Orijinalini görmek için tıklayınız : typer vs S2K's
gezınırken buldum verılmedı sanırım..
http://www.mantartube.com/gkm/video/1466/U-Typer
güzel denemeler yapılmıştı o gece bu videoları izledikçe eski roller aklıma geliyor
hımm bu tunanın act baskı balatalı olduğu hali hatta vites topuzu filan çıkmıştı vites atılmıo die :)
BMK TypeR
06-11-2009, 10:22
serkan, dunku s2k typer konusunda headers egsoz caılı typer stok s2k esıt demışsın:) bence cok komık olmuş, stok s2k yı dedıgın speclerde typer en az 5 boy gecer haberın olsun, isteyen varsa hemen denerım stok s2k burda vıdeo koyarız nasıl eşit gıdıyo goruruz bıde 60km de bastıklarını düşün serkan s2k ne hala gelır bılıyomusun? yada 3 vıtes 100de basınca neler oluyo? daha once ıkısıde stok denedık 2de 60da basıldı vıdeo koyduk buraya ızlemıstık:)
cem, sanada sunu sorayım, by s2k nın sarı chıplı cuprayla vıdeosu var, mugen beyınlı typerında sarı cupra vıdeosu var ıkısını karsılastır bence, s2k typer top speed demısınde altta verdıgım lınkde bak s2k ruzgar tunelıne gırdgı halde:))
http://www.youtube.com/watch?v=b9qlSZ-Nhxs
sarı cuprayla vitesler geçmediği zaman denemişlerdi 6 da önüne çıkıodu s2k yine
serkan, dunku s2k typer konusunda headers egsoz caılı typer stok s2k esıt demışsın:) bence cok komık olmuş, stok s2k yı dedıgın speclerde typer en az 5 boy gecer haberın olsun, isteyen varsa hemen denerım stok s2k burda vıdeo koyarız nasıl eşit gıdıyo goruruz bıde 60km de bastıklarını düşün serkan s2k ne hala gelır bılıyomusun? yada 3 vıtes 100de basınca neler oluyo? daha once ıkısıde stok denedık 2de 60da basıldı vıdeo koyduk buraya ızlemıstık:)
cem, sanada sunu sorayım, by s2k nın sarı chıplı cuprayla vıdeosu var, mugen beyınlı typerında sarı cupra vıdeosu var ıkısını karsılastır bence, s2k typer top speed demısınde altta verdıgım lınkde bak s2k ruzgar tunelıne gırdgı halde:))
http://www.youtube.com/watch?v=b9qlSZ-Nhxs
iyide şöyle bişey var eski denemelerde sende vardın başka videolara gerek yokki sende gözünle gördün hep
BMK TypeR
06-11-2009, 10:48
[QUOTE=.CeM.;959828]iyide şöyle bişey var eski denemelerde sende vardın başka videolara gerek yokki sende gözünle gördün hep[/QUOT
ben sadece, sıyah bı typerla denemesını gordum:) ozamanda sıyah arac bozuktu!
bugrada bılır j's racıng headerslı egsozlu caılı s2kla bmk typer nasıl gıttıgını( k-prosuz)
ben cok denedım typerla s2k yı, helekı urfayla bmk yı cok denedık, stokken urfa, s2k ınjen caı takılınca, egsoz varken her sekıl denedık, s2000 80de avantajlı bıtek, gerı kalan hızlarda hep typer gecer, onu gectım soyle bı durum var s2k nın 5 uzun typer s2k daha 5 ortalarındayken 6 atıyo o sıra gecıyo typerı ama gecıldımı mıllet devam etmıyo yada yol ımkan vermıyo olabılır:) soyle bı duurm var typer 6 doldurdumu gelıcegı zaman s2000 6 atıcak, ıster ıstemez orda bı vıtes kaybı olcak typerda nasıl s2k ya 5-6 gecerken gecılınce s2k da typer 6 dayken 6 atınca az gerı kalır sonra gıderler oyle, ryh typerın sadece k-prolu halı bılıyorum 80de bastıgı halde s2k ya gecılmıyodu, u typerıda gordum gecılmedı s2k ya
güzel denemeler yapılmıştı o gece bu videoları izledikçe eski roller aklıma geliyor
eskiden güzeldi be moruk hem araba çok vardı hem bu kadar kavga gürültü yoktu :rolleyes:
bide eskiden güzel arabalar çıkardı yaw güzel derken yanlış anlaşılmasın 106 lar saxo lar vtecler değil :D
neyse bu işler bitmez mantıklı olan zaten satıp arabasını bu işlere hiç girmiyor artık bencede en güzeli bu
_muhaRRem
06-11-2009, 11:22
Hata soichiroda bizim türkiyeye JDM motor k20a varken 200hp lik k20a2 leri veriyorlar..s2k gibi dünyanın 4 bir yanına 240 hp lik aynı motorları sunsalar o zaman konuşmaya bile gerek kalmazdı zaten..
vay maaşallah canavarlara
Eray Yümsel
06-11-2009, 11:43
kpro spec typer vs filtre egzos hedırs s2k da 2-3-4 typer önde 5 te s2k geriden geliyo 230 240 gibi öne cıkmaya başlıyo.
