Orijinalini görmek için tıklayınız : Köy Okullarına Yardım...
Slm arkdaşlar...
İstanbul Aydın Üni. de okuyorum ve başlattığımız kampanyada sizlerden de destek bekliyorum. Geçen günlerde gitmiş olduğumuz açılıma karşı çıkmak için yaptığımız protestoda beklentilerin üstünde talep oldu ben de ordaydım ve biz kendi okulumuzda başlatığımız kampanya da sizden de destek bekliyoruz
Kampanya Güney Doğudaki köy okullarına okuma kitabı, kalem, defter ne olursa olsun belki kardeşinizin okumadığı okuma kitabı, temiz test kitabı ihtiyacımız var
biz onlara yardım sağlamasak destek vermesek emin olun hiç birimizi istemediği eller onlara uzanacaktır ve hiç kimse böyle olsun istemez
http://www.kutuphanesizokulkalmasin.com/site/ sitesinden girip yazabilirsiniz.
msj atmak istersenz bana da atabilirsiniz
yada bir gün biryerde toplanırız herkes biriktirdiklerini getirir
ama getireceğiniz malzemeler kullanılmış olabilir ama tek şart temiz olması
kargoya bu kampanyayı başlatan hocamız tarafından karşılanıyor.
siz sadece malzeme getirin emin olun istanbul'dan kendimiz gönderiyoruz bunları... okulumuzda topluyoruz ve kargo ile gönderiyoruz
Hepinizden Destek Bekliyorum Arkadaşlar
destek olanlar yada olmak isteyenler çevresine söylesin
şimdiden herkese teşekkür ediyorum...
Keşke daha düzgün bir Türkçe kullansaydınız daha anlaşılır olurdu.
Güzel ve anlamlı bir proje destek olmak isterim
evet kelimeler baya bi karışmış ;)
Valla bu tip projelere hep destek olmaya çalışmışımdır elimden geldiğince ama iş Güney Doğu olunca bende bir soğukluk oluyor.Hani desen ki İç Anadolu Karadeniz vs ok ama Güney Doğu ne bileyim sıkıntı yaratıyo bende.
Hani açılım diye avaz avaz bağıran kürtler varya hani şu güzelim ülkede Ticaret adamı olmuş milletvekili olmuş bakan olmuş ekonomiye hükmeden ama buna rağmen özgürlükten haktan hukuktan bahseden tipler onlar yardım etsin oraya bence benden uzak olsun.
İş yerinde olduğum İçin yazıda problem oldu en yakın zamanda düzelticem ve tam günydoğu soğuk gelebilir ama biz onlara yadım etmesek emin olun dağdan destek gelecektir. okumalılar ki dağdan onları almaya çalışan ş... karşı koya bilsinler
saygılar destek bekliyorum Orahan ve mmustu teşekür ediyorum.
benim niyetim ayrımcılık falan değil yanlışta anlaşılmasın ne Türk-kürt nede Alevi-Sünni diye bir ayrım yoktur beynimde amaaaa..
Görünen köyde Kılavuz istemiyor Yıllar öncesinde buna benzer projeler çok yaptık güney doğuya destek falan filan diye ama ne oldu senin destek verdiğin yardım ettiğin adam sana düşman olarak yetişiyor büyüyor bunu defter kitap vererek değiştirmekte imkansız.
Bence biz o okuma kitaplarını sana yollayalım sen oku boş zamanında , bu nasıl bir Türkçe ya Allah aşkına düzgün yaz.
overblack
05-11-2009, 10:56
gündüz acıyıp karakolun kalan ekmekleri verdiğin köyün muhtarı ve erkekleri gece bixi ile kafanın üzerinde hawai fişek gösterisi yaparsa sende birgün anlarsın "kalleş" kelimesinin anlamını konuyu açan arkadaş..
turbo&quattro
05-11-2009, 15:42
Konu cocuklar ve yardima muhtac kisiler oldugunda ne yapilmasi gerkiyorsa yaparim ama konu benim dilime ve bayragima zerre kadar saygi ve sevgisi olmayan ***** bolge olunca imkanim olsa bile kilimi kipirdatmam...Belki kurunun yaninda yasta yaniyor ama maalesef bu boyle.
