Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Megan Racing Oem sorunsalı ?

arfy
29-10-2009, 12:34
aracımın en son dün bağlanmasından sonra bıkkınlık getirdiler de acaba megan racing oem i nasıl bilirsiniz ses açısından ? görüntü olarak orjinale yakın durması , küçük durması güzel ama sesinin tokluğu/yüksekliği nasıl acaba ?
şuan otto kullanıyorum onun kadar ses alabilirmiyim ?

not : ses yüksek çıksın istiyorum gene , orj görüntü olsun ama .. belki elektrikli kapanıp açılan cinsten yaptırabilirsem öyle kullanırım ...

not 2 : aracım 2008 civic üzerinde otto spor kat bazı yerlerde headers die geçmişler :) aem short ram var ..

http://www.sahibinden.com/megan_racing_oem_son_susturucu-38WQQaXQQ15898413WQQpXQQdisplayitem?keyword=megan% 20racing%20oem

teşekkürler

R-13239
29-10-2009, 12:36
Anadolu yakasında nefes aldırmıyorlar... Egsozdan mı bağladılar aracı ?

YEY®
29-10-2009, 12:38
Kazan baya ufak Arif,öttürür diye düşünüyorum :) Meganın headersını kullanıyorum muadillerine göre bariz daha yırtıcı zaten kitapçıklarda yazıyor race-use diye..

arfy
29-10-2009, 12:51
Anadolu yakasında nefes aldırmıyorlar... Egsozdan mı bağladılar aracı ?

malesef egzosdan

Mechanix
29-10-2009, 13:45
aracımın en son dün bağlanmasından sonra bıkkınlık getirdiler de acaba megan racing oem i nasıl bilirsiniz ses açısından ? görüntü olarak orjinale yakın durması , küçük durması güzel ama sesinin tokluğu/yüksekliği nasıl acaba ?

not : ses yüksek çıksın istiyorum gene , orj görüntü olsun ama .. belki elektrikli kapanıp açılan cinsten yaptırabilirsem öyle kullanırım ...

not 2 : aracım 2008 civic üzerinde otto spor kat bazı yerlerde headers die geçmişler :) aem short ram var ..

http://www.sahibinden.com/megan_racing_oem_son_susturucu-38WQQaXQQ15898413WQQpXQQdisplayitem?keyword=megan% 20racing%20oem

teşekkürler

Selam , Megan Racing Oem standart performans son susturucusunun silencerlı hali kadar ses verir.Ayrıca silencer ı da var , onu da takarsanız çok ciddi biçimde sesi keser.
Kendi arabamda kullandım , komple 76mm düz egzoz borusu ile kullanıyordum ve spor egzoz kullandığımı unuttum.Baya sessiz .Amacı da bu zaten.Ama silencer ı çıkardığınızda tatlı bir ses veriyor.

arfy
29-10-2009, 14:00
ilginiz için teşekkürler ...

acaba bu videodaki egzos mudur ?

hVdN9Uk1J9A

http://www.youtube.com/watch?v=hVdN9Uk1J9A

Mechanix
29-10-2009, 14:22
Evet egzoz budur.

Vtec_2
29-10-2009, 16:08
Vti da 60 lık duz boru ıle kullanıldıgında performansta bı kayıp vs gıbı bısı olurmu acaba ?

VteC_MaNiaC
29-10-2009, 17:36
Vti da 60 lık duz boru ıle kullanıldıgında performansta bı kayıp vs gıbı bısı olurmu acaba ?

silencer takılı değilken olmuyo hatta sesi süpper oluyo velhasıl kelam silencer takılı iken EGT yükseltebilir.... silencer varken çok tatlı orjinal bi sesi oluyo ve kesinlikle rahatsız etmio...

ayrıca polis orjinal egsoz formunda olduğu için problem yaratmıo tecrübeyle sabittir. (bir sivil bir trafik ekibi orjinal sandı)

Vtec_2
30-10-2009, 00:16
silencer takılı değilken olmuyo hatta sesi süpper oluyo velhasıl kelam silencer takılı iken EGT yükseltebilir.... silencer varken çok tatlı orjinal bi sesi oluyo ve kesinlikle rahatsız etmio...

ayrıca polis orjinal egsoz formunda olduğu için problem yaratmıo tecrübeyle sabittir. (bir sivil bir trafik ekibi orjinal sandı)

Teşekkür ederim...O zaman bizimde bir dönüş yapmamız lazım oem megan a dogru...

Cimmeria
30-10-2009, 08:41
supersprint magnumda kullanabilirsin sevgili fas :) oda çok üst devire çıkmadıkça sessiz kalıyor

ledler
06-11-2009, 15:01

teşekkürler

Ottoyla ses seviyesi gayet yukarlardaydı ama tahmin etmiyorum onun gibi ses vericeğini düşük devirler nasıldı arif abi zayıflama varmıydı ?