Orijinalini görmek için tıklayınız : ae101 için yay tavsiyesi
Merhabalar,
AE101 için internette birçok yay seçeneği mevcut. Benim istediğim aracın süspansiyon geometrisini bozmadan alçaltmak. Çoğu yay 35mm civarı, bence ideal. Ama markalar kafamı karıştırıyor.
Eibach-35 mm, sportline prokit vs.
H&R - 35 mm
Vogtland -35 mm
İnternette Teinlerde mevcut
Sizce hangi markayı almalıyım. Birde AE101lerin kafası fazla yüksek gibi geliyor bana, acaba ön kısmı yeterince düşürürmü bu yaylar ? Teşekkür ederim şimdiden
AP 50mm + Sarı koni tavsiye ederim sana ben.
kafayı düşürür yeterince AP H&R Eibach üçlüsü ;)
amortisör olarak bilstein alıcam kısmetse yılbaşına doğru,
ya bu ay çift burs yattı bana :D tekini gömiyim dedim yaya o yüzden acele ediyorum heralde H&R ya da Eibach alıcam. Amortisörden sonra AP 50lik düşünebilrim.
dragstar
06-11-2009, 16:42
arkadaşımın arabada ap nin -50mm lik yayı var ae101de geçen sene mart ayında takıldı, geçen ay arka amortisörleri patladı:(
spor amortisör olmadan 5lik yay tavsiye etmem patladı ztn
arkadaşımın arabada ap nin -50mm lik yayı var ae101de geçen sene mart ayında takıldı, geçen ay arka amortisörleri patladı:(
ki ae101 in orjinal amortisörleri yumuşacık :D ya 35 mm lik eibach düşünüyorum bakalım.
yaşın getirisi diyelim amortisörlerin patlamasına , bizimki 96 modeldi 2001 yazında patlamıştı orjinal haliyle ;)
ki ae101 in orjinal amortisörleri yumuşacık :D ya 35 mm lik eibach düşünüyorum bakalım.
yılbaşına bişey kalmamış bence direk AP 50mm + amortisör, hatta bütçen uygunsa megan racing coilover bakabilirsin hem sertlik hem yükseklik ayarlı ;)
AP 50mm + Sarı koni tavsiye ederim sana ben.
kafayı düşürür yeterince AP H&R Eibach üçlüsü ;)
sarı konıı nerden bulabılrımm...?? ıkıncıı ell varmıdırr:)
fsunnetci
11-11-2009, 11:30
Benim AE101 corollada AP vardı 50mm ve tek kelime ile harika idi.150TL ye sattım bu yılın başında.Mavi renkte oluyor AP yaylar..Kafayı çok güzel düşürüyor arka biraz öne göre 1.5 cm kalkık oluyor 17 MomoCorse 205*45 lastikler vardı sürtme felan yapmıyordu çok memnundum.Ah ulan bee özledim toyotamı ama pert oldu :)garibim rahmetli..
Eibach 3.5Cm ProKit var sıfır olarak elimde istersen..A kalite malzemedir..Düşünürsen 320liradan gönderirim sana..
sarı konıı nerden bulabılrımm...?? ıkıncıı ell varmıdırr:)
oktaykan a sormakk lazım :icon_tup:
eskiden olsa killererkan erkan abide vardı sattı diye biliyorum ben , s14 ü alalı 4 yıl olcak onun nerdeyse gerçi :)
Eibach 3.5Cm ProKit var sıfır olarak elimde istersen..A kalite malzemedir..Düşünürsen 320liradan gönderirim sana..
bence kaçırma fiyat güzell
alıcam galiba bugün haber geldi para yatmış