Orijinalini görmek için tıklayınız : İnanılmaz park kazası.Yok böyle bir şey !!
Antalyalogy
26-10-2009, 20:00
http://videos.streetfire.net/video/Amazing-Park-Crash_715490.htm
PROMINENT
26-10-2009, 20:03
nasıl çıktı bu kadar kolay okadar hızlı değildi ?
Shadow_Dancer
26-10-2009, 20:07
Kesin kadındır :D
benım arabam olsa yaşatmazdım onu
iksbesini arazide degil parkingte test etmis amcam haahah
M_PROJECT
26-10-2009, 20:14
muhtemel kadin yada cok yasli ,frene basacam die abanmis, yerdeki tasin ustune cikincada sekip arabalarin ustune cikmis, kacmis ama cok uzaga gidemicektir karter delinmis yag akio :D
Antalyalogy
26-10-2009, 20:15
Muhtemelen fren yerine gaza abandı , araçların park yerlerini birbiirnden ayıran kütükler çıkışı kolaylaştırmış..
Antalyalogy
26-10-2009, 20:16
muhtemel kadin yada cok yasli ,frene basacam die abanmis, yerdeki tasin ustune cikincada sekip arabalarin ustune cikmis, kacmis ama cok uzaga gidemicektir karter delinmis yag akio :D
Müdür ne göz va sende de ha eagle eye mübarek :icon_tup::icon_tup:
düşün abi çekmişsin hondanı oraya model önemli değil honda olsun yeter biriside geliyo senin binerken koltuğu eskimesin diye dikkat ettiğin arabana bu şekil bindiriyo :)
düşün abi çekmişsin hondanı oraya model önemli değil honda olsun yeter biriside geliyo senin binerken koltuğu eskimesin diye dikkat ettiğin arabana bu şekil bindiriyo :)
Koltugu eskimesin diye dikkat ettigim arabayi zaten oraya cekmem ki ben:D hahahahaha
M_PROJECT
26-10-2009, 21:16
takilmamak lazim cana gelmedikce , soylede dusunebiliriz , bu x5 deki bizim dedemiz , babannemiz , annanemizde olabilir . kacmasayidi iyi olurduda , mantiksiz dusunmek yanlis . kimse kimsenin arabasinin ustune isteyerek cikmaz dimi ;)
chiefkadir
26-10-2009, 21:17
Tam Malakmış
.hiçbirşey olmamış gibi ağır ağır geri gitti:) hayret birşeyç
:D:D :soru::soru:
kadındır normal bır durm :)
renault_f1
26-10-2009, 22:13
birde görevini yapmış gibi gitmesi yokmu zuahha
maxpower
26-10-2009, 22:17
ztn otoparklar konusunda paranoyağım bide bunu gördüm ya :D
ya ben böle bir durum yapıp kaçanları anlayamıyourm.. ben olsam iner bakarım :) enayi gibi durumu orda hallederim .. kaçmak nedir yaa zalak bu insan gidip bir adama vursa ozmanda kaçıcak demektir.. yazık
Helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum..üstün yetenek ister bu kaza :D
süper ya başaranı tebrik etmek gerek :D
onu nasıl gördün :)))
hey masllah tebrık etmek lazım kolay bıse deyıl
dragstar
27-10-2009, 00:23
kadın veya yaşlı bir amca bence
Buğra A.
27-10-2009, 03:41
Şerefsiz birde kaçıyor.
ya kafası güzel yada yaşlı birisi
metinalan
27-10-2009, 08:46
Allah çümlemizi trafikdeki kadın söförlerden korusun,