Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning Türkiye ve Evo Kasım sayıları bayilerde.

onurdemir
30-10-2009, 18:24
Türkiye’nin en çok satan modifiye dergisi ve otomobil severlerin gözdesi EVO, yeni sayılarıyla bayilerde. Plus Medya ekibinin hazırladığı iki dergi sadece 7 TL fiyatıyla okurlarıyla buluşuyor. Peki severek takip ettiğiniz dergilerin yeni sayılarında neler var? İşte Kasım ayının içeriği:

http://img233.imageshack.us/img233/24/tuningkapak.jpg

Türkiye’nin ilk ve en çok satan modifiye dergisi olan Tuning Türkiye’nin kapağını Nissan Skyline RB26DETT motorlu BMW Z3 M süslüyor. Swap konusunda ünü Türkiye sınırlarını bile aşan Swap Center, hazırladığı bu araçla uzun müddet konuşulacak. Ankara’nın güç deposu, 4 çekerlerin uğrak yeri Tork Garaj yeni gözdesini sunar: +600 HP güce sahip olan Subaru Impreza STİ, Antalya otobanında her gün stres atıyor. Bu ayın sürpriz isimlerinden biri de Audi S4. MTM modifikasyonu ve Turbo Zone desteğiyle hazırlanan S4, 490 HP’den fazla güç ve 610 Nm’den fazla tork değeri ile her an şaka yapabilecek sade bir araç olduğunu ispatlıyor. Amerikan tutkunlarının vazgeçilmezlerinden Chevrolet II Nova 305 cubic inç motoru ve ilk kez uygulanan farklı modifikasyonlarıyla sizleri oldukça şaşırtacak. JDM tutkusu popülaritesini kaybetmeden devam ediyor. Daha önceden sayfalarımıza konuk olan Honda Civic EG, bu sefer çok farklı bir platformda, yeni performansıyla karşınıza çıkıyor. Honda VTI’ların büyük babası olarak tanımladığımız Acura Integra turbo beslemeli motoruyla Antalya’nın gözde araçlarından biri olmaya devam ediyor. Bu ayın son modifiyeli aracı ise VW 1303 S Big. Daha önce widebody pembe bir Vosvos görmediyseniz, bu sayfalar bir hayli ilginizi çekecek. Tuning Türkiye’nin Kasım sayısında ilginizi çekebilecek bir çok konu da bulunuyor. Bunların başında her bütçeye göre sıraladığımız 0 km spor otomobiller dosyası geliyor. Audi S3’den Nissan GTR R35’e, Honda S2000’den Lamborghini Gallardo’ya kadar 26 spor otomobil sizleri bekliyor. Bu ayın efsane otomobili dünyanın en hızlı atmosferik otomobili olan McLaren F1. Efsane’nin doğuş hikayesi, bugünlere gelişi ve tüm detayları N.Burak Ekmekçiler’in anlatımıyla derginizin Kasım sayısında. Detaylı olarak incelediğimiz bir diğer konu ise motor ekipmanları. Modifiye parçaları orijinallerin yerine neden tercih ediliyor, yapılan işlemler ne katkı sağlıyor hepsini bu dosya içinde bulabileceksiniz. Jantlarınızın genel ve kış bakımı hakkında bilmek istedikleriniz, modifiyeli otomobillerin ve spor otomobillerin bir numaralı oto kurtarıcısı Kamer Çapkan’ın haberi, Omsa Tuning Workshop 2009 toplantısı, test köşemizde Dacia Logan Laureate 1.5 DCI, Renault Clio 1.5 DCI Dynamique, Peugeot 407 1.6 HDi EXE. Black ve Fiat Fiorino Trekking 1.3 multijet, soru cevap bölümünde Savaş Paşaoğlu, RC Tune bölümünde iki Subaru Impreza, etkinlikler, motorsporları ve game bölümünde Fifa 2010 ile dolu dolu bir Tuning Türkiye sayısı daha sizleri bekliyor.

