Orijinalini görmek için tıklayınız : aem v2 Montaj
Cimmeria
30-10-2009, 09:38
Arkadaşlar Selam,
Genelde aracımın bakımlarını yetkili serviste yaptırıyorum, ufak tefek şeyler gerektiğinde de bostancı sanayide hallediyordum ama artık avrupa yakasında oturuyorum.
Aem v2 aldım, cumartesi maslak sanayide nerede montaj yaptırayım ? Önereceğiniz bir yer var mı ?
kargonuz elinize ulaştımı ?
Cimmeria
30-10-2009, 10:17
henüz değil :) konuştum kargoyla bugün gelecekmiş, gelince ben size haber vereceğim zaten
ok. benim aklıma paşaoğlu geliyor .... ama işleri yoğunsa ilgilenemeyebilir....en güzeli bir telefon açıp sorun bence........paşaoğlu service yazıp internetten numarasına ulaşabilirsiniz.......
Cimmeria
30-10-2009, 10:29
hımm olabilir ya da goofy vardı eskiden hala var mı bilemedim headersı oraya taktırmıştım onada bir bakayım
goofy de duruyor ama illa böyle bir garaj şart değil sanayide kendin bile takabilirsin zor değil yani :D
bunun montajında çaıkçası hiç bi şey yok
asıl zor olan orj filtre sistemini temizlemek onuda kime goturseniz yapar orası bi gerçek
biraz siftah atarsınız biter :) ole randevuymuş vs uğraşmayın
Cimmeria
30-10-2009, 10:45
şu an simotanın caisi takılı onu söküp v2yi taktırıcam.
Benim leimden hiç gelmiyor böyle işler ya hayatta beceremem :) olmadı sabahtan giderim düzgün bir yere artık
valla başkan sanayide hangi dükkana girsen takarlar sıkıntı etme :D
tampon sökülmek zorunda.....motor yardımcı kulağı sökülmek zorunda....yerine v2 nin braketi takılacak....yinede çok oyalayan bir iş....kimsenin siftahla bu işi yapacağını sanmıyorum.....yaklaşık iki saatlik iş........ işi vermeden ne kadar istediklerini sormakta fayda var...sonra ilginç rakamlarla karşılaşmamak adına... :icon_tup:
Cimmeria
30-10-2009, 10:51
hımm :) evet önceden bir konuşayım sonra şaka yapmasınlar bana sabah sabah :)
Cimmeria
30-10-2009, 10:55
rıfat abiyle konuştum yarın halledicez saolun arkadaşlar
tampon sökülmek zorunda.....motor yardımcı kulağı sökülmek zorunda....yerine v2 nin braketi takılacak....yinede çok oyalayan bir iş....kimsenin siftahla bu işi yapacağını sanmıyorum.....yaklaşık iki saatlik iş........ işi vermeden ne kadar istediklerini sormakta fayda var...sonra ilginç rakamlarla karşılaşmamak adına... :icon_tup:
gerçekten kulak mulak sokuluyomu v2 takarken?
bukadar zahmetli olduğunu bilmiodum orda biyere tutturuluodie biliodm dier cai ler gibi
en iyisi bnm yaptığım no filter :)
yardımcı motor kulagı ve ön tappon sökülüyor
8.000rpm
30-10-2009, 11:23
tolga hayırlı olsun
sese bayılacaksın cidden :)
aman su birikintilerine dikkat :)
Cimmeria
30-10-2009, 12:31
abi zaten arabayı haftada 10 km kullandığım için su olayı sorun olmaz :)
rıfat abiyle konuştum yarın halledicez saolun arkadaşlar
yarın maslak sanayide olcam istersen sana yardımcı olurum.
Cimmeria
02-11-2009, 09:46
teşekkürler rıfat usta halletti sağolsun
8.000rpm
02-11-2009, 11:30
gyr nasıl hırlıyor artık? bi tarif et bakalım edebilceeen mi?
:D
Cimmeria
02-11-2009, 12:20
abi gitmişken ufak bi ayarda yaptırdım rıfat ustaya arabanın gidişi değişti alenen :)
ses konusunda yorum yapamayacağım boşu boşuna bir çeyrek depo benzin bitirtti bana ses dinliym diye basmaktan :D
abi gitmişken ufak bi ayarda yaptırdım rıfat ustaya arabanın gidişi değişti alenen :)
ses konusunda yorum yapamayacağım boşu boşuna bir çeyrek depo benzin bitirtti bana ses dinliym diye basmaktan :D
:))))))))))))))))) ......... gayet iyi bilirim :)
8.000rpm
02-11-2009, 12:55
"boşu boşuna" değil işte o... :D:D:D:D
keyifle kazasız belasız kullan inşallah...
Cimmeria
02-11-2009, 14:08
Özdin teşekkür ederim :)
Erhan cidden güzel oldu artık arabanın yeni sahibine kısmet tadını çıkarmak :)
8.000rpm
02-11-2009, 16:10
Özdin teşekkür ederim :)
Erhan cidden güzel oldu artık arabanın yeni sahibine kısmet tadını çıkarmak :)
:):):) hayırlısı olsun :):):)