ben köy okulu öğretmenıyım suan varsa yardımcı olcak arkadaşlar daha öncede dıle getrdım kıyafet eksıgımız cok 9 12 13 yas arası gıymedıgınız ayakkabı kıyafet varsa yolayabılırsınız
BUnlarin hepsi cahillikten vatandaslar. Onune gecmek icin aydinlatmak lazim. Ampulle degil, gunesle; bilgiyle.
ben köy okulu öğretmenıyım suan varsa yardımcı olcak arkadaşlar daha öncede dıle getrdım kıyafet eksıgımız cok 9 12 13 yas arası gıymedıgınız ayakkabı kıyafet varsa yolayabılırsınız
gökhan nerdesin sen hangi il hangi köy hangi okul
Slm arkdaşlar...
İstanbul Aydın Üni. de okuyorum ve
Aydın mı?
Ben de oaradayım malesef :heyoo: Aracını Hiç görmedim sanki kardeşim ara sokaklarda :) ?
gökhan nerdesin sen hangi il hangi köy hangi okulizmirn kemalpaşa ilçesinin yıgıtler sarılar koyundeyım yanı izmir dıyoruz ama halımız vahım burayı gormenızı ısterdım :)
izmirn kemalpaşa ilçesinin yıgıtler sarılar koyundeyım yanı izmir dıyoruz ama halımız vahım burayı gormenızı ısterdım :)
dostum benim ister burdan ister özelden ne gibi ihtiyaçlarınızın olduğunu belirtirsen gerek forumdan gerek iş yerinden gerek çevremizden her türlü destek olurum elimden geleni yaparım.
tesekkurler kardesım destek le ılgılı konu acmak ıstemedım cunku yanlış anlaşılıyor 9 13 yas arası cocuklara uygun gıymedıgınız ayakkabı kız erkek farketmez gıysı marka sorun deıl gundelık kıyafet bıle olur:) yanı çöpe atcagınıza ayakkabısı forması esofmanı olmayan cocuk cok okulumda bunu cocuklar ıcın yapıyoruz bıraz olsun ılgılı olmamız lazım... ben kendım geldıgımden berıdır okula sporla ılgılı tum sahaları cızdım okula ogrencılere bısey katmak ıcın herseyı yapıyorum sızdende böle gıymedıgınız kıyafetlerınız varsamak ıstersenız konusabılırız para deıl 9 13 yas arası kıyafet ayakkabı:)mesela bugun spor odası projesı baslattım ılk once bı oda bulduk temızledık ve boyadık yoktan var edıyoruz ıste:) ve basketbol sahası cızgılerını boyadık ogrencılerımle:)aslıında sponsr bulsam forma yaptrcam ama arayııstayıım:)
basketbol dersi
http://i38.tinypic.com/23iw9yc.jpg
spor odasıı faaliyetleri:)
http://i34.tinypic.com/2sbu9ug.jpg
valla inan kutluyorum tebrik ediyorum seni kardeşim
nerelere ne paralar harcadığımızı düşünürsek bunlar bizim asli görevlerimiz ben kendi namıma çevrem ve iş yerimden başlıyorum işe
forum içinde büyük org. trakırım gelsin bi ayar çekeriz :D
valla inan kutluyorum tebrik ediyorum seni kardeşim
nerelere ne paralar harcadığımızı düşünürsek bunlar bizim asli görevlerimiz ben kendi namıma çevrem ve iş yerimden başlıyorum işe
forum içinde büyük org. trakırım gelsin bi ayar çekeriz :D
para yardıımıı ııstemııyorum ııhtyacıım olanlar zaten gııymedııgıımıız kııyafetler top ııhtııyacıımda var ama bakalıım forma olabıılıır onune sponsorun adıı yazıılıır :) voleybol fıılesıı sahayıı cıızdıık ama fııle eksıık futbol kalesıınden bıırtane yaptıım ama yıırtııldıı bııanda:)
mustu kardesıım napalıım cocuklar ııcıın hersey:)yanıı batııda bıılmedııgıımıız okadar köy okulu varkıı gelııp gormenıız lazıım ::)
ok anladım zaten maddi anlamda demedim nerelere neler harcıyoruz maddi manevi vakit zaman para yapacağız sen merak etme ;)
ben bi ortalığı ayaklandırayımda :D
Ben de öğretmenlik okuyorum, bu kareleri görünce gerçekten öğretmenlik yapmam gerektiğini birkez daha düşündüm.