http://img233.imageshack.us/img233/8776/89444110.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/5475/20785481.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/5116/33201563.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/5339/83547093.jpg

http://img259.imageshack.us/img259/3512/79181022.jpg

http://img259.imageshack.us/img259/5380/39108434.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/9826/82140240.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/3371/evokapak.jpg

Geçen ay yeni kadro ve yeni içeriğiyle okuyucularının beğenisini kazanan EVO, Kasım sayısında da iddialı. Kasım ayı kapağımız F1’in oğlu McLaren MP4-12C ve onu yenmeye gelmiş üç baş döndürücü süperspor’a rezerveli. Ferrari 458, Mercedes SLS AMG, Veyron’dan daha hızlı olduğu iddia edilen Noble M600, yeni Porsche GT3 RS gibi araçlarla tempoyu hızlandırdığımız EVO Kasım sayısında Artega GT, BMW 535GT, KTM XBOW 300BHP, Infiniti FX37 S, Volkswagen Polo, Toyota Urban Cruiser, BMW X6 M, Audi Q7, Daihatsu Terios, Renault Grand Scenic, Hyundai IX55, Audi A5 Sportpack, Peugeot 206+ ve Porsche Cayman sürüş izlenimleri sizleri bekliyor. Otomobil dergileri içinde Türkiye’de ilk kez üç Ferrari’yi bir araya getirip konu olarak sunan EVO, F355, F360 Modena ve F430 ile dede’den toruna bilmek istediğiniz her şeyi sayfalarına taşıyor. Bu sürpriz konunun hemen ardından ise gençlerin ilgisini bir hayli çekecek olan Honda Civic Type R konusu geliyor. Type-R, Mugen Civic Type-R ve White Type-R olmak üzere üç farklı model Bedford batı pistinde kıyasıya mücadeleye giriyorlar. İkinci el bölümünde bu ayki konuğumuz ise Porsche 996 Turbo. Doğuş Oto Servis’den öğrendiğimiz belli başlı parçaların fiyatları ve bu otomobili alırken dikkat etmeniz gereken noktaları bu sayfalarda bulabileceksiniz. EVO’nun Kasım sayısının son konusu olan İkon Öyküsü’nde ise 1975 model Porsche 924 yer alıyor. EVO ve Tuning Türkiye dergileri tek pakette 10 TL yerine 7 TL fiyatıyla tüm gazete bayilerinde sizleri bekliyor.

http://img519.imageshack.us/img519/9918/ferraril.jpg

emre.aksu
30-10-2009, 18:30
yine süper bi sayı ama video yok hala :(

DogukanB
30-10-2009, 18:30
Bugün aldım çok beyendim. Konu nerde kaldı diyodum kendi kendime:D Novayıda Ahmet çekmiş heralde, onuda tebrik ediyorum.

Emeğinize sağlık.

Berkan
30-10-2009, 18:31
dün aldım dergiyi elinize sağlık Onur şık sayı olmuş hem Evo hem Tuning Turkiye için

mmustu
30-10-2009, 18:32
davşanım benim elinize kolunuza sağlık bekliyoduk valla ;)

senna
30-10-2009, 18:35
he çıkmış dergi:D

Mr.K
30-10-2009, 18:36
Geldigimde alirim guzel olmus gene,tebrikler..

MeRtCaN
30-10-2009, 18:37
MZ SKY da buyuk emek var yakışır valla Ayhan abimeee...

