Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf tsi 140+chip -Scirocco 160 hp Dsg
Selam herkeze,
Bu hafta içi deneme yaptık.Denemeleri paylaşmak istedim.
Scriocco Dsg şanzımandı ve rodajı titizlikle yapılmış daha önce denediğim scrioccoya göre başarılı gidiyordu..
Videoları düzenleme konusunda bana yardımcı olduğu için Emre arkadaşımıza teşekkür ederim..
Araçlar;
Golf tsi 140 Manuel : Chip + spor susturucu 2 kişi
Scirocco: Dsg Stock + 2 Kişi
http://videos.streetfire.net/video/Golf-TSI-140ChipManuel-vs_716190.htm
Juggernaut
31-10-2009, 22:54
Önemli değil Mert güzel denemeler olmuş..DSG'nin avantajı büyük.
Evet Dsg çok avantajlı bir anda atılıyor milisaniyede vites değiştiriyor bunları yaparkende aktarmayı yormuyor :)
Maşallah 2 aracada.. Scirocco hangi scirocco ?? :)
Bana çok ilginç geldi DSG olsada daha fazla fark açman gerekirdi. Yazılımlı 140 GT'yi bile 2-3boy rahat geçiyor
masallah guzel denemeler olmus :)
kavacik-beykoz civarinda denemissiniz, o tunelin oralar gece saat kacta boyle bo$tu?
Fiat_Can
01-11-2009, 08:27
akın scirocco bızım KAA scırocco hatırladın mı
Fiat_Can
01-11-2009, 08:31
bu arada golf guzel ılk cekınerek gıttık her halıkarde golf alır dıye ama 5 den sonra scırocco yawas yawas acıyodu cok zewklı denemeler oldu
Fiat_Can
01-11-2009, 08:35
gece saat 11-12 cıwarları bu arada Golften cıkan ses efsaneydı
ERkut 205
01-11-2009, 12:12
Güzel deneme olmuş.
Scirocco motoru yüklendiği zaman DSG sayesinde ara hızlanma vites geçişlerinde avantajıylada gerçekten çok ciddi başarılar yakalıyacaktır ilerliyen zamanlarda.
bayiliyorum bu tsi denemelerine sessiz sedasiz ama yuruyolar:D
Güzel deneme olmuş.
Scirocco motoru yüklendiği zaman DSG sayesinde ara hızlanma vites geçişlerinde avantajıylada gerçekten çok ciddi başarılar yakalıyacaktır ilerliyen zamanlarda.
Motor arti DSG programlandigi zaman cok basarili olur
renault_f1
01-11-2009, 15:00
dsg programlama olayı nedir arkadaşlar?
masallah guzel denemeler olmus :)
kavacik-beykoz civarinda denemissiniz, o tunelin oralar gece saat kacta boyle bo$tu?
Evet Tarık orada denedik mekanın tabi biliyorsun :) numaran olsa arıcaktım seni aklıma geldi..İlk fsm de denedik sonra kafa kafaya gidince tam çıkacakken aklıma o yol geldi gece olduğu için sakindir diye bir de orda deneyelim dedik şansımıza da boştu..Ordaki tünel başarılı ama :icon_tup:
Bana çok ilginç geldi DSG olsada daha fazla fark açman gerekirdi. Yazılımlı 140 GT'yi bile 2-3boy rahat geçiyor
Bana da ilginç geldi daha fazla fark beklerdim gt ile olan kıyaslamaya göre ama scriocco nun rodajı iyi yapılmış ve dsg olması da avantajı tabi..
Bu arada diğer arkadaşlara da teşekkür ederim :)
Fiat_Can
01-11-2009, 15:57
bu arada tam sonuc ne:):):)
masallah guzel deneme olmus
Alicanrs
01-11-2009, 16:35
sonuç 5. vitesten sora scirocco açmaya başlıo :) stock 160 hp olmasına rağman iyi yürüyor golf ise 140 tsi ama chiple 170 hp 240 tan 290 tork oluo tahmini ...ama 5 te açmaya başlıo scirocco
dsg programlama olayı nedir arkadaşlar?
