Orijinalini görmek için tıklayınız : Tesisat konusunda yardim
By_HaNNibaLL
02-11-2009, 14:47
Merhaba arkadaşlar partner aracim için tesisat almaya düşünüyorum Aşadaki ürünler nasildir kullananlar yorum alabilirmiyim.
*Pıoneer TS-W308F 1000Watt Bas*
*Pıoneer Nakışlı Orjinal' Mdf Bas Kabini*
*pilippo PO-940 / 1000Watt / 4 Kanal Bas Ve Hoparlör Amfisi
mgnPower
02-11-2009, 14:57
pioneer bass kullanacaksan pioneer anfi kullanmadikca tatminkar ses elde edemezsin.
By_HaNNibaLL
02-11-2009, 16:32
300 lira gibi bi bütcem var abime alicam tesisati ne önerirsiniz.
bu fiyata güzel bişey toplanmaz
kayaakin
02-11-2009, 19:44
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=39115
Ahmet_28
02-11-2009, 20:16
infinity referance mid takımı+magnat classic 480 modeli 4 kanal amfi +Raveland marka kabiniyle birlikte 2 adet 500 watt 25 cm lik bass var.komplesini 450 tl bırakırım düşünürsen
infinity referance mid takımı+magnat classic 480 modeli 4 kanal amfi +Raveland marka kabiniyle birlikte 2 adet 500 watt 25 cm lik bass var.komplesini 450 tl bırakırım düşünürsen
bence gayet iyi fiyat
araçta agırlık yapmasın diye koltukları söküyosun onu yerine ses sistemimi taşıyosun abi :D
pioneer bass kullanacaksan pioneer anfi kullanmadikca tatminkar ses elde edemezsin.
Her markayı kendi anfi ile mi kullanmak lazım?
Pioneer bass + JBL anfi + sierra comp. olan bir sistemden ses alamam yani ? :D İlginç...
300 lira gibi bi bütcem var abime alicam tesisati ne önerirsiniz.
300 lira gibi bir bütçeyle hepsini bi anda yapmak yerine yavaş yavaş yap.
Güzel bir teyp + comp. al kendine.
Daha sonra bass işine girişirsin.
Pioneer bass + JBL anfi + sierra comp. olan bir sistemden ses alamam yani ? :D İlginç...
300 lira gibi bir bütçeyle hepsini bi anda yapmak yerine yavaş yavaş yap.
Güzel bir teyp + comp. al kendine.
Daha sonra bass işine girişirsin.
Dostum 1 adet anfiye (4 kanal da olsa) hem bass hem de komponent yükleyeceksin çok bişiler bekleme derim. genede ses verir ama öle tatminkardan öteye gidemez
Dostum 1 adet anfiye (4 kanal da olsa) hem bass hem de komponent yükleyeceksin çok bişiler bekleme derim. genede ses verir ama öle tatminkardan öteye gidemez
Yok ben onun için demedim. Sistem konusuyla ilgiliyimdir epey. Bu yazının üstüne dedim. Watt vs... hesaplamadan...
Örneğimi değiştireyim: Mono sierra anfi + 1000 watt JBL bass
ile ses alamam yani? Onu anladım ben yazıdan...
Yoksa sistem olarak önerim farklı olacaktır.
mgnPower
02-11-2009, 20:51
.
ilginc olacak bisii yok ortada... markalar kendi iclerinde dogru cihazlarla birlikte kullanildigi zaman maksimum performansi sergiler. pioneer bass uretirken jbl'in anfisi ile denemiyor bu sistemi neticede. illaki ses alirsin kulagina iyi gelir kotu gelir bilemem ama filippo gibi bir anfi pioneer basa ne kadar hanimlik yapar tartisilir.
Yok ben onun için demedim. Sistem konusuyla ilgiliyimdir epey. Bu yazının üstüne dedim. Watt vs... hesaplamadan...
Örneğimi değiştireyim: Mono sierra anfi + 1000 watt JBL bass
ile ses alamam yani? Onu anladım ben yazıdan...
Yoksa sistem olarak önerim farklı olacaktır.
aynı şeyi demişiz zaten :D :D :D :D
ilginc olacak bisii yok ortada... markalar kendi iclerinde dogru cihazlarla birlikte kullanildigi zaman maksimum performansi sergiler. pioneer bass uretirken jbl'in anfisi ile denemiyor bu sistemi neticede. illaki ses alirsin kulagina iyi gelir kotu gelir bilemem ama filippo gibi bir anfi pioneer basa ne kadar hanimlik yapar tartisilir.
İlginç tabiki.
Sonuçta watt ve RMS denilen iki standart değerden bahsediyoruz.( üzerinde 5000Watt yazan çin mallarından değil)
Sonuç olarak X ya da Z marka (tanınmış bilinen) farketmez.
Sony 1000watt bir bassı JBL,Sierra...vs nin anfisi daha iyi besler orjinal 1000watt mono bir sony anfiye göre...