MeJo
30-10-2009, 18:38
vay balo da çıkmış :)
güzel sayı

hüsor
30-10-2009, 18:38
Çok guzel olmus ellerinize sağlık almak lazım bidene :)

yagizs
30-10-2009, 18:40
Her zamanki gibi. :icon_tup:

onursumer
30-10-2009, 18:41
herzamanki gibi super bi sayı bugun çıktığımda alayım

bu a4 istten mi gitti acaba ankaraya komple mtm yavuz abinin eski araba sanırm :)

FaBeRgE
30-10-2009, 18:49
+2000hp sanırım :)

maşallah onur elinize sağlık

dragonflydesing
30-10-2009, 19:13
dün aldım dergiyi hoş bi sayı ama bug aşırı çirkin hiç yakışmamış dergiye :)

HüseyinTPL
30-10-2009, 19:14
integranın body olmamış ama sayı çok iyi tebrikler:)

ice
30-10-2009, 19:21
Ellerinize sağlık beyler

Low-Rider
30-10-2009, 19:55
onur bana hala dergi yollucan:(

senna
30-10-2009, 19:56
onur bana hala dergi yollucan:(

aynen dergiler nerde kaldı Onur bey:D

emr_
30-10-2009, 20:07
Alınır sayı :) ;)

Selman
30-10-2009, 20:36
Gene harika bi sayı ellerinize sağlık.

Boost Up
30-10-2009, 21:08
Bende dedim allah allah konu açılmadı. Neyse ki D&R da gördüm de aldım:D

F.A.T.İ.H
30-10-2009, 21:13
Geçen sayıya kadar konu açılırdı derginin çıkmasını beklerdik şimdi dergi çıkıyo konunun açılmasını bekliyoz:)Bu sayıda alınır;)

elpadre
30-10-2009, 21:13
guzel sayıı yarın alırım geldıyse bayıe :)

Eyüp
30-10-2009, 21:39
Bende dün aldım , baktım hala konusu yok.diyorum bizim bakkal ne hızlı adammış :D

Evo'daki Ferrari tanıtımı cok iyi olmuş . Tebrikler

Safak
30-10-2009, 21:42
Başlıklar neden İngilizce?

Çetindemir
30-10-2009, 21:44
Ulan Onur yine mi? herkese söz verdin!

Çetindemir
30-10-2009, 21:45
Başlıklar neden İngilizce?

Neden Powered by ABF ? mesele zannedersem bu ;)

Safak
30-10-2009, 21:46
"Tuning Turkey" yapın bence derginin adını... Uyumlu olsun biraz.

"Tuning Turkiye" diye bir isim seçilmiş, başlıklar "Tuning UK" başlıkları

Safak
30-10-2009, 21:47
Neden Powered by ABF ? mesele zannedersem bu ;)

Gibi... Ama daha farklı;)

Çetindemir
30-10-2009, 21:51
"Tuning Turkey" yapın bence derginin adını... Uyumlu olsun biraz.

"Tuning Turkiye" diye bir isim seçilmiş, başlıklar "Tuning UK" başlıkları

valla bu konu cok tartısıldı edıldı cızıldı ama maalesef bızım bır cızgımız var uslubumuz var. Ingılızce artık çağın bır zorunlulugu. Yanı konu burada asla mıllıyetcılık veya dılımızın yetersızlıgı gıbı bır dusunceye baglanmamalı. Yada dılımızı asla kucuk gorup baska dıllere ozenmıyoruz. Ama yaklasık 6 senedır bu dergının cogu yerınde ıngılızce terımler var ve ılerı planlarımız olarak bahsettıgınız UK ve US dilleri baz alıyoruz. Keske doğustan ıtıbaren Ingılızce konusma yetısıne sahıp olsaydık. Tunıng Turkıye adının yarısı zaten ıngılızce. Evet Tunıng Turkey olsa bence kötu olmazmıs

ysnyldz
30-10-2009, 21:59
yine çok güzel başarılı bir sayı olmuş ;)

Safak
30-10-2009, 22:04
valla bu konu cok tartısıldı edıldı cızıldı ama maalesef bızım bır cızgımız var uslubumuz var. Ingılızce artık çağın bır zorunlulugu. Yanı konu burada asla mıllıyetcılık veya dılımızın yetersızlıgı gıbı bır dusunceye baglanmamalı. Yada dılımızı asla kucuk gorup baska dıllere ozenmıyoruz. Ama yaklasık 6 senedır bu dergının cogu yerınde ıngılızce terımler var ve ılerı planlarımız olarak bahsettıgınız UK ve US dilleri baz alıyoruz. Keske doğustan ıtıbaren Ingılızce konusma yetısıne sahıp olsaydık. Tunıng Turkıye adının yarısı zaten ıngılızce. Evet Tunıng Turkey olsa bence kötu olmazmıs

Yok yok... yanlış anlaşılmasın milleyitçilik konusunda söylemedim kesinlikle.

