Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 rc için eksoz ve yapılacak modlar nelerdir.
arkadaşalr 206 rc ne eksoz takılması gerekiyo ve başka yapılacak işlemler varmı paylaşırsanız sevinirim tesekkürler.
arkadaşalr 206 rc ne eksoz takılması gerekiyo ve başka yapılacak işlemler varmı paylaşırsanız sevinirim tesekkürler.
bu honda cem de tamerin yanına giden fn2 sahibimisiniz gol gti yazınca öle bişiler anlatamışlardı abi-kardeşler die benim vardı zamanında rc im bayada güzel bişiler yapmıştık tamer detaylı anlatabilir eğer o kişysen :)
bu honda cem de tamerin yanına giden fn2 sahibimisiniz gol gti yazınca öle bişiler anlatamışlardı abi-kardeşler die benim vardı zamanında rc im bayada güzel bişiler yapmıştık tamer detaylı anlatabilir eğer o kişysen :)
evet aynen öyle sendende bahsetmişlerdi tlf pm atarsan ararım bilgi almak için
GKS TypeR
30-10-2009, 16:14
şu benim 2-3 boy geçtiğim dolu rc senin miydi uzman :D :D :D
şu benim 2-3 boy geçtiğim dolu rc senin miydi uzman :D :D :D
yaa git bozuk arabayı geçiomuşsun :) haberimiz yokmuş:D
GKS TypeR
30-10-2009, 16:18
hep öle derler :D :D :D
harbiden de kotu mal almısız senden:D,:D:D
simdi gelsin FN2 ler :D:D
VeNoM_35
31-10-2009, 01:22
artık filtreli fln kurtarmaz seni:D headers alan olur inş da deneme imkanın olur:)
artık filtreli fln kurtarmaz seni:D headers alan olur inş da deneme imkanın olur:)
valla bekleriz gelip denemek isteyen arkadaslar mekanımız belli:D:icon_tup:
valla su an ne eksoz dusunuyorsunuz bilmiyorum ama benim arabada sebring var arkadasımın kinde de DC sport kullanıyo...
en onemlisi bu arabalarda hava girisinin iyi olması ve cıkısta da problem yasamamak.
Dc ile sebring i tavsiye ederim...
ses yonunden dc daha fazla sesli gidiyo.sebring ise ses sadece ustlerde var.karar sizin.
yazılım ile 10 11 hp arası alabilirsin.ust devirlerin daha bi canlı olur.
timing yapılabilir.
Kn typoon intake kit cok yararlı.imkanlar dogrultusunda takılabilecek en iyi kit.
orjinal filtre kutuları altlarda fazla tork verip,altları canlı tutacak şekilde tasarlanmış. o kutuları ıvırı söküp atıp, sol sisin arkasına doğru uzanacak cai iyi olur. egzoz için birkaç kombinasyon denedim, en hoşuma giden ortada ufak susturucu, son da dc. bir de remap ssonra.
vayy kalbimi kırdın şimdi muti:)
vayy kalbimi kırdın şimdi muti:)
ben begendim gerisi yalan...:icon_tup:
arkadaşlar bugun greddy aldım pazartesi denicem sonucu bildircem size inşalla güzel ses ve performans alırım.
hadi bakalım bizde DC sport satılık bu arada istersen gorusebilirz.