Girişimleriniz içim sizi tebrik ediyorum.
en büyük hayalim Ege de bir kasaba da öğretmenlik yapmak .. Umarım gerçekleşir.
Ben bu konuyu açarken buraya yorum yapan arkadaşlar hiç düşünmeden ve öyle olduğunu bilmeden konuştular ama Gökhan ağabeyimiz de buna en açık örneklerden ve destek istediğini söyledi ve ben bu konuyu açarken hiç siyasi ya da bir parti taraftarı olarak eklemedim sadece bizim keyfimiz yerinde ve orada okumak isteyen çocuklar var destek olmalıyız diye düşündüm ve sizlerle paylaştım. http://www.kutuphanesizokulkalmasin.com/site/
Ben bu konuyu açarken buraya yorum yapan arkadaşlar hiç düşünmeden ve öyle olduğunu bilmeden konuştular ama Gökhan ağabeyimiz de buna en açık örneklerden ve destek istediğini söyledi ve ben bu konuyu açarken hiç siyasi ya da bir parti taraftarı olarak eklemedim sadece bizim keyfimiz yerinde ve orada okumak isteyen çocuklar var destek olmalıyız diye düşündüm ve sizlerle paylaştım. http://www.kutuphanesizokulkalmasin.com/site/
bak dostum benim şimdi burada parti siyasi falan filan bunları karıştırma..
tabiki kurunun yanında yaşta yanabilir ama yukarıda yapılan yorumları iyi oku..
Türkiyemizde güney doğu hariç her yere yardım edebileceğimi söyledim ben ve gökhan lada konuşup orası için bir operasyon başlattım çevremde..
keyfimiz yerinde orda okumak isteyen çocuklar var diye duygu sömürüsüde yapılmasın..
Kendi ellerimle MİLİTAN yetiştirmem ben.........
mgnPower
06-11-2009, 09:37
arkadasim kusura bakma yanlisda anlama dediklerimi simdi oncelikle bunu bir kac ay evvel deseydin elimden gelen herseyi yapar eder bisiiler yapmaya gayret gosterirdim. lakin bundan yaklasik 3-4 hafta once televizyonda ellerinde oyuncak silah tutup acilim icin sevinen okulda olmasi gerekirken dagda bayirda acilimin pesinden kosan ilkogretim ogrencilerine ellerindeki oyuncak silahlarla ilgili mikrofon uzattiklarinda ''askerlerimiz dagdan gelecek bizi kurtaracak biz bu silahlarla TURK askerine ates edecez onlar bizim en buyuk dusmanimiz askerlerimizi sehit ediyorlar bize zarar veriyorlar'' dedikleri anda bittiler. elimden gelecek uc bes parca kiyafet bi kac tane defter kitabi boyle ziyan edemem. kusuruma bakma benimde. bende mustu gibi dusunuyorum bu konuda. amac egitime destekse ankaradada bi dunya koy okulu var. aramizda bizzat ogretmeni olan izmirdede hic iyi duzeni olmayan okullarimiz var. bizim egitim duzenimiz bastan yanlis zaten. once acil kurtarilacaklari kurtaralim sonra kritiklere bakalim diye dusunuyorum ben.
arkadasim kusura bakma yanlisda anlama dediklerimi simdi oncelikle bunu bir kac ay evvel deseydin elimden gelen herseyi yapar eder bisiiler yapmaya gayret gosterirdim. lakin bundan yaklasik 3-4 hafta once televizyonda ellerinde oyuncak silah tutup acilim icin sevinen okulda olmasi gerekirken dagda bayirda acilimin pesinden kosan ilkogretim ogrencilerine ellerindeki oyuncak silahlarla ilgili mikrofon uzattiklarinda ''askerlerimiz dagdan gelecek bizi kurtaracak biz bu silahlarla TURK askerine ates edecez onlar bizim en buyuk dusmanimiz askerlerimizi sehit ediyorlar bize zarar veriyorlar'' dedikleri anda bittiler. elimden gelecek uc bes parca kiyafet bi kac tane defter kitabi boyle ziyan edemem. kusuruma bakma benimde. bende mustu gibi dusunuyorum bu konuda. amac egitime destekse ankaradada bi dunya koy okulu var. aramizda bizzat ogretmeni olan izmirdede hic iyi duzeni olmayan okullarimiz var. bizim egitim duzenimiz bastan yanlis zaten. once acil kurtarilacaklari kurtaralim sonra kritiklere bakalim diye dusunuyorum ben.