Tuning Turkiye dergi adı, ama başlıklar ingilizde atılmış, buda gözüme battı. Hoş değil bence. İngilizce'nin çağımızın zorunluğu olduğunu kabul ettiğim gibi aynı zamanda da çevirisi uygun ve mümkün olmayan teknik terimler dışında ,yayın organlarından kullanılmasını reddediyor, uygun görmüyorum.

Sadece kendi düşüncemdir, Tercih tabiki sizindir.

Rengini anlayamadığım Honda ve VW kafer çok kötü olmuş diğer otomobiller arasında.

Ome_RS
30-10-2009, 22:04
bugun aldım kabaca bi göz attım yine güzel bir sayı çartmıssınz elinize sağlık.
hafta sonu detay girişicem :)

Melih-Ö
30-10-2009, 22:49
güzel sayı olmuş elinize sağlık :)

saner müftüoğlu
30-10-2009, 23:12
Yok yok... yanlış anlaşılmasın milleyitçilik konusunda söylemedim kesinlikle.

Tuning Turkiye dergi adı, ama başlıklar ingilizde atılmış, buda gözüme battı. Hoş değil bence. İngilizce'nin çağımızın zorunluğu olduğunu kabul ettiğim gibi aynı zamanda da çevirisi uygun ve mümkün olmayan teknik terimler dışında ,yayın organlarından kullanılmasını reddediyor, uygun görmüyorum.

Sadece kendi düşüncemdir, Tercih tabiki sizindir.

Rengini anlayamadığım Honda ve VW kafer çok kötü olmuş diğer otomobiller arasında.

Eleştirin için teşekkürler. Haklısın aslında ingilizce başlık ilk etapta ınsanlarımızın gözünde hoş olmayan bir izlenim yaratıyor. Tabi Anıl da acıklama yapmış. Turkce baslıkları da uzun sure kullandık. Ara sıra kullanmaya da devam edıyoruz. Fakat dıkkat edersenız bu kültürün her yerıne işlemiş bu dil. İstemesen de yolun bır yerde muhakkak kesişiyor. :)

VW ve Honda'nın renklerı tabı dıger araclara gore farklı. Bıraz farklı olmak aslında ıyıdır. Araç sahiplerinin kendi zevk meselesi tabı :) Ne dıyelım;)

TarikS
30-10-2009, 23:17
sonunda konu acilmis dergiyi 29'unda aldim Onur'a mesaj atiyorum dergi cikmis konu niye yok :D

cok guzel olmus 2 dergi de, icerikler fotograflar vs. cok iyi.. yazilari inceleyemedim henuz :)
elinize saglik

BlackEmperor
30-10-2009, 23:38
bir insan niye z3m söker gtr swaplar ?

onurdemir
30-10-2009, 23:43

İstersen bu konuya hiç girmeyelim. Şayet o dediğin swap olmasaydı zaten Tech Turkey gibi sitelerde olmazdı. Ortak amaç otomobil ve modifiye. Hadi yakışmayan aracı anlarım ama bu araca eleştiri yapmak için gerekli donanıma, detaylı incelemeye ihtiyaç var. Siz bu aracı hiç yakından gördünüz mü?

Türkçe konusunda bazı arkadaşlar haklılar. Önümüzdeki ay "LANET OLASI PİSLİK" ya da "ZENCİ GİBİ" isminde başlık atıcam. Hoşunuza gider umarım.

