Orijinalini görmek için tıklayınız : afc neo bağlantı şeması sorunsalı
arkadaslar elınde afc neo bağlantı şeması olan varsa paylaşabılırmı aramadıgım yer kalmadı buamıyorum yardım beklıyorum teşekkürler
Maxiboost
02-11-2009, 12:51
http://www.apexi-usa.com/info/?id=5383
buradan indirebilirsiniz
saol bertan zaten senın afc için lazım :D
şemaların hepsini tek bi konuda topladım yakında yayınlicam :)
saol cem yavv sen bı bursaya kadar gelsende bı tane afc neo bı tane safc2 bı tanede aem ems ayarı yapsana konaklama bızden :D :D
ems profesörü özgün , onu kandirirsam geliriz :D
ahah bırçet çok sabırsızsın dinlemiyon kardeşini boş oturmuyoz heralde burda araştırıyoruz kerameti 6 kablo :D
gelın barabar işte yavv bursada cok iş var :D :D
iskender yemeye gelin :D uludağda karda var şimdi :D
iskender yemeyemi naaptın laa bırcet batırcanmı sen bızı kayhanda pideli köfte yediririz :D
tabı olum yenı ems alınır ıskenderde 4 döner parasına :D :D
neyse konu bu değil :D bağlantı şeması vs. bende var aga. bağlayalım özgün gelcekmiş zaten bi ara ayarını yapar :D
boosted_pug
02-11-2009, 13:52
baglanti ile ilgili biyerde takilirsaniz msj atin ben yardimci olurum
yok bılen bırı baglasın herkes işini yapsın bırcet :D :D
ahah bağla ozaman :D
yok bılen bırı baglasın herkes işini yapsın bırcet :D :D
baglanti ile ilgili biyerde takilirsaniz msj atin ben yardimci olurum
eyvallah saolasın tesekkur ederız ıhtıyac olursa kı olacak zaten ararız hocam
daredevil
02-11-2009, 20:31
ulan susak bende var dedimya ne arayıp duruyosun
ne zaman dedın yıldo ben duymadım kesin, heralde , galiba , umuyorum, sanıyorum :D
Maxiboost
02-11-2009, 21:52
yaw abi bağlarsınız ztn despeylede konuştuk :D fazla kablolar panik yapmasın hehe :D
yok yaavvv zaten epi topu 6 kablo baglıcaz bakma sen bunlara asıl önemlisi verimli ayarı kıme yaptırcaz bursada yokkı ööle bir insan evladı :D kurcalaya kurcalaya ya kendımız yapcaz yada kurcalaya kurcalaya motoru elımıze alcaz :D zatenn bizim arabalar lego spec
yaw abi bağlarsınız ztn despeylede konuştuk :D fazla kablolar panik yapmasın hehe :D
ahah bağladık zaten bro :D her yerini kurcaladık :D bi ayar işi var bende canım sıkıldı safc ı bağladım kapı öünüde ahahah
gokhan07
18-11-2009, 19:44
...........................