aynen abi o haberi izleyince benimde g. doğudaki eğitim hakında bütün fikirlerim değişti. burada öğretmenlik yapanlar yine pkk mı bu veletlere öğretmiyolar mı doğruları ?
geçen gün evde giymediklerimi toplamıştım arasında spor kıyafetlerde vardı. eğer evdekiler vermediyse başkasına izmire kargolarım.
arkadaşlar kavga etmek yerine, izmire gönderelim elimizdekileri.
Ayrıca türkiyenin en fakir yöresi g.doğu anadolu değil toroslardır.
mgnPower
06-11-2009, 09:55
ben izmire gondermeye varim. hafta sonu derler toplar hazirlarim.
kavga yok :)
Forumda konu başlığı olarak belirtmedim tabi ama ben kendi iş ve arkadaş çevreme bugün haber verdim izmir için.
Birisi ayrı bi konu açarsa oda olabilir yada bu konunun başlığını değiştirebiliriz.
mgnPower
06-11-2009, 10:02
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40232
al sana tum konular feda olsun :D
mgnPower
06-11-2009, 10:04
kop gel gunahlarindan mustum :D
fsunnetci
06-11-2009, 12:24
Arkadaşlar eğer basına bakaraktan G.Doğu için böyle yorumlar yapıyorsanız yanlış yoldasınız bunu bilin..Üç beş tane kendini bilmezin çoçukları orda öyle konuşmuş diye bunu genele indirgeyemezsiniz.G.Doğunun her karışı benim Memleketim her karışında benim Şehitlerimin kanı var.Ben orda yaşayan insanları üç beş şerefsize satamam değiştiremem.Yardım yapmak istemeyebilirisiniz ama bunu lütfen teşhir etmeyiniz ki diğer insanların yapmak isteyipte yapamadıkları yardımlara engel olmayasınız..Basın öyle bir illet tir ki kime hizmet ettiğini görünüşte anlamazsınız.Unuttunuzmu Ergenekon mahkumlarının 10 sene 15 sene önce bu memlekette neler yapıyor olduklarını ve de basının bunları o zamanlar nasıl temsil ettiğini.....
SekoLive
16-11-2009, 14:18
mert güzel bi konuyu paylaşmıssın fakat abilerimiz yanlış anlamış bunu gerçekleştiren hocamız cidden fikirleri önemsenecek birisi siteyide paylaşmış mert arkadaşımız bunada bi göz atın yanlıs hatırlamıyorsam 89 okula kütüphane kurmuş bir hocamızdır ... varsa elinizde temiz kullandıgınız kitaplar desteğinizi esirgemeyin
rica ediyorm siyasi v.s. bi şekilde düşünmeyelim bende dediklerinize katılıyorum militan v.s. yetiştirilmesin hocamız sadece güneydoğu v.s. diye deil tüm anadoluda ki okulları kapsayan bir projedir...
saygılarımla.
beyler kıyafet konusu hakkında varmı gelişme
var var gökanım ben kendi çevremden 2 koli kitap 1 koli kadar da kıyafet topladım ama fırsatım olmadı en kısa sürede gönderiyorum
kardesım kıtap ıstemıyoruz kıtap yardımı cok yapıldı ya kıyafet olursa ıyı olur ben kıtap işini dersaneden ayarladım babamın tanıdıgından:)
tamam kitapları başkasına veririm zaten gevur ölüsü gibi :D
gıysı kıyafet ayakkabı olsun :)
güncel varmı bişiler sonuç felan:)
güncel beyler gıymedınız kıyafet ayakkabı varsa gercekten ıhtıyacı olan ınsanlara guzel bı sekılde verebılrsınız... 10-14 yaş arası cocuklara olcak eskı kıyafetlerınızı degerlendırelım okulumuzda:)