Oz`
30-10-2009, 23:47
İstersen bu konuya hiç girmeyelim. Şayet o dediğin swap olmasaydı zaten Tech Turkey gibi sitelerde olmazdı. Ortak amaç otomobil ve modifiye. Hadi yakışmayan aracı anlarım ama bu araca eleştiri yapmak için gerekli donanıma, detaylı incelemeye ihtiyaç var. Siz bu aracı hiç yakından gördünüz mü?

Türkçe konusunda bazı arkadaşlar haklılar. Önümüzdeki ay "LANET OLASI PİSLİK" ya da "ZENCİ GİBİ" isminde başlık atıcam. Hoşunuza gider umarım.

HEY sEN PİSLİK :)

ayrıca neden swaplar sölimmi rb26 nin çok örneği var 1000+ m3 ün yok :)

BlackEmperor
30-10-2009, 23:48

orda ince bi nuans var kardeşim. demek istediğim su z3m de gayte alt yapısı kuvetli bi makine ona yuklenselerdi amaç güç kazanmak değil mi? motor iflas ettide denk geldi spec ise bilmem .Sonuçta emeğe bişey demiyorum Düz mantık niye böyle yapıldı onu merak ettim :)

BlackEmperor
30-10-2009, 23:49
rb26 nin çok örneği var 1000+ m3 ün yok :)

bu biraz cevap niteliğinde oldu işte ...:)

M_PROJECT
30-10-2009, 23:49

bmw nezaman nissan kadar iyi motor yapar ozaman kimse swaplamaz :D gtr serileri sanirim herseyi aciklar dikkatlice incelendiginde

VteC_MaNiaC
30-10-2009, 23:51
bmw nezaman nissan kadar iyi motor yapar ozaman kimse swaplamaz :D gtr serileri sanirim herseyi aciklar dikkatlice incelendiginde

bu ağır olmuş yanlız BMW ye cevap hakkı doğdu :D

BlackEmperor
30-10-2009, 23:52

kesinlikle haklısın japonların kapasitesi hakkında ama garip geldi bi an sanki 1.16 i gibi bi motoru varmışta ona hayat vermiş gibi bi durum oldu ilk bakışta üzüldüm z3M e :o :)

MertS
31-10-2009, 00:00

Onur abicim,

joke machine yerine, şaka makinası

big star yerine,efsane yıldız

grandpa yerine,büyükbaba integra

updating yerine , güncellendi veya güncelleme hareketi vs.

cute t. yerine sevimli kaplumbağa

bence fena olmaz.

M_PROJECT
31-10-2009, 00:03
bu ağır olmuş yanlız BMW ye cevap hakkı doğdu :D

valla 75bin dolarlik gtrla adamlar super spor kiyasliyolar . super sporlarinda en ucuzu 200bin dolar civarinda :) bmwlik bi olay degil aslinda japonlarin bazi modellerinin nekadar muazzam bir muhendislikle yapildiginin kanitidir bence.

BlackEmperor
31-10-2009, 00:34
valla 75bin dolarlik gtrla adamlar super spor kiyasliyolar . super sporlarinda en ucuzu 200bin dolar civarinda :) bmwlik bi olay degil aslinda japonlarin bazi modellerinin nekadar muazzam bir muhendislikle yapildiginin kanitidir bence.

bu konu ayrı bi konu ama eminimki sandık motor alınca z3m ile gtr 35 in fiyatı cok farklı değildir.

se®k@n
31-10-2009, 00:39
İçerikteki arabalar mükemmel valla..

ErmanArseven
31-10-2009, 00:40
yine mükemmel bir sayı olmus bekliyorduk mzsky ne zaman cıkıcak die elinize sağlık.. yalnız yine poster olmaması üzücü :(

Antalyalogy
31-10-2009, 01:21
Almıcaktım ama alıyım bari...:D:DOnur ellerinize sağlık süper bir sayı olmuş..:icon_tup:

SekoLive
31-10-2009, 07:49
onur elinize sağlık...

