Orijinalini görmek için tıklayınız : saxo vts & 106 gti & corsa gsi b & ?
Arkadaşlar 11,500 tl m war, maximum, fiesta'm ile takas da olabilir. Peki bu seçeneklere başka ne ekleyebiliriz.
106 gti / quicksilver
Saxo vts / vtr
Corsa B gsi 1.6
Astra B gsi 2.0
Bravo hgt 2.0 / sx 1.6
CRX 1.6
Vtec si 1.6
Polo 1.4 sportline
.
.
.
?
hb civic si, jdm spec :)
çok para çekiolar :/
bide CRX mi eklesem listeye ?
http://www.sahibinden.com/meraklisina_1991_model_honda_crx_nadide_bir_arac!-61WQQaXQQ9375016WQQpXQQdisplayitem
olabilir ama bence bıraz soteye yat si denk getirmeye çalış illakı düşer bitane.:)
Bu fiyatlara buldugun araçların geçmişini çok iyi incele çünkü temiz araçlar bu fiyata olmuyor istedigin araçlar hızlı araçlar o yüzden bu fiyatlara genelde kazalı oluyor :icon_tup:
en yeni model hangiisi ise onu al
mümkünse 106 olmasın...
acik ara gti vts . hgt olursa temiz oda olur.. dierlerini ele direk...
gti ve vts benim istediğim aslında ama temizini bulmak zor, ikisi arasında kalsam gti mı ? gerçi temizliğine göre ikiside alınır düşüncesindeyim
serhat306
27-10-2009, 12:32
en yeni model hangiisi ise onu al
mümkünse 106 olmasın...
nıye 106 olmasın hangı sebepden acaba???:confused:
o paraya yumuşak taklalı alırsın:)
o paralara alcağın gti,vts çok başını ağrıtır sanayiden çıkamzsın .. temiz bi quik veya vtr bulabilirsin. ama ben bakımlı crx veya si tercih ederdim.
o paralara alcağın gti,vts çok başını ağrıtır sanayiden çıkamzsın .. temiz bi quik veya vtr bulabilirsin. ama ben bakımlı crx veya si tercih ederdim.
temiz quick yada xs tatmin edermi performans olarak bilmiyorum :/
nıye 106 olmasın hangı sebepden acaba???:confused:
sanırım çoğu gti'ın patlamış oldugu kanısı herkezde uyanmış.
Görkem.Y
27-10-2009, 12:44
13 civarına çok temiz si lar var.en azından başın ağrımaz ilerde
aLperTunga
27-10-2009, 12:47
11500 liraya hiç gti veya vts ye girme derim ben o paralara cicek gibi quickler var..
11500 liraya hiç gti veya vts ye girme derim ben o paralara cicek gibi quickler var..
pwki quickilver ların teknik verileri nedir?
1.4 75hp, 8v
0-100:12.9sn,
5500d/d'de 75hp max,
111 Nm max tork
aLperTunga
27-10-2009, 12:55
pwki quickilver ların teknik verileri nedir?
1.4 75hp,
0-100:12.9sn,
5500d/d'de 75hp max,
3300d/d 111Nm max tork
11.5 a 97 vtsler filan yok ha demek piyasa yukselmis demekki..
ayni paraya si yerine vts al anlaminda dedm..
aLperTunga
27-10-2009, 12:58
karedşim corsa gsi düşünürsen bacanagımda var mantzelli 94 corsa gsi..düşünürsen ilanı var banada pm atabilrsin..
Sierra Rs
27-10-2009, 13:01
o paraya corsa gsi alınır anca quick senin arabandan hızlıda değil değmez..
'98 corsa gsi al hem donanımlı olur hemde o paraya bu araçlar içinde en temizini almış olursun
93 mod. SI
aynı paraya
98 2000 mod 106 gtı veya VTS
bulabılırsın...
TolgaEsentepe
27-10-2009, 15:37
zamanında bu 3ü arasında kalıp gti ı tercih etmiştim. corsa nın iyi gidenleri 94 leri onlarda boş biraz. vts ve gti tercih edilir ancak dediğiniz fiyatlara temizlerini bulmak biraz zor.
