-11-2009, 20:38
sifir navitech buldum bende 700 liraya 10 taksit gibi taksitte yaptirabilme sansini yakaladim ama su ocak ayini bi atlatalim diye bekliyorum. cumartesi kosturmacayla gecti benimde cocukla beraber sac jant aldik kisliklarimi taktirdik hava cok guzel diye arabaya takamadim dursun dedik sonra onlari terasa yine cikardim. bos indirdigim lastikleri jantli ve havalari basilmis olarak yukari cikarmak baya bi ugrastirdi beni :D senden ses cikmayinca bende gelmedim. bi ara torka gideyim diye ciktim istanbul yolu muazzam bir kalabalikdi ilk isiklardan geri donduk bizim oglanla :D
en iyisini yapmışsın trafik çok kötüydü;)

butun gun yanındaydım , ne duyarsız adamım ya insan iki kare fotograf ceker dımı :D

dabıl dın guzel olacaktı ama amac ufaklıgın tv izlemesı ıse onde sadece cd caların olması ıyı oldu :D ahahahah:D

artık kaza riski sıfır yolda bitirim karınca izlemektende kurtuldum yola konsantre olabiliyorum:D