GKS
31-10-2009, 08:03
amerikan iyimiş

Görkem.Y
31-10-2009, 08:03
Her zamanki gibi :)

onurdemir
31-10-2009, 14:16
Onur abicim,

joke machine yerine, şaka makinası

big star yerine,efsane yıldız

grandpa yerine,büyükbaba integra

updating yerine , güncellendi veya güncelleme hareketi vs.

cute t. yerine sevimli kaplumbağa

bence fena olmaz.

Saygı gösteriyorum. Bana göre de senin söylediğin şekilde olmaz. Türkçe esnek dil. Şaka makinası denildiğinde insanlar televizyon programı ismi takmışlar der. Kasmanın anlamı yok. İtiraf edin aranızda hiç bi kimse otomobiline sevimli kaplumbağa denmesinden hoşlanmaz. Ama Cute T biraz daha orijinal duruyor. Daha önceden çok konuştuk bunu. Lütfen artık baskı yapmayın. Bu şekilde devam edecek. Bu derginin tamamıyla Türkçe olması için içindeki tüm terimlerin de Türkçe karşılığı olmalı. İçinizde Wastegate kelimesinin Türkçe karşılığının TDK'da ne olarak geçtiği hakkında fikri olan var mı?

Oldschool
31-10-2009, 14:59
araçalr güzel şeçilmiş gercekten kaçırılmasın bu sayıda :D

Berk007
31-10-2009, 15:44
Saygı gösteriyorum. Bana göre de senin söylediğin şekilde olmaz. Türkçe esnek dil. Şaka makinası denildiğinde insanlar televizyon programı ismi takmışlar der. Kasmanın anlamı yok. İtiraf edin aranızda hiç bi kimse otomobiline sevimli kaplumbağa denmesinden hoşlanmaz. Ama Cute T biraz daha orijinal duruyor. Daha önceden çok konuştuk bunu. Lütfen artık baskı yapmayın. Bu şekilde devam edecek. Bu derginin tamamıyla Türkçe olması için içindeki tüm terimlerin de Türkçe karşılığı olmalı. İçinizde Wastegate kelimesinin Türkçe karşılığının TDK'da ne olarak geçtiği hakkında fikri olan var mı?banane Türkçe olsun :D
:rofl:

CGR328
31-10-2009, 20:45
Acura Integra turbonun resımleri war bende arabanın ilk hali böleydi http://i34.tinypic.com/i1fuiq.jpg

CGR328
31-10-2009, 20:46
ve ayrıca bi dikkat ettiğim şey ise bütün araçlar ankaradan bazıları ankara yapımı

tandogan
01-11-2009, 19:40
çekici kamer'in haberi ne ?

MertS
01-11-2009, 19:56
Saygı gösteriyorum. Bana göre de senin söylediğin şekilde olmaz. Türkçe esnek dil. Şaka makinası denildiğinde insanlar televizyon programı ismi takmışlar der. Kasmanın anlamı yok. İtiraf edin aranızda hiç bi kimse otomobiline sevimli kaplumbağa denmesinden hoşlanmaz. Ama Cute T biraz daha orijinal duruyor. Daha önceden çok konuştuk bunu. Lütfen artık baskı yapmayın. Bu şekilde devam edecek. Bu derginin tamamıyla Türkçe olması için içindeki tüm terimlerin de Türkçe karşılığı olmalı. İçinizde Wastegate kelimesinin Türkçe karşılığının TDK'da ne olarak geçtiği hakkında fikri olan var mı?

peki şöyle bişey deneseniz.. arabanın teknik bi olayından yani ne üzerine işlem yapıldıysa o konu üzerinden gitseniz başlık yerine..
örneğin..

334WHP!! Bizce yaklaşmayın.. gibi :D değişik bi fikir.. değerlendirilebilir..

veya.. 166dB Deprem Etkisi ! gibi..

onurdemir
01-11-2009, 20:42
çekici kamer'in haberi ne ?