CeM öZeR
27-10-2009, 16:04
Polo 1.4 16 V sportline'da bence hiç fena olmaz. :)
Ahmet_28
27-10-2009, 16:15
biraz daha sık bence güzel bi gti al derim.1-2.000 lira için quik'e binmeye gerek yok.saxo vtr hiç aklından bile geçirme piyasası çok zayıf quik gene alınıp satılan bi araç ona nazaran
serhat306
27-10-2009, 16:40
biraz daha sık bence güzel bi gti al derim.1-2.000 lira için quik'e binmeye gerek yok.saxo vtr hiç aklından bile geçirme piyasası çok zayıf quik gene alınıp satılan bi araç ona nazaran
+++++++++++++++++++
Quick 2.el olarak daha aktif fakat performans olarak şuanki aracımdan iyi değil. Gsi kafama yatıyor. Poloyu hi. düşünmemiştim. Dizaynı çok sport durmuyor o yüzden sevmiyorum yada o yüzden aklıma gelmedi.
AhmetKadir
27-10-2009, 18:20
bence guzel bi saxo denk getirirsen kacırma. paran olursa ilerde ufletırsın tertemız 250hp gazlarsın :)
o paralara bebek gibi corsalar var en mantıklı seneceneklerden biri gsı bence
Ben olsam si alırım. Benimde bu civarlarda param var insallah yılbasından sonra si alcam:)
bu rakama gti saxo alınmaz kanımca
Sefa_vts
27-10-2009, 22:34
Ya niye alınmıyo arkadaşlar? Hiç mi boyalı arabaya binmiyorsunuz.. BEn güle oynaya boyatıyorum.. Mal gibi geziceğime 85 kere boyatırım daha iyi.. Çamurluğumda macun olucağına değiştiririm daha iyi.. Yapmayın Allah aşkına? Patlak 106-vts ne demek?
Tam manası ile açıklayabilicek biri var mı? Ben bursaya gittim grkm arkadaşımızla 8500 e boyalı değişensiz hasarsız 1997 model gti ile anlaştım.. contadan yağ terletiyor istanbula kadar motor kırar ihtimali ile almadım.. Hiç zor değil arabalar.. Yapmayın lütfen.. Ufak tefek masraflarla düzelicek arbalar.. Bi kere trigeri diski balatası servis fiyatları bile ucuz.. Gerektiğinde yan sanayi parça ihtimali bile çok.. Kesinlikle tavsiye etmem alt takım ve yürüyen aksamda ama.. BEnim cam fitilim çıktıysa servise 160 tl vermek yerine 16 tl ye çıkmasını bulabilirim.. Bilmiyorum neye yoruyorsunuz 11-12 arası gti ları ama hiç araştırmadan yazmayın..
EvrenCan_RS
27-10-2009, 22:35
2000 tl falan daha ekleyebilirsen bence Clio RS süper olur..
Donanım,sürat,ekonomi,yedek parça ve dahası.. Ve modelde yüksek olur
vtr quıksılver bunun gibi arabaları almada ne alırsan al :D gti al derim bana sorarsan tabi 11.500 e de guzel araba bulursun ama cok inceleyip bakman lazım arabadan anlayan brileri varsa daha dogrusu 106 dan onlarla gitmen lazım 11.500 e toplanmayacak kadar kotude var sıkışıp nalet olsun dıen de var nalet olsun dıenın arabası sana yarar
Ya niye alınmıyo arkadaşlar? Hiç mi boyalı arabaya binmiyorsunuz.. BEn güle oynaya boyatıyorum.. Mal gibi geziceğime 85 kere boyatırım daha iyi.. Çamurluğumda macun olucağına değiştiririm daha iyi.. Yapmayın Allah aşkına? Patlak 106-vts ne demek?
Tam manası ile açıklayabilicek biri var mı? Ben bursaya gittim grkm arkadaşımızla 8500 e boyalı değişensiz hasarsız 1997 model gti ile anlaştım.. contadan yağ terletiyor istanbula kadar motor kırar ihtimali ile almadım.. Hiç zor değil arabalar.. Yapmayın lütfen.. Ufak tefek masraflarla düzelicek arbalar.. Bi kere trigeri diski balatası servis fiyatları bile ucuz.. Gerektiğinde yan sanayi parça ihtimali bile çok.. Kesinlikle tavsiye etmem alt takım ve yürüyen aksamda ama.. BEnim cam fitilim çıktıysa servise 160 tl vermek yerine 16 tl ye çıkmasını bulabilirim.. Bilmiyorum neye yoruyorsunuz 11-12 arası gti ları ama hiç araştırmadan yazmayın..
