Orijinalini görmek için tıklayınız : Eve Ceza Geldi
lucky Jackal
05-11-2009, 18:33
arkadaşlar bugün kapıya tebligat haber kağıdı diye bir kağıt bırakmışlar evde bulamayınca,ankara trafik göndermiş %99 ceza geldi. Ben şimdi gidip bu kağıdı muhtardan alsammı almasammı? yani demek istedğim ben gidip bu ceza kağıdını muhtardan alınca mı tebligatı almış olacağım? yoksa bu sizi bulamadık muhtara bıraktık kağıdıda tebligat yapılmış yerine geçermi? zaman aşımı geçene kadar gidip almam eğer ben muhtardan gidip almadan tebligat yapılmış sayılmıyorsa :)
gokhan07
05-11-2009, 18:36
muhtarın eline ulaşınca sen almış gibi oluyorsun diye biliyorum
Maxiboost
05-11-2009, 18:38
ya bişi sorucam hani fahri müfettişler kesemiodu ceza? banada saplamışlar bitane :D üstüne yazmışlar yok filmler sökülecek fln not yazıp göndermiş bi de adam ahha
Alsanda almasanda muhtara tebliğ edildiyse sana tebliğ edilmiş sayılır. 7 günün var.
Ayrıca bu konu için konu var. Sohbet konusunda üst tarafta sabittir.
muhtardan alma
almadıgın surece teblıii olmus sayılmıo
sen ımzalamadıgın surece teblıgat kagıdını hıc bısı olmaz.
lucky Jackal
05-11-2009, 18:46
muhtardan alma
almadıgın surece teblıii olmus sayılmıo
sen ımzalamadıgın surece teblıgat kagıdını hıc bısı olmaz.bende böyle biliyorum ama arkadaşlar başka şey sölemiş baksana :) onlarda 7 günün var dio,avukat yok mu aramızda :D
lucky Jackal
05-11-2009, 18:48
Alsanda almasanda muhtara tebliğ edildiyse sana tebliğ edilmiş sayılır. 7 günün var.
Ayrıca bu konu için konu var. Sohbet konusunda üst tarafta sabittir.okudum o sabit konuyu benim sorduğum soru farklı
emre yeşil
05-11-2009, 18:56
Muhtarlığı bırakılan evrak her ne olursa olsun sahibine teslim edilmiş hükmü taşır ve 7 gün içinde itirazı mümkündür.
gokhan07
05-11-2009, 18:57
http://www.tokatgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=4430
muhtara teslim edilince sen teslim almış gibi oluyormuş
lucky Jackal
05-11-2009, 19:02
Muhtarlığı bırakılan evrak her ne olursa olsun sahibine teslim edilmiş hükmü taşır ve 7 gün içinde itirazı mümkündür.
http://www.tokatgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=4430
muhtara teslim edilince sen teslim almış gibi oluyormuş
eyw gidip alıyim o zaman,sakata gelmeyelim :D