tamam sagolasın aklımda olsun
bence rc ye k&n typhoon kit ilk basta alınacak filtre aldım ve cok yararı oldu devirlenme ve üst devirler mükemmel bide benim aracımda supersprınt komple egzos var ikisi bir arada on numara tavsiye ederim...aracın öle böle gidişi olmuyor anlıyacagın:))
kn havafilitresini nerden bulabiliriz
GKS TypeR
31-10-2009, 17:11
uzman ne makara yapıyodum senin arabayla hatırlıyomusun 3-4 boy geçtikten sonra benle aynaları,farları kapatıp denemiştin :) muahahahaaa senden beri 206 rcler iyice düştü gözümden sende işi biliyosun hemen sattın arabayı :icon_tup: :icon_tup: mcs de yakıştı kardeşime gel bide onla geçiyim seni :)
uzman ne makara yapıyodum senin arabayla hatırlıyomusun 3-4 boy geçtikten sonra benle aynaları,farları kapatıp denemiştin :) muahahahaaa senden beri 206 rcler iyice düştü gözümden sende işi biliyosun hemen sattın arabayı :icon_tup: :icon_tup: mcs de yakıştı kardeşime gel bide onla geçiyim seni :)
ahahahah yürü git olm işine 3-4 bpy rüyandamı geçiodun arabanın sağlam haliyle :D
kanka artık ben sattım bu iş seni kasar satma sırası sana gledi heralde :hahaha:
GKS TypeR
31-10-2009, 17:48
ahahahah yürü git olm işine 3-4 bpy rüyandamı geçiodun arabanın sağlam haliyle :D
kanka artık ben sattım bu iş seni kasar satma sırası sana gledi heralde :hahaha:
kanka bozuk mozuk bırak Fn2 yi seni o akşam K vtec geçti be :D:D:D
biliyosun ne derler mazaretin varsa rollinge çıkmayacaksın :D:D:D
:D:D:D
kanka ben satarım ama keyfen muahahah ayrıca satsamda mcs almıycam kesin :D:D:D
kanka bozuk mozuk bırak Fn2 yi seni o akşam K vtec geçti be :D:D:D
biliyosun ne derler mazaretin varsa rollinge çıkmayacaksın :D:D:D
:D:D:D
kanka ben satarım ama keyfen muahahah ayrıca satsamda mcs almıycam kesin :D:D:D
alma olm ztn herkes almıyor die bizde bunu aldık :hahaha:yoksa typer çok piyasada :D
GKS TypeR
31-10-2009, 19:13
alma olm ztn herkes almıyor die bizde bunu aldık :hahaha:yoksa typer çok piyasada :D
doğru söylüyosun ep3 çok ama fn2 yi istesende alamazdın kanka :D:D:D
67.000 verdim borumu ;)
kanka mcs alıcam ama kendime değil kız arabası ya :D hanıma alıcam mcs :D:D :D
doğru söylüyosun ep3 çok ama fn2 yi istesende alamazdın kanka :D:D:D
67.000 verdim borumu ;)
kanka mcs alıcam ama kendime değil kız arabası ya :D hanıma alıcam mcs :D:D :D
kanka mevzu o ztn 67000 veren düşünsün auhauahauha sen memnunsan problem yok tabi
al tabi hanıma seni geçer sende kurtulutsun fn2 den s2k alırsın :)o hakeder 67 bini:D
GKS TypeR
31-10-2009, 19:26
kanka mevzu o ztn 67000 veren düşünsün auhauahauha sen memnunsan problem yok tabi
al tabi hanıma seni geçer sende kurtulutsun fn2 den s2k alırsın :)o hakeder 67 bini:D
fn2 bence 67 bini fazlasıyla hakediyor ama tabi bunu sen kullanmadan sıkmadan bilemezsin :D:D:D
ayrıca sadece cai var bende sende tak filitreni gel deneyim video çekelim üzerine konuşalım :D:D:D
eğer sen geçersen ben satarım ben geçersem sen satarsın kabulmu :cool:
fn2 bence 67 bini fazlasıyla hakediyor ama tabi bunu sen kullanmadan sıkmadan bilemezsin :D:D:D
ayrıca sadece cai var bende sende tak filitreni gel deneyim video çekelim üzerine konuşalım :D:D:D
eğer sen geçersen ben satarım ben geçersem sen satarsın kabulmu :cool:
