PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : honda diagnostic.

speed
30-10-2009, 14:01
bizim arabalarımızı yapan ustalar rica ettiler....hondların arıza kodlarını okuyoacak ve arıza lambasını söndürebilecek bir ekipman istediler benden....araştırdım biraz...linkini verdiğim cihazı buldum....sizce bu işimizi görürmü....bu cihazın diğer marifetleri nelerdir...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-HIM-SCANNER-DIAGNOSTIC-SYSTEM_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a54310238QQitem Z250520601144QQptZMotorsQ5fAutomotiveQ5fTools

overblack
30-10-2009, 15:37
evet bu cihaz.güncellemesini yükleyip kullanabilirsiniz.biz yeni aldık.gayet düzgün çalışıyor

Eyüp
30-10-2009, 15:46
Eger arıza tespit icinse bunlar var , arac yelpazeside cok geniş ;

http://www.oto-parca.net/KTS-200-ARIZA-TESPIT-CIHAZI-KTS-DIYAGNOZ-YAZILIMI-ILE-BIRLIKTE,PR-2.html

speed
30-10-2009, 15:48
Eger arıza tespit icinse bunlar var , arac yelpazeside cok geniş ;

http://www.oto-parca.net/KTS-200-ARIZA-TESPIT-CIHAZI-KTS-DIYAGNOZ-YAZILIMI-ILE-BIRLIKTE,PR-2.html

çok pahalı.....benim linkini verdiğim cihaz 350 dolarlık bir şey....

speed
30-10-2009, 15:50
evet bu cihaz.güncellemesini yükleyip kullanabilirsiniz.biz yeni aldık.gayet düzgün çalışıyor

biraz daha bilgi alayım ben.....laptop ihtiyacımız var değilmi....yoksa laptop olmadan direk kendisi bir şeyler yapabiliyormu....anladığım kadarıyla sesli arıza bildirimi yapıyor...o arıza kaydını siliyor...ayrıca arabanın sensörlerinden gelen data
ları gösteriyor....doğrumudur ?

Eyüp
30-10-2009, 15:54
çok pahalı.....benim linkini verdiğim cihaz 350 dolarlık bir şey....

Benim verdigim ticari olarak kullanılacak bisey , genellikle Bosch Car Servicelerde yada Bosch Dizel Centerlarda kullanılıyor.Ama cok kapsamlı birsey.

Arac yelpazesi cok geniş.Ama daha uygunu varsa isinizi goren tabiyki daha iyi :)

Edit : Bu tip cihazlarda laptop gerekli.

speed
30-10-2009, 15:56
Benim verdigim ticari olarak kullanılacak bisey , genellikle Bosch Car Servicelerde yada Bosch Dizel Centerlarda kullanılıyor.Ama cok kapsamlı birsey.

Arac yelpazesi cok geniş.Ama daha uygunu varsa isinizi goren tabiyki daha iyi :)

Edit : Bu tip cihazlarda laptop gerekli.

inceledim...evet baya kapsamlı...ama bahsettiğim tamirhane sadece honda yapıyor...bu yüzden ucuz iş görecek bir cihazdan yana tercihimiz...öneri için teşekkürler :icon_tup:

overblack
30-10-2009, 16:23
biraz daha bilgi alayım ben.....laptop ihtiyacımız var değilmi....yoksa laptop olmadan direk kendisi bir şeyler yapabiliyormu....anladığım kadarıyla sesli arıza bildirimi yapıyor...o arıza kaydını siliyor...ayrıca arabanın sensörlerinden gelen data
ları gösteriyor....doğrumudur ?

honda servislerinde yapılan her işi bu cihazla yaparsın.arıza tespiti,ışık söndürme vs.hatta immo kodlamada yapıyor sanırım.
evet laptop yada pc gerekli.laptop yeni alacaksanız comport çıkışı gerekiyor.
hondanın yeni modelleri için güncelleme yapmanız gerekli.cihazla birlikte gelen cd 2006 sürümü.yani 2006 model üstü araçlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

ps:diğer linkteki cihazla sadece hondaya özel çalışamazsın.

speed
30-10-2009, 16:26
honda servislerinde yapılan her işi bu cihazla yaparsın.arıza tespiti,ışık söndürme vs.hatta immo kodlamada yapıyor sanırım.
evet laptop yada pc gerekli.laptop yeni alacaksanız comport çıkışı gerekiyor.
hondanın yeni modelleri için güncelleme yapmanız gerekli.cihazla birlikte gelen cd 2006 sürümü.yani 2006 model üstü araçlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

ps:diğer linkteki cihazla sadece hondaya özel çalışamazsın.

bilgiler için çok teşekkür ederim...getirtelim hemen bir tane.....daha sonra yine başınızı ağrıtabilirim... :icon_tup: