Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternetten Bilgisayar Parçası alabileceğim sağlam site?
Bilgisayarıma ekran kartı ram ve güç kaynagı almak istiyorum. burada fiyatlar biraz pahalı. internette gezindim ama siteler nasıl sağlam fln bilemiyorum. Bildiğiniz iyi bi site varsa fiyatlarıda uygun olursa iyi olur :)
Vatan bilgisayar'dan online olarak alabilirsin...
Bimeks,Teknosa ve Gold bilgisayarda online satış olabilir...
Teşekkürler. Gold bilgisayarda aradagım ürünler mevcut gibi fiyatıda iyi. eskiden mavibilgisayardan bakardım alışverişimde oldu ama oda batmış :(
onursumer
06-11-2009, 01:10
vatan,gold buyuk firmalar sorun yaşamassın
hepsiburada.com da urun çeşitli ama stok bulundurmuyor genelde temin etmeside 3 günden fazlasuruyor oyüzden urun kesin gelsede vakit kaybı yaşıyorsun ;)
vatan,gold buyuk firmalar sorun yaşamassın
hepsiburada.com da urun çeşitli ama stok bulundurmuyor genelde temin etmeside 3 günden fazlasuruyor oyüzden urun kesin gelsede vakit kaybı yaşıyorsun ;)
Teşekkurler bi orayada bakayım:rolleyes:
gold'dan kullanilmis urun yollandi 1-2kez, urun geldiginde kutuyu acip mutlaka kontrol edin ve zabit tutturun kargocuya, hayir boyle bisey yapmiyoruz derse kargocu israr edin, yasal hakkiniz!
Bana Özelden istedigin parçaları yazarsan
Elimden geldiğince,Yardımcı olabilirim
JumboAli
06-11-2009, 12:40
www.e-gama.com Reklam yapaym dedım .
http://i35.tinypic.com/2ryhmbl.jpg
Kesinlikle www.exa.com.tr ;)
Exa - gold gibi firmalardan alabilirsin..
tandogan
06-11-2009, 17:53
www.maxcom.com.tr