Eray Yümsel
06-11-2009, 11:45
bu videoda 1,5 senelik video seko nerden bulursun :)
BMK TypeR
06-11-2009, 11:53
kpro spec typer vs filtre egzos hedırs s2k da 2-3-4 typer önde 5 te s2k geriden geliyo 230 240 gibi öne cıkmaya başlıyo.
bu dedıgın 80de basılınca, 60da basılınca tecavuz oluyo
bu dedıgın 80de basılınca, 60da basılınca tecavuz oluyo
valla eşit şartlarda hızlı sonuçta s2k yani biz neyi tartşıyoruz onu anlamadım
Eray Yümsel
06-11-2009, 12:02
sonuç olarak m3 le 3.vites basıldığında nası tecavüzse s2k lada 80 de basınca tecavüz oluyo yani geçebiliyo. ;)
e şimdi ona bakçak olursak sağlıklı M3 le deneyen typer larda hep kendi istedikleri yerde bastırtıyo M3 lere.M3 güzel yürüdüğü devirde bastığındada typerı gecer? ( E46 coupe sağlıklı bir M3 ü kıstas alıyorum )
s2k yüksek devirde yürütülmeyi seviyo 80 gibi hızlarda vtecin baya üstünde oluyo o yüzden o hızlarda yürüyebiliyo alet.Bunları göz önünde bulundurarak geçiyo geçilmio desek daha iyi olur bence.
eskiden güzeldi be moruk hem araba çok vardı hem bu kadar kavga gürültü yoktu :rolleyes:
bide eskiden güzel arabalar çıkardı yaw güzel derken yanlış anlaşılmasın 106 lar saxo lar vtecler değil :D
aynen öle önceden denemelerde typer görmekten bıkmıştık hatta onları izlemekten kendimiz deneme yapamıyorduk miniksler arabalarında değişiklik yaptı işyerini taşıdı ondan sonra roling muhabbeti farklı bir yol almaya başladı inşallah eski rol tayfası yine bir araya gelirde bizde bolca kavgasız gürültüsüz videolar izleriz
BMK TypeR
06-11-2009, 12:53
valla eşit şartlarda hızlı sonuçta s2k yani biz neyi tartşıyoruz onu anlamadım
cem sana 1sene once sen tatmın ol dıye deneme yaptım caı lı typer ve caılı s2k arac vıdeosunu koydum kumburgazda kırmızı s2k, 65gıbı bastık 2de 3boy gectım vıdeo ızledın:) eşit şart olmamış mı?
iiide ben nerden bilcemki s2k da ne parça var,ii kullanailiormı :)
BMK TypeR
06-11-2009, 13:16
iiide ben nerden bilcemki s2k da ne parça var,ii kullanailiormı :)
s2k once ep3 typerı vardı sımdı, golf gti ve fn2 typerı var:) sadece kg agır, ama ıyı kullanıyo,
neyse uzatmayalım, ben aracımı havalar duzelsın yapcam bulursunuz s2k denerız:)
s2k once ep3 typerı vardı sımdı, golf gti ve fn2 typerı var:) sadece kg agır, ama ıyı kullanıyo,
neyse uzatmayalım, ben aracımı havalar duzelsın yapcam bulursunuz s2k denerız:)
yokyaa nerden bulcaz hepsi geçti tt lere corvettelere :)
BMK TypeR
06-11-2009, 13:30
yokyaa nerden bulcaz hepsi geçti tt lere corvettelere :)
fark edermı s2k başka yokmu egsoz fılıtrelı:) yok olmaz dıyosan denerız olmadı ne olcak yapcak bısey yok:) bız kısılerden bahsetmıyoruz aractan bahsedıyoruz ama gönlun olcaksa denerız onlarlada corvette ve tt le:)
aman m5 lede deneriz olayını sende yapmada ):
BMK TypeR
06-11-2009, 13:56
aman m5 lede deneriz olayını sende yapmada ):
M5 bozuksa denerım:) yada aracım k24 350hp olsa denerdım:)
ama cem sen getırceksen e39 denerız onlada:)