haha nie sade filtre takım kanka öle olsa aşırı besleme nie alım :)
valla bu arada bnm artık 2.0 motor arabaya vercek kadar benzim param ve vergi param yok malesef isterse 50 lira olsun gene almam malesef 1.6 dan devam bundan sonra kankacım :)
1.6 mıs:D uzunda nıe kesılıo arabam dıe gelme sorada:D:D:D:D
1.6 mıs:D uzunda nıe kesılıo arabam dıe gelme sorada:D:D:D:D
yok uzunla işim yok artık 230-240 yapsın yeter
GKS TypeR
31-10-2009, 19:41
haha nie sade filtre takım kanka öle olsa aşırı besleme nie alım :)
valla bu arada bnm artık 2.0 motor arabaya vercek kadar benzim param ve vergi param yok malesef isterse 50 lira olsun gene almam malesef 1.6 dan devam bundan sonra kankacım :)
ne zaman yazcaksın diye bekliyodum yine başladın :p şimdi biraz sonrada yok benim sunroof um var üstüme açar yavaş yavaş gezerim dersin kanka sen neden böylesin ya hangi arabaya binsen onu övüyosun :confused: neyse sana iyi akşamlar
Şakka gerçektenmi 67mi??? Adamalr araba ucuz olsun diye eski iyi olan arka süspansiyon sistemi yerine daha ucuz maliyet olsun diye daha kötü bir sisteme geçerek, eski typer ile yenisi arasında pistte 10boy olmasını sağladılar...
ne zaman yazcaksın diye bekliyodum yine başladın :p şimdi biraz sonrada yok benim sunroof um var üstüme açar yavaş yavaş gezerim dersin kanka sen neden böylesin ya hangi arabaya binsen onu övüyosun :confused: neyse sana iyi akşamlar
yoo knaka ben arabamı satmadan öncede alcağım 1 yada 2 araba bellidir satıpta ne alsam diye bakınmamki markalara o yüzden her özelliğini övebilirim çünkü çok daha önceden düşünüp alıorum
sunroof a gelince normalde olmasada olur diodum,ama dinlemek lazımmış büyükleri hakikatten olması gereken bişimiş:D
Şakka gerçektenmi 67mi??? Adamalr araba ucuz olsun diye eski iyi olan arka süspansiyon sistemi yerine daha ucuz maliyet olsun diye daha kötü bir sisteme geçerek, eski typer ile yenisi arasında pistte 10boy olmasını sağladılar...
içeriye kadran madran ışık mışık döşeyince dışarıdan kırptılar demekki:)
tamam sagolasın aklımda olsun
kardeşim ben yurt dısından aldırıdım ucuz olurdiye ama 50 tl ucuza geldi:Dburda ist da birlas motorsporttan sormustum 700 tl mi neydi yanlış hatırlamıyorsam ama aracıbirebir etkiliyor diyimsana kardeşim bufiltre ve iyi bir egzos la cokiyiyürütürsün arabayı int bakıyorum cogu rc yürümüyor...burda ben nerdeyse VS 8035 plakalı typer var onla denemeye calısacam:D:D
kn havafilitresini nerden bulabiliriz
kardeşim ben yurt dısından aldırıdım ucuz olurdiye ama 50 tl ucuza geldi:Dburda ist da birlas motorsporttan sormustum 700 tl mi neydi yanlış hatırlamıyorsam ama aracıbirebir etkiliyor diyimsana kardeşim bufiltre ve iyi bir egzos la cokiyiyürütürsün arabayı int bakıyorum cogu rc yürümüyor...burda ben nerdeyse VS 8035 plakalı typer var onla denemeye calısacam:D:D
sagolasın eksoz aldım greddy aldım 70 lik filitreyedi olmadı gider bakarım birlasa tesekkürler.
sagolasın eksoz aldım greddy aldım 70 lik filitreyedi olmadı gider bakarım birlasa tesekkürler.
bişey değil kardeşim rc nin dediğim gibi işk basta filtresi ii olsun egzosu da taktınmı iş kaldı araca baska hiç bişe yapma gerisi bos ve arabayı dengesiz yapıyor...