DSG sanzuman kutusu motor gücüne göre dengelestiriliyor.
Vites araliklari, vites degistirmeler vs bunlar birtek DSG icin gecerli degil. Eski VW ve Audiler dede yapiliyor
selamlar
sonuç 5. vitesten sora scirocco açmaya başlıo :) stock 160 hp olmasına rağman iyi yürüyor golf ise 140 tsi ama chiple 170 hp 240 tan 290 tork oluo tahmini ...ama 5 te açmaya başlıo scirocco
scriocco 5 te yanıma gelmeye başlıyor aerodinamik yapısı başarılı..Fakat orda tam kapatmış giderken önüme atlayan minibüs yüzünden bırakmak zorunda kaldım..yani tam net değil..Bu arada aracım stock iken 159 hp veriyordu..yani şu anki tekerlek gücü 183 hp civarı
masallah guzel deneme olmus
Güzel deneme olmuş. :)
Sağolun arkadaşlar :)
Fiat_Can
01-11-2009, 18:58
bız cıkıcagımız bı gece tekrar busefer daha gec saate cıkalım scıroccoyla tekrar dene 5den sonra anlarız hangı aracın onde gıttıgını bızde yapamadık hemde bı cok yerde:) tekrar denemekte cok fayda war
renault_f1
01-11-2009, 19:17
scirocco 7 ileri sanırım ?
dragstar
01-11-2009, 21:47
dsg mükkemel bir vites kutusu test süşünde hayran kalmıştım
golf ün biraz daha ayırması gerekiyordu kanımca 140 artı cip eşittir şirokko olmuş
.::EmrE::.
02-11-2009, 20:42
Güzel deneme olmuş , tebrik ederim.. Golf iyi gibi görünüyor,çoğu zaman Scirocconun önünde ancak uzunda Scirocco geliyor gibi :) ben de çok denemek istiyorum Golf ile ama havalar kötü baya,bakalım bu hafta olur bleki :)
Sağol Emre :) Bende bekliyorum havaları uygun bir zamanda alo diyecem sana :icon_tup:
.::EmrE::.
02-11-2009, 21:02
Sağol Emre :) Bende bekliyorum havaları uygun bir zamanda alo diyecem sana :icon_tup:
Tamamdır :)
Kaa scirocco
03-11-2009, 12:45
zevkli denemler oldu ama dolu dolu denemeydik 1 veya 2 kere 5 i sonlaya bildim gonul isterdi 6 yida bitirmek ama yol yoktu :):) mert bunu tekrarlariz gene gusel bir havada :)
yol neresi ? ve ayrıca araçların agırlıkları nedir ?
Kaa scirocco
03-11-2009, 15:34
bnm aracim 1285 kilo yolda fsm-kavacik hatti
Fiat_Can
03-11-2009, 16:19
yol bıraz doluydu o nedenle baska zaman denersek daha guzel olucaktır
Fiat_Can
03-11-2009, 16:27
bu arada tam olarak sonuc nedır tılsım sciroccoyla golfun arasındakı????
zevkli denemler oldu ama dolu dolu denemeydik 1 veya 2 kere 5 i sonlaya bildim gonul isterdi 6 yida bitirmek ama yol yoktu :):) mert bunu tekrarlariz gene gusel bir havada :)
yol bıraz doluydu o nedenle baska zaman denersek daha guzel olucaktır
Havalar düzelsin haber vericem :icon_tup: dolu dolu deneriz :)
yol neresi ? ve ayrıca araçların agırlıkları nedir ?
1275 kg ve de külçe gibi ağır jantlar :)
Kaa scirocco
04-11-2009, 17:04
cikariz yaa opc ile denemek isterim bu sefer kalabalik cikariz gec saatte doya doya denerizz :):):):)