Orijinalini görmek için tıklayınız : clio 2 1.6 16v sport hava filtresi yardım
aracıma filtre takamıyorum.daha doğrusu takıyorumda ses çıkmıyor.motorun arkasında hava kutuları var.bunları iptal edip deneyen varmı.yardıncı olabilen varsa hayra girer valla.araç arkadaşımın 1 aydır uğraşıyo hava sensörleri olduğu için ne yapması gerekir...
arkadasım bendede 106 xs 1.6 war bendede bısuru kutu wardı onları sökmeden taktım hıc ses alamadım ama onları soktum guzel boru yaptırdım sımdı cok super ses alıyorum
o kutular sesi emıyor onları sökmenı tavsıye ederım
Ses çıkartmak için camı açıp avaz avaz bağırın... Ses için filtre masrafına girmeyin, performans odaklı düşündüğünüz zaman filtreye para verin, aksi halde paranıza yazık.
k4m den filtre sesi almak icin gaz kelebegine kadar olan tum kutulari sokun, bir de filtresine gore ses deisir, jsv nin metal telli olan modeli veya kn marka isinizi gorur. ben en sonunda sIkIlIp clio rs gaz kelebi takmistim o zman guzelboguruyordu iste :D
ben pipercross sünger filtre kullanıyorum cok memnunum
herogeyik
29-10-2009, 18:46
ses çıkartmak için camı açıp avaz avaz bağırın... Ses için filtre masrafına girmeyin, performans odaklı düşündüğünüz zaman filtreye para verin, aksi halde paranıza yazık.
+1123123123
tamam kutuları sökelimde bunda iki sensör var.benim eski arabada tek sensördü borunun içine sokunca bişi olmuyodu.clio 2 de kutu söken yada daha detaylı bilgisi olan varmı.ha bide unutmadanhava filtresi sesi çıkarıyosan şafak gel yanımda gezdireym hep seni