Kardeşim haklısın ama sen araştırıyorsan bunların piyasasını kvalıyorsan suç bizimmi ? Biz bulamıyoruz o paralara güzel araba eğer sen buluyorsan sen al bizde senden alalım boyalı olması sorun değil ARTIK :D ama yinede o paraları verdiğimde güzel bir araç almak isterim piyasada her gün dolaşanların haricinde eşe dosta sorup almak en mantıklısı,daha piyasaya çıkmamış 106 gti ler var . Ama şuda bir gerçek sağlamı kalmadı araçların ...
Saxo bilmiyorum isminden dolyaı hiç sıcak bakmadığım bir araç .Performans olarak kesinlikle tatmin eder eli ayagı düzgün bir 106 o paralara o keyfi verecek başka bir araç benim bildiğim yok:icon_tup:
Sefa yarın gel kuaför yapalım, yeni lastik köpüğümü göstereyim :D:D
deniz_serdar
27-10-2009, 23:07
mantzel emme manfifoltlu bir corsa gsi dan çıkan sesi duy bence
linkini verdiğin crx i düşünürsen bu listendeki tüm araçları çok rahat öttürürsün araçtan beklentine bağlı aslında ama linkte verdiğin crx türkiyedeki en iyilerden
Bulut Y.
28-10-2009, 07:40
crx yada si bncede
zevkler ve renkler tartısılmaz ama benım golum sı den yana :) yada corsa gsi
Aslında görüyorum ki hemen hemen herkes kendi kullandıgı aracın modeline göre talep veriyor. Şuan kararsızım ama aracımı satışa çıkardım. Satıldıktan sonra buradaki düşünceleri de dikkate alacagım ama tek korkum kendi satacagım araç kadar temizini bulabilmek. 2.el de en zor olan şey bu, Hayırlısı diyorum.
Senin gönlünden hangi araç geçiyor?
serhat306
28-10-2009, 14:16
Kardeşim haklısın ama sen araştırıyorsan bunların piyasasını kvalıyorsan suç bizimmi ? Biz bulamıyoruz o paralara güzel araba eğer sen buluyorsan sen al bizde senden alalım boyalı olması sorun değil ARTIK :D ama yinede o paraları verdiğimde güzel bir araç almak isterim piyasada her gün dolaşanların haricinde eşe dosta sorup almak en mantıklısı,daha piyasaya çıkmamış 106 gti ler var . Ama şuda bir gerçek sağlamı kalmadı araçların ...
Saxo bilmiyorum isminden dolyaı hiç sıcak bakmadığım bir araç .Performans olarak kesinlikle tatmin eder eli ayagı düzgün bir 106 o paralara o keyfi verecek başka bir araç benim bildiğim yok:icon_tup:
Sefa yarın gel kuaför yapalım, yeni lastik köpüğümü göstereyim :D:D
bana gostersene kanka kopugu...:D
bana gostersene kanka kopugu...:d
:d:d:d:d:d:d
linkini verdiğin crx i düşünürsen bu listendeki tüm araçları çok rahat öttürürsünaraçtan beklentine bağlı aslında ama linkte verdiğin crx türkiyedeki en iyilerden
bu nasıl bi laftır ya :)
mertacar
28-10-2009, 14:40
bu nasıl bi laftır ya :)
sen hiç öttürmedin mi kanka :D ahahha
sen hiç öttürmedin mi kanka :D ahahha
neyi kanka :D:D:D ahahh
bu seçenekler arasında vts veya gti
ben yazdım galiba yada hatırlamıyorum.
en yeni modelini al, kaskosunu bir sor, 106ların kaskoları feciydi...
yaptırcagımdan değil fantazi olsun diye sormuştum 1700 tl demiştiler. benim kaskom yukarda Allah bol kazanç versin diyip çıktım :D
Sefa_vts
28-10-2009, 15:24
yapı kredi 1050 lira.. Güneş sigorta 2347 lira yapıo benim aracıma.. şirketler arası araç geçmişi önemli...
yapı kredi 1050 lira.. Güneş sigorta 2347 lira yapıo benim aracıma.. şirketler arası araç geçmişi önemli...
Yapıkredi çok uygun yaa. Bende 1750 liraya yaptırdım. Acaip memnunum. 4000 lira üstünü bile duydum başka şirketlerden.
gti lar kasko pahalıymış :o
Sierra Rs
28-10-2009, 20:11
benimkinede hatır işi 1600 lira dediler 9 senedir hic kasko yapılmamıs :D
Sefa_vts
28-10-2009, 21:53
Sefa kesin fiyatmı?
kesin fiyat umut abi ;)