Orijinalini görmek için tıklayınız : kadıköyden selam.
merhaba üyeliğim çok yeni deil ama kendimi tanıttımmı blmiyorum.adım murat istanbul kadıköyde oturuyorum.yaş30.aracım 34ua8122 ep3 type r.keyifli forumlar
hoşgeldiniz
keyifli forumlar
hoşgeldin ii forumlar
ua8122 haa :)
al buda hoşgeldin hediyen olsun(stock ilk gün hali)
http://img260.imageshack.us/img260/6544/dscn1226.jpg
hoşgeldin ii forumlar
kimin araba bu?
ua8122 nin ilk hali bizdeyken stock
yemin et süper yaaaa
çok sevindim hakkaten.başka yokmu
Zeki abideki halidir büyük bir ihtimalle..
Hoşgeldiniz aktif forumlar UA çok güzel bir araçtı ilk bindiğim typer olur kendisi :D
kimdeykenki hali bu.
zeki'de iken biz 35binde aldık aracı üküdardan 69binde sattık ama yine bizden birisindeydi. en alperden aldın en son
hala çok güzel.gözüm gibi bakıyorum valla.
yasintezcan
28-10-2009, 17:41
hoşgeldiniz,keyifli forumlar...
merhaba üyeliğim çok yeni deil ama kendimi tanıttımmı blmiyorum.adım murat istanbul kadıköyde oturuyorum.yaş30.aracım 34ua8122 ep3 type r.keyifli forumlar
hoşgeldin
hoşgeldin ii forumlar
nası stok bu angel var. :p
hoşgeldin
nası stok bu angel var. :p
modaydı kanka 500 dolar verdik bide ona ahahaha aklımıza nedeyim :D
hoşbulduk.ewet alperden aldım.ya eski resmi stock görünce bi tuhaf oldum.varmı başka resim
http://img691.imageshack.us/img691/2527/15103249jde.jpg
buda şimdiki hali
mehmet-ömer ve bahadıra kadar olan halini biliyorum zten sürekli aynı mahallede el değiştirdi en son alpere gittikden sonra görmedim aracı.
zeki aldı yükledi snra bizm alper aldı şmdide sende kazasız belasız
da o resmdeki yer neresi feneryoluna benziyo
sen kköyde nerde oturuyorsun?? aramıza hoşgeldn üyeliğin hayırlı olsn aktif olman dileğiyle arada :)
Sierra Rs
28-10-2009, 20:28
Hosgeldiniz.
hos geldınzı keyıflı forumlar
hoşgeldiniz.keyifli forumlar
Fırlama Fit
29-10-2009, 01:04
hoşgeldiniz keyifli forumlar.. :)
hoşgeldin keyifli forumlar...
sen kköyde nerde oturuyorsun?? aramıza hoşgeldn üyeliğin hayırlı olsn aktif olman dileğiyle arada :)hoşbulduk herkese teşekkürederim.30 yıldır feneryolu,göztepe buralardayım.doğuştan yani
Fırlama Fit
29-10-2009, 11:09
hoşgeldiniz keyifli forumlar.. :)
hoşbulduk herkese teşekkürederim.30 yıldır feneryolu,göztepe buralardayım.doğuştan yani
feneryolunda nerdesin peki? 18 sene orda oturdum da :)
feneryolunda nerdesin peki? 18 sene orda oturdum da :)
göktepe sokak.sen nerdeydin peki?
göktepe sokak.sen nerdeydin peki?
fenerli ahmet yok bahçeler sokak eyüp paşa sok :)
bahçeler sokak bir arka sokak olur kendileri.gerçi şimdi çiftehavuzlardayım.
utkuselamoglu
29-10-2009, 17:38
hoşgeldin...
bahçeler sokak bir arka sokak olur kendileri.gerçi şimdi çiftehavuzlardayım.
anladm =) bnde cbostanda oturuyorum babam hala feneryolunda annem cbostanda bn okul yüzünden ank dayım :)
sen kköyde nerde oturuyorsun?? aramıza hoşgeldn üyeliğin hayırlı olsn aktif olman dileğiyle arada :)
yanlışın var yavru
zeki aldı yükledi mehmete sattı mehmet ömere sattı ömer bahadıra sattı bahadır alpere alperde bu arkadaşa :D
ömer ve mehmet i bilmiyorum ben.sigorta kaydındada görememiştim.zekiden bahadır sonra alper
yanlışın var yavru
zeki aldı yükledi mehmete sattı mehmet ömere sattı ömer bahadıra sattı bahadır alpere alperde bu arkadaşa :D
ben aradaki insanlara maruz kalmadım :D mehmet ömer bahadır bunlar kim ayol :D
hoşgeldin başkan özlettin kendini:)
hoşgeldin başkan özlettin kendini:)
kanka geldim sonunda nihayet.hoşbulduk sağolsun herkes
ömer ve mehmet i bilmiyorum ben.sigorta kaydındada görememiştim.zekiden bahadır sonra alper
zeki bahadıra kadar aracın devrini yapmıştı aynı arkadaş grubuyuz zaten ondan belki ama mehmet abideykrn kasko yapılmıştı zekinin üstünden :)
zeki bahadıra kadar aracın devrini yapmıştı aynı arkadaş grubuyuz zaten ondan belki ama mehmet abideykrn kasko yapılmıştı zekinin üstünden :)
doğrudur.sana bişi sorcam.dc headers,boru ,dc egzos takılmadan performans nasıldı biliyomusun.çok farkettimi.çıkartmayı düşünüyorumda.aile arabası oldu *****.246 dynosu var çok bişi kaybolurmu sence.çok kararsız kaldım
doğrudur.sana bişi sorcam.dc headers,boru ,dc egzos takılmadan performans nasıldı biliyomusun.çok farkettimi.çıkartmayı düşünüyorumda.aile arabası oldu *****.246 dynosu var çok bişi kaybolurmu sence.çok kararsız kaldım
mehmet abide iken headersa kaynak kaçak vardı bi süre öyle durdu sonra bahadıra gittiğinde düzeltmişti ama sonradan değiştirdi diye duydum ama emin değilim. bahadır aracı güzel yapmıştı en son CF ön konsol skunk camber kiti filan baya bişey harcamıştı halen duruyorlarmı bilmiyorum.
stock pek binmedik alındıkdan 3 gün sonra filtre egsoz takıldı oldukça tatminkardı emsallerine göre. sonra headerslı 1 ay sonrasında ygz typer ın ilk sahibinden de mugen beyini tesisatı ile komple aldık bugune kadar üstünde işte.
şuan hepsi duruyo.çokta iyi yürürü var.teşekkürler
B.Battal
31-10-2009, 14:54
Hoşgeldin.. :)
hoşgeldin ii forumlar
Burası erenköy değilmi ya Orhan abinin cafe :D
keyifli forumlar ep3 cü gençlik :D