Dergide detaylı anlatımı var.

peki şöyle bişey deneseniz.. arabanın teknik bi olayından yani ne üzerine işlem yapıldıysa o konu üzerinden gitseniz başlık yerine..
örneğin..

334WHP!! Bizce yaklaşmayın.. gibi :D değişik bi fikir.. değerlendirilebilir..

veya.. 166dB Deprem Etkisi ! gibi..

Bir ay, iki ay, üç ay başlık koyarsın öyle. Peki ya sonra? :) Sonrasında komik komik başlıklar çıkar, sizlerde gülersiniz. Benden söylemesi :D

BlackEmperor
01-11-2009, 20:44

Bir ay, iki ay, üç ay başlık koyarsın öyle. Peki ya sonra? :) Sonrasında komik komik başlıklar çıkar, sizlerde gülersiniz. Benden söylemesi :D

darbeli matkap, grup indirimi and so... :p :D

onurdemir
01-11-2009, 20:47
darbeli matkap, grup indirimi and so... :p :D

Nissan 350Z ilk çıktığında Tuning Türkiye'de testi yayınlanmıştı. "Erkekler arkadan sever" başlığı atılmıştı. Hatırlayanınız var mı :D

Shadow_Dancer
01-11-2009, 20:50
Onurcum ellerinize saglık..

Geçen ay amerikada muadiliniz bi dergi aldım, çok az fark kalmış oradaki kaliteyi yakalamaya; tebrik ediyorum..

Genel olarakta tek şikayetim yazılardaki akıcılık ve imla hataları.. Onlarada eğilirseniz çok daha güzel olacak

BlackEmperor
01-11-2009, 20:50
o sayı hit yapmıştır kesin :D

MertS
01-11-2009, 20:55

sadece bir fikir,o türkçe konusuda öyleydide artık ne ruh haliyle yazdıysam illa böyle olması gerek gibi,ingilizce ve türkçenin anlam ve yapı olarakta bambaşka olduğunu biliyorum tabiki..evrensel olan dilin kullanılması gerektiğinide..

ancak ingilizceden daha çok anlam yüklü kelimesi olan bir dil var..

arapça-farsça karışımı olan osmanlıca :D

onursumer
02-11-2009, 17:00
bugun aldım dergiyi sonunda dergiler harika ama benim dergimdemi problem var bilmiyorum

tuningturkiyede mesela içindekilerden sonra 12. sayfa geliyor peşinden 8. sayfaya atlayıp 29 a geçiyor falan :D yani tüm sayfalar karışmış bi sayfa modifiye tanıdımı 1 sayfa en hızlı arabalar gibi olmuş :)

kimse demediğine gore sadece benim dergim boyle :D

mesela mclaren tanıtımının ilk sayfası ile devamında olması gereken sayfa arasında tam 8 sayfa var :D okurken biraz zorladı :D

Buğra A.
02-11-2009, 17:04
Dün alma fırsatım oldu.Gerçekten çok iyi.Hele MZSKY:icon_tup: Ellerinize ve emeklerinize sağlık.

gökh@n_gr
02-11-2009, 17:08
Nissan 350Z ilk çıktığında Tuning Türkiye'de testi yayınlanmıştı. "Erkekler arkadan sever" başlığı atılmıştı. Hatırlayanınız var mı :D

clio v6 içindi diye hatırlıyorum o başlık:)

onurdemir
02-11-2009, 17:09
bugun aldım dergiyi sonunda dergiler harika ama benim dergimdemi problem var bilmiyorum

tuningturkiyede mesela içindekilerden sonra 12. sayfa geliyor peşinden 8. sayfaya atlayıp 29 a geçiyor falan :D yani tüm sayfalar karışmış bi sayfa modifiye tanıdımı 1 sayfa en hızlı arabalar gibi olmuş :)

kimse demediğine gore sadece benim dergim boyle :D

mesela mclaren tanıtımının ilk sayfası ile devamında olması gereken sayfa arasında tam 8 sayfa var :D okurken biraz zorladı :D
Onurcum sanırım senin derginde bir problem olmuş. Görüştüğümüz ilk anda hatasız, yeni bir dergi vereceğim sana ;)

ömerve
02-11-2009, 17:15
s4 ve vos için alınır :)

Serencebey
02-11-2009, 17:20
Ahh ahhh biz hala alamadık dergiyi...

onursumer
02-11-2009, 17:58
Onurcum sanırım senin derginde bir problem olmuş. Görüştüğümüz ilk anda hatasız, yeni bir dergi vereceğim sana ;)

ilk başta çozemedim durumuda sayfalar geçtikçe noluyor ya diyerekten farkettm :D

onurdemir
03-11-2009, 00:11
Ahh ahhh biz hala alamadık dergiyi...

Ehem kem küm :) Adres bilgilerini tekrar mail atabilir misin Burakcım :rolleyes::D

8.000rpm
03-11-2009, 07:32
Onur , mail kutun dolu dostum :)

stlegal
03-11-2009, 07:44
Acura Integra turbonun resımleri war bende arabanın ilk hali böleydi http://i34.tinypic.com/i1fuiq.jpg

yaw başından beri şuna integra dediniz araç prelude

stlegal
03-11-2009, 07:48
http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/590/4541/1474770133_large.jpg
buda orjinal hali preludun motor olarak d16a1 var d16a9un atası :)

onurdemir
03-11-2009, 08:25
Hadi kafa karıştırim biraz. Bide Rover 416i var :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1a/MHV_Rover_416i_01.jpg

stlegal
03-11-2009, 08:27
dorudur ama o makina prelude kanka ruhsatına kadar motor içine kadar acura prelude :D antalyada turizimci arkadaşın arabası ayrınıda ben yaptım geçen yaz..

onurdemir
03-11-2009, 08:29
dorudur ama o makina prelude kanka ruhsatına kadar motor içine kadar acura prelude :D antalyada turizimci arkadaşın arabası ayrınıda ben yaptım geçen yaz..

Hiç söylemedi valla. Söyleseydi yazardım dergide ;)

Bu arada aracın içi komple orijinal. Cruise Control bile var. :) Direksiyonda koskoca Acura yazıyor. Halen mi Acura Integra değil bu araç :D

stlegal
03-11-2009, 08:49
Hiç söylemedi valla. Söyleseydi yazardım dergide ;)

Bu arada aracın içi komple orijinal. Cruise Control bile var. :) Direksiyonda koskoca Acura yazıyor. Halen mi Acura Integra değil bu araç :D

acure dedik ya kanka acura prelude :D

8.000rpm
03-11-2009, 08:52
onur , dergi için p.m. attım :)

CGR328
03-11-2009, 13:14
arabanın önü deiştirildi ankarada ben öle biliorum araba acura integra

Çetindemir
03-11-2009, 13:30

Peki 4 kapı prelude varmı ? bence yok ! Ama dönemin integrası ve Prelude'ü arasında özellikle ön ksıımda benzerlik var Prelude'ler daha geniş yayvan bir ön yapıya sahipken integralar daha dardı. Birde İntegrada bu kasanın GSİ 3 kapı modeli var belki onunlan karıştırıyor olabilrsiniz. Marka ya Acura ya Honda ama model integra aşağıda da ikisinin hem dönemin prelude'ünün hemde integranın resimlerini veriyorum

integra 5 kapı

http://www.autowp.ru/pictures/honda/integra/autowp.ru_honda_quint_integra_gsi_5-door_1.jpg

integra 3 kapı
http://www.autowp.ru/pictures/honda/quint_integra_gsi_3-door/autowp.ru_honda_quint_integra_gsi_3-door_1.jpg

Prelude
http://www.autowp.ru/pictures/honda/prelude/autowp.ru_honda_prelude_2.0_xx_1.jpg